Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vihar előtti csend


Az a bizonyos májusi este nyugodt, felhőtlen volt. Nesztelen. Ebben a mai gyors világban az ember általában ritkán tapasztal ilyen csöndességet.
Semmit sem hallott, csak a saját légzését, és a sercegést, ahogy beleszív kedvenc cigijébe. Sehol egy lélek. Csak a csillagok ragyogtak. Tökéletes idő a megbeszélt akcióra.
Úgy néz ki, holnap még melegebb lesz. Tényleg le kellene már vágatni a füvet a kertben! – gondolkodott – Később elintéztetem. Ha egyáltalán túlélem az éjszakát! – húzódott grimaszba az öltönybe öltözött Zack Maldoy szája. Már a második cigarettáját szívta. Eléggé hiányzott neki a napi nikotin adagja. A házban ahol lakik, ugyanis tilos a dohányozás.
Tíz óra után tizenöt perccel érkezett meg a megbeszélt épülethez. Miután körbenézett, bement. Ahogy benyitott az ajtón, rögtön feltűntek neki a monitorok, amelyeket még nem látott korábban. A megfigyelt objektum kintről be volt kamerázva. 
-    McRoy, Dolan – köszönt biccentéssel főnökének és munkatársának. Ők a képernyők előtt ülve éppen parancsokat osztottak az orvlövész egységeknek. 
-    Lám, megérkeztél! – lepődött meg főnöke, miután felállt a székéről – Már azt hittük, hogy felültettél minket, és nem vállalod a küldetést – nézett mosolyogva a másikra.
-    Sikerült mindent elvégezni? Tudod, hogy tökéletesen kell kinézned – figyelmeztette Dolan végignézve a beépített „selyemfiún” - Fordulj meg! Hadd nézzünk! Riszáld egy kicsit a hátsód! – piszkálta újra vigyorogva. 
Maldoy nem mondott semmit, csak grimaszolva bemutatott nekik. Elég sok időt töltött a fürdőszobában ahhoz, hogy most elfogadhatóan nézzen ki. Addig fogalma sem volt, hogy a gyantázás ilyen sok időt vesz igénybe. A saját feneke szőrtelenítése korántsem sorolható a könnyű feladatok közé.
-    Nem kellene a hajaddal valamit kezdeni? Megmostad egyáltalán? Olyan zsíros vagy milyen. Tudod, hogy fodrászt is hívhatunk, ha gondolod – érdeklődött főnöke, miközben tapogatni kezdte lelógó tincseit.
-    Felesleges! – hessegette el a kezét – az csak a gél rajta. Az a kép, amit küldtetek már legalább 50 éves! Nem engedem, hogy olyan valami legyen a fejemen! – válaszolta mérgesen. 
Pontosan tudta, hogy nincs tőle jobb ügynök erre a posztra. Elvégre a többiek vagy kopasz öregek, vagy túlsúlyos vének. Ő volt az egyetlen jóképű fiatal, aki szóba jöhetett.
-    Rendben, ahogy gondolod – mondta felettese beletörődve a férfi makacsságába.
-    Felkészültél? Ne aggódj, hátulról fedezünk! – mondta nevetve Dolan – Hátulról, érted? – röhögtek mind a ketten főnökével. 
Én megyek ki élesbe, ezek meg itt vihorásznak, mint a csitrik! És még ők nevezik magukat profinak?! – forgatta a szemét Maldoy, majd mély levegőt vett, és megvárta, amíg a röhögő görcsük elmúlik. Addig semmit sem tudott tenni.
-    Komolyra fordítva a szót, lehet nagyon mocskos dolgokat fog kelleni csinálnod. Valószínűleg megmotoznak és letesztelnek – jegyezte meg a hadnagy, miközben rákacsintott - Te csak viselkedj úgy, ahogy ebben a noteszben le van írva – és a kezébe nyomott egy jegyzettömböt.
Zack már várta, hogy megkapja a következő személyisége jellemzőit. Enélkül nem sokat tudott volna tenni. Miután kinyitotta és beleolvasott, nagyot nézett. Azt hitte, hogy ez az első 10 perce volt a legkínosabb, de ami a irkában le volt írva, az nagyon gáz.

„Orvosi igazolás: Erotománia, hiperszexualitás”

-    Erotomán? Komolyan gondoljátok? – hüledezett – Hát ilyen eddig még nem volt! - majd vigyorogva tovább olvasta.
-    Miért? Az mit jelent? – kérdezte Dolan, a mit sem tudó kollégájának.
-    A legyet is röptében – magyarázta Maldoy a csodálkozó munkatársának, miközben grimaszolva olvasta tovább az utasításokat.
-    Esetleg van valamilyen problémád a potenciáddal? Az orvosi papírjaid szerint nincsenek merevedési gondjaid, és nem is vagy impotens. Tudod, hogy bármit be tudunk szerezni! – kezdett pánikolni a főnöke. Arra gondolni sem mert, hogy esetleg az akció veszélybe kerülhet amiatt, hogy az ügynökének nem áll a farka. 
-    Nem, nem! – válaszolta Zack.
-    Nem, nem mi? Nem áll? – kérdet rá a hadnagy – Nyugodtan elmondhatod, nem kell szégyellned magad, mindenkivel megtörténik.  
-    Semmi bajom! – mondta most már mérgesen. Végig szeretett volna futni a papírokon, de a főnöke újból megzavarta.
-    Mikor csináltad utoljára? Tudom, hogy az ilyet nem lehet elfelejteni, de előtte talán gyakorolhatnál. Nem kellene inkább...
-    Tegnap – vágott gyorsan a főnöke szavába.
-    Blöfföl! Ki se tette a lábát a Leichtner házból – kontrázott Dolan.
-    És mégis kin mentél végig? – kérdezte döbbenten McRoy. - Valakit csak úgy elkaptál a házban? Remélem tudod, hogy az a kislány még kiskorú! Az illegális...
-    Jó, nagy szarban vagy, öregem – kommentálta Dolan.
-    Dehogyis! Az anyját.
-    Hú, az egyik özvegy! Habár abban a házban csak özvegyek laknak gyerekekkel. Te se fecsérled az időd! Hány napja is vagy ott? – kérdezte Jack vigyorogva.
-    Dolan ez nem vicc! – szólította meg alkalmazottját a hadnagy, majd Zack felé fordult - Te azért vagy ott, hogy közel lakj a bárhoz. A kertészkedés, csak játék. Nem kell annyira komolyan venni – magyarázta a hadnagy.
-    El akart menni a bárba, hogy végre valaki megkúrja! Én csak hamarabb megbasztam, hogy be se nyisson oda! Ennyi.
-    Te mindenkit megkefélsz, hogy elállítsd az utadból? – érdeklődött a főnöke.
-    Nem ezt mondtam! De tegnap este...úgy jöttek össze a dolgok.
-    Persze, szétrakta a lábát, te pedig csak megbotlottál és „bele”estél – gúnyolódott Dolan.
-    Nem, – forgatta a szemét Maldoy - de lehetett látni rajta, hogy szüksége van rá. Elolvashatom végre?
-    Persze, de vigyázz! Ne keverd a munkát a magánéleteddel! – figyelmeztette McRoy, és hagyta, hadd olvassa el a papírt. Ez állt rajta: 

„Név: Matthew Patrick Wetters 
Életkor: 28 év
Szexuális hovatartozás: biszexuális 
Cél: túlzott szexuális étvágyát szeretné pénzzé tenni. Sok pénzre van szüksége a megjelenése miatt.
Elvállal: heteroszexuális, homoszexuális, illetve szadista - mazochista aktusokat, orgiákat.
Kedvence: órákig tartó folyamatos szex
Elmondása szerint: Két aktus között is maszturbál. Nem bírja kivárni a következő alkalmat.
Fiatalkora:
-    12 éves korában kezdődött. 
-    Szülei észrevették, hogy túl gyakran maszturbál.
-    Megijedt, amikor az anyja orvoshoz vitte 13 évesen. (Akkor még nem is sejtette, hogy van ilyen „betegség“, és szégyellte, hogy bolondnak fogják tartani.)
-    Pszichológushoz kellett járnia, ahol különböző terápiás kezeléseken kellett részt vennie. 
-          Sokszor negatív megkülönböztetésben volt része.
-    Korábbi szerelmi kapcsolatai megbízhatatlanok voltak.
-    Bármikor elcsábíthatta valaki az ellenkező, esetleg az azonos nemből. (Ha elkezdett járni egy lánnyal előfordult, hogy egy fiúval csalta meg vagy fordítva.)
-    Fiatal korában dísztárgyakat (szobrokat, vázákat) lopott a saját házából, hogy eladva pénzhez jusson. (A pénzt pornográf anyagok vásárlására, vagy prostituáltakkal folytatott szexuális aktusokra költötte.)“
Az eszem megáll! Biszex erotomán? Elő kell szednem, amit fiatalkoromban megtanultam – tűnődött Maldoy – Honnan a fenéből tudják, hogy ugyanígy loptam, és azt, hogy pont emiatt? Senkinek sem mondtam még el! – tűnődött – Hát nem lesz nehéz beleélnem magam! – vigyorgott grimaszolva.
-    Sikerült megjegyezni? Itt van egy kiírt potencianövelő szer csak neked, hogy szexuálisan fitt légy – mondta főnöke, és egy dobozkát húzott elő a zsebéből, amelyben kék tabletták voltak – Nyugodtan használd, ha úgy érzed! Azt mondták szinte azonnal hat. De ezt a bogyót csak a munkádhoz használhatod! Magán szerelmi légyottok előtt nem.  
-    Ez most valami vicc? Nem vállalom! – döbbentett meg mindenkit Zack – Nem fogok férfiakat kefélni! Erre még egyszer nem vesztek rá! Erotománia ok, biszex kizárva!
-    Mondtam én, hogy csak a problémánk lesz vele! – nyögte Dolan.
-    Kár, pedig a múltkor is meggyőzően alakítottad, de rendben, legyen ahogy akarod! Szabad kezet kapsz. De aztán biztos legyen, hogy felvesznek téged. Megértetted? – mondta a hadnagy.
-    Az oké, hogy kurvának küldtök oda, de akkor most nekem mindenkit meg kell kefélnem?
-    Mindenkit azért nem, de mivel nem tudjuk, hogy mi van odabent, ezért mindenre fel kell készülni! – nyugtatta főnöke - Helyezd a füledbe ezt a lehallgató készüléket. Ha lehet úgy, hogy ne legyen észrevehető! – és egy kis átlátszó gépecskét adott neki. – Ezen keresztül majd mindent hallani fogunk, amit te is hallasz. Viszont folyamatosan tudósítanod kell a látottakról!
Hasonló történetek
4666
Apát nagyot nyújtózkodott a nyaraló házaspár házában. A vendégszobában aludt, és most jól érezte magát. Elhatározta, hogy nap közben fog mozogni a házban, hogy nehogy feltűnjenek a fények a szomszédoknak.
Felkelt hát, és elmosogatta az előző vacsorájának a maradványait, aztán felfedezőútra indult a házban. Először is a pincébe ment le...
4419
Nyolc körül hirtelen kialudtak a fények a környéken. Általános áramszünet volt. Moretti döbbenten hallgatta a semmit a fülhallgatóból. Rájött, hogy rettenetesen átverték. Kivágta a kocsi ajtaját, és rohant fel a megfigyelt lakásba. A sötét, ismeretlen lépcsőházban kétszer is felbukott, mire a másodikra ért. A lakásban talált másodkulcs alapján készített kulccsal bement. Sejtelme beigazolódott...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: