Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Velence - Budapest

Szervusz Drága!


Megjöttem az olasz nyaralásomból. Olaszország egyszerűen csodálatos. A napfény, az a rengeteg virág! Egyszerűen beleszédül az ember lánya. Én aztán alaposan bele is szédültem. A lényeg az, hogy hazafelé a vonaton a hálókocsiban elkapott… Na, de nagyon előre szaladtam. Velencéig bérelt kocsival mentem. Végig jártam a nevezetességeket, majd elcsigázva ültem be a pályaudvar éttermébe megvacsorázni. Fáradt lábaimat kihúztam a cipőből, és bámultam az éttermi felhozatalt. Pont két hete csak ujjaim, na meg a tőled kapott vibrátor enyhítették nemi vágyamat, már nagyon rám fért volna egy finoman erotikus éjszaka. Sajnos az sem éltetett, hogy hazajövök, és Te vársz, mert még nyaralni voltál a feleségeddel akkor. Nos, nézegettem az olasz pasikat, fiatalabbakat, meg nem annyira fiatalokat. Megmondom neked őszintén, kicsit csalódtam a digó pasikban. Egyik sem volt olyan szívdöglesztő, mint képzeltem, és mindegyik mellett hatszáz kölyök rohangált, no és a feleségeik sem voltak Sophia Lorenek. Inkább a rengeteg tésztától és szüléstől hízásnak indult, fáradt háziasszonyok.


Nos, ott nézelődtem. Szemben egy átlag család. Harmincas, maffiózó képű pasas, négy kölyök, meg az állandóan pörlekedő asszony, mikor belépett a terembe Ő. Magas, napbarnított, széles vállú, erős csípőjű pasi. Na jó, nem nézett ki olyan jól, mint Te, tudod, hogy nekem Te vagy a numero unó, de el tudtam képzelni pár órára a lábaim között, helyből. Levette a napszemüvegét, és én örömmel vettem tudomásul, hogy sötétbarna hajához nagy, ábrándos, kék szem párosult. Éreztem, ahogyan a bugyim benedvesedik.


Körbenézett a teremben, azt hittem, valakit keres, de csak üres asztal után nézett. Szerencsére a maffiózó képű pasas épp fizetett, és mentek. Utánuk pillanatnyi csend támadt. A férfi leült, pont velem szemben.  Az óráját nézte, aztán felvette az étlapot. Ekkor vett észre. Éreztem, hogy szemével azonnal vetkőztetni kezd. Belepirultam, de tetszett a játék. Kedvesen rám mosolygott, aztán sajnos közénk állt a pincér.  Rendeltem még egy konyakot, majd az órámra néztem.


Még fél óra volt a vonat indulásig. A férfi spagettija megérkezett. Enni kezdte, közben lopva rám-rám nézett. Egyre jobban izgatott. Mellbimbóim ágaskodni kezdtek, alig bírtam magammal. A férfi befejezte az evést, ismét megnézte az óráját, majd fizetett. Én is kértem a számlát. Megittuk mind a ketten még a borunkat, aztán szinte egyszerre álltunk fel. Imádkoztam magamban, hogy a pesti vonatra szálljon ő is. Az ajtónál előre engedett, éreztem, hogy alaposan megnézi a fenekemet. Kezemben két úti táskámmal elindultam a vonatom felé. Hallottam, hogy mögöttem lépdel. Végül a vagonhoz értem. Feltettem a kisebbik táskát és felléptem a magas lépcsőre.
- Várjon hölgyem, hadd segítsek – hallottam a férfi hangját. Kellemes tenorja volt. Mosolyogva fordultam meg, és elővettem legkedvesebb modoromat.
- Igazán nagyon kedves – mondtam, és kicsit csalódott voltam, hogy a legcsinosabb olaszom, magyar. Feladta a táskámat, és legnagyobb örömömre ismét utánam indult. Lábaim beleremegtek a vágyba.
- Magáé hányas?- kérdezte, és én megéreztem hangjában a vágyat.
- Nyolcas – mondtam és belöktem a hálókabinom ajtaját.
- Az enyém a kilences – mosolygott mögöttem, és én azon agyaltam, hogyan hívhatnám meg magamhoz. Tudtam, ezen áll vagy bukik a szenvedélyes éjszakám. Már beléptem, és ő az ajtó elé került, mikor hirtelen megfordulva megszólaltam.
- Egyedül utazom a fülkében. A barátnőm lemondta az utat az utolsó pillanatban. Nincs kedve átjönni egy martinira, ha kényelembe helyezte magát?
A férfi arcán önelégült megnyugvás ömlött szét.
- De, örömmel. Húsz perc múlva jó lesz? – kérdezte, és láttam, ahogy farka kezd kidudorodni a farmeron keresztül. Bólintottam, és gyorsan becsuktam a fülke ajtaját, táskáimat a kis beépített szekrény aljára dobtam, majd gyorsan kikerestem az egyikből a Milánóban vásárolt kis szexi fehérneműmet. Biztosan Neked is tetszett volna, de a gyönyörű darab már ezé az éjszakáé lett.


A piciny mosdóban egy törölköző segítségével átmostam magam, aztán felhúztam a kétrészes, fekete csipkét, mely alig takart, mint puncimból, mint melleimből valamit. Először a kínai mintás köntösömet akartam felvenni, de két bajom is volt vele. Először is a táska alján volt, másodsorban azért nem akartam túl kurvás lenni, így visszabújtam a farmeromba, és tiszta pólót vettem. Az utolsó simítás a parfümöm volt. Illata pillanatok alatt betöltötte a piciny mosdót. Épp kiléptem, mikor kopogott.
- Nyitva – mondtam, és a mosdóból kihozott két poharat a lehajtható asztalkára tettem. A férfi frissen és üdén lépett be. Látszott rajta, hogy ő is felfrissítette magát. Kezem nyújtottam, ő pedig határozottan megmarkolva mondta.
- Péter.
- Anna – mondtam. – Ülj le! – tegeztem le átlépve a kínos feszengést, hogyan is szólítsuk egymást. Ő az ablak melletti kis lehajtható székre ült, és mosolyogva vette el a martinit. Koccintottunk, és beleittunk az italba. Én nem ültem le, hanem hátamat az emeletes ágynak vetve, szürcsölgettem az italt. Péter ismét vetkőztetni kezdett a szemével, láttam, hogy azon gondolkodik, hogy mit is mondjon. Közelebb léptem, ő felnézett rám, aztán letette a poharat az asztalra, majd az enyémet is elvette. Magához húzott, arcát a puha pólóba fúrva. Keze lassan, finoman kúszott be a póló alá és hátamat, derekamat kezdte el simogatni. Mind a ketten tudtuk, hogy nincs itt a beszélgetés ideje. Budapest túl hamar közeledett, és mi egymást kívántuk.


Péter keze a farmeromra csúszott, aztán vissza a hátamra. Lenyúltam, és kigomboltam a nadrágomat. A férfi mosolyogva csúsztatta mezítelen fenekemre meleg tenyerét. Arcát, nyakát, vállát simogattam, aztán gondoltam egyet, és a pólót áthúzva a fejem felett levettem. Az alig valami csipke csodában ott himbálództak a melleim az orra előtt. Ő pedig nem tétovázott. Anélkül, hogy fenekemet elengedte volna, orrával, szájával kibuggyantotta, majd bekapta a ball mellemet. Nyelve mohón ágaskodó mellbimbómra tapadt, és cuppogva szopni kezdte. Felnyögtem a gyönyörtől. Közben keze tovább csúszott, és utat talált a finom kis csipke alatt megérezve nedvesedésemet.


- Várj! – mondta, és bánatomra elengedett, hogy ledobja ingét. Előtűnt széles, alig szőrös mellkas, majd lerúgta a cipőjét, felállt és letolta a nadrágját, a gatyával együtt. Hmm, Kedvesem! A méretes szerszám már erősen merev volt. Előtűnt a bőr alól a vérbő, lila makk. Ahogy lehajoltam, hogy magam is lerúgjam a nadrágomat, pont az orrom előtt himbálódzott. Péter kezei melleimre siklottak. Nem vacakolt, megfogta elöl a melltartót, és egy rántással letépte rólam. Belefúrta arcát az általad is ismert teltség közé, és kezeivel mellbimbóimat morzsolgatva élvezte kebleimet. Aztán felhevülve, lihegve mondta:
- Kérlek, térdelj fel az ágyra!


Megtettem. Épp elfértem alatta feltérdelve. Péter a zokniját is ledobva, mögém térdelt. Bal kezével mellemet fogta meg, jobb kezével, pedig combomat, fenekemet simogatta. Nyakamon éreztem forró leheletét, és kívántam, hogy bár csak odacsókolna, de ő csak messziről pásztázta nyakamat, vállamat. Keze szeméremdombomra siklott a bugyin kívül, aztán belemarkolt itt is a csipkébe, és letépte rólam. Nem tudom miért, de iszonyatosan felizgatott a mohósága. Keze végre meztelen, csupasz nagyajkaimhoz ért, és a gátig simogatva kezdett ingerelni. Egyre szaporábban vettem a levegőt. Kívántam, akartam, hogy végre belém hatoljon, de ő még izgatni akart. Mutató ujját lassan belém dugta, majd végre vállamba csókolt. Áramütés szerű gyönyör futott át testemen, ő pedig lassan húzogatni kezdte bennem az ujját. Egyre jobban siklott bennem, mire hüvelykujjával megkereste csikómat, és azt is ingerelni kezdte. Hamarosan elfogott a mindet feledtető láz, és hangosan, kéjesen nyögdécselni kezdtem, ő pedig fülemet csókolva, lihegte:
- Jó, Kicsim? Jó?
- Igen – hallottam távolról remegő hangomat. Most mellem gyöngéd simogatásával fokozta extázisomat. Hamarosan remegve, vonaglódva a karjai között elélveztem.
- Hajolj, kérlek előre! – mondta, és ahogy a két könyökömre ereszkedtem, úgy csókolta végig a gerincemet. Éreztem, hogy nedves hüvelyemhez illeszti férfiasságát, és belém tolta. Azt hittem, hogy kielégülésem után már nem fog olyan jól esni, mint máskor, de gyöngéd behatolása ismét felizgatott. Fülemhez hajolt, és belelehelte:
- Kapaszkodj a felsőágy vassodronyába – felágaskodtam hát, amit ő úgy segített, hogy hasamnál fogva tartott, és megfogtam a vasrugókat egy-egy kezemmel. Kellemes volt érezni, ahogy így még jobban belém hatol keménysége. Most egyik karjával melleimnél ölelt át, másik keze csiklómra csúszott, és lassan, kéjesen mozdult bennem. Szinte teljesen hátravonult, aztán lassan ismét teljesen kitöltött. Ismét lihegni kezdtem a felindultságtól.


- Kis mohó! – nevette halkan fülembe, és gyorsított a tempón, hogy vágyamat minél előbb kielégítse. Éreztem, ahogy szemérmem megtelik vérrel. Egyre jobban zsibongva hajszolt az újabb orgazmus felé. Aztán nyögve, élvezve ismét átcsapott rajtam az orgazmus. Egyre vadabbul baszott. A csúcson hallottam meg az ő nyögését, és elöntötte belsőmet forró magja. Csiklómat abban a tempóban ingerelte, ahogy magja kilövellt. Hihetetlen érzés volt, majd kipróbáljuk együtt is.
Péter mellém rogyott. Ahogy én is lefeküdtem pihenni széles mellkasára, végigsimogatta fenekem, hátam, majd magához ölelt.
- Jó volt? Neked is ilyen hihetetlen volt? – csókolta meg orrom hegyét.
- Igen – mosolyogtam. Jól esett a gyöngédsége, figyelme. – Még most is bizsergek odalent.
- Nézzük, csak! – tolt hanyatt, és megcsókolva sorba melleimet a lábam közé térdelt. Először tenyerével simított végig szemérmemen, aztán a kocsiban uralkodó félhomályban szemlélte meg.
- Nem látom – mosolygott, és előre nyúlt felkapcsolni a kislámpát.
- Húzd le a redőnyt – kértem, és alig vártam, hogy ismét lábaim között matasson. Felállt. Most láttam csak erős csípőjét igazán. Miután a makacskodó sötétítőt végre a helyére igazította, az ágyhoz lépett ismét.
- No, nézzük, milyen gyönyöröket is lehet innen még elővarázsolni – mosolygott, és megfogva két lábamat úgy fordított, hogy popsim az ágy szélére kerüljön. A padlóra térdelt, és gyöngéden megsimogatta a hasamat.
- Kényelmes így? – kérdezte. A párnáért nyúltam, és fejem alá gyűrtem, és vártam, hogy mi is fog történni. Szétnyíló térdeim közé hajolt, és hosszan, finoman végignyalta nagyajkaimat. Kéjes nyögésemre bedugta a nyelvét közéjük. Tudod jól, mennyire élvezem, ha Te is nyalsz. Imádom a nedves érzést, a finom tapintást. Péter lassan kezdte. Először csak kívül, nem is keresve csiklómat. Aztán széthúzta kezével nagyajkaimat, majd mélyen belém nyalt.
- Hmm, isteni illatod van! – mondta, és még jobban széthúzta nagyajkaimat. Élvezettel nyalt végig. Éreztem, hogy egyre nedvesebb leszek. Aztán végre csiklómhoz ért.
- Ohh- szakadt ki belőlem, ő pedig lassan nyalni kezdte. Két ujját belém dugta, és csak nyalta a csiklóm, aztán mikor már hátam ívbe görbült, beszopta. Beleremegve élveztem el. Mosolyogva egyenesedett fel.
- Finom vagy – nyalta le két ujját, mely bennem volt. Láttam, megint eszébe jutott valami. Szeme huncutul mosolygott.
- Nagyon felforrósodtál – nyúlt a martinis poharakért. Ittunk egy kortyot, majd az enyém visszakerült az asztalra.
- Húzd szét, kérlek a nagyajkaidat – mondta, és amikor megtettem beleöntött a résbe az italból. Kicsit hideg volt, de tetszett a játék. A maradék jeget a szájába vette, és most így kezdett el nyalni. A jég egyszerre volt nagyon hideg, és keményen ingerelte a csiklómat. Közben gátamat, popsi lyukamat ingerelte ujjaival. Mikor élvezni kezdtem, bedugta ujját a fenekembe. A gyönyörtől elakadt a lélegzetem. Durván dugta, miközben a jég teljesen szétolvadt a szájában, és végigfolyt le a kezére. Megint hatalmasat élveztem, de még nem volt vége gyönyörömnek. Péter abbahagyta a nyalást, és hasra fordított.
- Térdelj fel, kérlek! – hallottam felizgult hangját. Négykézlábra álltam hát. Ő széthúzta fenekemet, és most ott kezdett el nyalni. Egyik kezével hasam alá nyúlt, és olyan pozícióba hozott, hogy minél jobban kipucsítsak. Nyelve behatolt lyukacskámba. Keze csiklóm után nyúlt, és dörzsölni kezdte. Nem értettem, hogyan törhet rám ismét visszavonhatatlanul az orgazmus. Mikor már ismét tudtam magamról, rám hajolt és fülembe súgta:
- Van vibrátorod?
- Van, de már elcsomagoltam – tódítottam, hisz a Tőled kapott vibri ott lapult a csomagom tetején, de nem akartam, hogy a Te ajándékoddal játszadozzon velem. Felállt, és az általa hozott szatyrot, mely eddig a fal mellé állítva várakozott, odahozta, majd a tartalmát az ágyra borította. Egy anál vibrátor, egy vibrációs tojás, és egy csiklóizgatós vibrátor, valamint vazelin volt benne.


A vazelinből egy keveset a vibrációs tojásra kent, majd lassan, finoman mozgatva feltolta nedves hüvelyembe. Aztán vállamon keresztül visszanézve láttam, hogy hímtagját is bekeni, és belémtolta azt is. Furcsa érzés volt, ahogy a két különböző dolog bennem volt. De, még nem volt vége. A kis golyókból álló anál vibrátort is bekente, és a fenekembe vezette. Felnyögtem ismét, annyira jól esett a telítettség, hogy teljesen betöltött mindenhol valami. Bekapcsolta az anál vibrációt, majd lassan, kéjesen mozogni kezdett bennem. Éreztem, hogy élvezi ő is, hogy bensőm remeg. Aztán húzogatni kezdte bennem az anál vibrátort is, olyan ütemben, ahogy ő is mozgott bennem. Minden egyes lökésnél a tojás méhszájamat ingerelte.  Egyre jobban felizgultam. Már lúdbőröztem a gyönyörtől, mikor a vibrációs tojás távirányítóját a kezébe véve teljes erőre kapcsolta azt is. Robbantam. A gyönyör szétáradt egész testemen. Mellbimbóim annyira álltak, hogy már szinte fájtak. Még két lökés, ami végén az ő érzékeny makkját is megbizsergette a tojás, és ő is elélvezett. Nem fogta vissza magát, hangosan ordítva, remegve lövellt belém. Lehanyatlottunk az ágyra. Bennem még ott rezgett a két eszköz.
- Kivegyem? – kérdezte, de én csak fejemet ráztam. Jól esett, hogy elnyújtja a rezgés gyönyörömet. Hátamhoz bújt, és elernyedt melleimmel játszott. Aludni akartam, de nevetve megszólalt:
- Még nincs alvás. Ezt itt nem kaptam még meg teljesen – ütött formás fenekemre. – Akarsz kicsit pihenni előtte?
Bevallom Neked, már igen csak fáradt voltam, de hajtott az új élmény.
- Nem – fordultam meg, és végre ajkunk is összeforrt. Eddig nem is vettem észre, annyira intenzívek voltak az élmények, hogy nem igen csókolóztunk. Finoman, bár kicsit erőszakosan csókolt. Nyelve be-betöltötte teljes számat. Közben keze simogatóan szaladt lefelé testemen. A tojás vibrátor távirányítóját meglelve, kikapcsolta azt. Az anál vibrátor is elpihent bennem, aztán kedvesem keze a csikló ingerlős vibrátorra tévedt. Közelebb húzta hozzánk, majd nagyajkaim közé nyúlva megnézte, hogy elég nedves vagyok-e. Boldogan nyögött fel, mikor megérezte gerjedelmemet. Lassan, finoman vezette be a vibrátort, bekapcsolta, majd a kispárnáért nyúlt, és lábam közé nyomta.
- Fordulj rá, Kedves – irányított finoman, én pedig hasra fordultam úgy, hogy a kispárna a vibrátort belém szorította. Péter a kezembe adta a tojás vibrátor távirányítóját, majd az anál vibrátorral kezdett el foglakozni. Azt is bekapcsolta, majd finoman ki-be húzogatta bennem. Hamarosan megint iszonytatóan felizgultam. Az anál vibrátor már nem csak ki-be járt bennem, hanem Péter körkörösen is mozgatta bennem. Tágított, tudtam, hogy miért. Csípőm megmozdult, és a hüvelyemben lévő vibrátor kellemesen elkezdett csúszkálni bennem. Péter kirántotta belőlem az anál vibrátort, és rántott párat kenőcsös kezével farkán, és lassan kitágult fenekembe dugta. Hihetetlen érzés volt. Te még sosem jártál ott, de nagyon jó. Hevesen baszni kezdett, közben én is dugtam magam a vibrátorral. Mikor a csúcsra értem, feltekertem a tojás vibrátort is. Sikongva, senkivel sem törődve élveztem el. Péter, miután kezdtem volna elcsendesedni, hatalmasakat ütött a fenekemre, aztán tövig rántotta magára, és ő is elélvezett. A szomszéd megverte a vékony elválasztó falat, unta már heveskedésünket. Nevetve rogytunk le. Éreztem, ahogy fenekemből folyik a sperma. Péter a vállamat csókolgatta, simogatott, míg légzése nem rendeződött. Aztán kikapcsolta a vibrátorokat, a tojást is kihúzta belőlem, majd halkan szólt:
- Mindjárt jövök – hallottam, ahogy a mosdóban csorgatja a vizet, majd pár perc múlva visszatért, kezében nedves törölközővel. Letörölgette fenekemet, bekente krémmel, miközben finom, apró csókokkal halmozta el. Aztán mögém bújt, és ránk húzta a takarót. Kezét hátamra tette, és kicsit megtolt, hogy majdnem derékszögbe legyek neki. Aztán felemelte felső lábamat, és ismét belém hatolt. Csodáltam szexuális étvágyát, és mozogni kezdtem, de végigcirógatva karomat, megszólalt:
- Ne mozogj, így akarok aludni.


Én pedig boldog kielégüléssel, élvezve, hogy még mindig kitöltenek, fáradtan elaludtam.
Hajnalban ébredtem fel, hogy Péter már nincs bennem, sőt egyenletes szuszogását sem hallom már, de túl fáradt voltam, hogy igazán utána nézzek. Nyolc felé kopogott a kalauz, hogy fél óra múlva beérünk a Keletibe, készüljek. Fáradtan, kóválygó fejjel keltem fel. Szétnéztem a kupéban, és az éjszaka, valamint Péter csak tovatűnő álomnak hatott. Aztán megláttam a két poharat az asztalon, és mellette a zacskót. Alatta egy kis levélke.


Drága Anna!


Köszönök mindent! Egy kis emlék a csodás éjszakáért.


Péter


A zacskóban pedig ott volt a három vibrátor szépen elmosva, letörölgetve.
Hidd el, Drága, hihetetlen élmény volt, aminek sok mozzanatát majd veled szeretném újraélni. Kíváncsi vagyok, hogy a szerelem mennyivel teszi jobbá, élvezetesebbé. Mindamellett, amíg ezt neked meséltem, a tojás vibri az alatt is itt rezgett a lábam között. Kérlek, ne várass soká magadra. Vacsorára csirkét sütöttem, a martini pedig a hűtőben hűl, sok-sok jéggel.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Valóban olaszos, a főhős és útitársa számtalan déli pornóból gyűjtögethette a mindent-dugjunk-be technikát. Sajnos a szókincset is átvette ezekből a kis eposzokból, mert a "bennem" kifejezésen kívül - amit előszeretettel és pazarlóan alkalmaz - mást nemigen ismer.
A levél-forma ötletes, de ilyen hosszú levelet ma már csak az ír, akinek fizetnek érte, s az sem ilyen stílusban. Vagy ki tudja? A történet egyébként tetszett.

tibiba ·
Kiralyi sztori-Te vagy a kiralyno!!! :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: