Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Villa 69.

Sziasztok, Noémi vagyok 25 éves, szeretnék veletek megosztani pár valós történetet amik velem történtek meg.
Ez a történet egy visszaemlékezés, a neveket leszámítva a hely és az idő is valós.
Az előző párommal a tizes éveim második felében jöttünk össze. Egy gimnáziumba jártuk, és elég korán belekóstoltunk a szexuális élet gyönyöreibe. A mostani írásom, csak egy eseményre fókuszál (a megszámlálhatatlan kalandjaink mellett), ezért a teljesség igénye nélkül osztok meg veletek pár bevezető gondolatot.
Erotikával és kalandokkal túlfűtött életet éltünk kezdettől fogva. És ahogyan teltek múltak a hónapok évek, úgy sodrottunk egyre jobban bele. Az elején csak pár izgalmas szituációval próbáltuk feldobni életünk, mely kimerült abban, hogy a suli mellékhelyiségében szoptam le, vagy ő nyalt ki. Olykor megleptük egymást egy-egy szexisebb fotóval.(Emlékszem, egyszer két óra között csináltam egy fotót a puncimról, és megkerestem szünetben és oda adtam neki a telefonom…) Vagy elmentünk túrázni és valahol az erdők mezők között nudiztunk. Érettségit követően, párom dolgozni kezdett a családi vállalkozásban és ez azt eredményezte, hogy huncutságainknak már nem volt anyagi akadálya.
Gyakran játszottunk olyat, hogy amikor kézzel elégítettem ki a párom, akkor a fülébe konkrét történeteket sugdostam. Amiben vagy mi voltunk a főszereplők, vagy ehhez hasonló oldalakon olvastam. Ezt ő is és én is élveztem. És az ellenkező felállásban is működött. Imádtam amikor meztelenül feküdtem széttett lábakkal, ő pedig az ujjával gyengéden masszírozta a csiklómat, és szőtt bele a történeteibe. Felfigyeltem egy idő után, hogy azok a történetek izgatnak a legjobban, amiben rajtunk kívül vannak még szereplők. (Egy konkrétra is emlékszem –annak ellenére, hogy már vagy 5 éve mesélte - amikor is engem egy munkahelyre kalauzolt és ott két férfit elégítettem ki a számmal-a történet szerint.) Sőt masztijaim során is gyakran gondoltam hasonlókra. Egy szó, mint száz, rájöttem 19 éves nőként arra, hogy izgat a többes gondolata. Innentől a történet át, igyekeztem mindent úgy leírni, ahogy akkor történt, gondoltam és éreztem. Jó szórakozást!
-Szia, hogy telik a napod?
-Szia, most keltem fel, te jó korán keltél. Hogy megy a munka?
-A munka az jól megy, csak hideg van, és Faternak is rossz kedve van,ezért…hisz ismered. Megnézted már az emailod?
-Nem, még az ágyban heverészek, miért?
-Reggel amíg lefőtt a kávé rákerestem valamire és elküldtem neked. Ha van kedved olvasd el.
-Na kíváncsian várom! Felöltözök, hozzá kezdek az ebédhez, és közben rápillantok majd. Le is rakom, vigyázz magadra, és ne hallgass Apudra.Puszi
-Jó-jó, jó főzést, majd megyek. Szia!
Felkeltem, gyorsan lezuhanyoztam, és elkezdtem készíteni az ebédet, amikor már sínen volt ebéd, csak kóstolgatni kellett, akkor eszembe jutott a levél. Kihoztam a laptopomat a konyhába, bekapcsoltam és beléptem az e-mail fiókomba. És valóban ott volt Tomitól egy levél melynek tárgyában ez volt írva: „Remélem elnyeri tetszésed”- Különösen nem lepődtem meg, hiszen gyakran küldözgettünk egymásnak történeteket, izgi filmeket, annak ellenére, hogy együtt laktunk. Amit azonban a levélben találtam, az valami egészen más volt.
Egy ismeretterjesztő volt arról, mi is a swinger, milyenek a swinger klubbok. Először nagyon zavarba jöttem, még úgy is, hogy csak egyedül voltam otthon. Aztán csak furdalt a kíváncsiság és végig olvastam. És mire a végére értem, rájöttem, hogy ez egyáltalán nemolyan ahogyan én elképzeltem. Nem azt mondom, hogy egyből megjött a kedvem hozzá, de nem sepertem le az asztalról. Egész nap ez járt a fejemben és amikor csak rá gondoltam éreztem, hogy a puncim kezd nedvesedni. De elhatároztam, hogy Tominak nem fogok beszámolni arról, mit váltott ki belőlem ez a levél. Amikor hazajött fáradt volt, a munkáról beszélt, az apjáról. Megkajáltunk, és evés közben hozta fel, hogy elolvastam e. Én teljesen semlegesen válaszoltam neki:
- Nem az egészet, csak úgy átfutottam nagyjából.
Láttam, hogy nem erre számított. Ő sem és én sem firtattam a témát napokig. De bennem folyamatosan motoszkált a dolog. Körülbelül egy hét múlva történt amikor én hozakodtam elő a témával. A napokban éppen nagylány voltam, de attól nem állhatott meg az élet. Az egyik este, ült a fotelban és nézte a tv-t. Én oda léptem és kikapcsoltam. Farmer nadrág volt rajtam, felül pedig teljesen meztelen voltam. Oda léptem hozzá és letérdeltem. Kigomboltam a nadrágját, ő pedig ösztönösen emelte fel a csípőjét és segített levenni a nadrágját. Ott térdeltem előtte, benyúltam a boxerjába és megfogtam a farkát. (Azóta sem volt egyik barátomnak sem ekkora) Kivettem és megpillantottam azt a hatalmas merev farkat. A bőrt lefeszítettem én pedig, szépen lassan engedtem a számba. Éreztem hogy a vastag duzzadt makkja lüktet a számban. Elkezdtem szopni a makkját, közben a kezemmel még mindig lefeszítettem a bőrét. Imádtam és azóta is imádok szopni, szeretem  ahogyan a kemény dákó a számban van, szeretem jól megdolgozni és a végén a számba engedni.
Tehát ott tartottam, hogy szoptam a farkát. Egyszer csak felálltam, és ráültem a fotel karjára, de a kezem nem vettem le a farkáról. Lassan, de ütemesen vertem. Oda hajoltam a nyakához, és belesúgtam a fülébe:
- Képzeld azt, hogy azért hagytam abba, mert a klubban térdepelek és egy másik srác farkát szopom, miközben neked verem.
Hatalmasat nyögött fel, de én folytattam:
- A srácnak nem olyan vastag, mint neked, de nagyon finom, és nagyon le akarom szopni. Szeretném megkóstolni, hogy milyen ízű lehet. Képzeld el, hogy az övét mélyebben be tudom kapni. Nagyon fincsi a dákója.
És ekkor megremegett, én abba hagytam a beszédet, és bekaptam a makkját és engedtem, hogy tele élvezze a számat. Amikor lenyeltem, mosolyogva felnéztem, ő pedig ezt mondta:
- Szóval eldöntötted…?
- Szóval el…- és nevettem.

Most azt nem írom el, hogyan és miként döntöttünk a klubbot illetően. De egy fővárosi helyre esett a választásunk, pontosabban a 69-re. Alaposan átrágtuk magunk a szabályzaton, és az akkor még működő fórum is sokat segített nekünk. Elhatároztuk magunkat, és felhívtuk őket, a tulaj felesége vette fel a telefont és „bejelentkeztünk” a következő szombati bulira.
Izgatottak voltunk mind a ketten. Nagyon csinos szerettem volna lenni, és azt akartam, hogy minden stimmeljen azon az estén. Megbeszéltük, hogy nem árulom el mi lesz rajtam a buliban. Így még izgibb volt részéről is és részemről is a várakozás. Mire eljött a szombat már teljesen be voltunk zsongva. Én ebéd után kezdtem el készülni. Teljesen birtokba vettem a fürdőszobát. Emlékszem, hogy órákon át készülődtem. Többször is lezuhanyoztam,  hajszál vékony csíkra igazítottam meg a puncimat. Mivel a hajam sötét barna, így már jóval előtte kitaláltam, hogy ma rajtam a fekete fog dominálni. A kezemet, és lábamat is feketére festettem, ami jól fog menni a tűsarkú fekete fapapucsomhoz.(Talán erről egy másik történetben írok, ha van rá igény.) Amikor teljesen készen voltam egy kis táskába bekészítettem mindent amire szükségem volt. Papucsom, tangáim, és a felsőm. Elég hosszú volt az út oda, ahhoz, hogy 9-re odaérjünk el kellett 6-kor indulnunk.
Tomi is készült, bár ő lényegesen kevesebb időt töltött a fürdőben, de talán lélekben ő többet készült. Az úton mindketten jó hangulatban voltunk, zenét hallgattunk, rengeteget beszélgettünk, és jó pár üveg Bombát megittunk.
Ahogyan egyre közeledtünk, egyre nagyobb lett bennünk az izgalom. Éreztem, hogy egyre feszültebbek vagyunk mind a ketten. Amikor megérkeztünk a családi házhoz (mert abból volt kialakítva), már teljesen eluralkodott rajtunk az izgalom. Ott ültünk a kocsiban és hezitáltunk, végre bátorságot vettünk magunkon és kiszálltunk. A lépcső tetején egy pincérlánynak öltözött nagyon csinos huszon éves lány fogadott, beinvitált minket a recepcióhoz. Ott ült a tulaj széles mosollyal, megnyerő és közvetlen modorával. Párommal kifizettük a „hozzájárulást”, s ezután megmutatták az öltözőt, és megkértek, hogy miután elkészültünk menjünk vissza a recepcióhoz, mert körbe vezetnek bennünket.

- Végre itt vagyunk- törte meg a csendet a párom.
- Hát igen, kicsit izgulok.
- Én is, ne aggódj.
Amikor kész voltam végig mért a párom és szemmel látható volt a meglepettsége. Hajam felvolt tűzve, egy pánt nélküli fekete csipkés szatén top volt rajtam, melltartó nélkül, és egy spagetti pántos fekete csipkés tanga, ami éppen, hogy a puncimat eltakarta. A lábaimon már említett fekete festék, és 7-8 centis fapapucs.
- Húha, azt hittem kicsit szoldiabb lesz.
- Szolidabb? Nem tetszik?
- Dehogynem, már itt megdugnálak…
- Reméljük lesz rá jobb lehetőséged is. - mondtam nevetve
Ő egy fehér boxerban volt, és természetesen egy papucsban. Felmentünk a recepcióra és már ott várt minket G., a tulaj felesége.
- Sziasztok, szóval ti vagytok az újak, én G. vagyok - nyújtotta a kezét és szélesen mosolygott.
- Szia, mi Tomi és Noémi, és igen ez az első ilyen „kalandunk”.
-Na gyertek körbe vezetlek titeket.
G. egyébként egy hihetetlen testű szolizott fekete hajú csajszi, vastag keretes kocka szemüveggel. Testalkata hasonló volt az enyémmel. Semmi sem volt rajta, csak egy fekete magas sarkú. Olyan volt, mintha most lépett volna ki egy pornó filmből. Egyenként vezetett végig minket a szobákon, aprólékosan bemutatva mindent. Még a kellékeket is. Nekem különösen tetszett a sexhinta, és a tükrös szoba.
- Senkivel nem kötelező a beszélgetés, ezen a helyen a Nem, az Nem-et jelent. És ha kiszemeltek magatoknak valakit, vagy valakiket, és bátortalanok vagytok, nyugodtan forduljatok hozzánk, és mi segítünk nektek. Jó szórakozást kívánok- és egy széles mosoly kíséretében műkörmös ujjait végig húzta fenekemen és gyengéden rácsapott. Azelőtt soha nem fogta meg egy nősem a fenekemet. Leültünk a bárban, én egy alkoholos koktélt kértem, a párom pedig egy colát. Még nem voltak sokan a helyen, de akik itt voltak hasonlóan voltak felöltözve mint mi, és az ő fesztelenségük ránk is átragadt. Húsz perc sem telt el, és feloldódtunk abból a zavarból amit az okozott, hogy szinte meztelenül ülünk itt, főleg én aki úgy öltözött fel, mint egy kurva. Rájöttem, hogy itt minden nő így öltözik fel. Egy óra múlva megtelt a hely, és olyan 18-20 pár volt a klubban. Szóval volt, min legeltetni a szemünket. Akadt olyan pár aki teljesen meztelenül flangált közöttünk.
Amíg nézelődtünk, sétáltunk elfogyott még egy koktél, tudtam, hogy még egy lecsúszik, és még akkor is józan leszek. Nem akartam magam az ittasságom miatt olyanba hajszolni amit később megbánok. Ültünk egymás mellett beszélgettünk, amikor egyszer csak lehuppant mellénk egy pár.
- Sziasztok, nem zavarunk?
- Ő-ő nem, mondta bátortalanul Tomi.
- Már vagy negyed órája figyelünk benneteket és elhatároztuk, hogy megszólítunk benneteket. Én Nóra vagyok, a párom pedig Laci. 29 és 32 évesek vagyunk, és Pécsről jöttünk.
- Szia –nyújtottam a kezem- Noémi, a Párom pedig Tomi, mi kicsit fiatalabbak vagyunk, én 19 múltam a párom pedig 20. És mi is vidékről, **** jöttünk. És be kell vallanunk, hogy teljesen szűzek a klubb életben.
- Gondoltuk, hogy fiatalabbak vagytok, de nagyon helyesek. Mi már pár éve járunk ide, persze nem rendszeresen, csak úgy hébe- hóba – ahogy beszélt Nóri végig mértem őt is és Lacit is. Laci közép magas barna hajú, ápolt, sportos testalkatú. Nem kigyúrt, de nem is pocakos. Nóri nagyon csinos volt, csipkés fekete kombinét viselt. Világos barna haja két oldalt álláig ért. Látszott, hogy pár órája sétált ki a fodrásztól. Fölében hosszú ezüst fülbe valót viselt. – Volt , hogy nem is voltunk mással csak együtt, de volt olyan, hogy egész éjszaka izzadtunk mássokkal. - és nevetett. Ez a fesztelen beszéd, oldotta a hangulatot. Mi is feloldódtunk és elkezdtünk mindenféléről beszélgetni. Munka, hobbi, sport, mintha csak egy sima bárban ülnénk.
- Kértek valamit?- szólt Tomi
- Ahha, mondta bátortalanul Nóri.
- És mit?
- Azt!- és egy ujjával rám mutatott pontosabban a hasam alá.
Hirtelen olyan zavarba jöttem, hogy azt sem tudtam fiúk vagyok e vagy lány.
- De egy koktél is megteszi…egyenlőre - mondta, és édesen nevetett.
- Húha, nekem is hozz egyet, mondtam.
Laci pedig egy jégert kért.
- Zavarba hoztalak? – kérdezte mosolyogva.
- Igen, nagyon –vallottam be, és lesütöttem a szemem- tudod, mi még csak most…
- Tudjuk, mondták egyszerre, de nagyon tetszetek nekünk, és van egy ajánlatunk.
- S mi? –dadogtam
Éreztem, hogy nem vagyok ura a helyzetnek, nem az volt a baj, hogy nem tetszettek, csak hirtelen nagyon zavarba jöttem.
- Itt is vagyok, és koppantak a poharak aljai az üveg asztalon. Miről volt szó?
- Arról- mondta Laci- , hogy szeretném megdugni Nórit minél hamarabb…
- És?
- Azt szeretnénk, ha végig néznétek!
Egy pár másodpercnyi hatásszünet után Nóra folytatta:
- Tudjuk, hogy kezdők vagytok, ezért kezdetnek végig nézhetnétek minket, s ha kedvetek van, ti is…
- Egymás előtti sexre gondoltok- mondta Tomi.
- Pontosan.
Mi egymásra néztük, és láttam Tomi szemében, hogy neki van kedve hozzá, csak rajtam múlott.
- Rendben, nekem tetszik az ötlet – bár kicsit remegett a hangom.
Nem siettünk, először elkortyoltuk az italaink, és beszélgettünk tovább. Ahogy az utolsó csepp is lecsúszott a torkomon, Nóri felállt és azt mondta:
- Menjünk nézzünk egy hangulatos szobát.
Nem kellett sokat keresgélni, találtunk egyet, amit belülről be lehetett zárni. Szinte az egész szoba egy nagy francia ágy volt. Félhomályvolt a szobában és halk zene szólt. Ahogyan bezárult mögöttünk az ajtó, Laci bereteszelte, majd oda lépett párjához és megcsókolta. Pár percig állva csókolóztak (amit kicsit zavartan néztem, még mindig zavarba voltam), majd láttam, hogy Nóri kilép a cipőjéből, ledobja kombinéját, és Laci kezét megfogva az ágyra húzza. Ezután párom is beindult, és megcsókolt. Most már nem csak szemlélői, hanem cselekvői is voltunk az eseményeknek. Én a hátamon feküdtem, Tomi pedig felettem, és csókolóztunk. Éreztem ahogy a keze bejárja a testemet, a lábujjaimtól egészen hajamig. Gyengéden simogatott és fogdosott, mintha, most találkoztunk volna először. Ez a kisfiús vágy nagyon beindított. Majd, határozottan és hirtelen két ujját a tangám szélébe akasztotta és egy határozott mozdulattal lehúzta. Bizonyára keveredett benne a helyzet adta izgalom, a puncim iránti vágy, és nehogy visszakozzam. Oldalra néztem és láttam, hogy hasonlóan alakulnak a dolgok a „szomszédban” is, ami valójában maximum egy méterre zajlott. Nem tagadom, hogy felizgatott a látvány, miközben lesve őket néztem, egyszer csak megéreztem Tomi nyelvét amint végig húzza a nedves puncimon. Önkéntelenül is felnyögtem. Csak pár másodpercig nyalt, de éreztem, hogy a hely varázsa, a mellettem gabalyodó pár hatására nagyot és gyorsan fogok élvezni. Annyira jól csinálta, hogy behunytam a szemem és átadtam magam neki. Ujjaival gyengéden széthúzta nagy ajkaimat, és óvatosan elkezdett körözni a csiklómon. Ettől mindig beindulok. Ütemesen körözött a csiklómon, amikor megéreztem a toppomon egy kezet. Kinyitottam a szemem és láttam, hogy Laci ugyanígy kényezteti Nórit, Ő pedig szájába harapva és szemeimbe nézve simogatta a mellem a felsőmön keresztül. Félénken elmosolyodtam és bólintottam. Ismét becsuktam a szemem. Nóri ujjai, a toppom alá bújtak, és úgy cirógatták melleim. Az elején még tétován, majd egyre bátrabban. Nagyon jó érzés volt, főleg amikor a bimbóimmal játszott. Közben Tomi ugyanolyan lendülettel nyalta a csiklóm, én pedig éreztem, hogy nem sokára elélvezek. Már majdnem a csúcson voltam, amikor Nóri kihízta a kezeit a felsőm alól, kis mocorgást hallottam, de a szemem nem nyitottam ki. Tomi egy pár másodpercre megállt, és elhúzta száját a puncimtól. Ekkor hirtelen megéreztem, egy sokkal kisebb és puhább nyelvet a puncimban, felnéztem és Nóri feküdt a széttárt lábaim között.
- Hmm,eszméletlen fincsi, remélem nem bánod ha én nyalom tovább a kis puncid.
- Ahhh - szó szerint ezt „mondtam”.
Ő gyorsabban csinálta, nem csak a csiklóm, hanem az egész pinám nyalta. Tomi mellém térdelt, és azt akarta, hogy szopjam. Én is nagyon kívántam, de nem tudtam rá koncentrálni, mert elvette a figyelmem Nóri puncimon táncoló nyelvei. Folyamatosan néztem, és éreztem, hogy felfogok robbani.
- A csiklómat, a csiklómat- nyögtem.
És engedelmeskedett, azzal a finom nyelvével, olyan gyorsan és érzékien nyalta a puncim, hogy kb. harminc másodperc után össze rándultam, és felkiáltottam:
- Bazd meeeg…- és hangosan nyögve elélveztem.
Nóri még megtette a levezető kört, én pedig csak becsukott szemmel feküdtem. Azt sem tudtam mit csinál Laci, vagy Tomi. Nem is érdekelt már, hogy egy vadidegen pasi nézte a teljesen széttárt puncim és ahogyan nyalnak és elélvezek. Amíg lihegtem, Nóri felmászott és adott egy nyelves puszit az ajkaimra, és azt mondta:
- Nagyon finom vagy. – és halkan nevetett.
Szinte pár másodperc sem telt el, és semmivel össze nem téveszthető hangot hallottam. Kinyitottam a szemeim és meggyőződtem arról, amit gondoltam. Laci keményen dugta a négykézláb álló Nórát. Tomi felé fordultam, felálltam, és hanyatt döntöttem. Jól esően nyugtáztam, hogy a nagy és vastag farka most és keményen ágaskodik az ég felé. Felé guggoltam (imádta ezt a pózt) , a puncimhoz illesztettem a makkját, és szépen lassan magamba fogadtam azt a méretes faszt. Felszisszentem amikor tövig bennem volt.
- Ezazzz- mondta.
Lassan és ütemesen kezdtem mozogni így a farkán. Végig arra gondoltam, hogy Laci úgy dugja Nórát, hogy az én popsi lyukamat nézi. Ezzel a tudattal csúszkáltam Tomi farkán, és egyre erősebb ütemre kapcsoltam. Olyan terpeszben guggoltam Tomi felett, hogy simán láthatták a kis barna segglyukam és ez nagyon felizgatott. Ahogy így lovagoltam, folyamatosan néztem Tomi arcát, nem haragudtam érte, hogy néha a csattogás és nyögések irányába pislantott.
- A szádba akarok…-nyögte
- Tele…- mondtam.
Kiszálltam a farkából és lejjebb csúsztam, hogy bevegyem a számba. Tudtam, hogy ilyenkor már nem szereti, ha csak „nyálaskodom” a farkával. Megtámaszkodtam a kezemen, bekaptam a farkát és keményen szopni kezdtem. Te jó ég, annyi punci nedv volt a farkán, hogy elég volt azt lenyelni. Kezeimmel nem értem hozzá, csak támaszkodtam. Amikor orálisan elégítettem ki, mindig bevadultam. Keményen és gyorsan szoptam, a számban kicsi vákumot csinálva, nehogy kicsússzon a számból. Szinte a számmal vertem ki a farkát. Amikor elkezdett megremegni, lassítottam egy kicsit, és úgy fejtem ki belőle minden cseppet. Akkorát lőtt a számba, hogy alig bírtam lenyelni. Ahogyan ő nyögött, én is, halkan nyögtem és élveztem a geci ízét a számban.
Ekkor váratlanul a fenekemen megérezte két kezet, egyből tudtam, hogy ez nem a Nóri. Még időm sem volt hátra fordulni, már éreztem is a makkot puncim bejáratánál, és egy kemény döféssel belém vágta az egészet, én hangosan felordítottam. Nem a fájdalomtól, hanem az extázistól. Hátra néztem, és láttam Laci elégedett arcát. Közben felpillantottam Tomira is, de ő csak mosolygott. Kimászott alólam.
- Nyald a csiklóm amíg nézem őket- hallatszott Nóra szájából.
Laci egyre jobban bevadult, és már nem is dugott, hanem keményen baszott. Minden egyes döfésénél felnyögtem, és úgy visítottam, mint egy kismalac. (Amúgy is hangos vagyok) Ez még keményebb munkára ösztönözte Lacit. Ahogy felnéztem láttam, ahogy Tomi elképesztően nyalja Nórit, miközben a lány fogja a haját és húzza a puncijába Tomit.
- Nagyon finom a puncid Noncsi.
Ettől a pár szótól, és nevem becézésétől teljesen bevadultam.
- Basszál, basszál, basszál- összeszorított foggal visítottam.
Nem volt akkora farka, mint Tominak. De a helyzet, a hangok, a becezés, és a látvány hamar megtette a hatását. Belemarkoltam az ágyba, és hatalmasat nyögtem.
- Bassza meg…- kiabáltam
És erős hullámokban tört rám az orgazmus. Éreztem, hogy nem csak a hangom remeg, nem csak a puncim, hanem az egész világ remeg körülöttem. Hangosan zihálva vettem a levegőt.

- Mehetek én is a szádba?- hangzott a kérdés, ami olyan távolinak tűnt.
- Ahhhha- nyögtem.
Éreztem, hogy kihúzta a puncimból a farkát és két másodperc múlva tuszkolja is bele a számba. Már nem kellett szopnom vagy vernem. Mert egyből lőtt is. Párat húzott rajta, de nekem semmit nem kellett tennem azon kívül hogy az ajkaim rászorítom a farkára.
- Ezaz! – mondta.
Egy percig feküdhettem úgy amikor felnéztem és láttam, hogy Nóri és Laci egymást törölgeti, és Tomi is egy törölközővel tart felém.
- Ez nagyon jó volt fiatalok, vissza vágó egy zuhany és koktél után? – Mondta nevetve Nóri.
- Ahhha- válaszoltam. De azt sem tudtam, hol vagyok.
Vége.

Ha van rá igény megosztok még pár velem megtörtént dolgot. Vagy ennek a folytatását. Noémi
Hozzászólások
További hozzászólások »
encci ·
Tetszett. Úgyhogy jöhet a folytatás mindenképpen, várom. :wink:
Talán egy kis popsiszexet hiányoltam csak belőle. Az még eléggé illett volna a végére. De remélhetőleg a legközelebbiben már lesz az is. :wink:

zsolleer ·
Köszi a történetet, szerintem jóó volt, izgalmas, izgató, egyszóval tuti! Na ná, hogy várom a folytatást....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: