Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vetkőzőpóker

Vetkőzőpóker

-------------------------------------

Írta: Irish Moss
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. október

*************************************

A szobatársam, Rob, egy kis tervezőcégnek dolgozott. A „kis”-t úgy értem, hogy a főnöke volt a tervező, Rob volt az eladó, s a harmadik alkalmazott a recepciós volt. Mivel a főnök általában munka után járt, Robra hagyta meló nagy részét. Így hát elég sok időt töltött a recepcióssal.
Amikor mesélni kezdett az új recepciósukról, Lisáról, úgy tűnt, szerencséje van, mintha csak flörtöltek volna. Akkor még nem is sejtettem, hogy Lisa alkalmazása nekem is nagy örömöt fog jelenteni. Esténként, amikor Rob hazajött, mindig Lisáról mesélt. De egy nap sokkal érdekesebb híreket hozott. Kiderült, hogy Lisa jó barátnője Dawnnak, a koktélbár pincérnőjének, ahová mindig szerettünk járni. Nem voltam biztos benne, hogy mit tegyek, mert Rob és Lisa olyan szépen közeledtek egymás felé. Nem lett volna jó, ha Dawn felbukkan, és elvonja a figyelmét – ahogy a mondás tartja: jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.

Kiderült, hogy nincs okom aggódni. Sőt, Rob tulajdonképpen engem akart Dawnnal összehozni. Egyik este lementünk négyesben inni, és remekül szórakoztunk. Dawn és én nem jöttünk össze, de Rob és Lisa sem. Inkább végignevettük és viccelődtük az éjszakát, mintha már évek óta ismernénk egymást. Olyan jól szórakoztunk, hogy nem is bántam, hogy nem lett romantikusabb a dolog. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem találtam Dawnt, sőt, Lisát is vonzónak. Sőt, sokat álmodoztam róla, hogy mit tennék valamelyikőjükkel, vagy inkább mindkettőjükkel.
Ahogy telt-múlt az idő, sokszor elmentünk ide-oda, és mindig jól szórakoztunk. Senki sem erőltette a dolgot, de Robbal sokszor beszéltünk róla, hogy jó lenne, ha továbbhaladhatnánk. Egy decemberi szombaton végül megtört a jég.
Lisa és Dawn átjött hozzánk, hogy együtt menjünk el a karácsonyi bevásárlásra. Hideg, szürke nap volt, és pár óra csavargás után visszamentünk a lakásra, hogy felmelegedjünk. Csináltunk egy nagy adag forró csokoládét, üldögéltünk és zenét hallgattunk. Dawn megszólalt:
- Szerintem itt az ideje, hogy kipróbáljunk egy kis mókát.
Rob viccesen a vetkőzőpókert javasolta.
- A gatyátokat is elnyernénk – vette a lapot Dawn.
Ez elég valószínűnek tűnt –- sem én, sem Rob nem voltunk nagy pókerarcok, de ezt ők nem tudták. De azért faarccal folytattuk, kíváncsiak voltunk, hogy meddig mennek el a lányok. Addig-addig viccelődtünk azon, hogy ki ver meg kit, hogy nem volt visszaút. Elővettük a kártyát, elmondtuk a szabályokat, és körülültük az asztalt.
Kiderült, hogy egyikünk sem ért a pókerhez, és nemsokára alig volt rajtunk valami. Robon és rajtam még fenn volt a farmer és az alsónadrág, de Dawn és Lisa már a melltartóját is elveszítette. Nagyon izgató volt látni, ahogy fokozatosan levetik a ruhájukat, és mikor először megláttam Lisa meztelen cickóit, majdnem a gatyámba élveztem. Legalább 95 centis volt, nagy rózsaszín körrel a merev bimbó körül. Ha az asztal üvegből lett volna, láthatták volna a farmerem sliccének feszülő farkamat. De persze akkor úgy tíz perce én is stírölhettem volna a bugyijukat, és már valószínűleg ott lenne egy nedves folt a nadrágomon.
Dawn levette tehát a melltartóját. Kisebb melle volt, mint Lisáé, de alacsonyabb is volt, úgyhogy pont jól nézett ki.
- Na és mi lesz, ha pucérok lesztek? – szivatta őket Rob.
- Rob, te leszel itt leghamarabb pucér – válaszolta komolyan Dawn.
- Ó, szóval akkor mostmár elkezdtek végre játszani?
- Már vesztettél, Pucér Uraság. Nemsokára meglátjuk a péniszecskédet.

A dolgok kezdtek eldurvulni, úgyhogy bedobtam valamit.
- Jól van, ha ennyire biztos vagy a dolgodban… - mondtam. – Mi lenne, ha érdekesebbé tennénk egy kicsit a dolgokat? Ha ti nyertek, Rob és én levesszük a nadrágunkat, de…- és ez volt az érdekes része – ha valamelyikőtök veszít, mindketten leveszitek a bugyit, vagy…
Elhallgattam.
- Vagy mi? – kérdezték egyszerre.
- Vagy fenn is maradhat a bugyitok, és Rob meg én levesszük, annak ellenére, hogy nyertünk. De akkor le kell szopjatok.
- Benne vagyunk – vágta rá Dawn anélkül, hogy Lisával konzultált volna. – Úgyis kikaptok.
Szeretek Dawnnal kártyázni, mert bár jól járatja a száját, egyáltalán nem játszik olyan jól. Lisa szerencséjére most Dawn dobta be a lapjait. Ideje volt dönteni. Én persze mindenemet egy lapra tettem fel.
- Ha elvesztitek a bugyitokat, vége a játéknak – fejtegettem. – De ha leszoptok, még játszhatunk egy kört, és talán azt már ti nyeritek.
Ez jó terv volt, mert ha ez így megy tovább, úgyis elveszítjük a ruhánkat, de legalább egy kis mókát kicsikarhatok belőlük. Ők pedig beleegyeztek. Mint két játékfüggő, akik mindenre képesek, hogy folytathassák a játszmát.
- De ki csinálja kivel? – kérdezte Lisa.
- Majd cserélgetjük – feleltem. Ezt már jól átgondoltam. – Te Robbal kezded. Dawn pedig velem. Pár perc után cserélünk. És ha valaki elélvezett, mindkettőtök segíthet a másiknak.
El sem hittem, hogy tényleg belementek.

A díványhoz mentünk, és Rob meg én levettük a farmert. A gatyánkban már szép kis sátor emelkedett. Dawn és Lisa letérdelt elénk, és levette a fehérneműnket. Azt hiszem, mindketten meglepődtek, mikor meglátták, mekkora Rob farka. Én már láttam. Soványka testfelépítése ellenére hatalmas pénisze volt. Dawn „péniszecskés” megjegyzése nem éppen illett rá.
Mindketten leültünk. A lányok előttünk térdeltek. Dawn nem vesztegette az időt. Megragadta a farkam tövét, és szájába vette. Nagyon jó volt! Ha így folytatja, mehetünk vissza kártyázni, mert nem sokáig fogom bírni. Csak bámultam, hogy hogyan jön ki-be a farkam a forró kis szájában, aztán Lisára pillantottam. Jól kitátotta száját Rob rúdja körül. Lassan mozgott fel-le rajta, ameddig csak bírta. Dawn a farkam alsó részét nyalogatta, aztán rátért a makkomra, majd a golyóimra. Utána megint szopott. Éreztem, hogy mindjárt elélvezek, éppen nyögni akartam valamit, amikor Rob megszólalt:
- Cseréljünk!

Már biztos ő sem bírta. Bajban lesz, ha Dawn kezelésbe veszi. A lányok elengedték a farkunkat, és az új helyükre másztak. Lisa rögtön tövigszopta a dákómat. Dawn várt egy picit, mielőtt nyalogatni kezdte volna Robot. Azt hiszem, fel kellett rá készüljön, hogy a szájába gyömöszölje azt a szerszámot.
Lisa hosszú, barna hajába túrtam. Finoman simogatta a golyóimat, közben meg mohón szopott. Miközben nedves, telt ajkai a tövétől a végéig mozogtak a rudamon, éreztem a nyelvét is magamon. A szünet, míg cseréltek, segítette egy kicsit, hogy visszanyerjem az erőmet, de tudtam, hogy nem tart majd sokáig. Nagyon Dawn szájába akartam élvezni, úgyhogy pár perc múlva én szólaltam meg:
- Cseréljünk!
A lányok megint cseréltek, és máris megéreztem Dawn finom kis szájának kényelmes melegét. Rob alig fél percig tarthatta Lisa szájában a farkát, amikor máris hörögni kezdett. Lisára pillantottam: azon próbálkozott, hogy Rob nedveit teljesen lenyelje, de egy kevés az arcára csurgott.

Mikor a srác befejezte, a lány lenyalogatta magát, és Dawn mellé mászott. A farkamat Dawn gyengéden pumpálta, és a két lány felváltva szopogatta és nyalogatta. Behunytam a szemem, és hátraengedtem a fejemet. Élveztem ezt a csodálatos érzést, ami úgyis csak egyszer éri az embert az életben. Már akkor sem kellett sok, amikor Lisa csatlakozott hozzánk, úgyhogy a két dolgozó lány tényleg megetette a hatását. Amikor már csak vagy három lökés hiányzott, Dawn fejére tettem a kezemet és felényomtam a csípőmet. Értette, hogy máris kész vagyok. Nagyot nyögtem, és forró szájába lőttem. Dawn egy cseppet sem hagyott kárbaveszni, és utána addig szopott, míg teljesen tiszte és petyhüdt nem lettem.
Mindannyiunknak kellett pár perc, hogy visszanyerjük az erőnket. Dawn visszavezetett minket az asztalhoz. Biztos volt benne, hogy ezúttal nyerni fog. Rob és én a földön hagytuk a nadrágunkat, de visszavettük az alsót – így most mindannyian egálban voltunk.
Az asztalnál mondtam a lányoknak, hogy Rob és én ugyanazt az alkut szeretnénk, amit ők – ha valaki veszít közülünk, levehetjük a megmaradt ruhadarabjainkat, vagy ha kinyaljuk a lányokat, akkor fennmarad a ruha. Úgy gondoltam, akkor is nyerek, ha vesztek – a puncinyalás lesz a nyeremény, meg a büntetés is.

A lányok már nem választhattak, ha vesztenek, mindenképp elvesztik a bugyijukat. Rob nyerésre játszott - talán büszkeségből, talán, hogy meztelenül láthassuk már a lányokat. De én másképp forgattam a lapokat. Amikor vége lett a körnek, én veszítettem, és a nyalásos lehetőséget választottam. Rob rögtön követte a példámat. Talán arra gondolt, így visszajuthatunk az asztalhoz, és legközelebb ő nyer majd.
Arra nem jött még rá, hogy ha nyerünk, a lányokról lekerül a bugyi, viszont ha vesztünk, eszem ágában sem lesz visszatérni az asztalhoz. Addig akartam nyalogatni őket, míg meg nem baszhatom.
A díványnál Dawn elé térdeltem, és végigsimogattam a lábát, egészen a fenekéig, aztán lehúztam a bugyiját. A puncija gyönyörű volt… sima és illatos. Rápillantottam Lisára: ő picit bozontosabb volt. Éreztem, hogy a szerszámomat elönti a vér, és behajoltam Dawn lába közé. Széthúztam Dawn ajkacskáit, és nyalogatni kezdtem a csiklóját. Előbb egy, aztán két ujjamat nyomtam csöpögő puncijába, és ki-be huzogattam, miközben a csiklóját szoptam-nyaltam. A lány a csípőjét mozgatta, és a fejem tartotta, közben nyögdécselt. Minél jobban nyaltam, szoptam és nyomogattam, annál hosszabbakat és mélyebbeket nyögött, és annál gyorsabban mozgatta a csípőjét. Éreztem, hogy nem bírja már soká, mikor Lisa felkiáltott:
- Cseréljünk!
Erről teljesen elfeledkeztem!

Dawn csalódottan felnyögött. Felkeltem és Lisához mentem. Rob elfoglalta a helyemet Dawn lába között, én pedig Lisa elé térdeltem. Ugyanúgy támadtam a puncijára, ahogy Dawnéra. Nyaltam és szoptam a csiklóját és ujjaztam a lyukacskát. Ezúttal ő nyögdécselt, és Dawn volt csendben. Talán ekkora szerszámmal Rob nem szerzett elég nyelvgyakorlatot.
Lisa őrülten mozgott, és a puncijához szorította az arcomat. Előbb csak pöckölgettem a csiklóját, aztán vadul nyalogattam, de közben keményen ujjaztam. Észrevettem, hogy Dawn jól hallhatóan nyögdécselt, és Lisa is felkiáltott. Miközben nedvei elárasztották a nyelvemet és az arcomat, a teste többször is összerándult, és elöntötte a veríték. Elengedtem, ernyedten az ágyra rogyott, és behunyta a szemét.
Feltérdeltem, és Dawnra néztem. Ahogy mozgott, biztos voltam benne, hogy neki sem kell már sok. Szeme csukva volt, a csípője mozgott és Rob fejét szilárdan tartotta. Visszafordultam Lisához, aki még mindig csukott szemmel feküdt. Levettem magamról a gatyát. Megragadtam a farkamat és végighúztam Lisa punciján párszor a makkot. Aztán benyomtam. Lisa szeme felnyílt, és megint nyögött egy nagyot. Mögémnyúlt és a seggemnél fogva magába húzott. A lábait is körémcsavarta. Lassan, hosszan kezdtem baszni, és lehajoltam, hogy megcsókoljam. Megfogta a tarkómat és így csókolóztunk. Lenyúltam és nagy, gyönyörű melleit simogattam, meg a bimbóival játszottam. Észrevettem, hogy Dawn már hangosan sikongat. Átnyúltam Dawn melléhez, és kőkemény bimbóját simogattam. Hirtelen felkiáltott, és az orgazmus végigszaladt a testén. Elengedtem, és újra csak Lisára koncentráltam. Begyorsítottam, és a dívány hátára támaszkodtam. Lisa teljesen körémfonta a karját és a lábát, amikor Dawn kinyitotta a szemét. Mikor felfogta, hogy mit csinálunk, felkiáltott:
- Cseréljünk!
Senki sem tiltakozott.

Kegyetlenül meg akartam már baszni Dawnt. Látszott rajta, hogy neki is bejövök. Biztos vagyok benne, hogy Rob bármelyik csajt bevállalta volna, de Lisa inkább Rob hatalmas farkára vágyott. Kicsusszantam Lisa csúszós barlangocskájából és Dawnhoz mentem. Rob megállt Lisa előtt, a lány gyorsan megnyalogatta a farkát, de aztán a srác letérdelt és a lányba hatolt. Mivel a csaj jól elő volt készítve, Rob könnyedén belécsúszott. De Lisa akkorát sóhajtott, mintha az egész szobát magába akarná szippantani. A srác teljesen kitöltötte.
Dawn nyílásához illesztettem a makkomat, vártam egy picit, aztán benyomtam neki az egészet.
Lehajoltam és végre megcsókoltam Dawnt. Nyelvünk egymás szájában táncolt. Egyik kezemmel megtámaszkodtam, a másikkal a lány mellét és bimbóját simogattam. Lisa hirtelen sokkal hangosabban nyögdécselt. Anélkül, hogy lassítottam volna, körülnéztem. Lisa vadul vonaglott, Rob vadul baszta. Úgy tűnt, a csaj nagyot élvez.

Mivel csak most dugtam Lisát, nem sokáig bírtam Dawnnal. Amikor már teljesen odavoltam, kihúztam, és mondtam Dawnnak, hogy forduljon meg. Letérdelt a padlóra és a díványra hajolt, én meg hátulról beléhatoltam. Teljesen belényomtam, és átöleltem a lányt, hogy a csiklóját is simogathassam. Biztos akartam lenni benne, hogy ő is elélvez. Megint lassú, hosszú lökésekkel kezdtem, de közben játszottam a csiklójával és az egyik mellével.
Hallottam, hogy Rob felnyög. Abbahagyta a dugást, és fáradtan Lisára rogyott. Begyorsítottam. Reméltem, hogy Dawnnak sem kell már sok. Kezdett egyre hangosabb lenni. Felegyenesedtem, megragadtam a csípőjét, és csak basztam. Éreztem, hogy már nem bírom tovább, erre hirtelen Dawn is felkiáltott. Éreztem lüktető punciját merev farkamon körül. Még jobban begyorsítottam, és a csípőm már gyönyörű seggét paskolta. Még be sem fejezte az élvezést, én már bele is lőttem a táramat.
Mire végeztem, teljesen kimerültem. A padlóra rogytam, és magammal rántottam Dawnt. Ott pihegtünk, Lisa és Rob pedig a díványon.

Mire mind visszanyertük az erőnket, rájöttünk, hogy éhesek vagyunk. Rendeltünk pár pizzát, és jó nagy jutalmat adtunk a kifutófiúnak: Dawn és Lisa nyitotta ki meztelenül az ajtót (ha nő lett volna, Rob és én fogadtuk volna). A nap további részét meztelenül töltöttük, és egymást testét gusztálgattuk. Éjjel nem is feküdtünk le – a padlóra terítettünk pár takarót és párnát, és együtt töltöttük az éjszakát (és higgyétek el, nem aludtunk!).
A vasárnapot pedig egyáltalán nem pihenéssel töltöttük.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és az Instagramon is elérhettek!

Deakjanika ·
Jó írás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: