Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Várt váratlan...

Vártam az estét, hiszen már régen nem „mulattam” át az éjszakát ebben a jól ismert környezetben, a főiskolai klubban… Kíváncsi voltam, hogy mit hozhat nekem ez az este, éreztem, hogy valami különleges vár rám, de nem tudtam mi az! Aztán a buli kezdete után egy órával megtudtam. Az italomra várva a hátam mögé lépett valaki, és egészen közel hajolva köszöntött:
- Szép estét, Szépségem!
Megfordultam. Nem változott semmit középiskola óta, ugyanaz a cinkos, huncut mosoly a szemében, és ugyanaz a kíváncsiság amit akkor láttam amikor titokban szenvedélyes csókot váltottunk az iskola eldugott zugában csupán kíváncsiságból! A hangja viszont mélyebb lett, és amit azt illeti férfiasodott is! És végre jól állt neki a szemüveg is!
- Szép estét neked is! - Mondtam egy mosoly kíséretében, és belekóstoltam az időközben megkapott italomba.
Beszélgettünk pár mondatot, kiderült, ő most tanul itt a fősulin, és igen, ő is kolis... mondtam én a volt szobatársamnál vagyok, és másnap már megyek is haza. Aztán elrángatták a haverok, de megígérte, hogy még találkozunk

Én belemerültem a már jól ismert ritmusokba és átadtam magam a táncnak, majd egyszer újra leheletet éreztem a nyakamnál, és egy kezet végigfutni a hátamon… Ismét ott állt előttem, és az ajtó felé bólintva kézen fogott és kivezetett a halkabb, viszont érezhetően hidegebb parkba. Ő is emlékezett a csókra:
- Tudod, hogy nagyon finom volt az a csók! Bár már kezdem elfelejteni az ízét!
- Ezen könnyen segíthetünk – és gondolkodás nélkül megcsókoltam. Tudtam, hogy egy vágyakkal teli lavinát indíthatok el, de a négy évvel ezelőtt kíváncsiság újra feltört bennem.
Csókunk egyre hevesebb lett, és én egyre jobban, szorosabban bújtam hozzá, egyrészt a néha hűvös széltől védve testem, másrészt, hogy érezzem bőre melegét. Megérezte ezt, és felajánlotta, hogy menjünk vissza a koliba, mert ott melegebb van. Tudta, hogy az ő szobájában nem beszélgethetünk, mert a szobatársai már alszanak. Én felajánlottam, hogy térjünk be hozzám, mert egyedül vagyok, és akkor nem zavarunk senkit.

A szobába érve megfogta a derekamat arra sem hagyva időt, hogy felkapcsoljam a világítást, és máris vadul csókolni kezdett… A lavina elindult, és én hagytam, hogy magával sodorjon.
Keze lassan megkereste, hogyan férhet a felsőm alá, és simogatni kezdte melleimet, majd lehámozta rólam a melltartómmal együtt, én meg megszabadítottam pólójától. Nem volt a nagyon férfias alkat, pont olyan volt a felsőteste, amit szerettem: teljesen sima, és éppen csak látszottak izmai. Lassan simítottam végig a hátát, miközben ő a vállamat, és nyakam csókolta. Csókjai a melleimet keresték, majd mindkettőt kezében tartva nyalta körbe bimbóimat, amik szinte azonnal megkeményedtek. Percekig játszott velük, hol harapdálta, hol pedig szivogatta őket, miközben én halk sóhajokkal túrtam bele rövid szőke hajába.

Mikor melleim már kevésnek bizonyultak számára az ágyra fektetett, kigombolta nadrágom, és lassan kifejtette belőle lábaimat, majd pedig kérdőn nézve rám a bugyim felé indul el kezével. Fölém hajolva súgta a fülembe: Kívánlak! Forró lehelete átjárta egész testem, és halkan adtam tudtára, hogy: Én is téged. Felbátorodva, határozottan segítette le rólam a bugyimat, miközben magát is megszabadította nadrágjától, és boxerétól, és akkorra már merev férfiasságával kezdte simogatni nedves puncimat. Én csípőmmel próbáltam irányítani, hogy hatoljon be, de amint ezt észrevette már fel is emelkedett, és a szájával, és nyelvével vette át a simogatást. Először csak finom puszikat kaptam a combom belső oldalára és az ajkaimra, majd beljebb merészkedett, és csiklómat kezdte nyalogatni. Én halkan felnyögtem a gyönyörtől, mire ő egyre hevesebben és egyre mélyebben kezdett nyalni! Nem bírtam magammal, a gyengém, ha orálisan elégítenek ki… nem is kellet sok idő, és kezemmel a fejét magamhoz szorítva élveztem el.

Nem tartott szünetet, éreztem, ahogy kemény farkát lassan, mégis határozottan vezeti be nedves puncimba, közben gyengéden megcsókolta mindkét mellem, majd pedig a számat. Határozottan kezdett el mozogni, de egyre gyorsabb iramot diktált… Új erőre kapva megkértem váltsunk pozíciót, és hátat fordítva neki kértem, hogy hátulról hatoljon belém. Miközben újra birtokba vette nedves puncimat halkan nyögte: Imádom! E rövid mondtad még jobban lázba hozott, csípőmmel egyre hevesebben köröztem, miközben ő is diktálta a ritmust megállás nélkül. Hevességünknek köszönhetően hamarosan mindketten kis eltéréssel élveztünk el. Utolsó erejével még megsimogatta a hátam, a fenekem, majd lassan mellém feküdt.
Az éjszakát többi részét még nálam töltötte, reggel azonban kínosnak találva a helyzetet csak egy puszira tellett, és egy „majd találkozunk még”-ra. Azóta nem láttam… Talán újra négy év múlva…
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
jó lett,nekem nagyon tettszik..Remélem majd még irsz hasonlókat....

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: