Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zsuzsi a szeretőjével 2

Zsuzsi a eldönti délelőtt, hogy a fekete kabátját veszi fel délután, és meglátogatja Lacit a munkahelyén. Ők nem tudnak igazából másutt találkozni, mert csak arra van alibijük párjaiknál, ha a munkahelyen tudnak randizni. Eszébe jut a kabát története, és jót mosolyog magában, miközben nyújtózik egy jóízűt, a kellemes napra gondolva.
A kabát története, egészen banális, amikor megvette és hazavitte, az jutott eszünkbe a férjével, hogy milyen izgisen hosszú, mert nem fontos alá felvenni semmit, milyen jó dolog lenne egyszer így randizniuk.

Most eljött a kabát ideje, de nem a férjjel, hanem Lacival, a szeretőjével.
Délelőtt a dolgai után rohangászott, találkozott a férjével, de semmi említésre méltó sem történt, csak az idő múlt lassan. Már alig várta, hogy du. 3 legyen, úgy tervezte, akkor hazamegy, és készülődik a rendhagyó randira, és 5 körül odaér Lacihoz.
Délután, amikor hazaért felhívta a férjét, és jelezte előre, hogy a délutánt a barátnőjénél tölti, mert meg kell javítani a számítógépét, valami programokat kell telepíteni.
Nekikezdett a készülődésnek. Már előre kitalálta, hogy az alul kapcsos fekete bodyt veszi fel, aminek az elején a köldöke alatt van egy kis lyuk, természetesen fekete combfixxel, bokapántos tűsarkakkal, mert nagyon jól tudja hogy úgy ellenállhatatlan lesz, és bármelyik férfit meg tudná őrjíteni egy ilyen szereléssel.

Teleengedte a kádat jó forró vízzel, majd a finom illatú fürdőbe eresztette vonzó testét, és lazított, örömmel és várakozással gondolt az előtte álló izgalmas délutánra.
Mikor már jól átmelegedett, elővette a borotvát, és aprólékos gondossággal eltávolította ajkai körül a legapróbb szőrszálat is, csak egy pamacsot hagyott a puncija felett, neki az úgy tetszett, majd a lábait is simára borotválta, még véletlenül se legyen sehol szúrós.
A fürdés után következett a testápolás, mert a fürdő után jólesik egy kis krém a testére. Ahogy keni magát a finom illatú testápolóval, gondolatai elkalandoznak. Keze siklik krémesen, lágyan a bőrén, már magán érzi ahogy a férfi simogatja forrón a kezével, bizsergető érzés a délután folytatására gondolnia. Mikor végzett a kenekedéssel, a tükör elé állva nekikezd a sminkelésnek, és a hajformázásnak. Nem siet, de tempósan elkészül, pedig nem kell sietni, nagyon ráér az indulással. Szemügyre veszi a kész hajat, sminket, kicsit távolabbra lép, és elégedetten megállapítja, magában, egészen csinos így meztelenül kisminkelve, „belőtt” hajjal. Kezét, végigsimítja formás lábain, megnézi nem szúr-e bárhol, a punciját is megvizsgálja, nincs-e valahol még egy kóbor szőrszál, minden rendben találtatik, elkezd öltözni.

Felcsusszan először egyik formás lábára fekete combfix, szép bordó hímzéssel a csipkéjén, majd a másik szép bokára, vádlira is fel kerül a harisnya. Gondosan eligazgatja, hogy szépen álljon, nem szereti, ha bármilyen hiba is van a ruházatán, különösen, ha az ilyen kevéske. A tükörben szemügyre veszi, és elégedetten szemléli a látványt. Ezután a csipkés body következik, formás és nagy cicijét eligazgatja, a combjai között összepatentolja, és készen is van az öltözéssel.
Még egy pillantás a tükörre, minden rendben van, már csak a csipetnyi illat hiányzik egyenletes eloszlásban a bőrére, „ruhájára”, de ez is hamarosan megvan.

Kivesz a szekrényből egy miniszoknyát, és egy blúzt, amit beletesz egy szatyorban, ugyanis a randi után lehet összefut a férjével, aki minden bizonnyal érdeklődve szemlélné az öltözékét, különösen amikor rájön, hogy már megint nem miatta ilyen vadító a felesége.
Végre odaér Laci munkahelyére, benéz az irodájába az ablakon át, intenek egymásnak, de egyelőre vannak Lacinál, és eléggé elfoglaltnak tűnik. Ahogy összepillantanak az üvege át, Lacin látszik a meglepetés, és az öröm, ahogy a szép Nőt megpillantja az üvegen át.
Zsuzsi addig sétál a csarnokban, várja, hogy a férfi ráérjen, és végre a közelébe kerülhessen.
A tárgyaló partner hamarosan távozik, de Zsuzsi nem siet, hagyja, hogy Laci várakozzon rá egy picit, és nyugodtan befejezhesse, amit elkezdett. Visszasétál az irodához, Laci int, hogy menjen be.

Zsuzsi belibben az irodába a hosszú fekete kabátban, végig begombolva, sállal a nyakában, bokapántos tűsarkakon, amit Laci elégedetten, bár meglepve szemlél. Még jobban meglepődik, amikor az ajtó zárját Zsuzsi elfordítja, és az ablakon lévő reluxát átállítja, hogy ne lehessen belátni.
A férfi feláll, odalép a nőhöz, magához szorítja, és forró csókot váltanak. A csók után, ahogy szétválnak, készül segíteni a kabát levételében, de Zsuzsi finoman de határozottan eltolja, és a székre mutat, hogy üljön le.
Laci fokozódó érdeklődéssel vesz részt a történésben, és nem igazán ért semmit, de engedelmeskedik, leül.
Zsuzsi lassan, megszabadul a sáltól, a földre ejti, miközben a férfival szemez. Odalép az ülő férfihez, és hosszan érzékien szájon csókolja, de gyorsan hátrál, és elkezdi kigombolni a kabát gombjait, miközben egymás szemében elmerülve hallgatnak.
Először a felső 2 gomb majd az alsó gombok kerülnek sorra. Mikor az alsó gombok kigombolódnak elővillan Zsuzsi csinos formás, és izgató lába a combfix csipkéjével díszítve, de van még gomb, következnek a felsők.

Laci látja vágyai nőjét, de nem sokat lát, mert a kabát bár a gombok jó része ki van már gombolva sokat, szinte mindent takarnak. Nézi Zsuzsit, és érzi, már nem teljesen a saját ura, kívánja, akarja érezni a NŐ testét, akarja érezni az illatát, ízét.
Zsuzsi ekkor, az utolsó gomb kigombolásának sorra kerülésekor hátat fordít, de érzi a levegő vibrálását, és az Őt néző férfi vágyát.
Kigombolja az utolsó gombot, de még mindig háttal, elkezdi lecsúsztatni a válláról a kabátot.
Laci örömmel szemléli amint a meztelen vállak előkerülnek. Zsuzsi hátranéz, de nem fordul meg, csak kíváncsi a hatásra, és látni akarja, hogy a férfi ülve szemléli a látottakat. Zsuzsit is hatalmába keríti az izgalom a vágy a férfi után, de nem kapkod, lassan csúsztatja lefele a kabátot, már kilátszik a háta amit a csipkés body szinte teljesen szabadon hagy. A kabát lassan teljesen a földre kerül, és Zsuzsi teljes szépségében áll az alig valamit takaró, inkább sokat mutató szerelésében a férfi előtt.
Lassan megfordul, majd lép egyet előre, felhúzza a székről az elképedt férfit, magához húzza, és hosszan forrón csókolózni kezdenek. Laci keze simogatja a nő hátát, szorosan ölelve a popsi felé is elkalandozik, nagyon kívánja Zsuzsit, de ezt mindketten tudják, mert Zsuzsi megfogja a férfi farkát, és szorosan a kezében tartja. Eleinte csak a nadrágon át, de hamarosan a sliccen benyúlva szorítja Laci ágaskodó férfiasságát.
Kezdenek összemelegedni, az ösztöneik kezdik irányítani mozdulataikat, csókolnak, ölelnek, simogatnak mindent, amit csak elérnek.

Zsuzsi kicsit eltávolodik, a férfit az asztal széléhez ülteti, és elindul lefelé ajkaival puszilgatva a férfi nyakát, mellkasát, közben kigombolja az inget, már a köldökénél tart, kicsatolja a nadrágszíjat, és a férfi nadrágja a földre esik. Az alsón keresztül elkezdi harapdálni a férfi farkát, miközben formás fenekét, lábát simogatja.
Az alsónadrág is hamar lekerül, Zsuzsi végre megkapja ami után egész nap vágyakozott, a férfi farkát nyalogatja, először a tövét, majd finom harapásokkal halad a hegye felé. Amikor végre a bőrt hátrahúzva nyelvével elkezdi nyalogatni a merev farkat, a férfi felsóhajt, és már nagyon várja, hogy Zsuzsi teljes egészében bekapja amit eddig csak nyalogatott. Pillanatokon belül teljesül vágya, Zsuzsi finoman, de határozottan bekapja Laci farkát, és ütemesen szopni kezdi, miközben a nyelvével intenzíven nyalogatja.
A férfi nézi, ahogy vágyainak nője kényezteti a farkát, ahogy előtte guggolva mozog a szőke fej, az izmok ritmikusan megfeszülnek a szép háton.
Érzik már, hogy Laci nem sokáig bírja, hamarosan eljön az orgazmus, így egy kicsit lassítanak.
Most a férfi veszi át az irányítást, Zsuzsit nekitámasztja az íróasztalnak, csókolózni kezdenek. A férfi elindul puszikkal Zsuzsi ajkától, az ajkai felé, először a gyönyörű nyakára ad sok csókot, amit követ a cicik irányába elinduló csókáradat, majd a cicik kibontása a body-ból, és a kemény bimbók izgató szopogatása.
Zsuzsi feljebb csúszik az asztalon, hogy a férfi jobban hozzáférjen a hasához, köldökéhez a csókjaival.

A férfi szája, nyelve elindul Zsuzsi combtöve fele, amit az izgató combfixes combok a punci feltárulásával jutalmaztak. Zsuzsi hátradőlve letámaszkodik az asztalon, felhúzza combjait, és szélesre tárja, hogy a férfi minél jobban hozzáférjen csókjaival.
Laci miközben csókolgatja, nyalogatja Zsuzsi combtövét, kikapcsolja a patentokat, és finoman elkezdi nyalogatni a feltáruló és már duzzadt kisajkakat, és a pirosan izzó csiklót. Zsuzsi beleremeg az érzésbe, nagyon tetszik neki, végre érzi a punciján a férfi nyelvének finom puha nyalogatását. Még szélesebbre tárva combjait, tűsarkait felteszi az asztalra, öröm nézni, ahogy vékony bokái között ajkai szétnyílnak, és előbukkan vörösen duzzadt csiklója. Megemeli punciját, hogy Laci mélyen bele bírjon nyalni, és a popsija felé is tudjon nyelvével férkőzni. Laci imádja nyalni Zsuzsi punciját, imádja az ízét, illatát, érzi ahogy a punci izmai összerándulnak nyelvének behatolásakor.

A férfi megfogja Zsuzsi popsiját feljebb emeli, hogy még mélyebben bele tudjon nyalni. Nyelvével amennyire mélyen csak tud belenyal a forró és nedves punciba, érezve a Nő egyre erősebb remegését, majd a csiklója nyalogatásával egyidőben lassan becsúsztatja két ujját a forró, nedves punciba, és ütemesen mozgatni kezdi. Meg sem áll amíg az első orgazmus hullámai végig nem szaladnak Zsuzsi testén.
Az első orgazmus után A férfi még simogatja és puszit ad a combbelsőre, de Zsuzsi elkezdi felfele húzni a férfit. Kicsit kiül az asztal szélére, és miközben csókolóznak megfogja a pont jó magasságban lévő méretes farkat, és magához húzza, és elkezdi az ajkait, a csiklóját a férfi farkával izgatni. Amikor a csiklóján lévő nedvtől már síkos a férfi farka, magába igazítja azt. A kezdet óvatos, a behatolás nem sietős, Zsuzsi azonban megfogja Laci fenekét, és magába húzza, hogy minél jobban magában érezze.

A csókok egyre vadabbá válnak, pont ahogy az ütem fokozódik. Zsuzsi hátradől, és szélesre tárt combokkal élvezi a látványt, és a punciját feszítő érzést, és érzi hamarosan megérkezik a következő orgazmus. Laci ezt észreveszi, érzi a Nő remegését, nem lassít, addig hajszolja Zsuzsit, amíg hatalmasat nem élvez, és a remegéstől meggyengülten a hátára nem fekszik. Nem válnak szét, Laci benne marad a nőben, és lassan óvatosan mozog benne, simogatja combját, cicijét, amíg újra fel nem támad a kedve.
Zsuzsi ekkor finoman eltolja magától Lacit, leszáll az asztalról, és hátat fordít neki. A férfi hátulról hozzásimul, simogatja a ciciket, a hasat, a combokat, majd amikor lehetősége nyílik a terpeszbe csusszanó combok közé benyúlva ujjaival belenyúl a forró, és nedves punciba. Zsuzsi hátranyúl, megmarkolja a férfiét, és húzogatni kezdi.
Ez így nem mehet sokáig, mindketten kívánják egymást szorosan érezni, Zsuzsi előredől az asztalra, és magába húzza Laci kemény farkát. Ezt imádják mindketten, a férfi megfogja Zsuzsi vállait, és keményen beléhatolva, elkezd az előtte lévő csodaszép testben ütemesen mozogni. Nézi ahogy a hátizmok meg-meg feszülnek behatolás ritmusára, belemarkol a hajába, simogatja a hátát, a szép formás feneket, miközben egyre gyorsuló ritmusban mozognak egymásban.
Zsuzsi is egyre gyorsabban veszi a levegőt, és érzi, hogy a férfi is hamarosan elélvez, de amikor ki akarja húzni a farkát a puncijából, hátranyúl, és nem engedi. Azt akarja, hogy a férfi beleélvezzen, akarja érezni, ahogy a benne egyre vadabbul mozgó farok megtölti a forró nedvvel, ahogy lüktet benne az orgazmus közben.
Ahogy érzik a közeledő orgazmust egymáson, már nincs lassítás, szinte egyszerre élveznek el, Laci ráborul a szeretett nő hátára, úgy mozog benne, és élvez bele a nőbe, hatalmasakat lökve rajta, benne.

Lassan szétválnak, forrón csókolózva, Laci felöltözik, Zsuzsi a body-val gyorsan végez, alul bepatentolja, a combfixet megigazítja, majd az irodában található tükör előtt a haját is helyrehozza, mert nagyon látszik mi is történt. Nézi magát a tükörben, tetszik hogy vérpirosak az ajkai, és az arcának is egészen jó színe van. Laci odalép hozzá, átölelik egymást, állnak szótlanul, később is csak nyelvükkel kalandoznak egymás ajkai között.
Zsuzsi elküldi Lacit a kocsiban hagyott ruhájáért, mostmár kell a szoknya még ha mini is, és a blúz is, mert hamarosan találkozik a férjével, és nem szeretné, ha Ő is dugni akarna vele, mégsem hó, ha egymás után dug a férfiakkal, és nem is akarja igazán, bár átfut a gondolat a fejében, milyen izgalmas lehetne, ha a mit sem sejtő férje is jól megdugná a szeretővel való aktust követően, de elveti a gondolatot.

Ahogy ott áll, és várja Lacit ismét eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha a férjét is elcsábítaná, tényleg izgis lenne a helyzet, amint a férje belecsusszanna a másik férfitól síkos, lucskos puncijába, és még előjáték sem lenne szükséges, mert Ő már igen jól elő van készítve, de nem, elhessegti a gondolatot.
Laci közben megérkezik a ruhadarabokkal, és végignézi ahogy nője felöltözik, és elégedetten állapítja meg, Zsuzsi így is nagyon kívánatos.
Mostmár mindketten sietnek, várják Őket párjaik, akik mit sem sejtenek a történtekről.
Hozzászólások
További hozzászólások »
K.O.M.C. ·
Ha Zsuzsi s férjére is áldozna ennyit, talán megmenthetné a házasságát... :frowning:
De sebaj. Majd a bukás lesz szép, csak ne neki álljon feljebb.

Elementhale ·
Ha jól emlékszem, akkor az "író" fröcsögött már itt a volt feleségére, ezen az oldalon.
Azt hiszem, marhára "nemes"-nek érzi a bosszút, így.
DE szerintem mindannyiszor mellélő vele, mert rosszat rosszul és rosszakaróan írni, az minden álmoskönyv szerint seggberúgást jelent a közeljövőben.
nem kicsit,
NAGYOT!!!
:innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: