Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Viszontlátás

Az idő negyed kettő körül járhatott, mikor fáradtan dőltem hátra a fotelben. Az egész napi takarítás kifárasztott, jól jött egy kis pihenés. Egyre izgatottabb voltam, mert aznap újra meglátogatott a párom, aki sajnos távol lakik tőlem. Míg be nem fejezem az Egyetemet, nem költözhetünk össze, mert én Pesten tanulok, és őt a munkája Szabolcs megyébe köti.

A kényelmes fotelben mély álomba merültem, és órákkal később ébredtem fel. Lassan készülődni kezdtem. A vonat fél tízkor érkezett, és én kimentem Géza elé az állomásra. Mikor leszállt a vonatról én futni kezdtem felé, majd a nyakába ugrottam és megcsókoltam. Nagyon örültünk a viszontlátásnak, és így üdvözölt:
- Szervusz kincsem!- gyengéd mosollyal nézett rám.
- Szia szívem, örülök, hogy megérkeztél! - válaszoltam.
Örültem, hogy ismét érezhetem az illatát, hogy a közelében lehetek. Az ő karjaiban mindig biztonságban érzem magam.

Elindultunk a pályaudvarról, és megegyeztünk, hogy vacsorázunk valahol, mielőtt hazamennénk.
Az éttermet rég óta ismertem, kellemes hely volt, sokszor jártam oda. A kiszolgálás gyors, az étel pedig finom volt.

Mikor haza értünk már nem bírtuk tovább. Levettük a kabátokat, majd ő magához húzott és a nyakamat csókolgatva beszélt hozzám:
- Nagyon kívánlak édes, nagyon hiányoztál. Szeretlek!
- Én is szeretlek! - mondtam, miközben a hátát simogattam és a feneke felé haladtam.
Néha-néha könnyű csókot lehelt az ajkamra, de aztán folytatta a nyakam puszilgatását, és a melleimet kezdte masszírozni. Mélyet sóhajtottam és belemarkoltam a fenekébe. Felkapott, a kanapéhoz vitt és lefektetett rá. Mellém feküdt és tüzes csókba kezdett, amit én viszonoztam neki.

Közben kezei a blúzomat gombolták ki, majd a melleim masszírozták ismét. Elindult lefelé, és csókolgatni kezdte a melleim. Levette a melltartómat, és az ég felé meredő bimbóimat becézgette nyelvével. Szép lassan elindult lefelé egyik kezével, és lesegítette rólam a szoknyát, a másik kezével pedig a mellemet kényeztette még mindig. Én levettem róla a pólóját és végigsimogattam az izmait. Kezei a már igen nedves bugyimra tévedtek, és elkezdett simogatni. Beleremegtem az érintésbe, és szinte kapaszkodtam a hátába. Nem sokkal később lehúzta rólam a bugyit is, és ujjaival csiklómat kezdte izgatni, miközben finoman harapdálta a mellbimbóim. Sóhajtoztam, és aprókat nyögtem, miközben én is egy kezemmel elkezdtem simogatni nadrágon keresztül a hímtagját. Csókoltuk egymást, nyelveink kergetőztek.

El kezdte a hasamat csókolgatni, és egy váratlan mozdulattal két ujját felnyomta a nedves puncimba. Éreztem, ahogy testem megremeg, és szétárad benne a gyönyör.
Hangosan felnyögtem, mire ő a lábaim közé helyezkedett és gyengéden nyalni kezdett. Nem bírtam már magammal, éreztem hogy közel a vég. Egyre vadabbul ficánkolt a nyelve csiklómon, és közben ujjazott. Egyszer csak kihúzta ujjait, kicsit megemelte a csípőmet, és mélyen belenyalt a hüvelyembe. Ekkor testem megfeszült, és elélveztem egy hatalmas nyögés kíséretében.
Fölém hajolt és megcsókolt. Pár percet pihentem, majd levettem róla a nadrágját és a boxert.

Megkértem hogy üljön fel, én pedig elétérdeltem. Dákója keményen ágaskodott. Bekaptam és megszívogattam. Egyre szaporábban vette a levegőt. Nyalogatni kezdtem és csókolgattam, majd ismét a számba vettem és veregettem nyelvemmel miközben heréit kezdtem simogatni. Néha finoman beleharaptam a farkába, majd a tövét kezdtem nyalogatni. Ezután heréit nyalogattam, szopogattam, farkát pedig masszíroztam. Aprókat nyögött, és mikor ismét a számba vettem farkát, a fejemet egészen odaszorította. A hímtag teljesen a számban volt. Úgy éreztem, mindjárt elmegy, de mielőtt megtörténhetett volna felhúzott magához és megcsókolt. A csók után így szólt:
- Még nem mehetek el, beléd akarok élvezni kedves!

A hátamra fektetett, ő rám feküdt és tövig belémhatolt. Felsikítottam. Újra elöntött a kéj.
Egyre gyorsabban mozgott bennem, a nyakamat csókolgatta közben, és hallottam, ahogy szuszog, ahogy a levegőt kapkodja. A hátát simogattam majd belemartam. Éreztem, ahogy a farka kitölt, és a combjaim remegni kezdtek. Nemsokára Géza teste megfeszült, és elélvezett. Kivette belőlem a farkát és mellémfeküdt. Tudta, hogy én még nem mentem el újra, ezért ismét felnyomta nekem két ujját és vadul ujjazni kezdett. Szinte már lángoltam, az egész testem remegett, és ő csókolt. Szinte sikítva nyöszörögtem és már én sem bírtam tovább, ismét elmentem.

Egymást ölelve feküdtünk, sóhajtoztunk. Nem sokkal később megszólaltam:
- Köszönöm! Ismét nagyon jó voltál. Imádlak!
- Én köszönöm - válaszolta.
Így feküdtünk még egy darabig, és szép lassan álomba szenderültünk egymás karjában.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Sztori tulajdonképpen nincs, de hát Istenem - annyi baj legyen! Pont a közepéig odafigyeltél, és nem vétettél egy nyelvtani hibát sem, már azt hittem, nem is ezen az oldalon vagyok. Aztán 6-7 vesszőhiba no meg "el kezdtem" (egybe írjuk!), egy felesleges "és"... Úgy látszik, nagyon belelendültél, és már nem tudtál annyira odafigyelni. Ezzel együtt sokan példát vehetnének rólad! A stíluson is lehet még javítani, azt hiszem, fogsz is.
Ne haragudj, hogy így kiveséztelek, nem volt benne rosszindulat! :yum:

Nickyyy ·
Az ötödik bekezdés elején a mell szóra találhattál volna valami szinonímát. Amúgy így tovább grat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: