Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Volt osztálytársnőm

Mostanság olvasgattam a sztorikat ezen az oldalon, és úgy döntöttem megosztom veletek ezt a történetet.

Még gimnáziumi éveim alatt nagyon odavoltam az egyik osztálytársnőmért. A lány kb. 165-170 magas, szép nőies idomok, gyönyörű lábak, kerek feszes fenék, gyönyörű körte mellek, barna mandulaszemek, sötétbarna vállig érő haj, és gyönyörűszép kreol bőr. A gimi alatt semmi nem történt köztünk (az ő nem akarása miatt), de nagyon jókat beszélgettünk, jól éreztük együtt magunkat. Érettségi után mindketten más városban tanultunk tovább.

Június vége lehetett, vége a vizsgaidőszaknak, amikor a városunk utcáin a autókázva élveztem a napsütést és a szabadságot, amikor megláttam őt. Ott állt a vasútállomás előtt, mellette a csomagjai -gondoltam ő is lezárt az évet- rajta fehér szoknya, és egy fehér top. Gyönyörű volt. Megálltam, kérdeztem kit vár. Mondta hogy a szüleit, ők viszik haza. Én mondtam neki hogy szívesen hazaviszem, amire ő igent mondott. Felhívta a szüleit akik "rám bízták" lányukat. Segítettem neki bepakolni a csomagjait, és közben jó alaposan szemügyre vettem. Még mindig gyönyörű volt.

Beszálltunk a kocsiba, bekapcsoltam a klímát, és ahogy a hős szellő megborzolta a testét, hirtelen hegykén meredni kezdtek a mellbimbói (nem viselt melltartót). Elidőztem egy kicsit és azon vettem észre magam, hogy nevetve szól hogy félig a szembejövő sávban vagyok. Megkérdeztem, hogy nincs e kedve meginni valamit. Beültünk egy kávézóba, ahol jól elbeszélgettük az időt. A beszélgetés alatt akaratlanul is sajnos sokszor inkább a melleivel beszélgettem, amit ő is észrevett , de csak huncut mosolyokkal nyugtázta.

Kimentünk a kávézóból az utcára, ott megfogta a kezem, adott egy puszit, és megkérdezte hogy nincs-e kedvem megnézni vele egy filmet. Én igent mondtam. Elmentünk hozzájuk, a szülei már aludtak. Felmentünk az felső szintre, ami neki volt kialakítva (egyke volt). Fürdőszoba, hálószoba. Mondta, hogy várjam meg a szobában, mert ő még szeretne zuhanyozni. Mondtam neki hogy az nekem sem ártana, de mondtam hogy menjen előbb ő. ő kacéran rámmosolygott, és megkérdezte, hogy miért nem fürdünk együtt. Nem kellett kétszer mondani, és ő sem várta meg a válaszom, mert elkezdte lefejteni magáról a ruháit. Ott álltunk egymással szemben anyaszült meztelen, gyönyörű volt. a mellei , a csípője, tökéletes. A szeméremdombja felett kb. centi széles csík...ahogy álltunk és néztem, ébredezni kezdett a farkam, mire elmosolyodott, és elkezdte engedi a fürdővizet. Hatalmas sarokkádja volt, amíg meg nem telt leültünk a kád szélére, és nem habozva megcsókoltam. Megszűnt körülöttünk minden, csak faltuk egymást, simogattam, ő is engem...és azon vettük észre magunkat, hogy folyik ki a víz a kádból. Beültünk, elkezdtük mosdatni egymást.

Persze mondanom sem kell hogy leragadtunk egymás nemi szervénél. A farkam kőkemény volt, ő pedig (amennyire vízben lehet) nedves. Kiültettettem a kád szélére, és finoman csókolni kezdtem a nedves testét, a nyakát, a melleit, a köldökét, a combját… mire elérkeztem a gyönyörű rózsaszín puncijához, már szanaszét karmolta a hátam. Finoman körbenyaltam, először a nagyajkakat, majd szépen lentről szétnyitottam a gyönyörű nedvességtől fénylő kagylóját. Nyaltam, egyre gyorsabban, a csiklója pedig egyre jobban előkandikált "rejtekéből" de nem bántottam. Húztam még egy kicsit, majd megálltam egy pillanatra, felnéztem rá, csukva volta a szem, láttam, ahogy remeg a melle a szívdobogástól, elmosolyodtam, aztán célba vettem a csiklóját, ami addigra borsószemnyire duzzadt. Olyannyira "szenvedett" szegénykém hogy majdnem leesett a kád széléről, majd pár percnyi "kínzás" után a fejemet a puncijához szorítva hatalmasat élvezett.

Visszaültünk a kádba. Kérte hogy masszírozzam meg egy kicsit, szüksége van egy kis időre, én szófogadóan engedelmeskedtem. Masszírozás közben csókolgattam a nyakát, aminek hatására egyre nagyobbakat sóhajtott, és tudtam, hogy pár percen belül itt kő kövön nem marad. ő hátranyúlt és erősen megmarkolta a meleg vízben jókorára duzzadt szerszámomat. Pár perc múlva megkért hogy szálljunk ki a kádból. Én nyúltam volna a törülközőért, amikor hirtelen a mennyben éreztem magam...lenéztem, és a farkam majdnem tövig bent a szájában, és néz rám azokkal a gyönyörű mandulaszemeivel. Fogta szorosan a farkam, szívta erősen, közben az ujjaival izgatta a punciját. Mikor érezte, hogy eldurrannék megállt...pont a határon... megfogta a kezem és a szobájába vezetett. Hanyatt vágta magát az ágyon és rámmosolygott. Szétnyitottam a lábait, a makkomat a hüvelybejárathoz helyeztem, és szép finoman, centiről centire haladva tövig nyomtam belé a farkam. Csodálatos volt. Teljesen kitöltöttem. Finoman megcsókolt, és a fülembesúgta, hogy már 2 hónapja nem volt férfival és ezt szeretné bepótolni.

Én elmosolyodtam, és finoman elkezdtem ki-be járni benne, egyre gyorsabban és gyorsabban, amit mindketten nagyon élveztünk. Én halk típus vagyok, ő a kispárnáját nyomta az arcába hangtompító gyanánt. Jópár pózt kipróbáltunk aznap éjjel. Az utolsó amire emlékszem az éjszakából, hogy cowboyokat megszégyenítő módon lovagolt rajtam , és egyszerre élveztünk el... Reggel ugyanabban a pózban ébredtünk fel, a farkam még mindig benne volt, és nem csak a reggeli merevedésnek köszönhetően harcra készen álltam. Szép finoman elkezdtem kefélni. Ahogy közben simogattam és csókolgattam egyre nedvesebb lett. ő csak feküdt rajtam és élvezte ahogy szétkettyintem a pinusát. Amikor elélvezett, majdnem kiszorította belőlem a szuszt. Mivel én még nem mentem el, megkérdeztem hogy nincs-e kedve ha "ágyba hoznám" nek a "reggelit". Mire kimondtam már szopta is a farkam, és nem sokára egy jó nagy adag fehérjebombával jutalmaztam.

Azt a nyarat együtt töltöttük, de ahogy a kapcsolatok többségénél lenni szokott nem klappol minden, így sajnos mikor kezdődött a suli szakítottunk. Azóta sajnos nem tartjuk a kapcsolatot.

Köszönöm előre is hogy elolvastátok a történetet, és remélem tetszett.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Janika33 ·
"Reggel ugyanabban a pózban ébredtünk fel, a farkam még mindig benne volt"
Idáig nagyon tetszett, de a következő mese-sorok részemről lehúzták a sztorit.
Dreamer anatómiájára csak annyit: És ha a szolitól volt kreol?

szöszke lány ·
Már bocs de ez a rész azért elég érdekes hogy a farkam ugyabba a pozba még reggel is benne volt.. :flushed: :smile: azé ez kicsit tulzás..Nem volt kényelmetlen?! :smiley: és a csaj mondjuk hogy bealszik és megakar fordulni mert mondjuk háton szeret aludni akkor eltöri a farkad?....... :smiley: na mind1 tehát nekem ez a rész valahogy nagyon nem tetszik..de egybk. a történet igy elsöre nem rossz..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: