Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpírok bálja - 1.rész: Minden elkezdődik valahol...

Valahol Finnországban járunk... Az ország egy eldugott részén, egy régi, elég lelakott állapotban lévő várnál. Valaha a nemesi ButterField család birtokolta a környéket, ám miután a családtagok rejtélyes módon sorra meghaltak a hely elnéptelenedett és lepusztult. A faluban élő öregasszonyok pletykája szerint vámpírok tanyáztak az ódon környezetben, okot adva ezzel az embereknek arra, hogy messziről elkerüljék azt a környéket...
Aztán egyszer egy gazdag ingatlankereskedő fantáziát látott az addigra már nem éppen fénykorát élő épületben és kísértettúrákat szervezett az ott nyaraló turistáknak. Nem is sejtette, mekkora lavinát indít el ezzel...A vénasszonyok szóbeszéde ugyanis igaz volt...

- Erre, erre hölgyeim és uraim! Tekintsék meg a ButterField család drágakövekkel kirakott ezüst étkészletét! - buzgólkodott az idegenvezető. Magában gyűlölte ezt a helyet, mert gyerekkorában bátyjai sokat riogatták vámpírhistóriákkal.
- Nem is tudom miért vállaltam el ezt a munkát - dünnyögte a bajusza alatt. - Érzem, hogy valami nincs rendben... - ez volt az első napja itt, miután az előző embert idegbajra hivatkozva eltávolították az állásból. Folyton árnyakról és gyilkos lényekről beszélt, ezért őrültnek nyilvánították.
- Következik az algút, mely a borospincébe vezet. Kérem, maradjanak mellettem és vigyázzanak, mert a padló néhol csúszós! - a kastély eme részétől rettegett legjobban. Már majdnem a végére értek és már kezdett megnyugodni, amikor...

- Ez meg mi volt? - hirtelen mindenki kezében eloltódtak a fáklyák. Hideg levegő kúszott az alagútba. Mindenki szívét jeges rémület töltötte el, az asszonyok sikítoztak, a gyerekek sírtak, a férfiak pedig káromkodtak...
- Hölgyeim és uraim, kérem, nyugodjanak meg! Biztosan lyuk keletkezett a vén várfalon és a kint süvítő hideg szél oltotta ki fényeinket! Pánikra semmi ok! - azzal körbejárt és pár pillanat múlva mindenki kezében újra vidáman lobogott a tűz.
De nem sokáig tartott az idilli hangulat. A fények ismét kialudtak és az embereken kezdett eluralkodni a pánik.
- Kérem nyugodjanak meg! Nincs semmi okuk a félelemre! Ez biztosan csak egy...
Ekkor valami hideg ért hátulról a nyakához. Olyan volt, mint egy emberi kéz, csak..mintha halott lenne...
- Csak egy mi? - húzta mosolyra vérvörös ajkait a vámpírhölgy.
Most már igazán pánikban volt mindenki.. Nekirohantak egymásnak, megtaposták aki elesett, mindenki a kiutat kereste.
- Fussatok csak! Úgysem fog hinni nektek senki! - nevetett éles hangon a lény.
- Kivéve téged! Ha ugyanazzal a mesével jönnél a barátaidnak mint az elődöd, még a végén a nyakunkra jönnének kutatni! Kár volt őt is futni hagynom... Fiatal, friss vére volt...
- Kérlek úrnő, kérlek, nem beszélek... Csak hagyj elmenni! Feleségem és két kisgyerekem vár otthon!
- Majd küldök nekik dísztáviratot! - azzal választ sem várva élvezettel mart a férfi nyaki ütőerébe.

- Már megint a turistákat riogattad? - bukkant elő egy másik vámpírhölgy alakja az árnyékban. - Húgocskám, Natasha nem unod még ezt?
Az érintett nővére felé fordult, elengedte az élettelen testet és lenyalta szája széléről az alvadt vért. A neve Natasha BloodRose volt. Ifjan, mindössze 16 évesen fertőzték meg a kórral. Azóta élt testvérével ebben az ódon kastélyban. 300 évig nyugodtan éltek, ám mióta az ingatlankereskedő cirkusznak használta a helyet, Natasha minden nap rettegésben tartotta az idetévedőket.

Most dacosan nézett társára. Csípőre tette a kezét, hogy még jobban kihangsúlyozza nemtetszését. Vámpír létére igazán figyelemre méltóan nézett ki. Hosszú barna haját lila csíkok díszítették, füleiben ezüst karikák csillogtak, szeme hidegen csillogó zöld színű volt fekete kontúrral, ajka vérvörös, bőre hófehér és hosszú, fekete bársonyruhát viselt ezüstszürke rátétekkel, melyek kihangsúlyozták hosszú alakját. Ujjain is ezüstgyűrűket viselt, nyakában kabalalánc lógott.
- Te is tudod Helena, hogy közeleg a Vámpírok bálja... Addigra nem akarok bámészkodó turistákat látni itt!
- De biztos vagy benne, hogy ez a legjobb mód erre? - kérdezte Helena SilentScream, Natasha nővére. Teljesen másképp festett: rövidebbre vágott fekete haját néhol szőke csíkok tarkították, szemöldökében és ajkaiban piercinget viselt, testvérénel alacsonyabb volt, és bár szemük és szájuk egyforma volt, más hasonlóság nem igen akadt kettejük között. Az idősebb Helena rövidebb ruhákat hordott, mindenféle kiegészítővel és legszívesebben a falusi fiatal férfiakból szerezte táplálékát, akiket eldugott helyekre csábított és ott megölt.
- Teljesen! Úgy érzem, egy darabig békénhagynak minket az emberek! Ideje szétküldenünk vámpírtársainknak a meghívókat! De előbb menjünk vadászni, mert ez a vérfi elég vérszegény volt... - rúgott a földön heverő testbe.
- Úgy hallottam, az idén két fiatal vámpír költözött a környékbe... De igazad van, majd evés közben elmesélem...

Azzal a két vámpír átszelte az éjszaka csendjét magukkal hurcolva egy más élet leheletét.
Hasonló történetek
24285
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
15370
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Natasha BloodRose ·
Először is mindenkinek köszönöm az eddigi hozzászólásokat!^^
Akit érdekel, annak elmondom, hogy elkészült a történet 2.és 3.része, már csak a moderálásra várunk!
Amit pedig dx_xb-nek mondani tudok, az az, hogy igenis tudtam, hogy nem mindenkinek fog tetszeni a történet. És akkor mi van?
A sztorihoz egybkt saját rajzolású manga fog tartozni, ahhoz készült, nem pedig a 1000000-dik vámpíros történetnek. :sleeping:
Péter1985-nek és Violence-nek köszönöm a kedves szavakat! Na meg persze a bátorítást is... :blush: Jólesik, hogy találkozom építő jellegű kritikákkal is...
A neveket pedig mind létező személyek után kapták, azokról akik segítettek ezt megalkotni. Ha elcsépeltnek tartod dx_xb az a te bajod, de mivel azt mondtad h hiányolod a sztoriból az egyéniséget, nem tudom mi a gond mert ezek egyedi nevek és mindenki egyedien, kultikus japán mangásan néz ki.
Finnországnak pedig semmi különösebb jelentősége nincs.. Na és akkor mi van? Bűn ha az író éppenséggel szereti a finn metált és erre a helyre helyezi története központját?
A későbbiekben kiderül, hogy minden vámpír egyéniség... Sajnálom, ha valaki ezt nem érti... :flushed:
Akiket pedig érdekel a folytatás azokat sok szeretettel várom történetem további részeinél... :smiley:
Azt hiszem nem tudok ennél többet mondani mindössze 16 évesen... :innocent:
Violence ·
XD bocs, sok a szóismétlés. Csak fáradt vagyok, bogozd ki ha lehet. :sleeping:
Natasha BloodRose ·
Komolyan..Nagyon örülök, hogy belőled ennyi reakciót kivált ez a mű! :innocent:
Remélem a következőket is olvasni fogod!
Úgy volt, hogy ma is készítünk egy részt, de szerzőtársam nem jött fel, egyedül pedig nem volt túl sok kedvem kitalálni, hogy mit csinálhat 4 vámpír egy Nightwish kocerten... :smile:
A nevek pedig.. Semmi közük sem névgenerátorhoz, sem semmilyen horrorjátékhoz. Mindegyik az én képzeletem \"dicséri\" a legtöbbet érdekes módon épp felmosás közben alkottam meg... :smiley:
Az új szereplőkről meg csak annyit, hogy a vámpíroknak is vannak érzelmeik, miért ne jöhetnének szóba fiúk?Mindenki lehet szerelmes.. :heart_eyes:
Nah mára legyen elég ennyi és senkit nem fogok a macimamába kívánni! A kritikákat meghallgatom, de iszonyat önfejű vagyok úgyhogy ne várjatok nagy csodákat.. :smile:
A manga verzió pedig mint a sztori még igen kezdetleges fázisban van, mert nehéz úgy dolgozni, hogy a társam 80km-re van tőlem.. :sleeping:
Violence remélem a következő részeknél is (vagy akár még itt is) megörvendeztetsz még kommentekkel! :blush: Jah és amennyiben lesznek új szereplők..kipróbálom az ötleted.. Bár egyelőre néggyel kalkulálunk, abból is főleg kettővel foglalkozunk többet.
Vámpírokban gazdag holdfényes jó éjszakát mindenkinek! :innocent:
Violence ·
Amint lesz új rész olvasni fogom megígrem, és ha tudok írok pár kommentet.
Óóó...4 vámpír...Nightwish koncert..... :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :hushed:
Nosnos én úgy gondolom hogy a vámpírnak az van amit bele teszel, jelen esetben olyan mint egy zsák. Tudod vannak olyanok akik a jellemtelen bunkó és érzéketlen vámpírlelkeket tartanak vonzónak, és olyanokat alkotnak, mások pedig bemutatnak nekik é vámpírorgiát csinálnak
A kritika pedig jó, és szerintem jól teszed ha nem mindenkire hallgatsz, mert ahogy lentébb leírtad mindenkinek úgy sem fog tetszeni. :frowning: Viszont az építőjelleget érdemes elfogadni, az ember sokat fejlődhet tőle.
Manga manga mangaaaaa....

Ööö...Foglalkozol a mangán "kívül" Japánnal is, vagy annak helyén van Finnország?:) Gondolom zeneileg suomi viszi a pálmát...
Márcsak azért kérdezem mert "picit" hasonló érdeklődésűek vagyunk, és érdekel.

Sértőfényű reggelt vámpírok!

Péter1985 ·
Akkor ismét.

minden témában lehet újat mutatni, amit előttünk még senki nem írt le. Magam is foglalkozom írással és folyton keresen azokat a nézőpontokat, amiket még előttem senki sem látott. Egy sorozatot nem lehet megítélni pusztán az első része után.

kukulkán ·
A történet bárhol lejátszódhatna. Valószínűleg a szerző látta a Diccoverin a régi angol kastélyokban felvett kisértet históriákat,ahol igenis kihasználják idegenforgalmi célokra ezeket a régóta keringő mondákat a lepusztult katélyok gazdái.Kissé a most Romániában felélesztett Segesvár melletti Drakula vár idegenforgalmi attrakcióira is hajadzik a történet. Biztosan fog a szerző egy svédcsavarral valami frappáns új vámvír sztorival előrukkolni a folytatásban. Bizom benne.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: