Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Váratlan betörés

Írta: ErotickWriter
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)


************

Liz felpillantott a monitor mögül, körülnézett, aztán folytatta az olvasást. Bármit is hallott, nem vonta el figyelmét a történetről, amit olvasott. Tudta, hogy ez egy kitalált sztori, de simán bele tudta élni magát a lány helyébe, aki egy autóban maszturbál, és közben a sofőr figyeli, körülötte pedig akadozik a forgalom. Ujjai az olvasás közben önkéntelenül kemény mellbimbóira csúsztak. Ilyesmi vele miért nem történ soha? A férje fel lenne háborodva, ha tudná, hogy ez felizgatja.
Megint felpillantott, az ablakon át a sötétbe, és arra gondolt, hogy a főszereplő helyében ő ekkor már valószínűleg a sofőr farkát szopta volna. De ezekben a sztorikban éppen ez volt a jó; a segítségükkel olyan területekre kalandozhatott, amelyekre önmagától sosem tévedt volna.
Ahogy Liz beindulva kinézett az ablakon, észrevette, hogy a kései időpont ellenére égnek a szomszéd lámpái. Azt is észrevette, hogy a függöny megrebben. Az a mocskos kis perverz, Jerry! A nő felnevetett, aztán felkelt, hogy összehúzza a függönyöket és leoltsa a lámpákat. Tudta, hogy Jerry ártalmatlan, csak egy magányos, öreg özvegyember, és végül is nem volt semmi gond vele - de azért nem akarta, hogy kukkolja, ahogy ő magát simogatja a hálóingében. Jerry, a vén kópé. Majd holnap csigázza még egy kicsit. De most folytatni akarta az olvasást.
A férje üzleti útra ment, így a nőnek felszabadult egy csomó ideje. Rátalált egy remek erotikus oldalra, és ez eléggé elszórakoztatta, egyben kegyetlenül fel is izgatta. Még csak kedd volt, de a nő már ötször maszturbált a héten. Letolta magáról a bugyit, és egy székre dobta. Felkapta a laptopot, és a díványra dőlt vele, hogy folytassa az olvasást. Eltűnődött rajta, hogy ezeknek az erotikus történeteknek az írói milyenek lehetnek a valóságban, aztán ismét belefeledkezett a történetbe. Ösztönösen dörzsölte össze ujjbegyeit, amikor azt olvasta, hogy a lány a saját nedveit szopogatta le az ujjairól. A légzése felgyorsult. Ujjai a lába közé csúsztak, és finoman simogatta magát, miközben álmodozva tovább olvasott.
BUMM! Ezúttal nem volt kétséges, a garázs ajtaja csattan akkorát, hogy Liz ledermedt. Testét elárasztotta az adrenalin, a szíve vadul vert. A konyha felé pillantott, ahová a garázs felől vezetett egy ajtó. Elkerekedett szemmel nézte, ahogy két álarcos férfi lopakodik a nappaliba. Szája kinyílt, aztán visszacsukódott. Teljesen megfeledkezett a nyitott laptopról és a felcsúszott hálóingről.
- A picsába! - köpött a magasabbik férfi, amikor észrevette Lizt. - Jason, azt mondtad, hogy már lefeküdt! - mordult a társára.
- Baszódj meg, öreg! Azt hittem, hogy lefeküdt! Behúzta a függönyt és lekapcsolta a villanyt - mondta a másik, aztán tartott egy kis szünetet, most, hogy már túl volt a meglepetésen. - Ráadásul - folytatta halkabban -, amit a garázsajtóval műveltél, még a holtakat is felébresztette volna. Úgyhogy pofa súlyba.
Mindketten Lizt nézték, azon gondolkoztak, mi legyen. Alaposan végigmérték a csinos nőt a díványon egy szál hálóingben: nyilvánvalóan saját magát kényeztette eddig. Annak ellenére, hogy rajtakapták, vagy talán éppen azért, Liz bimbói mereven ágaskodtak a hálóing alatt. Még nem jutott el odáig, hogy összezárja a lábait, és eltakarja magát. Az asztali lámpa fénye megcsillant a meginduló könnyektől ragyogó szemein. Látta a férfiak arcát a maszkok alatt, izgatott tekintetük végre észhez térítette; eltakarta magát egy díszpárnával.
- Ki van még itt? - kérdezte az alacsonyabb férfi fenyegetően.
- A férjem, az emeleten - mondta Liz, és remélte, hogy meggyőzően hangzott.
- Kizárt. A kocsija nincs a garázsban.
- Hát mert... mert bármelyik percben hazajöhet! - mondta a nő, most már erősebben remegve.
A magasabbik férfi elmosolyodott, és közelebb lépett.
- Hát azt nem hiszem - mondta. - Figyeljük a házat már egy ideje, tudjuk, hogy tegnap reggel ment el. Bőröndökkel. Úgyhogy ne szarozz velünk. Van még itt valaki? Gyerekek?
- Nincsenek - vallotta be Liz. - Nincsenek gyermekeink - mondta fojtott zokogással de nem voltak könnyei.
- Na mindegy. Csináljuk végig, Collie.
A magasabbik férfi, Colin utálta ezt a becenevet, de tudta, hogy Jason ezzel nem törődik, és hogy ez már soha nem is fog megváltozni. Szó nélkül vett elő egy tekercs kötelet, és szorosan megkötötte Liz kezét. Elővett egy kendőt is, hogy a nő szájába tömje, de a nő könyörögni kezdett.
- Kérem, ne! Megígérem, hogy nem sikítok. - Most már kitörtek a könnyei. - Csak ne bántsanak! Kérem!
- Nem azért jöttünk, hogy bántsunk. Azt hittük, alszol. Mindenesetre le kell kötözzelek valahová.
Most, hogy már túl volt a meglepetésen, Colin visszanyerte a nyugalmát. Körülnézett, hogy mihez kötözhetné le a nőt. A lépcsőt választotta, ami a nappali végében futott fel az emeletre. Ha a nő kezét a fejei fölé köti, nem fog tudni elérni sem kapcsolót, sem bútort a lábával, amíg ők a házban dolgoznak.
A lépcső oldalához vonszolta a nőt, és kiválasztott egy részt, ahol a korlát tartópálcái már a nő feje fölé értek. A nő hátát a falnak nyomta, és felemelte a karjait, hogy a rudakhoz kösse a csuklóit. Bármennyire ijedt is volt Liz, nem kerülte el figyelmét a férfi ereje és határozottsága, ahogy a teste hozzá préselődött a kötözés közben. A férfinak tiszta illata volt, egy csipetnyi parfümmel - nem éppen betörőkre jellemzően. Amikor végzett, hátralépett, és még egyszer megnézte a nő arcát, aztán végigmérte a testét, de semmi jelét nem mutatta, hogy hozzá is akarna érni.
A nő némán átkozta a bizsergést, amit a bimbóiban és az ágyékában érzett. Ez mégis mi lehet? Hiszen ez egy bűnöző! De a sérülékenység és kiszolgáltatottság érzete mégis annyira felizgatta...
Jason Colin mellé lépett, és közelebbről is megszemlélte Lizt.
- A picsába, Collie. Kár, hogy nem utazunk nemi erőszakban is. Ez elég szép példány.
A szexuális töltetű kijelentés ellenére Jason hangjában nem volt fenyegetés. Ez meglepte a nőt, és legbelül valami hálafélét érzett. Persze mindez nevetséges volt - talán csak azért volt hálás, hogy ezek a betörők nem ölték vagy erőszakolták meg. Olvasott már az áldozatokra ható furcsa pszichológiai hatásokról.
Így közelről Jason alacsonyabbnak tűnt, mint Collie. A nőnél azért úgy tíz centivel így is magasabb volt, és legalább olyan izmos teste volt, mint a társának. Ahogy egymás mellett álltak, volt valami hasonló a testtartásukban, talán testvérek voltak, gondolta a nő, vagy régi katonatársak. Aztán a jutott eszébe, milyen furcsa dolog bűnözők közös vonásait elemezni.
- Bizony, szép példány... - dicsérte Colin is. - De tényleg nem utazunk nemi erőszakban. Bár nem bánnám, ha egy kicsit többet látnánk a vendéglátónkból.
A férfi tekintete a maszk mögül csillogva meredt Liz szemébe. A szavaiban megint nem volt fenyegetés, sem gúny. A nő rájött, hogy a betörő most tulajdonképpen - engedélyt kért! A nő tudta, hogy ha most tiltakozik, a férfi nem fog hozzáérni. De ha nem...
Semmit sem mondott. Heves szívverése és félelme ellenére meglehetősen határozottan nézett Colin szemébe.
A férfi lassan végigmérte. A nőnek fogalma sem volt, hogy most mi fog történni. A férfi megérintette a nő hálóingének peremét, mindkét kezével belemarkolt az anyagba, és lassan, módszeresen kettétépte. Liz felsóhajtott, szabaddá vált mellei megemelkedtek. Ezután Colin ugyanilyen lassú, módszeres mozdulatokkal szaggatta le az anyagot a nő válláról is. A ruhát félretolta, és végigmérte a nő meztelen, libabőrös felsőtestét.
Liz teljesen védtelenül állt ott, kezével a feje fölött. A két férfi végigmérte finom vonalait, csípője kanyarulatait, és a rövidre vágott csíkot a puncija fölött. A mellei önkéntelen büszkeséggel ágaskodtak, a mellbimbói keményen meredeztek a sötét udvarok közepén. Haja a vállára omlott, néhány tincs pedig beért a mellei közé. A félhomályban nehezen lehetett megállapítani a pontos színét, lehetett sötétszőke vagy világosbarna, de a környezet minden fénysugarát visszaragyogta.
- Gyönyörű! - suttogta Jason.
- Igen, gyönyörű - túrt a nő hajába finoman Colin egy ujjal. Felemelte a nő egyik hajtincsét a válláról, aztán visszaengedte.
Abban az őrült, vággyal teli pillanatban Liz tényleg olyan gyönyörűnek érezte magát, ahogyan már évek óta nem. Általában visszafogottan viselkedett, és egyébként sem tartotta szépnek magát, de most kivételesen nagyon vonzónak érezte magát.
Aztán a két férfi elfordult, és munkához látott a házban.
Liz már nem érezte vonzónak magát. Butának és bolondnak érezte magát. Egy háziasszonynak, aki annyira rákattant a romantikus regényekre, hogy azt hitte, valóra válnak. De most lecsupaszítva érezte magát. És kétségbeesettnek.
Colin és Jason szobáról szobára végigkutatták a házat. Könnyen eladható dolgokat kerestek. A ház jól szituált külseje ellenére csak egy lapos TV-t és néhány számítógépet tudtak összeszedni. Készpénz egyáltalán nem volt, kivéve pár húszast a nő táskájában. Az egyetlen reményük némi nyereségre az volt, ha némi értékes adatot ki tudnak nyerni a gépekből, mielőtt elpasszolják őket. Colin talált egy ékszeresdobozt a hálószobában, de nem volt benne sok minden. A nő valószínűleg egy széfben tartotta az értékes ékszereit, de a dobozban azért volt egy pár arany fülbevaló és egy érdekes, ritka rubin nyaklánc. Valószínűleg hamisak a kövek, gondolta a férfi szkeptikusan.
A két férfi a nappaliban újra végigmérte Lizt. A nő dühösen nézett rájuk, de nem szólt semmit. Jason összepakolta a zsákmányt, és ekkor vette észre a laptopot a díványon. Amikor felemelte, a képernyővédő kikapcsolt, és a képernyőn megjelent a dokumentum, amit Liz addig olvasott. Jason kíváncsian végiggörgette a sztorit.
- Literotica.com, mi? Collie, a mi kis barátnőnk mocskos történeteket szeret olvasni! Figyeld csak! - és felolvasott néhány sikamlós részletet a történetből. Liz érezte, hogy vöröslik az arca, ahogy a két férfi elismeréssel nézett rá. Megfeszítette kötelékeit, mert kezdte elég kényelmetlenül érezni magát.
- Zárd már be azt a szart és húzzunk innen, mielőtt még verni kezdenéd itt magadnak - mordult Colin Jasonre. A két férfi kendőket vettek elő, és mindent letöröltek, ahol ott maradhatott az ujjlenyomatuk. Aztán elkezdték összepakolni a zsákmányt. Amikor Colin a medált rakta egy kis fekete zsákba, felmutatta Jasonnek. - Csak ennyi ékszert találtam, de ez hátha sokat ér.
- Ne, az ne vigyék el, kérem! - tört ki ekkor Liz, aki eddig szó nélkül nézte, ahogy a lakást rámolják. - Az a nagymamámé volt. Csak ez az egy emlékem maradt róla!
A két férfi végigmérte a nőt, azon tűnődve, vajon igazat mond-e, vagy csak a medál értékesebb annál, mint először gondolták. De folytatta, mielőtt még eldönthették volna.
- Kérem! Minden mást elvihetnek. Van biztosításunk. Nem számít. Csak a medált ne vigyék el! Kérem! Bármit megteszek!
Csönd támadt, ahogy a férfiak végiggondolták az utolsó mondatát.
Colin mozdult először. Liz elé tartotta a nyakláncot.
- Mit tennél meg ezért? - váltott át tegezésre, és ezúttal már bizony volt egy kis súlya a szavainak.
A nő nem válaszolt, de a légzése felgyorsult, és a felső ajka megremegett.
- Úgy érted, valami olyasmit, amit a történeteidben olvastál? Erre gondoltál?
A nőt elöntötte a szégyen, de kihúzta magát, úgy nézett a férfi szemébe.
- Én... Nem tudom. Talán. Igen, azt hiszem. Amit csak akarsz - bólintott.
Jason végigmérte, és most először tűnt gúnyosnak a hangja:
- Ez a nyaklánc ilyen sokat jelent neked? Vagy csak be vagy indulva?
A férfinak igaza volt. Liz igazat mondott a nyakláncról, de legnagyobb aggodalmára tényleg azt akarta, hogy ez a két férfi magáévá tegye. Érezte, hogy egy izzadságcsepp csurog le a mellei között. A szeme könnytől gyöngyözött.
- Vagy talán - szólt közbe Colin -, csak DNS-mintát akar, hogy letartóztathassanak minket rablásért és nemi erőszakért.
A férfi hideg hangja megijesztette a nőt. Most félt először igazán azóta, hogy a betörő a nappaliba léptek. A hidegség végigszántott a testén, és megint felkeményítették a bimbóit, de ezúttal ijedtében. Colin egy ujjával felemelte a lány állát, és a szemébe nézett. - Erről van szó? Ez a terved?
- Nem! Egyáltalán nem! Én csak... Láttam, hogy néztetek rám. - Nagyot nyelt. - És gondoltam... Szóval nem akarom elveszíteni azt a nyakláncot. Ennyi az egész.
Megint lesütötte a szemét szégyenében.
- Talán - válaszolta Colin csöndesen. Nyilvánvalóan nem egy átlagos ostoba bűnöző volt. - Lehet abban valami, amit Jason mond. De én hiszek neked. Tényleg. De nem hiszem, hogy csak a nyakláncról van szó. Egyáltalán nem. Szerintem azt akarod, hogy megkúrjunk, mint az egyik történetben. Hogy megdugjunk és magunkává tegyünk, ahogy csak akarunk. Így te nem tehetsz majd semmiről, igaz? Te leszel az ártatlan áldozat, és senki sem hibáztathat azért a mocskos dolgokért, amikre kényszerítettünk, igaz?
Most már öntudatosan és mindentudóan mosolygott.
- Még akkor se, ha valójában imádod, ugye? - tette hozzá.
Liz felzokogott, utána csöndesen hüppögött magában.
- Úgy látom, igazam van - mondta Colin csöndesen.
Liz szerencsétlenül bólintott.
- Igen... - mormolta a könnyei mögött.
Colin a nő nyakára illesztette a nyakláncot, és megcsodálta, ahogy a rubintok óriás vércseppekként csüngtek az aranyszálakon a nő mellein. Aztán átment Jasonnel beszélni a másik szobába.
Pár perc múlva a két férfi visszatért.
- Elég a sírásból, szivi - mondta Jason, miközben letörölte a nő arcáról a könnyeket. - Van egy tervünk.
- Elmondom, mi lesz - vette át a szót Colin. El fogjuk vinni ezt a sok cuccot. De itt hagyjuk a nyakláncot. És valóra váltjuk az álmodat - mondta. Mosolya gyönyörű és félelmetes dolgokat ígért. - Cserébe nem fogsz semmit mesélni a rendőrségnek a mi kis látogatásunkról. Azt mondod majd, hogy mire hazajöttél, valaki kipakolta a házat, és elvitt ezt-azt. Nem láttál semmit.
- Rendben - válaszolta Liz erőtlenül. Most, hogy kezdett valóra válni, amiről eddig csak álmodozott, ismét átjárta a félelem.
- A biztonság kedvéért - folytatta Jason - felvesszük, ahogy megbaszunk. És meggyőző kell legyen, különben elvisszük magunkkal a nyakláncot. Ha nem köpsz a zsaruknak, senki sem látja a videót. De ha bármi kitudódik, a felvétel felkerül az Internetre a címeddel meg egyebekkel együtt. Értve vagyok?
Liz ijedten nézett a férfiakra. Nem tudott mit válaszolni.
- Nem tökéletes terv, de azért megteszi - mondta Colin mosolyogva. - Ráadásul - tette hozzá lágyan, miközben közelebb lépett és finoman megfogta a nő arcát - szerintem te pontosan ezt akarod. - És lágyan megcsókolta a nőt. Még az ajkai remegését is érezte. - Szerintem te egy nagyon jó kislány vagy, aki most az egyszer rossz akar lenni.
Eltartott egy darabig, amíg elkezdhették a felvételt Jason mobiljával. Nem azért, mert Liz esetleg ellenállt volna, hanem mert fel kellett vegye a ritmust. A két férfi elégedetten nézte a végeredményt, nem is említve az erekciójukat. Eloldozták a nőt a lépcsőtől, de a háta mögé kötötték a kezét. A felvételen a nő a dívány előtt térdelt, haja a meztelen vállára omlott. Kifejezetten beindultnak tűnt, ahogy a kamera mögött álló két férfinak könyörgött, hogy használják a testét, basszák meg, mint egy olcsó kurvát.
Liz elvörösödve hallgatta vissza a felvételt. El sem hitte, amit hallott, pedig valóban az ő hangja volt, és elég hihetően hangzott. Mint aki tényleg azt akarja, hogy szajhaként kezeljék...
- Elég meggyőző - mondta Colin, mintha csak a nő agyában olvasott volna. Liz furcsán érezte magát, mintha a férfi belelátna a legtitkosabb gondolataiba is. Aztán a férfi felemelte, és a díványra lökte.
A férfi fölé térdelt, széttárta Liz lábát.
- Azóta meg akarlak kóstolni, hogy betörtünk ide.
Nem húzta az időt, azonnal Liz puncijába temette az arcát. A nő máris nedves volt, a férfi mohón nyaldosta a nedveit. A nő felnyögött és megfeszítette a hátát, úgy nyomta a csiklóját a férfi nyelvére. Jason felmászott a nő mellé a díványra, és elkezdte simogatni Liz melleit, miközben Colin a punciját nyalta. Jasonnek nagyon tetszettek a kemény, tömött gömbök, és az élő vibrálás, amit a bimbókból érzett áramlani.
Miközben a nő melleit gyúrogatta, csöndesen a fülébe suttogta, milyen tüzes kis ribanc, és hogy mennyire türelmetlenül várja, hogy a torkára tolhassa a farkát. Liz felnyögött a gondolatra, és felmerült benne, hogy vajon nem ment-e túl messzire. A szerelmi élete a férjével jó volt, de a férfi úgy kezelte, mint egy királynőt, és a nő nem tudta volna elképzelni, hogy a férje a torkára tolja a farkát. Vagy akár hogy beszéljen róla. Liz remegett a két férfi érintésétől, félelem és izgalom járta át minden idegszálát.
- Szereted, ha fáj egy kicsit? - rántotta vissza a nőt a valóságba Jason suttogása. Mielőtt még válaszolhatott volna, a férfi fürgén megszorította és megcsavarta a mellbimbóit, amitől a nő megrándult és felsikkantott. A férfi mosolyogva tovább csigázta a nőt, és közben az arcát figyelte. Elengedte a mellét, és rápaskolt, amitől a nő hangosan felnyögött.
- Ez tetszik neked, ugye? - folytatta újabb paskolásokkal.
- Ne! Ne, kérlek! Nem tetszik, fáj! - nyöszörögte Liz.
Colin felegyenesedett, ajkán a nő nedveivel.
- Hazudik - jelentette ki. - Amikor megcsapkodtad, megindult, mint egy folyó. Azt hittem, rögtön el is élvez.
Liz hasztalan nyöszörgött, miközben a két férfi helyet cserélt. Most Jason kóstolhatta a nő nedveit, és Colin kaparintotta meg a kívánatos melleket. A nő fölé hajolt, és a szájába vette egyik kemény, érzékeny bimbóját, nyalogatta és szopogatta.
A két férfi elég sokáig ízlelgette, kóstolgatta, becézgette és paskolgatta a nőt, de nem engedték, hogy elélvezzen. Nyilvánvaló volt, hogy Liz tényleg tehetetlen játékszerük csupán. Magában azért könyörgött, hogy nehogy ártsanak neki. Jason néhány paskolása a mellén tényleg fájdalmasra sikerült, de azért nem gondolta, hogy sérülést okoztak. A fenekén valószínűleg lesznek nyomok, de azt reméltem, hogy elmúlnak majd, mire a férje hazatér.
Mintha megbeszélték volna, a két férfi egyszerre hagyta abba és állt fel. Felemelték Lizt a díványról, megtartották a háta mögött az összekötött karjánál fogva, és Colin térdre nyomta. A nő felsikoltott, de nem törődtek vele. Jason lehúzta a sliccét, elővette a farkát, és a nő arcába nyomta. Liz ijedten nézett rá, tudta, mit kell tennie, akarta is, és nem is. Vonakodva nyitotta ki a száját, és az ajkai közé engedte a faszt, végignyalta a felületét. Nyögdécselve élvezte ki az idegen férfi ízét, és arra gondolt, mennyire különbözik a férjétől.
A férje! Megint szégyen és lelkiismeret-furdalást száguldott át rajta, de ezúttal keveredett a vággyal és az igalommal, ami a testében uralkodott. Mélyen beszívta Jason farkát, átadta magát éhségének; a farok nagy része a szájába csúszott, a makk pedig a torkához ért. Hátrahúzta a fejét, aztán egy párszor előre-hátra mozgott. A férje minden egyes bólintással kijjebb került a fejéből. A férfi farka hamarosan nedvesen csillogott a nő nyálától.
- Szerintem megy ez mélyebbre is - mordult rá Jason. - Bármelyik jobb kurva le tudja mélytorkozni az aprócska farkamat!
Hangosan nevetett a saját viccén, de Liz megremegett. A férfi farka nem volt hatalmas, de apró sem, és Liz nem hitte, hogy mélyebbre tud csúszni anélkül, hogy ő öklendezni ne kezdjen.
- Ne! Nem bírom! Nem megy!
A két férfi csak nevetett, és Jason visszatolta a farkát a lány szájába, majd kúrni kezdte. Colin még mindig a nő mögött volt, most közelebb lépett és a fejét tartotta, sőt, rátolta Jason lökéseire. A nő küzdött ellene, de hiába, és minden lökésnél felköhentett. Az arcán kezdett nyál csorogni, a szemébe könny gyűlt.
Jason abbahagyta a szájbakúrást, de nem vette ki a farkát a nő szájából.
- Te küzdesz ellene! Hagyd abba! Nem lesz bajod tőle! Amikor a torkodhoz ér, ne állj ellen! Csak nyeljél, mintha ételt nyelnél!
Az eddigi durva bánásmód ellenére most mindkét férfi finomabbra vette a figurát, és óvatosabban mozogtak. Jason ezúttal lassabban mozgatta a farkát, és amikor érezte, hogy a lány torkához ér, leállt. Colin szilárdan tartotta a nő fejét, de nem tolta tovább. Sőt, letérdelt mellé, és megnyugtatóan a fülébe suttogta, hogy minden rendben van, csak engedje be a faszt, csak nyeljen.
Liz próbált nyelni, ahogy kérték tőle. Elég nehéz volt azzal a nagy rúddal a szájában. Az ember általában nem nyel tágra nyitott szájjal. De azért megtette. Jason megérezte a lehetőséget, és finoman, de határozottan beljebb tolta a farkát. Liz arca máris Jason kemény hasának feszült. A nőt elöntötte az izgalom: ez volt az első mélytorkozása! Annyira... kitöltötte az a fasz. Jobban, mint maga a közösülés valaha.
Liz legnagyobb meglepetésére büszkeség áradt szét benne. Büszkeség és mindent elsöprő vágy.

A férfi hátrahúzódott, amitől a nő megint felköhentett. Már nem volt olyan rossz, mint korábban. Most, hogy már tudta, hogy végig be tudja nyelni a férfi farkát, sokkal agresszívebben szopta és mélytorkozta faszt. Érezte, hogy a puncijából áramlanak a nedvei, miközben ezt az ismeretlent szopta, de a kezei még mindig hátra voltak kötve, úgyhogy nem tudott odanyúlni.
- Jól van, próbáljuk meg még egyszer. Alig várom, hogy rendesen szájbakúrhassalak! - És Jason hozzá is látott. A nő nem hátrált, de megint felköhentett, ahogy a férfi túl gyorsan hatolt előre. A betörő megérezte, hogy túlzásba vitte, és hagyta, hogy a nő levegőt vegyen. Közben Colin a nő testét simogatta. Amikor a férfi ujjai a nő nedves puncijába vájtak, Liz ösztönösen felnyögött.
Nagyon hosszú idő óta először érezte magát igazi szexuális lénynek. Teljesen átadta magát ennek az élménynek. A két betörő a saját kénye-kedvére használta a testét, és ez nagyon felizgatta. Ahogy ezek az ismeretlenek - sőt, bűnözők! - a pináját ujjazták és a torkára tolták a farkukat, mintha a nő csak egy játékszer lenne, annyira felizgult, mint még sosem. Csodálatosan kurvásnak érezte magát.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Itt a második rész, ha valaki esetleg nem találná: http://tortenetek.hu/tortenet/varatlan-betores-ii-resz/30131

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: