Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vasárnap délután

Megint egy olyan hétvége, amikor mindent kell csinálni csak éppen rád jut kevés idő. De szerencsére a vasárnap szabad.
Ebéd után pár órával már nálad vagyok. Egy finom kis puszival fogadsz és megnyugtatsz, hogy velem is foglalkozni fogsz, de még ki kell teregetned. Semmi gond- mondom, ha nem lennék béna hozzá szívesen segítenék is. Miután végeztél közösen lefekszünk az ágyra ahogy szoktunk. Megy a tv, te a laptopon babrálsz, mint oly sokszor. Pár perc után megunod, a gépet félretolva hozzám bújsz. Apró puszik csattannak el, simogatom a hátad és az arcod. Te pedig szinte dorombolsz az ölemben. Imádom az ilyet, nagyon meghitt és megnyugtat ez a kis kikapcsolás. De jönnek a hosszabb puszik, apró kis csókok szinte csak érintve egymás ajkait. Lassan a szádat is kinyitod pici kis nyelved, csak éppen kidugod, megnyalod a szám. Aztán én is ezt teszem. Ismered ezt a csókot, ajkaink között találkoznak a nyelveink éppen csak futólag, de egyre határozottabban. Ez a kedvenced.

Magamhoz húzlak, belemarkolok a fenekedbe. Kicsit ki is pirultál az izgalomtól, a levegőt is szaporábban veszed. Ezen felbuzdulva simogatom az oldalad és a hátad vissza-visszatérve a fenekedre. Próbálom cicid oldalát is érinteni, de a kezed pont eltakarja. Más cselhez folyamodom, a szádról áttérek az arcodra, álladra. Apró csókok mindenhova, haladok egyre lejjebb. A fülednél elidőzök. Imádom azt a finom bőrt, ami ott van. Közben érzem a frissen mosott hajad illatát. Pedig most nem kellene, nincs idő, a lányok kézimeccse mindjárt kezdődik. Így is el fogunk késni. Tudod te is, ezért mikor a füled körbejárom a számmal és finoman a nyelvem is végigsiklik a puha bőrön, visszahúzod a fejem. Egy hosszú csók után elszakadsz tőlem és figyelmeztetsz az időre. Tudom én is. Ahhoz kevés, hogy folytassuk, ahhoz viszont sok, hogy ne csináljunk semmit. Kicsit még próbálkozom, hátha… de győz a józanész. Ekkor veszed észre, hogy miért is a nagy hevesség. Dudorodik a nadrágom rendesen. Beindítottál azzal, ahogy csókoltál. Huncut kis mosollyal nyugtázod, hogy sikerült felcsigáznod.

Lassan indulnunk kell. Már a kabát és a cipő rajtam, de most te esel nekem. Lábujjhegyre állva a nyakamat átöleled, és forró csókot adsz. A melleidet kidomborítod és nekem nyomod, ezzel együtt feneked hátratolódik. Akaratlanul is rácsúszik a kezem. Már döntenélek neki a falnak, de leszerelsz, mondván nincs idő. Feladom, vagyis inkább a meccs utánra koncentrálok. Elhatározom, hogy olyat kapsz az ágyban, amit nem felejtesz el. Remélem elég erős a fehérneműd és bírja a gyors rángatást, természetesen lefele.
Most viszont már te nem nyugszol. Újra rám mászol. Most határozottabban tollak neki a falnak és szinte egyből a nyakad csókolom. Már kicsit talán túl heves is vagyok. Tollak vissza a szobába, bukdácsolunk be az ajtón. Még szerencse, hogy a szüleid nincsenek itthon, nem díjaznák a helyzetet.

Azt hiszem nálad is elszakadt a cérna. Szinte felfaljuk egymást. Ruhán keresztül a kezembe veszem az egyik melled. És láss csodát a vékony anyagon keresztül is érezni, hogy bizony már nem játszol. A pici mellbimbód hegyesen mered előre. Ez csak plusz önbizalmat ad. Döntelek hanyatt az ágyra, és már mászom is rád. A cérna mégse szakadt el teljesen. Leállítasz. Ideje menni. Felállok az ágy végében. Te felülsz, kicsit terpeszbe tett lábaid között állok. Centiméterekre a testünk egymástól. Különösen egy bizonyos helyen.
Te is érzed, a helyzet adta lehetőséget ki kellene használni. Felhúzod a felsőmet és indulás gyanánt apró puszit adsz a hasamra, közvetlenül az övem fölé. Már elég érzékeny területen jársz. Egy kis sóhajból érzed.
Lehajolok hozzád, a kezembe veszem az arcod, a szemedbe nézek és megcsókollak. Csak remélem, hogy olyan szenvedélyesre sikerül, mint amennyire vágyom rád. Te megint nem engedsz, indulni kell. Azért egy újabb puszi a hasra még kijár, gondolom. Hangot is adok ennek az elképzelésemnek. A kis cinkos mosoly sok mindent elárul. Egy kis puszi aztán még egy, egyszerre csak azon kapom magam, hogy finoman csókolgatod a csat feletti részt a hasamon.

És hogy a kacérkodást folytasd; az övemet a fogaiddal engeded meg, csak a legszükségesebb pillanatban segítesz be a kezeddel. Megőrülök tőled. Nagyon erotikus, ahogy csinálod. A kis huncut mosoly, és ahogy a szemembe nézel, mindent elárul. Szinte azonnal kedvem lenne lerántani a bugyid. De még moccanni se merek, nehogy abbahagyd.
Nem is gombolsz ki minden gombot csak kettőt, és minden négyzetcentimétert végigcsókolsz, ahogy lassan erőlteted le a farmert. Próbálok segíteni, nem veszed túl jó néven, eltolod a kezem. Az alsónadrág marad. Azzal még terveid vannak. Ugyanúgy, mint a farmert húzod le lassan. Már elérsz arra a részre, amit borotválok. Csókolod és nyalogatod. Nagyon élvezem, amit csinálsz. Szinte fájdalmas, ahogy az eredetileg lefele lógó farkam emelkedne a de a nadrág gombjai és a boxer nem engedik.
Megkegyelmezel, előveszed. Azonnal teljes méretében néz szembe veled. Talán kicsit gyöngyözik is a hegye az előbbi bevezető után.

Egy mozdulattal, szinte csak lehelsz egy puszit a végére, és már húzod is rá a boxert. Ismét témánál vagyunk, indulni kellene. Próbálod felhúzni a farmert is – én tudom előre, hogy reménytelen, így egyszerűen nem ér be rajtam. Szóvá is teszem, hogy bizony még kell egy kis idő, mire indulhatunk. Csak erre vártál. Azt hiszem tényleg elszakadt az a bizonyos cérna. Még a bokszeren keresztül csókolod a farkam, simogatod amennyire az anyag engedi. De ez már nekem kevés. „Így könnyebb lesz”. Szólok és a boxert lehúzom annyira, hogy éppen szabadon legyen a farkam. Most lendülsz csak bele igazán.
A kezed rásiklik a farkamra, de nem kapod be. Körbecsókolgatsz, kis lépésekkel haladva a cél felé. Kis puszikkal haladsz végig a farkam oldalán. A makkot se hagyod ki, de gyorsan ott is hagyod. A másik oldalon indulsz újra felfelé, mint az előbb. Azt hiszem eddigre teljesen elvesztettem a fejem. Kizártam mindent, csak néztelek megbabonázva és élveztem minden mozdulatod.

Nem húzod tovább az idegeim. A végénél maradsz, egyre hosszabb csókokat adsz rá. Mindig kicsit többet veszel a szádba belőle, elölről és oldalról is. Aztán egyszer csak beveszed a szádba. Nagyon jó érzés, ahogy végre rámszorulnak azok a finom kis ajkaid. Lassan mozgatni kezded a fejed. Szinte teljesen kiengeded a szádból aztán vissza amennyire csak tudod. Már a fellegekben érzem magam. De még tudod fokozni. Csak a nyelveddel érintve nyalogatod a makkom. Már nem finomkodsz, határozott, erőteljes mozdulatokkal csinálod. Aztán ismét bekapod és kezdődik elölről. Ráhajolsz, és ütemesen szopni kezdesz. Közben felpillantasz, figyeled a reakcióim. Majdnem eldurranok attól, ahogy a szemembe nézel. Csillognak a szemeid, látom benne, hogy élvezed, amit csinálsz és örömet akarsz szerezni. Mindezt olyan huncut kacérsággal, hogy alig bírok magammal. Már csak kapkodom a levegőt, annyira jó. Pár perc múlva lejjebb húzom a nadrágot. Éppen annyira, hogy a heréimet is a kezedbe tudd venni. Itt vége mindennek. Óvatosan a kezedbe veszed és simogatod.

Annyi önkontrollom még van, hogy figyelmeztesselek. Abba kellene hagynod, mielőtt a szádba élvezek. Tudom, nem szereted, ezért erre nagyon figyelek. Vannak más kiváló technikáid a befejezéshez.
Levetkőztetsz, és az ágy végére ültetsz. A hátam a támlának feszül. Kicsit terpeszbe helyezkedek, te pedig a lábam közé kuporodsz. Szenvedélyesen megcsókolsz majd végig puszilgatva a testem ismét a farkamnál vagy. Tudod te is, hogy már nincs sok hátra. Nem is húzod a dolgot. Párszor még körbenyalod, aztán bekapod, és lendületesen szopni kezded.
Jól jött ez a kis pihenő, így bírom még egy kicsit. Teljesen elengedem magam. Csak az érzésre figyelek. Érzem, hogy közeledik az orgazmus. Te is észreveszed. Nem nehéz, még jobban megkeményedek és egy apró cseppecske is kicsordul. Nem tudom miért, de most ennek is örülsz, megjegyzed milyen finom. Ezekkel az őrületbe kergetsz.

Hagyom még egy kicsit, hadd csináld. Csak az utolsó pillanatban akarom kivenni a szádból. Már érzem belül, hogy itt a vége. Finoman jelzem is, de te még kettőt szívsz rajta. (Jó érzés, hogy ennyire bízol bennem. Tudod, nem megyek el a szádba) Kiveszed a szádból, a kezeddel vered tovább. Nekem végem van. A lélegzetem is elakad, kicsit megfeszülök és érzem, hogy megindul a sperma. Óriásit élvezek, az első pár lökés egész a nyakamig repül, a többi beteríti a hasam. Közben te vered tovább. Mikor látod, hogy vége, lassítasz, finoman húzogatod a bőrt, tudod, hogy ilyenkor érzékeny. Mégis jól esik a finom mozgás. Jól össze is kensz mindenhol. De nem zavar, meg hát valljuk be kicsit izgató is, legalábbis nekem biztosan.

Már rég túl vagyok rajta, de még mindig kapkodom a levegőt, enyhén zsibbadnak a végtagjaim. Kellene legalább egy ’Köszönöm’-öt mondanom. Nem sok embernek van része ilyen élményben. Neked is biztos jól esne, de nem bírok megszólalni. Talán érzed, vagy látod rajtam, de nem szólsz semmit. Egy kis mosollyal bújsz mellém és a számat keresed. A szemedben valami nagyon furcsát látok. Kicsit talán a büszkeség, hogy ilyen örömet tudsz nyújtani nekem, mellette az önzetlenség és az az öröm, hogy nekem nagyon jó volt. Csak remélni tudom, hogy ezek rajtam is látszani fognak.

Szinte csak suttogva mondom, hogy még nem fejeztük be. Csitítasz, ne aggódjak, majd máskor, mostanában nem szokott így összejönni. De most érzem, hogy igen. Annyira boldoggá akarlak tenni, mint te engem az előbb. Zsebkendőért nyúlok, kezd kellemetlen lenni a hűlő folyadék rajtam. Te is tisztára törölgeted a kezed.
Nem gondolod komolyan amit az előbb mondtam, úgy bújsz hozzám, mint aki el akar aludni. Pedig még igencsak világos van. Megfogom az állad és felém fordítom az arcod. Szinte lemásoljuk a kb. fél órával ezelőtti eseményeket. Apró puszik, csókok, aztán finoman a nyelvemet is használni kezdem. Hamar ráérzel mit is akarok. Szinte magától nyílik a szád, nyelveink egy pillanatra találkoznak. Mintha megremegnél, vagy csak képzelődöm. Folytatom a csókokat. Tudom mi a kedvenced, nem is válnak szét az ajkaink, de nyelvünk csak egy-egy pillanatra találkozik. Egymás után sokszor, nagyon sokszor. Érzem ott lent, hogy nem lesz gond. Te is fürkészni kezded a takaró alatt, csalódottan biggyeszted le a szád. Még egyáltalán nem áll. A szemedbe nézek és megnyugtatlak nem lesz gond, de ne is ezzel foglalkozz egyenlőre.

Hat rád a jó szó, újra csókolózunk, még szenvedélyesebben, mint az előbb. Kezem lassan felfedezőútra indul a testeden. Már jó párszor végigsimogattam szinte mindenhol. Mégis, minden alkalom újnak hat. A hátadon futtatom fel le a kezem. Néha elkalandozva a feneked vagy a tarkód felé. Jóval nehezebb a dolgom, szinte teljesen fel vagy öltözve. Ezt orvosolandó lassan felültetlek magam mellett és lehúzom a feleslegessé vált ruhadarabot. Már gyorsan le is dobnál magadról minden, de nem engedem. Hanyatt döntelek, melléd fekszem én is. A könyökömre támaszkodva föléd hajolok. Újra csókolózunk.

Elkalandozok egy kicsit a nyakad felé. A füled tövét csókolgatom, miközben a kezem a hasadat cirógatja. Végig megyek a nyakadon, aztán a kulcscsontodon. Már szaporább a lélegzeted, igencsak élvezed a dolgot. Haladok lejjebb. A két melled között csókollak. Átfut az agyamon, hogy milyen jó lenne a farkam a melleid közé tenni, de majd inkább máskor. Most mást tervezek. A melltartó felett továbbmegyek lefelé. Végig a hasad minden centiméterén. Elérem a nadrágod szélét, a csípődön körbecsókolom ezt a vonalat, majd indulok újra felfelé. Újabb csókok jönnek a szádra közben a hátad alá nyúlok és kikapcsolom a melltartód. (Csak tudnám egy kézzel miért sikerül mindig elsőre, kettővel soha).

Végre elém tárulnak a cicijeid. Mindig kicsinek találod, pedig ha tudnád mennyire szeretem, hogy éppen belefér a kezembe. A másik, hogy nagyon szép pici mellbimbóid vannak. És nagyon jól észre lehet venni, mikor izgulsz fel. Most is hegyesen merednek felfele, tehát jó úton járok. Ez felbátorít. Az egyik kezem ráteszem a cicidre, ezzel egy időben újra elindulok lefelé a nyakadon.

Mostmár célirányosan haladok a másik melled felé. Először csak körbe haladok a vonalán, aztán szűkítem a kört. Ahogy közeledek a mellbimbód felé, egyre lassítok. Érzem a szívverésed és a lélegzetvételed, nagyon fel lehetsz izgulva. Folytatom, de mostmár a mellbimbódat izgatom. Először csak csókolgatom, aztán a számba veszem, a nyelvemmel körözök rajta, megszívom kicsit. Érzem, hogy teljesen megkeményedik. Örülök, hogy élvezed. Most áttérek a másikra, amit eddig csak a kezemmel simogattam, gyúrogattam óvatosan. Miután azt is eléggé megszeretgettem, indulok lefelé a hasadon.
Szétrakom a két lábad, és teljesen föléd kerülök. Ahogy húzom le a nadrágot minden kis bőrfelületet végigcsókolok, ahogy előtűnik a nadrág alól. Ismét sietnél, már húznád le azt a szexi kis falatnyi bugyidat is, de nem engedem.

A sarkamra ülve valami térdelő póz félében teljesen lehúzom a nadrágod. Kicsit szégyenlősen összezárod a combjaid. Ez jó alkalom, hogy a lábfejedre is adjak egy puszit. Utána pedig végighaladok felfelé a lábadon. Ösztönösen nyitod szét mikor a térdednél járok. Át is térek egyből a combod belső felére. Látom rajtad, hogy már szétvet a vágy. Ahogy elérem a puncid már sóhajtozol. A hajlatot nyalom végig mindkét oldalon a combod és a nunid között. A bugyin keresztül adok egy puszit rá. Érzem, hogy mennyire akarsz. Kicsit mintha nyirkos is lenne az anyag, de a forróság ami árad belőled elárul. Mostmár nem húzlak tovább. Talán csak egy picit.

Újra felcsúszok a szádhoz. A számat végig húzom a testeden, épphogy csak érintve a bőröd. Adok egy csókot és lehúzom a bugyid. Ismét csak összezárod a lábad, nem tudom miért vagy ilyen, nincs mit szégyellened. Egy gyors puszi a szád sarkára és már indulok is újra le. A szeméremdombod csókolgatom. Kicsit meg is nyalom. Izgató a simaságod. Nagy gonddal borotválod magad mindenhol és ezt szeretem.
Kicsit hátrébb húzódok és csak nézlek. Furcsállod a dolgot, aggodalmat látok a szemedben. Meg is kérdezed mi a baj. Megnyugtatlak, hogy minden rendben, csak egyszerűen szép vagy, itt is, mint minden máshol.

És tényleg. Lehet jobban részleteznem kellett volna, de hát kétséges mennyire lennél vevő a témára, a hangulatot pedig nem akarom elrontani. Nagyon tetszik, amit látok. Nem tudom mihez hasonlítani. Szép formája van és igazán kívánatos. A többséggel ellentétben nekem nem tetszenek a kilógó nagy kisajkak. De a tiéd tökéletes. A nagyajkak mindent eltakarnak és csak finom izgatás hatására nyílnak meg. Pont ez a forma a kedvencem. Egész nap tudnám kényeztetni.

Nem is bírom tovább. Elkezdem körbecsókolni. A nagyajkaiddal kezdem, puszik, csókok, kis nyalintások. Megcsap az a semmihez sem hasonlítható illat és íz, ami csak te vagy. Ez engem is feltüzel. Eddig csak ébredező farkam teljesen megmerevedik. Legszívesebben azonnal rád vetném magam. De tartozom az előbbiért. És boldogan törlesztem az adósságom.
Nyalogatom még egy kicsit kívülről a puncid. Beszívom a számba az ajkaid. Már mozgatod a csípőd. Vagy már nem is te csinálod, a tested kezd önálló életre kelni? Úgy gondolom itt az ideje rákapcsolni. Végignyalom a puncid egész az aljától a tetejéig. Erre nem számítottál, elakad a lélegzeted. Még párszor megismétlem. Nézem az arcod, csukott szemmel pihegsz csak. Teljesen átadod magad az érzésnek. Mostmár a csiklódra koncentrálok. Nyalogatom, kicsit megszívom. Már nyögdécselsz. Ez csak fokozza az önbizalmam. Kicsit lejjebb siklik a nyelvem. Megemeled a csípőd, így könnyebb dolgom van. Nyalogatom körbe a kis bejáratot. Bedugom a nyelvem egy kicsit, aztán fokozatosan egyre beljebb ameddig csak tudom. Imádom, ahogy nyögdécselsz közben. Nagyon feltüzel.

Újra visszatérek a csiklódra. Intenzívebben nyallak mostmár. Itt az ideje, hogy elmenj. Egy ujjammal finoman simogatni kezdem a hüvelyed bejáratát. A kettős ingerlés megteszi a hatását. Egyre hangosabb vagy, a csípőd mozog, szerintem akaratlanul is. Finoman nyomom befele az ujjam, kis mozdulatokkal. Kicsit be aztán szinte teljesen ki. Nagyon akarsz, érzem, szinte égetsz belülről. Ütemesen mozgatom az ujjam benned. Próbállak belülről is simogatni. Közben nyalom a csiklód tovább. Ez a kombináció megteszi a hatását. Látom az arcodon, hogy nagyon közel jársz a csúcshoz. Még próbálok gyorsítani, bár így közel maximumon pereg a nyelvem.

Erőteljesen megrándulsz párszor hangos nyögések közepette. Bár némelyik inkább kis sikolynak tűnik. És élvezni kezdesz. A hátad ívbe feszül, kidomborítod a cicijeid, a fejed hátraveted. A lélegzeted is elakad. Érzem az ujjamon, hogy belül is összerándulsz, abbahagyom a mozgást, a nyelvemet is csak rádszorítom. Mikor kezdesz csillapodni, lassan kihúzom az ujjam, egy csókkal elválok a puncidtól. Ezért a látványért és az örömért, hogy neked is ilyen jó érdemes élni. De már húzol is fel magadhoz, magadra. Még kicsit remeg az alsó ajkad és zsibbad mindened, de már nyúlsz a farkam után.

Kis csíntalan mosoly a szád sarkában és már húzod is magadhoz. A sok nyál és persze, hogy ennyire akartál megteszi hatását. Akadály nélkül tudok beléd csúszni. Egy lassú hosszú mozdulattal egyből tövig benned vagyok. Belőlem is kiszakad egy sóhaj, nem csak neked jött be annyira nagyon ez az érzés. A könyökömre támaszkodom a vállad mellett, csókolózunk megint. Lassan kezdek mozogni, majdnem egészen kihúzom majd újra teljesen be. Meglepően hamar a csúcs közelébe kerülsz ismét. Ez a lassú, vontatott ritmus most téged is nagyon izgat. A hátamba karmolsz és kezdesz megint kicsiket nyögdécselni, egyenesen a fülembe.

Kicsit gyorsítok a tempón. Neked csak ennyi kellett. Pár mozdulat után a tested megint megfeszül, kéjes nyögések közepette újra elélvezel. Lassítok, szinte megállok, hogy le tudj csillapodni. Mégse erre vágysz. Húzod a csípőm magadhoz, újra gyorsabb tempót követelve. Engedek, és gyorsítok.

De kicsit váltok a pózon. A lábaidat feljebb tolom és feltérdelek eléd. Rám nagyon hat a látvány, úgyhogy ez az én pózom. A fejed oldalra billenve, lehunyva a szemed. Csak néha pislantasz fel, de akkor a szemed szinte éget. Leírhatatlan. Látszik, hogy mennyire élvezed, követeled tovább, még újra és újra. A szádat apró sóhajok és nyögések hagyják el minden mozdulat után. A cicijeid szépen domborodnak a mellkasodon. Nem tudom megállni, hogy ne vegyem a kezembe. Most nem kell támaszkodnom így mindkettőt a markomba veszem és finoman gyúrni kezdem. Erre egy jóleső pillantással és egy kis huncut mosollyal reagálsz. Egy idő után tovább lépek. Végigsimítom a hasad, a combjaid belső felét majd a puncidra teszem a kezem. Így kicsit nehéz, hogy közben mozgok benned, de a hüvelyujjam pont jó szögben áll, hogy a csiklód simogassam. Az első érintés váratlanul ér, felpillantasz, de az élvezet visszahúz abba az önkívületi állapotba, ahol eddig voltál. Ez nagyon tetszhet, mert egyre hangosabb vagy. Közel jársz ismét a csúcshoz.

Ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve a te kezedet húzom az enyém helyére. Először kicsit húzódsz a játéktól, de fogom a kezed és mozgatni kezdem rajtad. Csak két kört kell leírnom a kezeddel a csiklód körül és már le is hullnak a gátlásaid. Nem tudod elképzelni mennyire felizgat ez a helyzet: álmaim nője előttem fekszik, én benne vagyok, ő meg közben simogatja magát. Ügyes kis ujjaid jó munkát végeznek. Nemsokára megint élvezni kezdesz. Megfeszül a hátad, ahogy mindig, a másik kezed az egyik cicidbe markol és elmész. Ismét kicsit lassítok, hogy ki tudd élvezni teljesen az orgazmusod.

Te ezt úgy veszed, mintha váltani akarnék. Magadhoz húzol, megcsókolsz és közben átfordulunk. Felülre kerülsz. A lábaidat az oldalam mellett felhúzod és még rámborulva mozogni kezdesz. Mindketten szeretjük ezt a pózt. Szerintem neked külön tetszik, hogy te irányíthatsz. Nagyon élvezem, ahogy rajtam siklik az egész tested, a cicijeid végigsúrolják a mellkasom. Most csak a hátad és a feneked érem el ezért csak azt simogatom, a fenekedbe jól belemarkolok.

Aztán felülsz rajtam. Őrjítő a mozgásod, jó nézni, ahogy a csípőd tekergeted, hullámzik a hajad, ahogy fel-le mozdulsz. Néha az arcodba lóg egy tincs. Egy nagyon erotikus mozdulattal mindkét kezedet felemeled és összefogod a hajad tarkódon. Nem is tudod elképzelni milyen szexi vagy ebben a pózban. A derekadat szorítom egyre erősebben. Érzem, hogy lassan el fogok menni. Gyorsítasz a tempón és ráengeded magad, amennyire tudod.
Nekem csak ennyi kellett. Erősebben markolom a csípőd és a feneked felváltva, és én irányítom a mozgásod. Pár mozdulat és én feszülök meg úgy, mint te pár perccel ezelőtt. A mozgás abbamarad, a derekadnál fogva magamra húzlak - csak remélni tudom, hogy nem fáj. És elmegyek. Érzem, hogy áramlik ki belőlem az energia. Nagyon jó érzés, ahogy a puncid rámfeszül. Érzem, ahogy a sperma jó mélyre jut benned. Összerándulsz te is, a hangod elakad. Azt hiszem az én orgazmusom téged is a csúcsra repített.

Pihegve borulsz a mellkasomra, a farkam még mindig benned, de most ez különösen jól esik, mintha mindig is ott lenne a helye. Nem jutunk szóhoz a szuszogástól. Azt hiszem ez az a zsibbadós orgazmus, amiről mesélni szoktál. Minden erőm elhagyott, mozdulni sem bírok. Te térsz magadhoz előbb. Egy csókot adsz, és nagyon lassan elkezdesz leemelkedni a farkamról. Nagyon kellemes érzés így a végén, levezetésként. Ahogy teljesen kicsúszok belőled az előbbi percek eredménye megjelenik rajtad, majd nagy cseppekben a hasamra csepeg.

Feltérdelsz rajtam, újra megállapítom magamban, hogy gyönyörű vagy. Végigsimítom azokat az isteni ciciket, aztán leszállsz rólam. Mellém fekszel, pár zsebkendővel letisztogatjuk egymást.
Hozzámbújsz, a kezdődő szürkületben egész úgy tűnsz, mint egy álom. A kevés fény már csak tested körvonalait világítja meg. Olyan, mint egy fekete-fehér fénykép. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs nálam fényképezőgép. Bár elrontaná az egészet, úgyhogy inkább az emlékezetembe vésem a többi kellemes emlék mellé.

Egy halk „szeretlek”-et rebegsz és lassan álomba szenderülsz. Simogatom a hátad, amíg a szuszogásod teljesen egyenletes nem lesz. Majd lehunyom a szemem és az előbbiekre gondolva lassan én is elalszom.
Hasonló történetek
26008
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
29874
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Jamilah ·
Ja és persze 3 x 10!!!!!! :grinning:

Oroszlady ·
Csak azért regisztráltam, hogy jutalmazhassam ezt a páratlan történetet 3 x 10 ponttal.
Nagyon tetszik a részletes, imádattal teli leírás. Ilyen történetből kell még több!
Gratulálok!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: