Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zsuzsa, a második

Nem tudom, emlékszik e még valaki az előző történetemre, mely Nikiről szólt. Akkor megígértem, hogy le fogom írni a következő élményemet is.
Mint említettem, egyetemen tanulok, most vagyok negyedéves. A csoportomban van egy Zsuzsa nevű lány, akivel már az elejétől egész jó volt a viszonyunk. Egy társaságba tartozunk, így meglehetősen jól ismerjük egymást, sokat beszélgettünk, beszélgetünk azóta is. Soha nem gondoltam, hogy valaha történhet köztünk valami, mert ahogy észrevettem, más típusú pasik jönnek be neki, mint amilyen én vagyok. Ezt sajnáltam is, mert meglehetősen jól néz ki, és sokat fantáziáltam arról, milyen lehetne vele az ágyban.
Mikor nem voltunk az egyetemen, elég sokat beszéltünk egymással msn-n is, így szinte folyamatos volt a kapcsolattartás.

A januári vizsgaidőszak után történt, hogy szüleim úgy döntöttek, hogy elmennek Ausztriába síelni pár napra, ahová viszik öcsémet is. Nekem nem volt sok kedvem menni, inkább itthon maradtam, mondván, hogy tanulok az év végi vizsgákra. Persze tanulni igazából eszem ágában sem volt. Gondoltam, milyen jó buli lenne, ha meghívnám pár barátomat hozzánk, hogy bulizzunk egy kiadósat. Csak ketten, Gábor barátom, és Zsuzsa fogadták el a meghívást, aminek nem örültem, mert így kevesen voltunk, valamint a nemek arány is kiegyenlítetlen volt, ami nem túl szerencsés.

Még majdnem egy hét volt hátra a megbeszélt napig, amikor lejönnek, de mi már msn-n állandóan azt beszéltük, hogy mit fogunk csinálni. Zsuzsával egy idő után a szexre terelődött a téma, és elmondta, hogy milyen régen nem volt már pasival, és hogy eléggé hiányzik neki a dolog. Én rögtön felajánlottam neki "szolgálataimat", persze csak viccből, nem gondoltam, hogy lehet valami a dologból. Ezen a témán jól elvoltunk egy darabig, jót hülyéskedtünk. Másnap megint feljött a téma, hogy mit fogunk csinálni, amikor lejönnek, és valahogy megint a szexnél kötöttünk ki. Nem tudtam, hogy ő ezt mennyire kezdi komolyan gondolni, de engem kezdett nagyon is foglalkoztatni a gondolat, hogy mi lenne, ha bepróbálkoznék, amikor itt lenne. Ugye némi borocska után már könnyebb az ilyesmi.
A nem várt fordulat másnap következett be. Amikor újra a szokásos szextéma volt napirenden, nekem szegezte a kérdést:

- Te ezt most komolyan gondolod, vagy csak elhúzod előttem a mézesmadzagot?
Gondolható, mekkorát néztem a képernyőre. Nem hittem el, hogy azt olvasom, amit, így próbáltam udvariasan fogalmazni:
- Te vagy a nő, ezt neked kell eldöntened
- Ne hülyéskedj már, döntsd el, hogy akarod, vagy nem?!
Itt már rögtön bátrabbá váltam:
- Naná, ki nem hagynék egy ilyen nagyszerű alkalmat

Szóval sikeresen megbeszéltük, hogy fog közöttünk történni valami. Nagyon nehéz volt kivárnom a hátralévő 4 napot. Jobban vártam, mint egy gyerek a karácsonyt. Pláne nehezítette a várakozást, hogy minden este erről beszéltünk msn-n, így sikerült rendesen felhúznunk egymás idegeit, vágyait.
Már csak az volt probléma, hogy hogyan jelezzük majd finoman Gábornak, mikor itt az ideje, hogy tovább ne zavarjon minket. Utólag végiggondolva sokkal jobban féltünk tőle, mint kellett volna.

Végre eljött a szombat. Délután 2 óra körül érkeztek meg, és mivel éhesek voltak, elvittem őket egy Pizzériába, ahol pár Whiskey is legurult. Utána hazajöttünk, és a nappaliban beszélgettünk. Közben bekapcsoltam a szaunát, mert megbeszéltük, hogy jó lenne kicsit szaunázni is. Mikor végre felmelegedett, akkor mindhárman bementünk. Nem akkor láttam Zsuzsát először bikiniben, mert előző nyáron együtt voltunk nyaralni, így nem volt új a látvány, de akkor, ott valahogy mégis sokkal jobban tetszett, mint nyáron. Lehet, hogy ez azért volt, mert bennem volt a tudat, hogy nemsokára együtt lehetek vele. Valahogy gyönyörűnek találtam. Félhosszú, barna haj, barna szem. Nem túl nagy, de formás, simogatni való mellek, kerek fenék, gyönyörű csípő. Csodás volt.
Én persze még ekkor sem igazán akartam elhinni, hogy ez a lány hajlandó velem lefeküdni, és nem csak azért, mert olyan autóval járok, amilyennel. Minél hamarabb szerettem volna teljesen megbizonyosodni a dologról, de mégsem kérdezhettem rá, mert az elég kiábrándító lett volna. Így más módszerhez kellett folyamodnom.

Aki szaunázott már életében, az tudja, hogy bizonyos időközönként ki kell jönni, és hideg vízzel lezuhanyozni. Az egyik ilyen alkalommal, amikor kiment, hogy lezuhanyozzon, utána mentem, és beálltam mellé a zuhany alá. Átvettem tőle a zuhanyrózsát, és én kezdtem el locsolni rá a vizet. Majd mikor úgy láttam, megfelelő az alkalom, megfogtam az arcánál fogva, és megcsókoltam. Egyáltalán nem ellenkezett, sőt! Hosszan csókolóztunk, miközben a kezünk is elkalandozott. én a melleivel játszottam, míg ő a hátamat simogatta, miközben az egyik lábát átkulcsolta a derekamon. Nem tudom, hogy meddig folytattuk volna így egymás kényeztetését, de szinte egyszerre ébredtünk rá, hogy Gábor még bent van a szaunában, és bármelyik pillanatban kijöhet ő is. Ezért kénytelenek voltunk szétválni, és visszamenni a szaunába, ami nekem elég kellemetlen volt, ugyanis Zsuzsának sikerült eléggé felizgatnia, ami ugye a fiúknál meglehetősen látványos jelekben mutatkozik meg.

Szerencsére sikerült úgy bemennem, hogy Gábor ne vegye észre, hogy a fürdőgatya alatt bizony áll a répa. Úgy helyezkedtünk el, hogy én ültem a legfelső padra, Zsuzsa meg egyel alám, így egyrészt takarta ugyan az erekciómat, de mivel nekem dőlt, hihetetlen finom bőrének érintése, valamint közelsége nem engedte, hogy lelohadjak, bármennyire is próbáltam asszexuálisra gondolni. Mikor Gábor döntött úgy, hogy kimegy egy kicsit, akkor magam felé fordítottam Zsuzsa arcát, és megint megcsókoltam, a jobb kezem pedig újfent elindult, hogy kényeztesse kicsit azokat a gyönyörű ciciket. Igazából nem tudom megmondani, hogy azért simogattam a melleit, hogy neki jó legyen, vagy azért, mert nagyon tetszettek, és imádtam fogdosni őket. Sikerült jól láthatóan felizgatnom.

- Meg akarsz ölni? - kérdezte kicsit kapkodva a levegőt
- Nem, csak kicsit felizgatlak.
- Már sikerült...
Muszály volt abbahagynunk a csókolózást, mert Gábor úgy döntött, izzad még egy kicsit. Arra minden esetre jó volt ez a kis "bemelegítés", hogy meggyőződjek róla, nem gondolta meg magát idő közben.

A szaunázás befejtével mindenki rájött, hogy éhes, így leültünk vacsorázni. Evés után előkerült a bor, és a kóla, valamint némi whiskey is, amiből én nem mertem inni, mert attól féltem, nehogy túligyam magam, és elszalasszak egy ekkora lehetőséget.
Pár órát még beszélgettünk, iszogattunk. Kb. fél tíz körül Gábor bejelentette, hogy ő elfáradt, és megy aludni, mert hosszú volt az út. El is ment a szobába, mi meg Zsuzsával a másikba. Zsuzsa elment lezuhanyozni, én meg ott feküdtem az ágyban, és majd kiugrott a szívem a helyéről. Megmondom őszintén, kissé féltem is a dologtól. Elvégre ő 2 évvel idősebb volt nálam, sokkal tapasztaltabb. Attól féltem, nem leszek elég jó neki, nem leszek képes kielégíteni.

Mikor bejött a szobába, csak egy franciabugyi volt rajta, és egy topp. Addigra én már csináltam némi hangulatvilágítást, ami még szebbé tette. Leült mellém az ágyra, és megkérdezte:
- Alszol?
- szerinted?- válaszoltam, és mindketten elmosolyodtunk.
Tudtam, hogy miért vagyunk ott, de valahogy nem mertem hozzákezdeni. Olyan furcsa volt nekem, hogy csak úgy megbeszélünk egy ilyen dolgot. Végül ő oldotta a feszültséget:
- Akarsz róla beszélni?
- Nem, tudok, valami sokkal jobbat - feleltem, és megcsókoltam. Hosszan, nagyon lágyan csókolóztunk. Talán 2-3 perc is letelhetett, mire elkezdtem elhúzni a számat az övétől, hogy a nyakát végigcsókolgatva megindulhassak lefelé, miközben lefejtettem róla a toppot. Fedetlenül még sokkal szebbek voltak a keblei. Annyira megörültem nekik, hogy azokra fordítottam minden figyelmemet. az egyiket a számmal kényeztettem, a másikat pedig a kezemmel.

Mikor már nem bírtam magammal, akkor a hasát kezdtem puszilgatni egyre lejjebb, és lejjebb, közeledve a bugyihoz. Itt két érzés vitatkozott bennem. Az egyik, hogy szeretném végre látni, érezni, tapintani a punciját is, a másik, hogy annyira szép ebben a bugyiban, hogy szinte kár lehúzni. Mivel férfiből vagyok, előbbi érzés győzött.

Nem kicsit tetszett a látvány. Pont annyira volt szőrtelenítve, amennyire szeretem. Először csak körbepuszilgattam, és csak ezután értem hozzá konkrétan. Jó sokáig nyalogattam, egy idő után az ujjaimat is bevetve. Próbáltam figyelni, hogy mire hogy reagál, és ami a legjobban bejön neki, azt csinálni. Láthatólag nagyon élvezte, mert elég sok nedved engedett ki, másrészt a légzése is kapkodóvá vált. Szerettem volna így kielégíteni, mivel tudtam, hogy én sajnos elég hamar elélvezek. De ő egy idő után már nagyon akarta, így miután felhúztam az óvszert, lassan beléhatoltam. Fantasztikus volt. Meleg, szűk punci volt.

Egyre gyorsabban kezdtem benne mozogni, miközben csókolóztunk. Mikor éreztem, hogy jön a vég, megálltam, hogy nyerjek egy kis időt. Még egyszer sikerült magam így visszafognom, így kb. 3-4 percig bírtam. De mikor harmadjára is elkapott az érzés, már nem tudtam megállni, és elengedtem magam.
Lefeküdtem mellé, és még egy darabig csókolóztunk. Amit utána mondott, az nagyon jól esett:
- Köszönöm, ez már nagyon hiányzott.
Nem vagyok benne egész biztos, de bízom benne, hogy ez azt jelentette, hogy neki is jó volt.

Azon az estén még egyszer szeretkeztünk, majd elaludtunk. Másnap megbeszéltük, hogy néha jó lenne megismételni, amire sajnos azóta még nem került sor. Viszont most, pár hónappal a történtek után megbeszéltük, hogy együtt töltjük a szilvesztert. Remélem, nem jön közbe semmi, és tényleg így lesz. Fantasztikus lány, és nagyon jó volt vele.
Hasonló történetek
22518
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
20909
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

MeAndYou ·
Nem volt rossz, de szerintem kicsit még lehetett volna részletezni. :wink:

ambpro ·
Üdv!

Ha jól olvasom végülis Zsuzsi nem elégült ki, így a folytatáshoz nem fűznék túl nagy reményeket a helyedben.
Semmi baj nincs azzal, ha csak pár percig birod az első menetet, főleg ha olyan a lány, akitől tényleg azonnal el lehet durranni. De ha a fél mondattal említett második szeretkezés is csak röpke aktus volt, anélkül, hogy a Hölgy 3x, 4x kéjesen felsóhajtott volna és végigkarmolja a hátad -vagy amidet éri- akkor szerintem buktad a dolgot.


De van esély, hogy szilveszterkor kocsikáztok egyet vagy a szauna újabb sikert arat...



ui. A muszáj pontos j, ha tényleg 4. egyetemista vagy a magyar nyelvtan ne legyen gáz... :rage:

Sok sikert.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: