Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vonzerő

Sziasztok, a nevem Jolánná 34 éves vagyok. Fekete hajú vagyok nagyon sokan fiatalabbnak mondanak amennyi vagyok.
Elszeretném nektek azt mesélni hogyan ismerkedtem meg azzal a férfival, akivel most is még együtt vagyok. Ez még olyan jó 10 évvel ezelőtt volt de jól emlékszem rá.

Barátnőm( Viola), rendezett egy bulit és meghívott engem meg csomó pasi akik hoztak piát jó sokat, felvettem a rövid szoknyámat. Mindenki hozott piát abban nem volt hiba. Majd adott nekem az egyik srác 2 decis pohárba sorozatban whiskyt, aminek meglett a hatása, körülbelül a hetediket nyakaltam, mikor valamelyik srác megfogta a kezemet, majd odavitt az egyik fotelhoz, majd ott ült 12 srác, és mindegyik a farkát fogta a kezében.

Nem tudom mi vezérelt, de kimentem a hátsó udvarra leültem egy székre, majd kibújtam a szoknyából, levetkőztem teljesen, és elkezdtem masztizni hangot nem kímélve. Éreztem, ahogy az ujjamon folyik le a nedű, ami a tocsogó pinámból folyik ki. Másik kezemmel morzsoltam a bimbóimat, de mielőtt belemerülhettem volna kinyitottam a szememet, és ott állt előttem egy srác holt nesztelenül és álló farokkal, de mielőtt bármit tehettem volna megfogta a karomat, és felrakott az asztalra. Előre nyújtva a seggemet, majd éreztem, hogy bele vágta a farkát a pinámba.
- ÁÁÁÁ - erre megfogta a derekamat, majd brutális erővel megbaszott engem. Mikor már felfoghattam volna mi folyik itt, erre kivette és belevágta a fenekembe, még nagyobb lökéseket adva.
Mikor már éreztem, hogy elfogok élvezni kivette megvárta, míg megnyugszom, majd visszanyomta a pinámba, és folytatta újra, de most rosszabb volt, nagyon fájt, de mikor már kezdett jobb lenni teleélvezett rendesen. Mikor kivette egy újabb faszt éreztem, majd hátranéztem, és láttam, hogy a buli velem folytatódik.

Teltek meg a lyukaim az időmúlásával gecivel, és mikor már ha jól emlékszem a 10. baszott szét kértem egy kis pihit, mikor felegyenesedtem kifolyt minden geci a fenekemből és mindenki megtapsolt engem. Majd megfogta az egyik lábamat és felemelte és belém vágta a farkát majd mögém állt egy másik az meg a fenekembe nyomta majd odajött egy srác és sört öntött a számba és megittam nagyon sokat itatott meg velem mikor már a 8.kat ittam mind a ketten tele eresztettek majd mikor kivették én a földre rogytam.

- Na srácok csináljuk fel megint!
Erre ketten megfordítottak a hasamra majd felemelte az egyik a fejemet és belerakta a farkát a számba majd lefektették a fejemet és úgy baszta meg a számat, nagyon fuldokoltam de nem tudtam mit tenni.
Szerencsére nem bírta sokáig és beleélvezett a nyelő csövembe, majd utána mindegyik megtette velem ezt mikor végzet mindegyik, úsztam a geciben. Mikor valamennyire kijózanodtam észrevettem hogy az utolsó srác aki elkezdte az egészet odajött hozzám és letörölte a szám körül meg minden lukam körül a gecit.

És azóta együtt vagyunk, tudom furcsa de én örülök neki.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyemantt ·
Szerintem egy kezdő fordítóval van dolgunk! Olyan mintha a Google fordítóban oldotta volna meg a feladatot.

sekukisenuni ·
:confounded: :laughing:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: