Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Váratlan alkalom

Egyik barátom felhívott délután, nem futunk-e össze. Mondtam neki, hogy igazából más terveim lennének az estére. Laci, a haverom azt mondta, muszáj lenne összefutnunk, mondania kell valamit, amit csak személyesen lehet. Jóban voltunk, hát belementem, lemondtam a programom.

Órákon keresztül sétáltunk, beszélgettünk. Épp ezelőtt nem sokkal szakítottunk  pasimmal, és hát ahogy az már csak lenni szokott, hiányzott a szex. Lacinak is sokat meséltem előző barátomról, de még több emlék jött fel, amit hangosan nem mondtam ki. Laci hirtelen kapott egy hívást, így mennie kellett én meg ott maradtam egyedül.

Nem volt kedvem hazamenni, hát beültem egyedül egy kocsmába. Eléggé el voltam kenődve, mégiscsak egyedül üldögéltem egy korsó sör társaságában. Azért figyeltem a "felhozatalt". Kiszúrtam, hogy egy elég helyes srác engem bámul. Rögtön elfordítottam a fejem, el is pirultam. Egyszer csak a srác ott termett az asztalomnál és leült velem szembe.

- Szia, Krisztián vagyok. Nem baj, ha ideülök? Láttam, egyedül vagy.

- Á, nem probléma, gyere csak. Te is egyedül jöttél? - akkor jöttem rá, hogy lehet nem is volt olyan jó ötlet egyedül kocsmázni.

- Igazából vártam valakire, aki már nem jön el - mondta szomorkás mosollyal.

- Vakrandi?

- Az. Reménykedtem, ma végre összejön valami - vigyorgott.

Elképesztően jól állt neki, ha mosolygott. A pólója alól kilógó tetkója és az izmai sem hagytak hidegen.

- És miért van egyedül egy ilyen lány, mint te? - szakította félbe álmodozásom.

- Nem úgy alakult az estém, mint terveztem. Mostanában egyre többször van ilyen.

- Ezt hogy érted?

- Régebben, ha nekiindultam az estének, mindig a pasimmal voltam, utána nem hazamentem, hanem nála voltam. Most meg olyan furcsa, szokatlan, hogy haza kell menni éjszaka.

- Gyere, aludj nálam! - vágta rá kaján mosollyal.

- Persze, még mit nem! Mondjuk, ha jobban meggondolom... mért is ne? Hiányzik valami őrültség az életemből!

- Komoly? Feljössz?

- Igyunk még egyet, aztán mehetünk. De gyorsan, még mielőtt meggondolom magam!

A srác felállt, hogy hoz még egy kört. Átsuhant az agyamon a gondolat, hogy most még meglóghatok. De egy izgalmas éjszaka reménye felcsigázott. Döntöttem, lesz, ami lesz.

- Különben hogy hívnak? Még el sem árultad a neved.

- Anita.

- Rendben, Anita. Akkor hát, indulhatunk?

Krisztián nem lakott messze, hamar odaértünk. Felmentünk a harmadik emeletre. Az ajtó előtt megállt.

- Csendben kell lennünk, itthon van a lakótársam.

- Lakótárs? Fiú? - kérdeztem, talán kicsit túl gyorsan.

- Hm, felcsillant a szemed. Mi jár a fejedben?

- Csak van egy régi vágyam... - pirultam el újra.

- Édeshármas? Végülis, te mondtad, hogy hülyeséget akarsz csinálni. Menjünk be.

Bementünk a lakásba. A konyhában ott ült a lakótárs.

- Szia Gábor! - köszönt neki Krisztián.

- Szia, Anita vagyok, mutatkoztam be neki. Ha lehet, Gábor még jobban nézett ki, ahogy ott ült félmeztelenül egy doboz sörrel a kezében. Intettem, hogy kimegyek a mosdóba.

A fürdőből hallottam, ahogy Gábor azt mondja:

- Te, Krisz, ki ez a csaj? Irtó dögös, meghúznám!

- Úgyis két pasival akarja...

- A kis ribanc!

- Úgy van. Nem zárom be az ajtót. Gyere majd be, szétkeféljük a csajt!

Ijesztő is lehetett volna ez a párbeszéd, de csak felizgatott. Kimentem, Krisztián pedig megmutatta a szobáját. Közelebb lépett és megcsókolt. Erős, követelőző csók volt, pont ahogy szeretem. Még pár percig csak ismerkedtünk egymás testével, nem szaroztunk, a ruhák is lekerültek.

- Az ágyon szeretnéd csinálni vagy valahol máshol?

- Egyelőre jó lesz az ágyon - válaszoltam.

Krisz leült az ágy szélére, intett, hogy másszak az ölébe. Előbb még játszani akartam a farkával, hát letérdeltem. Szép nagy farka volt. Először csak a kezembe vettem, finoman elkezdtem verni. Aztán benyálaztam az ajkam és a számba vettem. Nem fért be az egész a számba. Egy kicsit még szoptam, amikor Krisztián megmarkolta a hajam és elkezdett durván szopatni. Imádom ezt, ő is gyorsan észrevette. Nem akartam hogy elmenjen, lefeküdtem mellé az ágyra.

- Gyerünk, vágd belém a faszod és dugj meg rendesen!

Éreztem is rögtön a makkját a puncimnál. A farka nedves volt a nyálamtól, én meg már rég nedvesedtem. Krisztián nyúlt felém, hogy megujjazzon, de megállítottam.

- Ne, ne tágíts ki! Így szeretnélek érezni!

- Durván szereted, bébi? Akkor fordulj meg!

Azzal elkapta a csípőm és négykézlábra állított. Egy erős lökéssel belém hatolt, megfogta a derekam, úgy húzott magra. Hatalmasat nyögtem, ahogy megéreztem a farkát. Én is elkezdtem mozogni. Egy darabig ütemesen kúrt, aztán megéreztem benyálazott hüvelykujját a seggemnél.

-Ez, az, gyerünk, ujjazd a seggem!

Több se kellett neki, éreztem, ahol, durván felnyúl a seggembe. Tudtam, hogy Gábor kint van, csak arra tudtam gondolni, mikor fog bejönni. Közben alig bírtam magammal, egy hatalmas fasz járt bennem és közben egy ujj a seggemben. Kiáltásaimat a takaróba fojtottam, bár tudtam, így is elég hangos, hogy Gábor is hallja odakint. Éreztem, már nem sok hiányzik Krisznek. Egyre gyorsult a tempó, már csak a farka mozgott bennem, de úgy éreztem, felnyársal. Egy hatalmas kiáltással belém élvezett és lerogyott mellém az ágyra.

- Isteni a puncid. Igazi vadmacska vagy. Neked is jó volt?

- Nehogy azt hidd, végeztél! Ennél kicsit nehezebb eset vagyok... - vigyorogtam.

- Akkor viszont ne lazsáljunk!

Megfogta a nyakam, először magához húzott egy csókra, a kezemet közben a farkához vezette.

- Kéne egy kis ösztönzés neki - lihegte.

Elkezdtem megint szopni. Éreztem a puncim ízét a farkán. Hallottam, hogy nyílik az ajtó. Gábor lépett be rajta. Pont a seggem volt az ajtó felé, szinte mintha kínálnám.

Gábor felmászott mögém az ágyra. Elkerekedett a szemem, ahogy a farkára néztem. Ekkorát még életemben nem láttam. Na vajon ki kapja majd a seggem?

Szoptam tovább Kriszt, Gábor pedig elkezdett nyalni. Kis idő múlva a hátamra feküdtem, hogy jobban hozzám férjen. Két ujjával járt a puncimban, miközben a csiklómat kényeztette. Gyönyörsikolyaimat nem tudtam visszafojtani. Éreztem, hogy nem sok hiányzik egy hatalmas orgazmushoz. Krisz is lejjebb mászott, nézte ahogy Gábor ügyködik rajtam. Hirtelen ötlettől vezérelve Krisz megint benyúlt a seggembe. Ketten ujjaztak... Hatalmas sikollyal élveztem el.

A két srác összevigyorgott, épp hogy csak össze nem pacsiztak. Rám néztek.

- Azt hiszed megúsztad? Csak most jön az igazi élvezet! - mondta Gábor.  - Krisz, van síkosítód?

Előkerült a tubus. Míg Gábor a farkát kente, Krisz a hátára feküdt. Belelültem a farkába. Éreztem, ahogy végigcsusszan bennem. Előredőltem, Krisz feje mellett támaszkodtam, úgy lovagoltam rajta. Krisz a szájába vette a mellemet, másik kezével a derekamat fogva segített nekem.

Gábor közben mögém állt. Farka csak úgy meredezett. Hát ő kapja a seggem. Krisz megállt, hogy haverja ne okozzon fájdalmat.

Gábor bekente síkosítóval a seggem. Két ujját csúsztatta be, hogy kitágítsa a seggem. Krisz közben szenvedélyesen csókolt, miközben a mellemmel játszadozott. Lenyúlt a csiklómhoz is, erre megremegtem. Gábor a makkját a seggemhez illesztette. Próbáltam ellazulni minél jobban. Éreztem, hogy óvatosan halad előre. Mikor már tudtam, jöhet, erősen hátratoltam a csípőm. Hatalmas sikoly szakadt fel a torkomból, mikor a gigantikus fasz a seggembe hatolt. Mintha bármelyik percben szétszakíthatna. Gábor óvatosan mozgott bennem, de Krisz egyre jobban belelendült. Pár perc múlva mint a megvadult állatok baszták mind a két lyukam, én meg csak sikoltottam. Krisz újra lenyúlt a csiklómhoz, én pedig remegve élveztem el, puncimban és seggemben a két fasszal. De a fiúk még nem végeztek, kegyetlenül basztak. Hirtelen Gábor kihúzta belőlem a faszát.

- Hé, Krisz, cseréljünk!

Feltérdeltem, hogy Krisz ki tudjon mászni alólam, de intett, hogy csak forduljak meg. Fölémásztam, háttal neki. Megtámaszkodtam a válla mellett. A farkát a seggemhez illesztette én pedig lassan ráereszkedtem. általában bírom ezt a pózt, így jobban érzem a bennem mozgó péniszt, de ez alapból nagy volt, fájdalmat okozott. De ki vagyok én, hogy ilyeneken aggódjak? Egyébként is Gábor már jött és a puncimba vágta a farkát. Újra felnyársalt a két fasz, pokoli hármasunkban én mintha csak egy báb lettem volna. Őrült tempóban mozgott a két srác.

- Imádom a segged, édes! - lihegte Krisz. - Kibaszott jó!

- Ez az, gyerünk, basszatok szét! - kiáltottam válaszképp.

Nem is bírták már sokáig a srácok,  majdnem egyszerre élvezték tele mind a két lyukam. Csak úgy folyt belőlem a geci.

Lihegve feküdtünk egymás mellett az ágyon.

- Ez kurva jó volt. - suttogta Gábor.

- Jah, jó csaj vagy te - kontrázott Krisz.

- Két gyönyörű, hatalmas fasszal nem nehéz királyul dugni! - kedveskedtem nekik én is. - De mára már elég volt. De ígérem, lesz még ismétlés! - mosolyogtam, aztán elaludtunk mind a hárman.
Hozzászólások
További hozzászólások »
quas ·
Köszi a kommenteket, tanácsokat, legközelebb próbálok ezekre odafigyelni!

hörcsög00 ·
Egyetértek az előttem szólókkal, hiteltelen, ha azt akarod bemesélni,hogy ezt egy nő adja elő.Szakítás után a nők még exük után vágyódnak,sebezhetőek,szerelmet akarnak és érzelmeket elsősorban, a szex csak másodlagos.
Felületesen írtál, nincs háttértörténet,a szereplők nincsenek bemutatva, nem történik semmi,csak a szex,de az is vulgáris és klisés.Mellesleg nem tudom mire volt jó a Laci-féle közjáték az elején.Ebből derült ki,hogy a csaj újra szingli? Ennél jobb megoldást is választhattál volna, amiből több dolog is kiderül. Így még azt sem tudtuk meg, miről kellett annyira beszélnie Lacinak,amit csak személyesen lehetett.
Nem tudom jóra értékelni,nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: