Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zolival a seregben

Zolival akkor találkoztam, amikor mindketten részt vettünk a hadsereg önkéntesek számára szervezett kiképzésén. Én akkor 18 éves zöld fülű srác voltam. Zoli szintén olyan fiatal volt, mint én. Könnyen egymásra találtunk. Talán azért, mert mind kettőnknek hosszú haja volt, majdnem vállunkig érő.
És egy kicsit hasonlítottunk egymásra. Szinte adódott, hogy a kiképzésen ő legyen a partnerem. Az első nap után olyanok voltunk, mint mindenki más. Hajunkat levágták, szinte kopaszra nyírtak. Furcsa érzés volt végig sétálni a laktanyán keresztül, majdnem kopaszon. Zolival jót röhögtünk ezen, amikor visszatértünk a barakkba. Az alapkiképzés alatt, Zolival szoros barátságot kötöttünk. Szinte mindig egy dologról beszéltünk, és szinte mindig egyet is értettünk. Szóval igen közel kerültünk egymáshoz. De mégsem annyira közel, mint amennyire szerettem volna. Még sohasem voltam ágyban lánnyal és nem is kívántam azt eddig sosem. Mikor haza mehettem és megérkeztem a kocsimmal a városba, ahol ismertem néhány srácot. Velük szoktam ilyenkor leszopatni magam. Ez az egyedüli szexuális élményem. De ha Zolira gondoltam, akkor mindig elkalandozott a fantáziám és arra gondoltam, milyen is lenne hozzáérni, lefeküdni vele és hagyni, hogy leszopjon. A laktanyában erre persze semmi esély sem volt. Vagy sok volt a dolgunk, vagy már túl fáradtak voltunk. De ha még lett is volna időm és kedvem bármit is csinálni, ott volt a többi 48 kopasz, akikkel együtt háltunk a barakkban. A kiképzés hetedik hetén az egész század kivonult egy éjszakai gyakorlatra. Zolival együtt voltunk párban. Együtt adtuk az őrséget. Meleg volt, sehol senki, így hát levetettük ruháinkat, csak fos barna alsó gatyánk maradt rajtunk. De nem történt semmi... Úgy gondoltam, biztos Zoli is akarja annyira, amennyire én, mert egész éjjel csak beszéltünk és beszéltünk és állandóan csak lefelé bámultunk egymás alsójára. De nem mertem kezdeményezni semmit, mint ahogy ő sem. A nyolcadik hét után megkaptuk első kimenőnket. Zolival busszal beutaztunk a városba. Megérkezvén betértünk egy kocsmába, söröztünk és flörtöltünk a csajokkal. Egy kis idő után azt vettem észre, hogy Zoli elmegy egy csajjal egy sötét kis zugba, hogy jól megbassza. Végül is együtt mentünk el a kocsmából, a közösen kivett motel szobánkba. Mindketten részegek voltunk már. A motel szoba nem volt nagy. Nem is lehetett nagy ennyi pénzért, amennyiért kivettük. Nem voltunk eleresztve anyagilag, így ezt kellett választanunk. A szobában csak egy nagy francia ágy volt. Mindketten egy kicsit furcsán éreztük magunkat, amikor levetkőztünk. Zoli a földre rogyott, annyira be volt rúgva. Segítettem neki felállni. Ez volt az első alkalom, amikor úgy igazából megérintettem, segítve felállni, átkaroltam karommal derekát és úgy húztam fel és raktam be az ágyba. Úgy éreztem hirtelen, mintha az érintés égetett volna. Ahogy Zoli feje lebicsaklott a párnára, azon nyomban el is nyomta az álom. Mellé feküdtem, mert magam is eléggé el voltam ázva és aludni akartam.
Nem tudom, mikor ébredtem fel, de az biztos, hogy kint még mindig sötét volt és a szemközti bár neon reklámja még mindig világított. Hallottam, ahogy Zoli veszi a levegőt. Szája majdnem a fülemnél volt. Ekkor hátat fordítottam neki, amikor Zoli megmozdult és karját átvette rajtam. Hátsómat kissé kitoltam, de utána mozdulni sem mertem, nehogy vége legyen e csodás dolognak. Zolival fekszem, aki átölelt. Tudtam, hogy ez nem szándékos, de akkor is. A csodálatos érzés, hogy Zoli mellkasa hátamhoz ért, mindent megért. Szuper dolog volt érezni, hogy csomagja súrolja seggemet. Persze ettől a faszom egyre keményebb és keményebb lett. És egyszer csak azt éreztem, hogy hátulról nyom valami. Zolinak is olyan kemény volt már a fasza, mint az enyém. Dacára annak, hogy mindketten viseltük még a fos zöld alsót. Zoli ekkor megfordult másik oldalára. Továbbra sem mertem megmozdulni, amikor Zoli suttogva megkérdezte:
- Ébren vagy?
Hezitáltam, hogy válaszoljak, de végül is azt mondtam igen és feléje fordultam. Ő a hátán feküdt és fasza mereven ágaskodott az alsóján keresztül. Megfordult és rám nézett.
- Fogadjunk, hogy fickós vagy te is, igazam van? - kérdezte halkan és kezével megmarkolta faszát.
-Igen - feleltem és én is farkamhoz nyúltam.
- Oké, akkor csináljunk valamit - mondta Zoli, szinte elhaló hangon.
- A sör mindig fickóssá tesz - tette hozzá.
- Engem is - feleltem. Az alsómon keresztül ágaskodó dorongomat Zoli lábai felé irányítottam. Zoli halkan felnyögött, majd lassan ritmikusan farával elkezdett mozogni. Nem bírtam tovább. Magamhoz öleltem Zolit, olyan szorosan, amilyen szorosan csak tudtam. A két pénisz a fos zöld alsó alatt szorosan egymáshoz dörgölődött. Eközben igyekeztünk felfedezni egymás testét. Zoli izmos karjai, szépen kidolgozott teste, nagyon izgatottá tett. Nyelvemmel Zoli mellkasát csókolgattam, haladva lassan lefelé. Nemsokára elértem a köldökéhez. Mélyeket lélegeztem, és szinte szoptam, szívtam, csókolgattam barátom köldökét.
Kezeimmel eközben izmos farát fogdostam. Zoli egyszer csak finoman félretolt, de még mindig elég közel voltunk egymáshoz. Mindketten levegő után kapkodtunk. Fejem ekkor Zoli izmos hasfalán feküdt. Egyik kezemmel szűk luka körül jártam. Fasza, az alsó alatt még mindig ágaskodott, hozzáérve nyakamhoz, golyói a mellkasomhoz értek.
- Majdnem elélveztem - mondta Zoli.
- Én is - vágtam rá nevetve.
És itt meg is állt összes tudományom. Nem tudtam, mi legyen a következő lépés, amikor Zoli megszólalt.
- Nem kéne levennünk alsóinkat?
Miután megszabadultunk a kincstári ruhadarabtól, ott feküdtünk egymás mellett meztelenül, a plafon felé mutató hatalmas férfiasságunkkal. Zolinak kicsit csillogott a makkja az elő gecitől. Szép nagy és vastag fasza volt. Nem sokkal volt kisebb az enyém.
Mennyi elvesztegetett elő nedv - gondoltam magamban, amikor Zoli megszólalt.
- Leszopnál? - kérdezte halkan, szeretettel.
Hogy én szopom le őt? Ábrándjaimban, mindig arról álmodoztam, hogy Zoli fog leszopni engem. Nem tudtam felelni. Egy szó sem bírta elhagyni a számat. Zoli meg csak nézett rám. Kezeit a feje mögé helyezte és lábait széttárta. Megnyitva az utat gyönyörű faszához. Felemelkedtem becsúsztam Zoli lábai közé és ott letérdeltem. Még mindig hezitáltam. De Zoli nem. Azt mondta:
- Oké, ne aggódj, senki sem fogja megtudni.
Ekkor megfogta a fejemet és lassan ágaskodó farka felé irányított. Arcommal szinte éreztem a kiáradó forróságot. Ez a forróság, szinte mágnesként vonzott. Nem bírtam ellen állni, kinyitottam a számat és nyelvemmel elkezdtem nyalni Zoli faszát. Megtisztítottam a makkját elő nedvétől, amely szintén forró volt és édesen sós. Életemben még sohasem ízleltem ehhez hasonló finomságot. Végül teljesen számba vettem Zoli makkját. Barátom halkan felnyögött és tolta beljebb és beljebb hatalmas faszát, le a torkomig. Nem ellenkeztem már. Azon vettem észre magam, hogy életemben először szopok valakit.
Valakit? Zoli-t, aki annyiszor szerepelt erotikus álmodozásaimban. Az érzés csodálatos volt. Mintha 18 év után az ember, most jut először húshoz, úgy faltam Zoli farkát. Zoli mozgása egyre erőteljesebbé vált. Még többet akart. Még többet akartam most már én is. Csak szoptam, szoptam, szinte ettem azt a nagy hús darabot. Zoli egyre nagyobbakat nyögött a gyönyörtől. Majd csak azt éreztem, hogy egy erőteljes sugár mossa torkomat. Édesen sós gecije áradatszerűen lövellt ki faszából.
Igyekeznem kellett, nehogy egy cseppje is kárba vesszen. Szoptam továbbra is, nyalogattam fel ki-kicsöppenő gecijét. Ekkor éreztem, hogy én sem bírom már sokáig. Az izgalomtól és a csodálatos érzéstől, ami Zoli farkának szopása okozott, hatalmasat élveztem. 18 évem alatt összegyűjtött gecim, ami a golyóimban várakozott a megfelelő alkalomra, most utat tört magának. Miután Zoliból az utolsó csepp gecit is kiszívtam, barátom elernyedt az ágyban. Ott feküdtem lábai között. Alig kaptam levegőt. Úgy ahogy voltam álomba estem. Mikor felébredtem már világos volt és a bár neonja sem égett már. Hallottam az utca nappali forgalmát. És azt éreztem, hogy valaki szopja a faszomat. Igyekeztem jobban kinyitni szemeimet. Zolit pillantottam meg, ahogy ott térdel a faszomnál, seggét az égnek meresztve és szopja farkamat. Hátrahanyatlottam és élveztem életem legnagyobb és legjobb szopását.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: