Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Végig tudod olvasni?

Az élet kiszámíthatatlan… Ez jót is és rosszat is jelenthet, és a jó boldogságot hoz, a rossz szomorúságot és bánatot…<= ez logika
Viszont az élet rengetegszer bebizonyította már, hogy benne bizony nincs logika… És ilyenkor azzal az elterjedt mondással biztatjuk magunkat, hogy minden jóban van valami rossz és fordítva… Én is ezt teszem. És igen mindig megtalálom a jóban a rosszat, a rosszban a jót!

De most megakadtam… rájöttem: nincs minden rosszban jó… ha csak nem számít bele mások kárörvendezése. Bevallom én is, szoktam kárörvendeni, sajnos erről nem lehet leszokni, ahogy a körömrágásról sem (tapasztalat). Úgy érzem különb ember, vagyok másoknál, és ezt rengetegszer bizonyítottam is… de rá kellett jönnöm, nem vagyok különb, ha most még nem is, de előbb utóbb olyan leszek, mint ők! Nem akarok olyan lenni! Nem akarok… Ha azt mondom 17 éves koromhoz képest most még jóember, vagyok, nem hazudok, és ez nem egoizmus. Ez az igazság! De ez meg fog változni… Tudom, hogy minden fiatalnak többnyire része van olyan csalódásokban és olyan érzelmekben, mint eddig nekem volt, de mégis úgy érzem én más, vagyok, csak ezt mások nem látják… Bevallom talán túl érzékeny, vagyok, igen az vagyok!

Bevallom, félek mindentől, ami változást hozhat az életemben! Bevallom, hogy félek a szerelemtől, félek tőle, mert nem ismerem, nem ismerem csak a bánatos részét, de azt rendesen megismertem… Bevallom szoktam másokat bántani, igen szoktam DE sohasem szándékosan! Na ez az, amiben talán különbözök… Sajnos néha télleg nincs másik megoldás, és ahogy fáj annak, akit megbántottam az ugyanúgy fáj nekem is! Mért nem hiszik el, hogy más vagyok? Mért olyan nehéz elhinni némely embernek, hogy igazat mondok, hogy bízhat bennem? Mért csalódnak bennem, ha mindig magamat adom? Mért mindig én vagyok a hibás? Mért tökéletes mindenki rajtam kívül? Mért könnyebb engem utálni, mint megérteni…

Ha valaki közölte volna velem a születésemkor, hogy igen lesznek, akik meggyűlölnek, és lesznek, akik utálnak majd… azt mondtam volna, hogy hagy mennyek vissza! De nem szóltak, nem szólt senki! És fáj, fáj, hogy akik azelőtt szerettek, most már utálnak! Nem értem hogy lehet megutálni azt, akit előtte mindennél jobban szerettek, de ezek szerint nagyon könnyen! Ez most nem ide tartozik, de tudjátok mit nem értek még?- hogy ha valakinek segítek, megkérdi mért tettem? Meg hogy mit várok cserébe? Undorító, undorító hogy nem lehet segíteni, anélkül hogy azt higgyék, van hátsószándékom! Naiv vagyok, és hiszek az emberekben, feltétel nélkül bízok mindben. És igen, hiszek Istenben! Hiszek a csodákban!

Lehet ez a baj velem, nem szeretném elfogadni a valóságot, csak létezek benne, de nem itt élek! Egy fantasztikus világban élek, ahol nincsenek füstölő kémények, nagy házak, autók, gonoszság és háború. Egy olyan világban élek, ahol mindig zöld a fű és kék az ég, ez egy olyan világ, ahol az emberek nem parancsolnak egymásnak, ahol nemlétezik a pénz, ahol az állatok szabadon élnek, és kocsi helyett gyalog közlekednek… Ahol nem hazudnak, nem bántanak senkit, ahol mindenki megtalálja azt az egyet, akivel boldog lehet. Ahol nem tesznek különbséget a színes bőrű és más nemzetiségű emberek között, mind Isten gyermeke! És ha olvasod ezt, akkor az Isten szóról mi juthat eszedbe? Talán, az hogy ez egy idióta hívő álomvilága, ami sosem valósul meg, vagy esetleg elgondolkozol a szó hatalmas jelentésében… Van neki! Ez már rég nem arról szol, hogy ő teremtette a világot, ezt én se hiszem! Ha ő teremtette volna akkor SOKKAL jobb, lenne! Akkor kérdezheted, mégis ki ő? Kérlek szépen, válaszolok neked: Mikor valami rosszat cselekednél, pl. Találsz valamit, ami nem a tiéd és tudod, hogy megtalálhatnád a gazdáját, és valami azt súgja neked, add vissza, te gyorsan elhessegeted a gondolatot, zsebrevágod és mész tovább… Vagy bosszúból bántasz valakit, sikerül is, de esetleg egy kis ideig lelkiismeret furdalásod van… persze hamar elmúlik, és tovább lépsz. Esetleg van valami, amiben döntened kell, szinte mindig 2 hangot hallasz, mindig 2 lehetőséged van, amiből választhatsz… na érted már?
Fel kell tudni, ismerni Isten hangját… Azt a hangot, ami mindig a jó felé mutatja az irányt!
Én irigyelem azokat az embereket, akik lelkiismeret-furdalás nélkül tudnak bántani, vagy ölni embert vagy állatott!

De nekik tényleg nincs lelkiismeret furdalásuk, vajon tényleg könnyen teszik, amit tesznek, és vajon boldogak? Vajon ők tényleg abban élik ki örömüket, hogy embereket, családokat, életeket tesznek tönkre? Sajnos abban… Ők azok, akiket irigyelek, mert nem kell gondolkozniuk, csak cselekedniük, ők a robotok, akiket nem érdekel következmény! És az ilyen nevezi magát embernek? Na szép… Tudom, hogy ezzel hogy ezeket leírtam semmin, az égvilágon semmin nem változtatok, de tudni akarom, hogy nem vagyok egyedül! Hogy van még olyan ember, aki más, mint a többi! Aki halja Isten hangját, aki érzi mások fájdalmát, aki önzetlenül is tud viselkedni, cselekedni! Aki szerint lehetne változtatni! Aki szerint nem kell másoknak szenvedni, ahhoz hogy mi boldogok legyünk! Van ilyen ember? Csak halkan kérdem én…

És a válasz: talán nincs is… és talán én sem vagyok az… de ha nem vagyok az, akkor ezt mért írom le és mért gondolkodok így? Megmondom én… mert más vagyok!
Köszönöm hogy elolvastad! Te akkor egy különleges ember vagy, mert sokan nem is veszik a fáradságot, hogy elolvassák… nem baj!
Hasonló történetek
20910
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
22523
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sharma ·
Ezt a naplókba bitte.
Végig tudom olvasni, de más kérdés, hogy akarom-e. Végig tudnék még olvasni sok más művet is, akik talán több figyelmet érdemelnek, de van aki nem képes a megfelelő kategóriába elhelyezni a műveit, s elveszi az oldalra szánt időmet. Mert ugye holnap új írások jönnek ki, és a maiakra nincs idő.
A kategóriaválasztásod elsősorban attól függött, hogy melyiket olvassák többen. inkább idetetted, hogy több hozzászólást kapja, hogy többen vegyenek észre, hogy többen jegyezzék meg hogy 'mi mekkora rokonlelkek vagyunk'.
Még valami: Aki magáról valami jót ír, ami nem tényeken alapul (pl. azt írja, hogy tud festeni, de a műve egy pályázatot sem nyert és senki
nem emelte ki, visszajelzést se kapott), az nem lehet igaz. Mert a pozitív dolgokat, amiket észreveszel magadban kizárja ennek felismerése és ennek reklámozása. Innentől fogva már csak azért csinálod, hogy elmondhasd magadnak újra és újra, hogy jó ember vagyok. Ha tudsz a jó tulajdonságaidról, akkor már alapból nem is jók, és nem érnek semmit, mert maga a tudatuk és a figyelembevételük egyfajta beképzeltséget plántálnak beléd, ezzel kiírtva minden természetességüket. Hadd adjak egy példát: ha valaki szép, de nem tud róla, akkor az ezerszer szebb, mintha tud róla. Azzal, hogy nem tud róla természetesen viselkedik, ami mindig bűbájos.
Ha tud róla, azonnal helyezkedik, mutogatja, állítgatja magát. Mint a fotó, amit észreveszel, az is mindig beállított lesz. És ronda.
Ha valaki természetes és nem ismeri fel egy-egy jó tulajdonságát, azt mi szerénynek mondjuk. És a szerénység sokat ér.
krecske ·
huha, Szoval én sem hiszem el amit irok de van benne igazság abban amit te irtál, pontosabban ezzel a résszel értek egyett: egyfajta beképzeltséget plántálnak beléd, ezzel kiírtva minden természetességüket. Hadd adjak egy példát: ha valaki szép, de nem tud róla, akkor az ezerszer szebb, mintha tud róla.
Szoval nem szó szerint de átvitt értelemben fogtam az adást!
Mellesleg ezek szerint csak végigolvastad akkor is ha nem akartad... sorry a kategoria választásomért nem vagyok gyakorlott iró...
Ja és nem gázolt senki a lelkembe a véleményével mert bár "érzékeny" vagyok attol még nem itélem el valakinek az őszinte véleményét!
Szoval köszönöm a hozzászólásokat és bocsi akinek ezzel elvettem az életéből néhány percet...
Amugy a münek adhattam volna az Impressziónizmus címet is...(pillanatnyi benyomás azthiszem)...
ui: bocsi a helyesírási hibákért!
L. Sec ·
Bocs, kicsit beleragadtam a vitába :) Neked csak annyit szeretnék mondani, hogy bár 29 évesen nem tartom magam öregnek, de látom, hogy a mai fiataloknak iszonyatosan gyorsan fel kell nőniük. Ez a világ valóban elborzasztó. De nem szabad örökké ezen bánkódni. Törekedni kell a jóra, valami többre, valami másra.... nem kell feltétlenül betörnöd. Mindenesetre az már jó jel, hogy egyáltalán gondolkozol a világon. Még ha talán ez kívülről nem is mindig látszik, megmaradhatsz önmagad. Nem az a lényeg, mások mit mondanak, vagy hisznek, hogy milyennek kéne lenned, a lényeg, hogy magadnak megfelelj (persze nem bántva másokat). És ez nagyon nagyon fontos, ha boldog életet akarsz élni. Ragaszkodj az álmaidhoz, és igenis higyj magadban. Kezdesz valóban felnőni, ez sok kétséggel jár, olyan dolgokkal szembesülsz, amiket eddig nem ismertél, de nemsokára természetesnek veszel majd; majd minden tisztázódik. Még rengeteget fogsz változni, és kívánom, hogy ebben a nagy káoszban megtaláld a helyed.
krecske ·
Köszönöm, és én is remélem hogy megtalálom a helyem :wink:

Phoebe ·
le lehet szokni a körömrágásról..... csak találni kell helyette más elfoglaltságot, ami ugyanolyan mértékben leköt :smile:

egyébként meg.... ez az álomvilág.... nem lenne unalmas? a boldogságból és bekességből is megárt a sok. változatosság nélkül vagy bediliznénk, vagy üressé válna az életünk. a világ változásról szól... nézz csak körbe. vmi mindig változik, ami egyeseknek jó lesz, másoknak meg rossz. pedig a változás az csak változás, se nem jó, se nem rossz. egyszerűen csak van. ha túl nagy feneket kerítünk a dolognak, azzal a magunk életét nehezítjük... vagy tesszük izgalmasabbá, h ne unatkozzunk.

"mindig 2 lehetőséged van, amiből választhatsz…"
csak ennyi? :flushed: az gáz... :smiley:
[a valóság nevű program telepíteni akarja magát.
engedélyezi?
igen - nem - mégse]
oké, ma hülye vagyok, sorry :innocent:

"Ők azok, akiket irigyelek, mert nem kell gondolkozniuk, csak cselekedniük, ők a robotok, akiket nem érdekel következmény!"
az a robot, aki mindig a mások által kijelölt utat követi saját akarat nélkül. szerintem. aki átlépi a társadalmilag elfogadott szintet bármiben, azt rögtön rossznak, gonosznak, betegnek nevezik azok, akik nem teszik meg v nem merik megtenni azt, amit ő.
azért mert az emberek nagy többsége lusta, gyáva birka és élvezi a nyája nyújtotta védelmet, még nem jelenti azt, h ez mindenkinek megfelel. a baj, csak annyi, h a nyáj eluralt mindent. aki kilóg a sorból, annak is a nyájban kell boldogulnia vhogyan.

az élet olyan, amilyen. ha nem tetszik, ki lehet szállni. ha meg nem száll ki belőle az ember, akkor mégsem lehet olyan rossz. de szeretünk depizni. :D én legalább is unatkoznék egy-egy szenvedős időszak nélkül. :smile:

Tűzmadár ·
Nem rég megismerkedtem valakivel, és van egy szó, amit azonosan írtok. Megkérdezhetem, melyik városban élsz? Úgy vélem, Szlovákiában van.

Írásoddal kapcsolatban nem vagy egyedül a gondolatvilágoddal többen vélekednek hasonlóan a te korodban.
krecske ·
Én magyarországi vagyok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: