Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zárás előtt

Épp délután öt óra lesz. De jó mehetek haza. Egy szex kellékeket áruló boltban dolgozom, de senki nem jár be ide. Úgy tűnik nem nagyon szeretik az izgalmas szexet manapság. Fogom magam és nekiállok felsöprögetni. A rádiót hallgatva csinálom dolgom, mikor egyszer csak megszólal a bejárati ajtó feletti szélharang. Afenne nem fordítottam meg a Zárva táblát. Kimegyek a pulthoz és meglátlak téged. Atyaúristen hisz ez egy istennő. Alakod látványa ezzel a ruhával teljesen beindít. Egy elég mélyen kivágott egybe ruha van rajtad gyönyörű mintákkal szegélyezve. Nem igazán figyeltem meg, mert koncentrálnom kellett meredezni készülő farkamra. Gyorsan a pulthoz mentem és néztem, ahogy a vibrátorokat nézegeted. Szemed meg-megakad egy kettőn, de látszik arcodon, hogy egyik sem érdekel igazán. Ekkor megszólalok:
- Szia! Segíthetek valamiben?
Ekkor észreveszel engem a pult mögött és pillantásod elidőzik rajtam. Majd zavartan megrázod a fejed és elpirulva válaszolsz.
- Igen az jó lenne. Az a baj, hogy a barátnőm szülinapjára keresek erotikus ajándékot. Meg persze magamnak is.  
Majd egy csábító kacsintást küldesz felém.
- De az baj, hogy nem tudom mit ugyanis nem vagyok jártas a szexben. Szerinted mi legyen?
- Szerintem egy felfújható pasi vagy egy gésagolyó? De várjunk, csak van itt valami, ami lehet, hogy tetszeni fog. Hátul van a raktárban. Megnézed?
- Hát...  Attól függ mi az. De tudod mit? Nem is érdekel. Megyek veled.


 


Azzal megfordulok és elvezetlek hátra. Egy polcos szobányi méretű raktárba jutunk. Én a földön kezdek el kutatni a dobozokban a friss áru után. Nemrég jött meg csak még nem volt időm kitenni a boltba. De amint megláttalak egyből ez jutott eszembe. Kutatás közben néha rád pillantok, de te a sok holmi helyett csak a feszes fenekem nézegeted. Mikor rád nézek fejed zavartan elfordul, de szemed visszaréved. Végre megtalálom, amit kerestem. Ez az! Egy fekete csipkés fűző hozzá harisnyakötő és harisnya. Mindehhez pedig egy vaginánál kettévágott tanga járt bónuszban. Mikor megláttad azonnal elkezdtél sikongatni és kirántottad a kezemből.
- Hol tudom felpróbálni? - kérdezed.
- Ott egy fülke- mutatok a boltban egy helységre mely szinte szembe helyezkedett el a pulttól. Kirohansz oda és én közben a fenekedben gyönyörködöm. Eltűnsz a függöny mögött és én besötétítek a boltban lehúzom a rolót és megfordítom a táblát. Most már a Zárva tábla mutatja arcát az útra. Leveszem minden ruhám és az egyik polcról leveszek egy feszülős sportboxert ami fekete színben simul a testem azon részére amit meg akarok neked ma mutatni. Pont felkerült rám amikor kilépsz a próbafülke ajtaján. Ott állsz előttem abban a ruhában, amit adtam és teljesen bennakad a szavam. Farkam erősen meredezik a látványra. Ezt meglátod, majd odajössz hozzám és erősen megcsókolsz.


Egyik kezed a derekamon a másik pedig cirógatva a testemet ölelkezünk csókjainkkal. Az én kezem a derekadat markolja és a jobb kezemmel elkezdek lemászni a pinád felé. Mint boltos tudom mit adtam a kezedbe és meg is találtam, amit kerestem. Egy kis vágat ahol kényelmesen meg tudlak ujjazni. Bele is kezdek. Arcod meglepődik, de tested elkezd vonaglani meleg kezem izgalmas érintésétől. Mivel nem akarsz engem sem elhanyagolni, abbahagyod a csókod és odamész a pultomhoz, amiről lesöpröd a dolgokat és megkérsz, hogy feküdjek fel. Felfekszem a hátamra, majd elkezded csókolgatni a mellkasom és egyre lejjebb haladsz. Egészen a boxeremig jutsz, amit nem húzol le rólam, csak kibujtatod belőle a királykobrámat. Elkezded puszilgatni a makkom hegyét, majd hirtelen tövig bekapod. Elkezded szopni a farkam. Bő nyállal szopod farkamat,, miközben kéjesen nézegeted vonagló testemet. Mikor már majdnem elmegyek, leállítalak és felkelek a pultról.
- Aaa. Nem nyalsz ki. Elég nedves vagyok már így is. Inkább dugj meg!
Ráhajolsz a pultra és azt várod, hogy beléd hatoljak. Riszálod kicsit a feneked, miközben én kibújok a boxeremből. A ruhádat akarom levenni, amikor leállítasz.
- Nem-nem, a ruha rajtam marad! - parancsolsz rám.


Így engedve a testednek beléd hatolok. Gond nélkül sikerül beléd csusszannom. Melled a pulton pihenve rángatózol a gyönyörtől. Tempómat fokozom, és ettől elkezdesz sikoltani. Mikor a csúcsra érsz lábad megremeg, és farkamat pinádban beteríted örömváladékoddal. Kiveszem belőled és felfektetlek a pultra. Lábaidat szétterítem, és keményen beléd hatolok. Nem törődve veled csak magammal a tempón nem enyhítek, csak fokozom, csak gyorsabban, minél előbb elélvezni ez a cél. Gyerünk, ez az, csak simán beléd élvezek. Gyerünk, gyerünk, gyerünk, és mindjárt megvan! AAAAHHHHH! Hatalmas nagy robbanással beterítelek királykobrám 17 cm-es nagyságából érkező gecimmel. Majd kihúzom, de nem tudsz megszólalni, mert a kéjes orgazmusok, amiket te eközben átéltél, teljesen kikészítettek. Gyengéden füledhez hajolok, majd belesuttogom:
Köszönöm.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Ha nem jelenidőben íródott volna, és nem egy szexbolt a helyszín, hanem például egy zöldséges, akkor azt mondanám, hogy van benne fantázia, de kicsit igénytelen a megfogalmazás.
Így csak egyszerűen nem tetszett!

emobaby ·
Férfivágy írói képességek nélkül!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: