Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Volt egy lány

„Volt egy lány, aki észnélkül futott,
de gombostű hegyén túl messze nem jutott.
Volt egy lány, aki mindig mást akart,
nem hitt senkinek és valahol elmaradt.
Volt egy lány...”

Volt egy lány. Álmokat szőtt míves kelmén, színes gombolyag szaladt át a kezén, rikítottak ujjai nyomán az álomképek. Egyik a másik után kelt ki, mint tojásból a napos csibék. Lábát lógatva csücsült a felhők tetején, ajkai között halovány zöld fűszál remegett, miközben rágcsálta, kezével az állát támasztotta. Úgy hitte, minden sikerülhet, hogy csupán akarni kell és hinni mindig a színes szőttesben, mit maga készített.
Avatatlan kezek közé adta a drága színes kelmét, a szálakat kitépték, cibálták és messze fújta a ronggyá lett darabokat a szél. A lány azt hitte, újraszőheti a mesés álmokat, lesz még gombolyag, szebb, mint az előző, még ragyogóbb és még színesebb. Ahogyan szaladt ujjai között a tű, táncolva visított át az anyagon a cérna, úgy fakult halványult a minta, míg végül torz mása lett az előzőnek, színtelenebb, mint valaha.
Volt egy lány, ki nem varrt többé hamis álmokat, nem kergette a megfakult ábrándokat. A cérnaszálak könnyű prédájaként az időnek elfeslettek, mind az enyészeté lettek. Ott ült a lány a felhő tetején, arcán a bánat mindent beborító gondterhével, figyelte, hogyan repülnek a gyönyörűen varrt ábrándok, melyeket elkészítettek mások, kik most önfeledten lábukat lóbálva gyönyörködtek a szárnyalásba, ahogyan a színek szétolvadnak a képzelet egén.
Aztán valahonnan, szinte a semmiből egy hatalmas köpönyeg gomolygott elő, ragyogó színeivel a lányra borult, és egy kéz simította át arcát, halkan suttogott a fülébe valaki
- Mosolyogj, hiszen élsz!
Hasonló történetek
20872
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
15292
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
EZ OLYAN MINT AMIKOR EGYSZER LEJÖTTEM A BÉLYEGRŐL EGY NYÁRI HAJNALON.

FRANKÓN. :angry: :angry:

Whym ·
Nagyon szép, tetszik!

10-10

:flushed:

Szelene ·
Köszönöm a hozzászólásokat, mindegyiket egytől egyig.
(Vitákat kéretik egy másik fórumon folytatni, köszönöm.)

Az írás kiszakadt belőlem egy koraeste. Ültem a teraszon és akkor bekattant, mint egy film amit levetítenek. Azt hiszem Burgonya fogalmazta meg találón: mintha egyfajta halucináció lett volna. De eskü semmilyen szer hatása alatt nem álltam. Szégyen vagy sem :blush:

A szóismétlésekkel mindig gondban vagyok, mert mikor átolvasom sokszor javítom ki és még így is marad benne elég sok, de nem tudok velük mit kezdeni, akkor és ott az a szó passzol a hangulathoz.

Köszönöm még egyszer, hogy elolvastatok és valamilyen módon véleményeztetek. :innocent:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: