Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Walter

Tudtam, hogy a család feje, aki hivatalos, világ felé mutatott minőségében menő ügyvéd és helyi politikus, újabb férfit hajtott föl nekem – jó pénzért. 
Alig voltam még náluk, amikor elém állt ezzel az ajánlattal. Mi lenne, ha a szabadnapjaimon, amikor elcsendesedik a ház, örömére tennék némi fizetés-kiegészítésért cserébe.
Először teljesen megdöbbentem. Majd elgondolkodtam. Végül – fiatal, kalandvágyó és szexéhes lányként – igent mondtam.
A szombat így Berté és a kalandoké lett. Tőle tanultam meg a minőségi szexelés minden fortélyát. Türelmes és jó tanár volt, mindent megtett, hogy profit faragjon belőlem.
Amikor már mindent tudtam, amit egy lánynak tudnia kell, aki férfiakat akar felizgatni és kielégíteni, Bert üzleti ajánlatot tett: az elit körökben, ahol mozog, rengeteg olyan férfi van, aki vágyik egy kis kalandra, de fél a lebukástól, hiszen az szakmai vagy politikai karrierjének végét jelentené. Olyan „lehetőséget” keresnek, ahol kiélhetik titkos vágyaikat, és biztonságban érzik magát – minden szempontból. Ezért persze készek nagy összeget áldozni. Hiszen ők csak jogi tanácsért jönnek az ügyvéd úrhoz… aztán hogy a zárt ajtók mögött mi történik, az már szakmai titok.
Az ajánlat felizgatott, és kellőképpen legyezgette az önbecsülésemet. A „gazdámnak” fizetett ezer euróból nekem 600 euró jutott alkalmanként. Fejedelmi plusz jövedelem-kiegészítés volt, jobbra nem is számíthattam. Élvezetet adni és kapni, és ezzel még pénzt is keresni – ez minden nő álma. 
Bert korrekt volt, mindig lehetőségem volt eldönteni, hogy vállalom-e egy-egy férfi szórakoztatását vagy sem.
Ma éppen a helyi önkormányzat egyik fejesét vártam. Képet láttam csak róla. Idősödő, kövér, kopaszodó, kéjsóvár férfinak nézett ki. De én pont az ilyenekre buktam.
Csak álltam a fürdőszobában, és vártam, hogy benyisson. Hosszúnak tűnt a várakozás, de egyszercsak kinyílt az ajtó.
A férfi élőben is olyan volt, mint a képen. Kiéhezett pasi, aki sok pénzt ad azért, hogy hozzájusson egy fiatal puncihoz.
A nyitott ajtóban ott állt Bert is, aki röviden bemutatott minket egymásnak:
- Ő Ullheimer úr, keresztnevén Walter, ő pedig az én kis kincsem, aki minden barátom kedvében jár, Sophie.
Ezután diszkréten távozott.
A férfi úgy állt a fürdőszoba ajtajában, mint a faszent. Meg se moccant, csak nézett, kaján vigyorral az arcán. Lassan beleengedtem magam az érzésbe, és belekezdtem a játékba.
Lassan bújtam ki minden egyes ruhadarabomból. Kéjesen mozdítottam minden testrészemet, és éreztem, hogy mekkora öröm ez nekem is. Izzott a bőröm, amikor magamhoz értem, néha véletlenül, néha tudatosan.
Egy vadászó párduc lassúságával beálltam a kádba, és elkezdtem folyatni a testemre a finom, forró vizet.
Walter még mindig mozdulatlanul állt, és nézett.
Ez egyre jobban felizgatott. Gyöngéden masszíroztam a testem a csodálatos illatú tusfürdővel. Ujjaim végigsiklottak a karjaimon, a nyakamon, a melleimen, lassan levándoroltak a lábaimhoz. Végül eljutottak a puncimhoz.
A férfi ekkor megmozdult, és odalépett a kádhoz.
- Segítenél? – kérdeztem gyönyörteljes hangon.
Nem szólt egy szót sem, csak erős, vaskos ujjaival elkezdte masszírozni a testem. Hamar a melleimhez ért, és azokat fogta, gyömöszölte.
… mintha gyurmázna – gondoltam magamban.
Nagyon vágytam már a kezét a lábaim között, így egyre feltűnőbben mozgattam a csípőm. Megértette a szavak nélküli kérést, és egyik kezét a combjaim közé csúsztatta.
Gyönyör futott végig rajtam. A keze erős és határozott mozdulatokkal dörzsölte a puncim, amitől pillanatok alatt benedvesedtem. Csípőm már magától mozgott, abban a ritmusban, ahogy nekem jól esett.
A következő pillanatban az egyik ujját a hüvelyembe csúsztatta. Felnyögtem, és egyre szaporábban lélegezve megkapaszkodtam a nyakában.
- Csináljam két ujjal? – ez volt az első mondat, ami elhagyta a száját.
Nem szóltam, csak kipirulva bólogattam.
Két vaskos ujján mozogtam, lovagoltam, miközben harmadik ujjával a csiklómat masszírozta.
Nem akartam még elmenni, így lefékeztem a tempót, gyöngéden kihúztam az ujjait magamból, elcsavartam a vízcsapot és kiléptem a kádból.
Óvatosan lepillantottam, és örömmel konstatáltam, hogy a farka büszkén meredezik a nadrágjában.
Megtörölköztem, és beléptem a szobámba.
Nem volt pontos elképzelésem arról, hogy mi lesz az együttlétünk koreográfiája, így azt választottam, hogy próbálom a lehető legjobban érezni magam, és ez remélhetőleg neki is megfelelő lesz.
Végigfeküdtem az ágyon, felhúztam és szétterpesztettem a lábaim. A kezem gyöngéden a melleimre csúsztattam, és játékosan cirógatni kezdtem a mellbimbóimat.
A férfi az ágy végénél állt, és feszülten figyelte, mit csinálok.
Ujjaim a puncim felé kalandoztak, lassan, kéjesen. Jobb kezemmel gyöngéden széthúztam a szeméremajkaimat, így láthatóvá vált a megduzzadt, nedves csiklóm.
Bal kezem középső ujjával körözni kezdtem rajta. Csodálatos érzések borítottak el. Szinte megfeledkeztem arról, hogy „vendégem” van. Csak a saját testemre és a saját gyönyörömre figyeltem.
Ebből az állapotból két erős, vaskos ujj hozott vissza, melyek lassan a hüvelyembe csúsztak. Walter előttem térdelt, meztelenül, meredező farokkal. A gyönyörök közepette észre sem vettem, hogy levetkőzött.
A csiklóm égett a dörzsöléstől, a hüvelyem lüktetett a két kemény ujjtól.
Egyre jobban áhítottam a farkát.
Ebben a pillanatban az ujjait hirtelen kihúzta belőlem, és lassan, minden centimétert kiélvezve belém hatolt.
Ez a pasi egy gondolatolvasó – gondoltam magamban.
Lassú, hullámzó mozgásban olvadtunk össze, miközben én továbbra is a csiklómat cirógattam.
- Úgy látom, ezt élvezed – lihegte.
Most tudatosult bennem, hogy nem egy fiatal férfival vagyok együtt. Te jó ég, meddig bírja? Hogy csináljam, hogy neki is jó legyen?
Mielőtt sikítva elélveztem volna, elhúzódtam a farkáról, feltérdeltem, és gyöngéden az ágyra döntöttem.
Néztem az idősödő férfitestet, a sok helyen megereszkedett bőrt, a ráncokkal tarkított arcot.
Milyen érdekes, hogy egy férfi ilyen idős korában is a szexre éhezik – gondoltam.
Kezembe vettem a férfiasságát, ami az ujjaim között újra keményen és peckesen állt. Néhány másodpercig csak néztem, figyeltem.
- Vedd a szádba, te édes kis kurva – nyögte elhaló hangon.
Nekem sem kellett több, a disznó szavaktól mindig irtózatosan beindulok, most sem volt ez másként.
Őrült vággyal kezdtem el szopni. Én nagyon kedvelem a rövid, tömzsi farkakat, és ez pont ilyen volt. A fejem ütemesen mozgott, az ajkaim rásimultak a pénisz finom bőrére. A nyelvemmel kényeztettem a hegyét, a kezemmel a golyóit masszíroztam.
Kéjesen nyögött, lihegett, csípőjét ütemesen tolta a szám felé.
- Dugni akarlak, értetted? Meg akarlak baszni, most azonnal – mondta, és meglepően fürge mozdulattal a hátamra fordított. Erős karjaival szétfeszítette a lábaimat, a combomat lenyomta a lepedőre.
Farkát hatalmas erővel lökte belém, és őrült tempót diktálva dugott. Egyre gyorsabban kapkodtam a levegőt, és kéjesen felnyögtem minden egyes döfésnél.
Hatalmas robbanással értem el az orgazmust. Pár pillanatra távol voltam a hétköznapi tudatállapottól, amikor újra magamhoz tértem, éreztem, ahogy a farkát kihúzza belőlem, és a hasamra lövell. A forró ondóval kéjesen masszíroztam a hasam és a mellem.
A férfi hanyatt dobta magát az ágyon, és próbált magához térni. 
Az időt kihasználva gyorsan elzuhanyoztam, és felvettem a legszexibb selyem köntösömet.
Visszamentem hozzá. Még mindig az ágyon feküdt.
- Imádom a szűk puncidat, te kis kéjsóvár kurva. Hallottam már híredet, az egyik kollégám is volt már nálad, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jó vagy – mondta vigyorogva.
Örültem a bóknak.
Amikor elment, borravalót is hagyott. És az ígéretet, hogy pár hét múlva visszatér.
Hozzászólások
További hozzászólások »
monique72 ·
Sokkal kevésbé pornó, mint sok más itt feltett, stílustalanul megírt, csak aktusokat halmozó történet. Egy-két apró momentumtól eltekintve tetszett!

Rumci ·
Pornó fércmunka

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: