Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zárás után

Egy internet café-ban dolgozom, ahol a főnök fia az üzletvezető, aki nagyon helyes, és állandóan flörtöl a nőkkel. Szinte minden este másik lányt fektet meg. Lehet, hogy durva a kifejezés, de ez a megfelelő szó, mert minden alkalmat kihasznál a szexre, és mindezt a menyasszonya tudta nélkül teszi. Nem elítélni akarom őt, azon ámulok el, hogy milyen könnyen megy neki. Mindezek ellenére nagyon jó vezető. Talán a nőket is ezért tudja olyan jól irányítani, vagyis inkább manipulálni...

A fiúk kihasználják a lehetőséget, és ha nincs vendég az interneten lógnak. Természetesen jól ismerik az összes 18 év feletti oldalt. Ilyenkor még jobban fel vannak spannolva, egész éjjel jobbnál jobb szexuális ajánlatokkal halmoznak el minket a kolléganőmmel. Totál felizgatnak ezzel viselkedéssel, de eddig csak kinevettük őket, aztán csináltuk a dolgunkat tovább.
Nemrég a főnök fiával, Jocóval, és Ricsivel, egy másik pincérsráccal voltam a délutános. Már jóval fizu után jártunk, úgyhogy kevés vendég volt egész nap. A főnök telefonált, hogy előbb bezárhatunk, úgyis hétvége van.
Elkezdtem összeírni az esti leltárt.

Ahogy beléptem a raktárba, éreztem, hogy valaki van mögöttem. Szinte hallottam a lélegzetét, tekintete perzselte a tarkómat. Még levegőt is elfelejtettem venni egy pillanatig. Hirtelen megfordultam, és Jocó karjában kötöttem ki. Kajánul vigyorgott. Hátra akartam lépni, hogy ne legyek olyan közel, de egyik kezével megragadta a karom, és a hátam mögé a derekamhoz csavarta. Ugyanazzal a mozdulattal teljesen magához rántott. Vékony nadrágján keresztül éreztem, hogy nagyon fel van izgulva. Igen erősen tartott, felszisszentem a fájdalomtól. Rám hajolt, hogy lesmároljon, de elrántottam a fejem. A szabad kezével megfogta az állam, visszafordított, és lekevert egy hatalmas pofont. Nem is tudom, hogy a meglepetéstől, vagy a fájdalomtól, de egy kiáltás szakadt ki belőlem. Hirtelen rátapadt a számra, nyelvével szétfeszítette az ajkaimat. Olyan erősen csókolt, hogy szinte falta az ajkaimat.
Akartam is szabadulni a satuszerű szorításból, meg nem is.
Ahogy rángattam magam, hogy szabaduljak, az ölem egyre jobban nekifeszült dudorodó farkának. Én csodálkoztam a legjobban, mikor úgy éreztem, hogy talán élvezem, amit velem csinál, azt hogy ilyen durva, és szinte megaláz, hogy figyelembe sem vesz, és érvényesíti rajtam az akaratát.

Pillanatnyi tétovázásomat kihasználva elkezdte gyömöszölni a melleimet, nagyon durva volt, nyöszörögtem a fájdalomtól. A karom is kezdett zsibbadni a szorítástól. Potyogtak a könnyeim miközben elfúló hangon kérleltem, hogy engedjen el... Mélyen a szemembe nézett, elvigyorodott, és közölte, hogy még nem végzett velem, és addig innen sehova nem megyek, amíg ő azt nem mondja, hogy mehetek... A következő pillanatban letépte az ingemet, akkora erővel, hogy a gombok szanaszét repültek a raktárban. Örömmel konstatálta, hogy nem hordok melltartót, bár szerintem ezt már régen tudta. Elkezdte nyalogatni és szopogatni hetykén meredező mellbimbóimat. Erősen, agresszíven csinálta, mégis kellemes borzongás futott végig rajtam, nagyon élveztem. Amikor viszont megharapott, hangosan felsikítottam.
Olyan furcsa fény villogott a szemében, hogy komolyan megijedtem.

Nyílott az ajtó, és megkönnyebbültem, hogy Ricsi majd segít rajtam, kiszabadít ebből az abszurd helyzetből. Ám nem így történt...

Tényleg Ricsi állt az ajtóban, és tényleg segíteni jött, csak nem nekem, hanem Jocónak. Összevillant a tekintetük, és láttam, hogy összhangban vannak, éreztem, már nem először tesznek ilyet. Ricsi a hátam mögé állt, a derekamig feltolta a miniszoknyát, amiben dolgoztam, a tangámat pedig egy mozdulattal letépte. Csókolgatni és harapdálni kezdte a fenekemet, keze pedig besiklott a combjaim közé. A puncimból szinte csöpögött már a nedvesség, annyira fel voltam izgulva, közben pedig folyamatosan könyörögtem, hogy engedjenek el, és ne csinálják ezt velem.
Ujjai besiklottak a csiklómhoz, és finoman dörzsölgetni kezdték, majd egy hirtelen mozdulattal felnyúlt a puncimba. Ki-be húzogatta az ujjait, mintha a dákója lenne. Annyira izgalmas, és új volt, amit csinált, hogy alig kaptam levegőt az élvezettől. Csak pár hónappal ezelőtt veszítettem el a szüzességemet, és még nem volt részem ilyen kényeztetésben.

Mikor már nagyon lucskos volt a keze, elkezdte bekenni a hátsó felemet is. Megijedtem, hogy talán seggbe akar dugni, de csak simogatott és nyalogatott nagyon sokáig. Közben úgy beszéltek rólam, mintha ott sem lennék, ez is nagyon izgató volt. Semmibe vettek, és mégis élvezetet okoztam nekik. Szexuális segédeszköz, egy tárgy voltam...
Az egyik srác elölről csókolt, harapott és simogatott, a másik hátulról kényeztetett, a testem megfeszült az élvezettől, és azt kívántam, hogy soha ne hagyják abba. Közben pedig szenvedtem a fájdalomtól, ami a karomba hasított, és a harapások helyén lüktetett, potyogott a könnyem, nyöszörögtem, hogy hagyják abba.

Ricsi felemelkedett mögöttem, és hallottam, hogy az övcsattal babrál, ami aztán hangosan koppant a padlón. Meztelen testével egészen hozzásimult a hátamhoz, és a fenekemhez. Hátrafogott karomat átvette Jocótól, hogy ő is levetkőzhessen. Combjával összeszorította a két combomat, kőkemény farkát bedugta közéjük. Így húzogatta egy darabig, hogy jó nedves legyen, majd erőteljes mozdulattal belém hatolt. Olyan vastag volt a farka, hogy majdnem szétszakadtam, felsikítottam a fájdalomtól.
- Milyen szűk puncid van... - suttogta.
Jocó belemarkolt a hajamba, hátrafeszítette a fejem, és folyamatosan a nyakam meg a melleimet harapta, szívta, nyalogatta. Szabadon lévő kezemet keményen meredező szerszámára fogta. és lassan húzogatni kezdte rajta. Odarántotta a széket, amire fel szoktunk állni, hogy elérjük a felső polcokat, és leült. Erőteljes mozdulattal húzni kezdte a fejemet a farka felé.
- Gyerünk ribanc, szopj le szépen! – mondogatta.
Még sosem volt a számban egy férfinek sem a farka, főleg nem ekkora... Megfeszítettem magam, akkor kaptam két akkora pofont, hogy megint eleredtek a könnyeim. Hátam mögött a srác pedig a fenekemet kezdte el ütni, mint a lovat szokták az ostorral. A kezdeti lassú ütemből olyan sebességbe kapcsolt, hogy a hasa csak úgy csattogott a fenekemen. Az első lendületesebb mozdulatnál a Jocónak sikerült a számba tömnie a farkát. Két kézzel fogta a fejemet és nyomta az öle felé. Hatalmas szerszáma volt, kitöltötte a számat, lement a torkomig, hogy alig kaptam levegőt.
Fel-le mozgatta a fejemet. Lenyomta a farkát a torkomon, tartotta egy percig, majd kivette a számból. Kaptam egy korty levegőt, aztán kezdte elölről. Ricsi közben hátulról döngette a puncimat, és ütötte a fenekem.
- Élvezz kurva, szopjál ribanc! - kiabálta.
Fuldokoltam egy hatalmas faroktól a számban, szenvedtem a fájdalomtól, és mégis remegett a testem az élvezettől...

Magam sem tudtam, hogy mit is érezzek, nyöszörögve élveztem, sikoltozva a fájdalom miatt, de mégsem akartam, hogy abbahagyják. Azt akartam, hogy használjanak ki, hogy töltsék rajtam a kedvüket, aztán hagyjanak itt, dobjanak el, mint egy használt rongyot. Az eszem pedig tiltakozott, hogy ne hagyjam magam kihasználni, hiszen mit fogok otthon mondani a páromnak? Az élvezet, a kéj azonban minden épkézláb gondolatot kitörölt belőlem, és egyre jobban tetszett az édes kínzás...
Egyszer csak erős zsibongás indult az ölem felől, a vérem a fülemben dübörgött. a szívem majd kiugrott a helyéről, szédült élvezet járta át a testem...
A következő pillanatban Jocó, ha lehet, minden eddiginél mélyebbre nyomta a torkomba a farkát, teste megfeszült és elélvezett. Egyenesen belém spriccelt az édes-kesernyés lé, le a torkomon. A másik srác mindkét kezével erősen megragadta a derekamat, és hörögve a puncimba lőtte gecijét.
Még egy kicsit lassan mozgott bennem, aztán elengedett. A padlóra estem, és zokogni kezdtem...

Rám parancsoltak, hogy kussoljak, öltözzek, és takarodjak haza, hívnak egy taxit.
Szótlanul tettem, amit mondtak...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lady N. ·
Nem gondoltam, hogy a kis történetem ilyen parázs vitát indít el. Higgyétek el nincs értelme! A szex - micsoda nagy szerencse! - mindenkinek más, mindig picit másképp jó. Akik erőszakolásról beszélnek, üzenem, hogy 3 évig jártam önvédelmi képzésre, ha nem akartam volna az egészet, már az elején megoldottam volna a dolgot.
:blush:

Marersz ·
Hmmm....szerintem is nagyon jó lett a történeted, ezt olvastam el először a listából, de ha van még azt is biztos el fogom olvasni a közeljövőben. Szerintem is a vadabb dolgok a jók! Elvégre egyszer élünk, de akkor nagyon! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: