Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vasárnapi eset

20 éves vagyok, a barátommal már csaknem egy éve együtt vagyok, nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Csupán annyi a probléma, hogy ritkán találkozunk. Főiskolára járok, albérletben lakok, csak hétvégére járok haza. Nemrég volt a névnapom. Nem szeretem magam körül a nagy felhajtást, a zajos füstös bulikban sem érzem jól magam általában. Tudta ezt jól a párom is, ezért nagyon megörültem, amikor étterembe hívott vacsorázni. Együtt még sose voltunk ilyen helyen. Persze nem valami drága helyre mentünk, de nem is kínai kajáldába. Zakót vett fel nyakkendővel, olyan szexi volt!

Az este első része nagyon jól sikerült, a folytatás viszont még jobbnak ígérkezett. 11 felé értünk vissza az albérletbe. Teljesen átjárt már a bizsergés, alig boldogultam az ajtón a sok zárral. Odabent teljes sötétség és csönd volt, csak mi ketten leszünk végre! Csókolóztunk a szoba közepén, közben lassan vetkőztettük egymást. Levettem a zakóját, kigomboltam az ingjét, ő pedig a blúzomat tárta szét, csókolgatta a mellem közét és benyúlt a szoknyám alá. Szinte forrt a vérem, úgy kívántam Őt!

Teljesen meztelenre vetkőztünk, az ágyat már délután megvetettem, csak ránk várt. Egy kis éjjeli lámpát kapcsoltam csak, hogy mindketten gyönyörködni tudjunk egymás vonalaiban. Szokatlan ötlettel állt elő kedvesem, vékonyka láncot vett elő. Nagyon ismerős volt, azt hiszem az egyik nadrágom díszét csórta le, de nem haragudtam érte. Szeretett volna jelképesen kikötni vele! Nem vonzódtam korábban az ilyen dolgok iránt, de bíztam már benne annyira, hogy belementem. Amúgy is olyan ártatlannak tűnt a láncocska, mi bajom lehetett volna tőle. Megkaptam a csuklómra a vékony láncaimat, a karjaimat széttárva vártam, hogy milyen kényeztetéseknek fog alávetni. Elővett egy könnyű fekete kendőt, szerette volna a szememet is eltakarni. Kicsit tiltakoztam, de végül erre is rávett!
Így bekötött szemmel csókolóztam vele és mit mondjak tényleg nagyon izgalmas volt. Minden érintésre oda tudtam figyelni. Kis szünetekkel hosszú percekig csókolóztunk, már ettől is teljesen benedvesedtem, olyan finoman simogattuk egymás nyelvét és ajkait. Szerencsére azért nem ragadt le itt, hamarosan továbbcsókolt le a nyakamra, a mellemre, bimbóimat szopogatta.

Éreztem minden mozdulatát az ágyon, de sose tudtam volna megmondani, hogy éppen melyik testrészemhez fog hozzáérni. A lábaimat, a combjaimat, a hasamat, hol a melleimet csókolta vagy simogatta. Figyelmeztettem, mielőbb hatoljon belém, mert ha ez így megy tovább letépem a láncaimat! Szerintem pont ezt akarta tőlem hallani, de mégsem engedelmeskedett, hanem megpuszilta a puncimon a csíkomat és nyelvével lassan a szirmaim közé furakodott. Felsóhajtottam, eszméletlenül jól esett. Melleimet sem hagyta törődés nélkül, ujja hegyével körözött rajtuk. Teljesen be voltam vadulva, felgyűrtem a lepedőt, a kéjemet csak fokozta, amikor érzetem kicsit megfeszül a láncocska, figyelmeztetve, hogy nem szabad még csak magamhoz sem érnem.

Ilyen előjáték után nem bírtam sokáig elviselni csiklóm izgatását, fantasztikus volt élveznem. Simogatott, csókolgatott megnyugtatásképpen, de aligha volt még vége. A sok mocorgása után megéreztem azt a meleg keménységet a szerelmi nyílásomnál és lassan elkezdett vele belém csusszanni. Amikor ilyen lucskos vagyok fájdalom nélkül teljesen belém tudja tolni a rúdját. Jólesően feszített, aztán lassan mozogni kezdett ki-be. Teljesen a hatása alatt voltam, alig vettem észre, hogy újabb mozgolódás indult az ágyon. Hé! Valaki fölém térdelt! Igen, mintha a lábait hátrafelé rakva rátette volna a széttárt karomra. És mi ez az illat?! Olyan ismerős, hasonlít az én… puncimra! Hogy történhet ilyesmi? Ezzel végleg kikészültem, nem tudtam hova tenni a dolgot, barátom istenien dugott, nem voltam eszemnél. Hullámzott a belsőm, nyögtem, remegtem, ismét a csúcsra jutottam. A mámor pillanatában felnyaltam abba a nedves illatos pinába. Tulajdonosa megfeszült, talán nemcsak az érzéstől, hanem a meglepetéstől is, hiszen bátran többször végigcsapkodtam nyelvemmel. Elpattantak a csuklómon a láncok, lecsúsztattam a szememről a kötést. Kicsit kibújtam alóla és megdöbbenve láttam, hogy szobatársam térdepelt rajtam, illetve előttem. Úgy szóval összejátszottatok! A párom megriadt, netán balhét csapok. Az első pillanatokban tényleg nagyon bosszús voltam, amiért ennyire átvertek, közben a borzongás futott rajtam végig, hogy kettejükkel szeretkeztem. Ezért volt a nagy mozgolódás és tényleg jól éreztem azt, amikor néha a testem több pontját is egyszerre csókolták. Felváltva csókolóztak velem és a barátnőm is megkóstolt… Perverzek! – mondtam miközben mosolyogva az ő nedvét nyaltam le a szám széléről.

Sajnos be kell vallanom, ez is csak egy olyan unalomból megírt, csendes vasárnapi történet. Valahol olvastam egy hasonló sztorit és kicsit beindította a fantáziámat. Remélem azért megérte minden kedves olvasónak a történetemre áldozni azt a kis időt. Sziasztok!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hááát... ·
Húúú!ez az egyik legjobb sztori volt,amit olvastam!nagyon tetszett!ügyes vagy!írj még többet is!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: