Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zenésszel?!? 2.rész

Miután Gabesz összeszedte magát és az öltözékünk is elfogadható volt, visszamentünk a többiekhez. Én sms –t írtam a barátnőimnek, mert már elmentem , és bocsánatot kértem az eltűnésért. Gabeszt is leszúrták,mert igencsak nyomni kellett a gázt, hogy idejében odaérjenek a koncertre. Ahhoz, hogy én is megyek, nem szóltak semmit.
Beültünk a mikrobuszba, Gabesz ült mellém és a másik oldalamra a dobos srác. Nagyon szimpi volt az egész banda. Nevetgéltünk, beszélgettünk. Boldog voltam, hogy olyan téma is feljött, ahol felvillanthattam tudásom . Márk,a dobos,meg is jegyezte,hogy végre egy okos nő is ül Gabesz mellett. Kicsit rosszul esett, mikor elkezdte ecsetelni, milyen buta csajokat szedett fel azelőtt az én dalos pacsirtám. Persze tudtam,hogy nem egy szent, de azért lehettek volna egy kicsit tapintatosabbak. Legszívesebben visszacsináltam volna az egészet, ribinek éreztem magam. Szerencsére Gabesz időben rendbe tette őket.
- Ne haragudj, egy kicsit részeg a banda. Szokásuk beégetni engem,mert mindenhol azt hiszik , hogy én vagyok a frontember. Nálunk mindenki egyenlő. Nincs bandavezér, ha érted. Így szívóznak mindig, mintha én tehetnék róla.
- Nem számít - mondtam én, pedig számított. Nem akartam tudni a többi lányról. Ma nem!

Mikor odaértünk a fellépő helyre úgy fogadtak bennünket, mint a királyokat. Jó érzés volt ma estére a banda tagjának lenni. Külön öltöző, behűtött sör , bor,pálinka.
Mivel volt még idő a koncertig, leültünk iszogatni egy kicsit. Gabesz egy percig sem engedte el a kezem. Puszilgatott, néha meg is csókolt, szerencsére nem túl sűrűn,mert nem álltam volna jót magamért. Nagyon kívántam és tudtam, hogy a tesó szobája ma üresen marad...


A koncert sikeresen lezajlott, még több rajongó volt, mint az előző helyen. Miután mindennel végeztek, bementünk az öltözőbe. Gabesz átölelt és a fülembe súgta:
- Nincs kedved velem zuhizni?
- Most inkább ne - mondtam körülnézve az öltözőn. A többiek nevetgéltek iszogattak.
- Nem jön be senki. Van egy megállapodás. Ha valaki csajjal van a bandából. övék az elsőbbség. Na, jössz?
- Inkább nem.
Nem álszemérmességből, de nem akartam elsietni. Nyugodt körülmények között szerettem volna kettesben lenni vele.
- Semmi baj, lesz rá alkalom - válaszolta Gabesz , megcsókolt, és már el is tűnt a zuhanyzóba.
Mikorra visszajött már minden készen állt a hazamenetelre. Beugrottunk a kocsiba és már mentünk is Eger felé, ugyanis odavalósi a banda. Szinte az örökkévalóságig tartott ,de hazaértünk.
Elköszöntünk és szinte rohanva tettük meg a maradék utat a lakásig ahol Gabesz lakott az öccsével albiban. Egyszerű, de felettébb tiszta lakás fogadott, bár őszintén nekem mindegy volt milyen a szoba csak már ott legyünk. Útközben Gabesz a combomat simogatta, ami úgy felizgatott, hogy nem is emlékeztem a hazaútra. Beléptünk a szobába és Gabesz felém fordult:
- Megágyazzak magamnak a másik szobába? Tudod, megértem ha ezt szeretnéd - persze egyértelmű volt, hogy ezt ő sem gondolja komolyan a mosolya is elárulta.
- Talán maradhatnál mellettem, mert idegen helyen nem tudok aludni- hazudtam szintén mosolyogva.
- Oké, ennek felettébb örülök, mert itthon van az öcsém és a barátnője. Kicsit kínos lett volna bekéredzkednem melléjük. Elfelejtettem hazaszólni.
Nagyon jót nevettünk az eseten. Egymásszemébe néztünk és tudtuk,hogy egy életre szóló emlék lesz a mai éjszaka.
- Mi lenne ha elmennénk fürdeni,bár te már túlontúl tiszta leszel-szóltam.
Nem akartam füstösen, koszosan ágyba bújni
- Szívesen, ha megmoshatom a hátad-jött a válasz és a mosoly is
Először nagyon tartottam tőle hogy ha levetkőzöm,nem fogok tetszeni neki, de már nem volt visszaút. Amikor levetettem az utolsó ruhadarabot is Gabesz csak mosolygott, de a szemébe látszott a felébredő vágy. Ő is levetkőzött és beálltunk a zuhany alá. Nagyon tetszett a teste. Nem volt túl kidolgozott,de nekem pont ez a testalkat tetszik.

Gabesz elkezdte mosni a hátam, nyakam, vállam és lassan haladt a csípőm felé. Alaposan megmosta a fenekem is, majd maga felé fordított. Nagyon izgató volt,éreztem a gyomromban a bizsergést. Amikor a mellemet kezdte mosni, körkörös mozdulatokkal, felnyögtem. Nem akartam már ezt a gyönyörű kínt. Magamban akartam érezni.
- Tedd be kérlek - szóltam, és magamhoz húztam.
- Korai lenne még -válaszolt, és csókolgatni kezdett ott ahol az előbb mosdatott. Nagyon élveztem és tudtam közel az orgazmus. Ahogy elkezdett az ujjaival kényeztetni, elöntött a gyönyör. Beleremegtem és elgyengültem a rám zúduló orgazmustól.
- Most te jössz – mondtam pár perc múlva, és már mostam is a testét a habos kezemmel. Ahol a kezem járt ott a számmal puszilgattam. Örömmel térdeltem le elé és vettem birtokba a hímvesszőjét. Puszilgattam,csókolgattam szívtam a péniszét és éreztem hogy a hatás nem marad el.
- Csodálatos vagy – nyögte, majd felkapott és a szobába vitt, ahol letett az ágyra és rám feküdt.
- Most már nem bírom tovább - mondta, és belém hatolt.
Hamar megtaláltuk a megfelelő ütemet. Csókolt és közben a szavaival becézgetett. Röviddel ezután elmentem és pár lökés után ő is követett. Csodálatos volt.
Nem kellettek a szavak, tudtuk hogy mindent elrontana. Egymás karjaiban aludtunk el.

Reggel kávét hozott az ágyba. Megittam, felöltöztünk és már úton is voltunk haza. Nem sokat beszélgettünk, mit is mondott volna. Jó volt és ennyi. Tudtam,hogy nem lesz folytatása,és nem akartam, hogy hazudjon,csak hogy ne legyek szomorú. Mikor hazaértünk kiszálltunk a kocsiból és ő átölelt.
- Nem tudom mit mondhatnék-kezdte
- Nem kell semmit - válaszoltam tettetett közönnyel- jó volt és kész. Mikor elkezdtük, tudtam, hogy csak egy éjszaka lesz.
- Fantasztikus volt, és nagyon tetszel, de a távolság… - próbálkozott magyarázkodni
- Ne! Hagyd abba!Köszi a tegnapot. Szia !- megcsókoltam, és elindultam az ajtó felé. Nagyon fájt, de tudtam így kell történnie. Volt egy fantasztikus éjszakánk és ezért megérte.

Találkoztunk még egyszer-kétszer koncerteken és mindig odajött beszélgetni, de nem lett folytatása ennek az éjszakának. Mint utólag megtudtam, volt barátnője. Nem hiába volt az a nagy rend a lakásban. Egyszóval zenésszel?!? SOHA
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nickyyy ·
"... mostam is a testét a habos kezemmel. Ahol a kezem járt ott a számmal puszilgattam." Finom volt a szappan? :smile:

nit222 ·
Szerintem nem az a lényeg,milyen az íz,sokkal inkább milyen az a testrész,amit puszilgat az ember.
Szerintem!
Köszi a hozzászólást :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: