Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Virágvásárlás (1)

Mivel késő éjszaka volt, igen csak pangott a város. Ami jó… ilyenkor nincs forgalom, vagyis lehet haladni rendesen.

Most is ezt tettem, próbáltam egyszerre figyelni a lámpákat, a kátyúkat, és az üzleteket. Kerestem egy éjjel nappal nyitva tartó virágüzletet. Na nem azért, mert nincs jobb dolgom, hanem mert a barátnőm megkért rá. Én meg épp ráértem. Legalábbis szerinte. Mert szerinte az nem munka, hogy éjjel nappal a kocsim körül vagyok, próbálva megtalálni, hogy hol rejtőznek még megszületetlen lóerők. Hogy mér nem bírt ő elmenni, az örök rejtély marad… női logika.

És így bolyongtam, hosszú percekig. Én az időt tized, meg száza másodpercekben mérem, így számomra már egy örökké valóságnak tűnt, mire találtam egy neont, mely a VIRÁG szócskát betűzte ki. Mivel kicsi volt, az, hogy „BOLT” már nem fért ki az oldalára.

Megálltam, és mire kiszálltam, már sikerült némi nyugalmat erőltetnem magamra. Most minek öntsem az eladóra az idegességemet, ő nem tehet semmiről. És még jól meg is utál. Úgyhogy lassú, kimért léptekkel haladtam az ajtó felé. Már csak azért is, mert legszívesebben rohantam volna, hogy minél gyorsabban letudjam, megérkeztek az felnijeim, egyenesen japánból, és még kicsomagolni se volt időm. De szúúúúúúúszáááááááá.

Hiába szúszáztam ezerrel, abszolút nem tetszett a látvány, ami benn fogadott. Az eladó az ajtócsilingelésre ébredt, és még neki állt feljebb. De aztán ő is mézes mázas mosolyt erőltetett magára, így talán volt esély arra, hogy tudunk valami normális kommunikációt folytatni. Még ha teljesen színészkedés is, de legalább a virágomat megkapom.

- ’Stét – léptem a pulthoz.
- Jó estét uram. Mivel szolgálhatok? – majd bele aludt a mondatba.
- Virágot szeretnék
- Milyet parancsol?
- Fogalmam sincs. – na ezt nem tudta hova tenni.
- Akkor hogy gondolta ezt az egészet?
- Úgy, hogy bejövök egy virágboltba, ahol azért vannak az eladók, hogy virágot adjanak el, és ők ehhez értenek. Ezért jövök ide. Majd megmondom nekik, hogy adjanak nekem valami virágot, mert a barátnőmnek kell.
- Így már értem. Milyen alkalomból ajándékozza meg kedvesét?
- Hát abból, hogy leküldött hogy vegyek. És ahogy itt elnézem az árakat, kezdem egyre jobban megérteni, hogy miért nekem kellett jönni.
- Valóban nem olcsó, de a lehető legjobb minőség, az árut frissen kapjuk, egyenesen a…
- Jó jó jó. Itt én vásárolni fogok, mert ez volt az egyetlen éjjel nappali, amit találtam. Inkább merüljön el ebben az iszonyat nagy választékban, és adjon nekem valamit, amit jónak gondol.
- Tudom ajánlani a…
- Ne ne ne. Nehogy elsorolja ezeknek nekem a latin neveit. Csak adjon egyet, amit jónak gondolt, teljes mértékben megbízok magában.
- Értem. Egy pillanat türelmét kérem.

Miközben néztem, ahogy elkezdett kotorászni az irdatlan virágmennyiség között, arra jutottam, hogy azért csak nem rólam fogják mintázni a megtestesült nyugalmat. Ennek eredményeképpen, tök véletlenül egy méreg drága árcédulásat tett elém a pultra. Hogy én ezen miért nem lepődök meg…

- Ez megfelel?
- Naná. Az árat le ne szedje róla, ha megtudja, hogy mennyi volt egy ilyen, egész biztos a nyakamba borul.
- Mint említettem, mi kizárólag kiváló minőségű példányokat forgalmazunk.
- Hogy mi tud egy virágon elromlani, és ezáltal nem a minőséget képviselni, az számomra mindig is rejtély volt. De most kíméljen meg a felvilágosítástól, inkább adjon abból egy marékkal, hadd hagyjak itt még több pénzt.
- Természetesen. – hogy ez most a virághozási, avagy pénzbeszedési készségéről tett tanúbizonyosságot, szintén nem világos.

Mindenesetre kaptam összesen öt darabot valami meghatározhatatlan színű növénykéből, melynek darabja pár ezer forint volt. Így jár az, aki azután vesz virágot, hogy az „őt dárábot egy százasé” típusú árusítok haza mentek.

Még borra valót is adtam neki, hogy kihangsúlyozzam a dolog iróniáját.

Kinyitottam az ajtót, és mélyet szippantottam a város benzingőzös, szmogos levegőjéből. Valahogy jobban esett, mint a benti atmoszféra..

Mivel ezek még mindig vizesek, akarom mondani „víz párával bevontak” voltak, csak azután indulhattam, miután biztonságba helyeztem őket… a gumi szőnyegen.

Utána viszont már elég hamar magam mögött hagytam ezt a helyet. Ide se nagyon jövök többet…
Hasonló történetek
20924
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
26063
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Endana Telares ·
Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből :wink:

MaTa ·
hmm.. elképzellek,ahogy a tuningverdáddal tépsz a városban 80-nal éjszaka, hogy virágot vegyél... vicces :smile: :yum: de arra én is kíváncsi vagyok, hogy a barátnőd mit szólt hozzá!
Zsac ·
MaTa:akkor ezek szerint sikerült érzékeltetni a lényeget. de a 80at azt honnan szedted? igaz, hogyha 79 és felet irtal volna, abba kötöttem volna bele...:D

a lényeg maga a vásárláson volt, ez csak egy gyakorlás, még abból a korszakból, amikor volt időm ilyeneket irni. maga az ötlet onnan jött, hogy egy ismerősőm mondta, hogy irjuk meg a virágvásárlást, mint történést, minél több stílusban. a többit mayd feltöltöm, ha megtalálom.... (vagy mayd irok uyabbat :D)

lehet, hgoy nem kéne abbahagyni az ilyenek irogatását, nem pont ugy tünik, hogy nem lett jó... nah mayd meglássuk.

jah, és hogy ez meik stilus, azt megne kérdezzétek. én odáig jutottam, hogy nem horror, nem fantasy, nem sci fi, nem erotikus, és nem thriller. ezen tul már nem naon jutottam többre :D

de azér thanx a hozzáxólásokat, meg az értékelést... ha vki neki akarna állni mélyebben darabokra szedni, hogy mi tetccett, mi nem nem teccett, és miér, ne tartsa vixxa magát... sokat segitene :D

thanx

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: