Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Van egy hely a városomba...

Van egy hely a városomba, ahol a rockerek lelke nyugszik meg. Egy hely, ami csak a rockereké, egy hely, ahol kiadhatja magából a bánatot, a dühöt, a szomorúságot, a csalódottságot. Ez a hely az én helyem is.
A város közepébe található, ahol nagy a nyüzsgés. Odamész, s lépcsőfokokat látsz, ha lépsz a lépcsőkön szinte hallod az itt elsuttogott sok bánatos szót és keserűséget. Ha leérsz az aljára, onnan láthatod a hidat, a Dunát, s lelked már eme látványtól kezd megnyugodni. De most nem a tiéd ez a hely. Odanézel, s egy lány ül ott. Barna félhosszú haj, sötétkék farmer, lánc, fekete felső, szimatszatyor. Szemét nem látod, egyrészt azért, mert háttal áll, másrészt hallod, hogy sír, s ezért könnyei fátylától szinte nem is látnád szemei csillogását. Ő nem vesz észre téged, s te meghallod titkos fájó gondolatait:

Miért élnem ezen a világon? Mondja meg nekem valaki. Volt egy srác, szerettem, de a szerelem elmúlt, nem volt értelme tovább húzni, vége lett, haverok maradtunk. Két hét után közli velem, új barátnője van. S ezt az üzenetet küldte nekem: „2 szerelem van! Van egy olyan, amikor csak szereted, s egy idő után szétváltok, s van az igazi szerelem, ami akár a sírig tart, vagy még tovább!” Nem értem miért nem hagy békén, miért kell nekem szenvedni miatta, nem értem! Egyszerűbb lenne meghalni, megszabadulni az élet gyötrelmeitől, de a barátok itt tartanak, akik próbálják bennem tartani a lelket, ami nem is olyan egyszerű, mint hitték!
A lány befejezte gondolatait, s könnyei, mint zúgó folyó folytak le az arcán. Megnézte lépcsőnek a falát, s a falról is a fiú jutott eszébe. 3 hónap boldogság, 3 hét szenvedés, élet halál után – mondta a lány.
Könnyeit letörölte, próbált megnyugodni, de nem sikerült neki. Meglátott egy üveget, kezébe vette, s eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne akkor, hogyha ennek az üvegnek a segítségével nyílna meg előtte a halál kapuja. Ekkor eldobta az üveget, ami nagy zajjal széttört, s a lány nem nyúlt utána, mivel tudta, hogy halála fájdalmas lenne s többet szenvedne, mint egész életébe.

Ekkor egy hullócsillag süvített el az égen, ő csak egyet kívánt: „Kérlek adj fájdalommentes halált, szabadíts meg a halál által az élet gyötrelmeitől, csak ennyit kérek én.” Sokáig ült még ott, majd felállt, s mintha sejtené, hogy utoljára látja a helyet, visszanézett rá!
Felment a lépcsőn, s megállt, melegséget érzett, valaki megfogta a kezét, s úgy érezte biztonságban van és boldog. Az érintés jól esett neki, s már élni akart ebben a pillanatban, pedig pont az ellenkezőjével állt szemtől-szembe: a halállal. Ekkor hideget érzett s a halál fájdalom nélkül hatolt át a testén. A lány összeesett, s többé nem kelt fel…

Ám ekkor furcsa dolog történt a lépcsőn vérrel festve egy üzenet rajzoldott ki: „2 szerelem van! Van egy olyan, amikor csak szereted, s egy idő után szétváltok, s van egy igazi, szerelem, ami akár a sírig tart vagy még tovább!”
Az üzenet az idők végezetéig ott maradt, s kísértetjárta helynek nyilvánították ki a lépcsőt. Sokak szerint néha előtűnik egy barna lány, s sír a fájó emlékek miatt. Sokak szerint hallják keserves zokogását, s ilyenkor az üzenet vérvörössé válik!
Te is látod a lányt, hallod a zokogását, s egy üzenet jelenik meg a falon vérrel festett betűkkel…
Hasonló történetek
4464
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
5555
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Szimatszatyor a katonaságnál rendszeresített gázálarc táska. Mivel sok rekesze van, elég praktikus, de akinek volt lehetősége két éven át cipelni, csak rémálmaiban bukkan elő.

ír ·
köszönöm a szakszerű megnevezést. Habár arra gondoltam, hogy nekem miért nem jutott eszembe utána nézni az interneten. Mellesleg szégyenletes, hogy nem jöttem rá a szimatból, főleg, hogy nekem is van olyan, csak az enyémben még van gázmaszk. Kösz Tűzmadár

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: