Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágyaktól fűtve

Ahsoka Maridun szemet gyönyörködtető színekbe borult naplementéjét fürkészte. Aggódott sebesült mestere miatt, - aki egy nem sokkal korábbi robbanás során sérült meg - de tudta, hogy társának, Aayla Securának igaza van, és nem tehet érte semmit, az Erő gondjaira kell bíznia. A togruta lány egy hangosat sóhajtva mélyet szippantott az üdítő légkör esti, hűvös, oxigénben gazdag levegőjéből, majd miután kifújta, megfordult és elindult a sátra felé, amely nem sokkal volt messzebb Aayláétól. Valami oknál fogva azonban, nem a saját, hanem a Jedi-hölgy szállása felé vette az irányt. Talán nem akart magányos lenni és egy jó barát társaságára vágyott. Vagy az aggódás annyira emésztette, hogy szemhunyásnyit sem tudott volna aludni. Igazából ezt maga Ahsoka sem tudta. Annyit azonban tudott, hogy nem szeretne egyedül lenni. Bizonytalan léptekkel megközelítette a sátor nyílását, amelyet egy nem túl vastag vászondarab fedett, amit maguk az őslakosok készítettek saját kezűleg. Bentről enyhe fény szűrődött ki, amelyből a lány arra a következtetésre jutott, hogy társa még ébren van. Félrehajtotta a ponyvát, majd belépett a tágasnak nem mondható helyiségbe. A 27 éves, twi'lek fajba tartozó nő a fekhelyén ült, szemmel láthatóan meditált az elmúlt percekben.


- Sajnálom, nem akartalak megzavarni. - kért elnézést a padawan lány, majd lesütötte szemét. Aayla felállt, majd tekintetében a bosszúság, vagy az ingerültség legcsekélyebb jele nélkül rámosolygott Ahsokára.
- Nem zavarsz, Ahsoka. Mi járatban jöttél? Jól érzem, hogy még mindig a mestered miatt aggódsz? - érdeklődött a nő.
- Ami azt illeti, igen. Lehet, hogy soha többé nem ébred fel. - aggodalmaskodott a lány vékony hangján.
- Nem úgy ismerem a mestered, mint aki egykönnyen feladja. Fel fog ébredni, hidd el. - vigasztalta a padawant Aayla. A Jedi-hölgy, látván, hogy szavai a legcsekélyebb mértékben sem nyugtatták meg a lányt, közelebb lépett hozzá, majd odasúgott neki.
- Ha szeretnéd, megpróbálhatlak jobb kedvre deríteni. Nem tudom, mennyire tartod jó ötletnek ezt a módszert... - Aayla lágyan Ahsoka csupasz vállára tette tenyerét.
- Milyen módszert? - értetlenkedett a padawan.
- Amelyben előtérbe kerül a fizikai, testi kontaktus. - felelte a nő, majd cirógatni kezdte a lány selymes bőrét. - Rajtam már számtalanszor segített hasonló helyzetekben. Ehhez persze az kell, hogy nyitott légy az új, és elsőre talán furcsának tűnő módszerekre.
- Értem, Secura mester. - válaszolta a lány, nem túl meggyőzően, hangjából azonban érződött, hogy valóban bármit megtenne azért, hogy jobb kedvre derüljön, és elterelje gondolatait az élet-halál között lebegő mesteréről. - Mit kell tennem? - érdeklődött kíváncsian.
- Semmit az ég világon. Egyelőre csak... lazulj el, és engedd, hogy irányítsak. - mondta Aayla már-már suttogva, érzéki hanghordozással.


Aayla lassan az ágyához vezette Ahsokát, majd miután megfordultak, a nő lassú mozdulattal lefektette a lányt, továbbra is fölé hajolva, ártatlanul csillogó, kék szemébe fúrva gesztenyebarna tekintetét. Lassan simogatni kezdte a nála jóval fiatalabb, mindössze 14 éves togruta lány kecses idomait. Módszeresen haladt a padawan vékony karjaitól, a csípőjén és derekán át, egészen a hosszú combjaiig. Ahsoka érezte, amint a lágy érintések sorozatától végigfut rajta a hideg, és hirtelen libabőrös lesz. Aalya ujjbegyei elégedetten nyugtázták a tényt, miszerint jó úton halad afelé, hogy izgalmi állapotba hozza a fiatal lány. A twi'lek ennek hatására, szintúgy egyre izgatottabb lett, pillanatról pillanatra hevesebben csókolgatta a togruta testét, ráadásul egyre merészebb helyeken. Kacéran csókolgatta Ahsoka nyakát, amely az egyik erogén zónája volt, így a lány még inkább élvezte a szituációt. Eszébe sem jutott tiltakozni. Annak rendje és módja szerint, élvezte társa érintéseit, próbált nem gondolni a negatív emlékekre.


Aayla lassan haladt fel a lány kulcscsontjától, a nyakán át, egész az ajkaiig. Nem szeretett volna elkapkodni semmit, ki akarta élvezni az együttlét minden egyes pillanatát. A szájához érve, apró csókokat hintett annak környékére, majd amikor már nem bírta megállni a fiatal lány erotikusan telt ajkainak egyre sürgetőbb hívogatását, megcsókolta Ahsokát. Fantasztikus pillanat volt mindkettejük számára, a vágyaktól fűtött levegő szikrázott körülöttük. A két lány lehunyt szemmel csókolózott hosszú percekig, nyelveik izgatóan zsibbasztóan simogatták a másikét. Szívük egyre hevesebben, szinte szinkronban kalapált. „Ha tudnád, mióta vártam erre...” - gondolta magában Aayla, miközben érzékien tovább habzsolta a lány ajkait, nyelveik egyre fürgébben dulakodtak egymással. Mindeközben, immár kölcsönösen, tovább simogatták egymást. Aayla a lány mellkasához érve, gyengéden cirógatni kezdte annak falatnyi, barnás színű ruhaszövetén keresztül a nem túl méretes, de annál formásabb és kívánatosabb kebleit.


Miután elégedetten megbizonyosodott róla, hogy Ahsoka bensőjét jóleső érzés tölti el, egyre bátrabban kezdte masszírozni a melleket. Ezzel párhuzamosan a togruta, felkorbácsolt vágyainak némi utat engedve, simogatni kezdte a nő, kék színben pompázó hátát, egyre inkább közelebb húzva testét az övéhez. A hátán egyre lejjebb haladva, Ahsoka eljutott a nő formás fenekéig, mely érintésére az a benyomása támadt, hogy valószínűleg férfiak ezrei tennének meg bármit azért, hogy most a helyében lehessenek. A padawan nem bírta megállni, hogy ne markolja meg Jedi-társa erotikusan gyönyörű hátsóját. Ezt követően, tovább cirógatta a nő testét, egészen kecses combjaiig, melyet egy nem túl vastag barnás színű, nadrágszerű ruhadarab borított. A hosszas leszbikus csókjelenet csupán néhány pillanatra szünetelt, hogy a két lány levegőhöz jusson, mely a tüzes vágyaik forró gőzeként távozott belőlük a másik bőrét kellemesen melengetve.
- Ez olyan izgalmas - mondta Ahsoka, a gyönyörtől ittas hangon.


Aayla szavak helyett újabb heves csókzivatarral válaszolt, mintegy nyomatékot adva a lány kijelentésének. Éveknek tűnő hosszú, ám kéjjel teli gyönyörű pillanatok múltán, a két lány felegyenesedett az ágyon, majd egymás előtt térdelve tovább kényeztették egymást, kebleik kölcsönös masszírozásával.
- Nedves vagy már? - érdeklődött Aayla, szemében egy igazi szexragadozó vad pillantásával.
- Tényleg fel akarsz izgatni. - állapította meg Ahsoka, alig látva a mámortól, miközben Aayla végignyalta a mellkasát, melltartója tetejétől indulva, a nyaka aljáig.
- Mi lesz, ha bejön valaki? - aggodalmaskodott a fiatalabb lány.
- Hagyd őket... már biztos alszanak. Egyébként pedig megérzem, ha valaki a sátor közelébe ér. - biztosította a Jedi-hölgy a padawan lányt, aki megnyugvása jeléül viszonozta a nő iménti nyelves kedveskedését.


Egy utolsó, lassú és gyengéd csókkal rövid időre elbúcsúztak egymástól, majd Aayla kikapcsolta, végül pedig lehúzta magáról barnás csizmáit, és a sátor egy távolabbi részébe hajította. Mindeközben a fiatal togruta hasonlóképp cselekedett. Ahsoka, aki csupán egy barnás melltartót, ugyanilyen színű miniszoknyát és hozzá tartozó övet, illetve egy hófehér, testhez simuló, vékony harisnyát viselt, hanyatt feküdt a puha ágyon, és felfokozott kíváncsisággal, mosolyogva várta a twi'lek nő újabb érintéseit. Aayla, aki időközben a nadrágjától is megszabadult, egy sötétbarnás melltartó-féleségben, illetve egy szál, fekete bugyiban tetszelgett a fiatal lány előtt, majd térdelő pozícióból fölé hajolva, ismét csókokkal kezdte elhalmozni. Pillanatok múltán, miközben mindketten tovább száguldoztak az élvezet ösvényén,


Aayla egyre jobban, egyre bátrabban kacérkodott a fiatal lány melleivel, míg végül, egy lassú mozdulattal lehúzta róla a barnás ruhadarabot, felfedve ezzel gyönyörű, formás kebleit. A nő csodálattal vegyes szexuális izgalommal fürkészte a lány gömbölyded idomait, majd lassan fölé hajolt, és megállapította, hogy ez a két gyönyörű mell csak az övé, rá vár, azt csinál vele, amihez kedve szottyan. Ahsoka érezte az egyre közeledő Jedi-hölgy leheletének csiklandós érintéseit, mely újabb mámoros pillanatokkal gazdagította. Aayla végül nem habozott tovább, nyelvével megérintette a rózsaszínes árnyalatban játszó, puha mellbimbókat. Eleinte csak lassan körözött nyelvével az érzékeny bimbó körül, majd magát a mellbimbót is nyalogatni kezdte, lassú mozdulatokkal, tovább kínozva ezzel a padawant, aki már sóvárogva várta a folytatást. A twi'lek nyálától csillogó mellbimbó csaknem egy pillanat alatt megkeményedett, melyet Aayla kihasználva, rögtön a szája ügyébe vette, és gyengéden szopogatni kezdte.


Ahsoka halk sóhajokkal nyugtázta, hogy a nő bizony nagyon is érti a dolgát. Aayla a fogai közé vette a felizgatott bimbót és óvatosan, nehogy fájdalmat okozzon a lánynak, harapdálni kezdte. Ahsoka a lekkuinál fogva megragadta a nő fejét, és kéjjel fűtött indulatokkal telve, gyengéden a melléhez nyomta a twi'lek száját, aki úgy szopogatta tovább a bársonyos mellbimbót, mintha csak arra várna, hogy édes nektár folyjon belőle. A fiatal togruta lehunyt szemekkel élvezte az eseményeket, Aayla pedig egyre intenzívebben masszírozni kezdte a falatnyi kebleket, miközben ajkai egy pillanatra sem hagyták magára a padawan bimbóit. A twi'lek nő végül ismét térdelő pozícióba helyezkedett az ágyon, Ahsoka pedig szinkronban maradva a mozdulataival, hasonlóképp felegyenesedett. Aayla lassan lehúzta magáról a barnás, melltartó-szerű szövetdarabot, és a korábban levetett nadrágjához hajította. Immáron csak egy fekete melltartó állt a vágyaktól fűtött Ahsoka és a twi'lek nő dús keblei között, így a togruta pillanatnyi tétovázás nélkül hátranyúlt társa melltartójának kapcsolójához, és egy könnyed mozdulattal kikapcsolta azt. Aayla mélyen a lány szemébe fúrta tekintetét, majd egy lassú mozdulattal felfedte bájait és elhajította az egyetlen ruhadarabot, mely a bugyiján kívül még a testét borította. Ahsoka csodálattal vegyes kéjjel az arcán a Jedi-hölgy fantasztikus, mesébe illő kebleit fürkészte. A sajátjánál jóval érettebb, kékes színben pompázó gömbölyded mellek puszta látványa pillanatról pillanatra izgatottabbá tette.
- Gyönyörűek! - adott hangot gondolatainak a lány, majd narancsos arca enyhén elpirult.
- És csak a tieid! - biztatta a twi'lek hölgy társát, majd megfogva annak kezeit, feszes, ugyanakkor rugalmas kebleire tette.


A kissé megilletődött togruta gyorsan visszanyerte önbizalmát, amikor a kékes mellek ismét feltüzelték eleve egyre erősödő vágyait. Aaylának bátorítania sem kellett a fiatal lányt, az habozás nélkül a szájába vette a sötétebb kék színben tündöklő mellbimbót, majd lágyan nyalogatni és szopogatni kezdte azt, melynek hatására a twi'lek nő testén végigfutott a hideg, valósággal beleborzongott a lány kellemesen meleg nyelvének érintéseibe. Aayla nagyon elégedett volt a padawannal, biztatásként lágyan végigsimította narancssárga arcbőrét, mely csodásan selymes volt, fajtája többi tagjához hasonlóan teljesen szőrtelen. Ahsoka pajkosan játszadozott a nő kebleivel, izgató nyelvével még a két mell között is végignyalt, tovább táplálva a Jedi-hölgy örömét. Újabb forró pillanatok után, a két lány nem bírt tovább ellenállni egymás nyelvének hívogató érintéseinek, és ismét heves csókháborúba kezdtek egymással.


Ahsoka már-már átvéve az irányítást, kacéran, egy fürge nyalintással belekóstolt Aayla szájába, aki heves nyelvpárbajjal viszonozta a kedveskedést. Mindeközben a két lány keze nyelveikhez hasonlóan, folyamatos táncot járt a másik testén. Ahsoka a twi'lek fenekét cirógatta, míg a nő a fiatalabb lány lekkuit és montráljait simogatta, mely érintések remekül kiegészítették a csókolózás okozta testi örömöket. Visszavéve az irányítást, Aayla újra hanyatt fektette Ahsokát, majd követte a togruta mozdulatát és elhelyezkedett fölötte. A két Jedi – a vadító csókolózás mellőzése nélkül – egyre inkább eggyé vált, úgy az Erőn, mint a testükön keresztül. Ahsoka szorosan magához húzta a twi'lek nőt, majd fehér harisnyával fedett, kecses lábait összekulcsolta Aayla gömbölyű hátsóján, úgy húzva közelebb magához a csodás női testet, hogy megerősítse a tényt, miszerint Aayla most csak az övé.


A két Jedi melle is összeért, újabb heves érzelembombákat kiváltva ezáltal a másikból, ahogy a mellbimbóik is egymással dulakodtak. A twi'lek nő kikapcsolta társa övét, végül megszabadította Ahsokát barnás szoknyájától, majd miután a ruhahalmaz tetejére dobta, a sztreccs harisnyát is szép lassan elkezdte lehúzni a fiatal lányról. Mámorító látvány volt Aayla számára, ahogy a fehér ruhadarabot felváltotta a narancsos árnyalatú, bársonyos bőr, míg nem teljes egészében láthatóvá váltak a togruta csupasz lábai. Ahsoka engedelmesen összeszorította, majd az égbe emelte vékony lábait, megkönnyítve ezzel a nő dolgát a tekintetben, hogy eltávolítsa róla a harisnyát.


Miután ez megtörtént, a togruta is csupán egy hófehér alsóneműt viselt, máskülönben abszolút pucér volt. Ahogy csökkent a két lányon lévő ruhaneműk száma, úgy izzott egyre inkább az erotikus hangulat a sátorban. Egyikük sem bírt már sokáig magával, annyira feltüzelte őket a másik lénye. Aayla döntött úgy elsőként, hogy a tettek mezejére lép. Ahsoka is így akarta, efelől kétsége sem volt. Így hát nem habozott tovább, nyelvével végignyalta a togruta testét, a melleitől kezdve, a hasán keresztül folyamatosan, egyre lejjebb. Lejjebb és lejjebb, lassan közeledve addig a pontig... Szinte már kínzó lassúsággal. De pontosan ezt akarta. Érezni akarta, ahogy a togruta epekedik a vágytól, hogy beengedhesse őt a szentélyébe. Arra a helyre, ahol még senki sem járt előtte. Egy árva lélek sem.


Ahsoka szűz volt a szó legszorosabb értelmében, bár ez a tény egyáltalán nem lepte meg az idősebb Aaylát. A Jedik eleve fogadalmat kötöttek, hogy nem létesítenek szerelmi kapcsolatokat, ebből kifolyólag a testi örömöket is mellőzniük kellett. Persze a 14 éves togruta megtehette volna, hogy odaadja magát az első jöttmentnek, de Ahsoka nem ilyen lány volt. Egyáltalán nem. Őt ki kellett érdemelni. Valóságos kincs volt, ennek ellenére Aayla nem trófeaként tekintett rá, hanem egy barátként, aki szeretett, és akit fel akart vidítani úgy, hogy bevezeti őt az élvezetek ezen bugyraiba. A twi'lek Jedi érezte Ahsoka hangulatváltozásán, hogy egyre türelmetlenebb, valósággal szétrobban a vágytól, hogy Aayla magáévá tegye a szűziességét. Azonban erre még várnia kellett, a nő ugyanis tovább korbácsolta szexuális étvágyát azáltal, hogy a combjai közé érve nyalogatni és csókolgatni kezdte forrósága környékét. Apró csókokat szórt a fiatal togruta belső combjára, míg végül, a hófehér bugyin keresztül, ajkai elérték a célt. Aayla végül lágyan és hosszan megcsókolta Ahsoka féltett kincsét, annak bugyiján keresztül, ám a lány ennek ellenére kábulatba esett a finom érzés hatására. A twi'lek elégedetten vette tudomásul, hogy sokkal jobban felizgatta a lányt, mint várta. Abból a cáfolhatatlan tényből következtetett erre, hogy Ahsoka bugyija nedves volt. A kívánatos, tüzes togruta kéjbarlang elképesztő erővel vonzotta magához a nőt, de az próbált ellenállni. Nem akart semmit elkapkodni. Volt idejük bőven.


De Aayla képtelen volt tovább ellenállni. Félrehúzta a lány bugyiját, felfedve ezzel pokolian vadító szűzies csodáját. Gyorsan, kéjtől fűtött tekintettel Ahsokára pillantott, aki egy mosoly kíséretében, apró bólintással nyugtázta, hogy alig várja a folytatást, ne habozzon tovább. Aaylának nem is kellett több, egy fürge nyalintással belekóstolt a nedves togruta csodába. Hihetetlenül izgalmas pillanat volt ez mindkettejük számára. Ahsoka rögtön felsóhajtott az élvezettől. A twi'lek eleinte csak apró érintésekkel kacérkodott Ahsoka forróságával, ám végül teret engedett irtózatos vágyának és habzsolni kezdte a lány vagináját. A togruta padawan érezte, ahogy belé hatol társa sikamlós nyelve, majd ficánkolva utat tör magának olyan mélyre, amennyire csak tud. Ahsoka csillagokat látott a gyönyör ezen fokától. Testileg-lelkileg minden porcikája átadta magát Aayla kényeztető érintéseinek, valósággal kívánta, hogy falja fel ezidáig érintetlen idomait.


Aayla nyáltól és Ahsoka nedvétől fényes ajkai a togruta nemi szervre tapadtak, akár egy mágnes, és elképesztően kellemes szívó hatást kifejtve, szopogatni, szívogatni kezdte a lány gyöngyszem méretű, parányi csiklóját. A padawan hangosan felnyögött, szó szerint beleborzongott az érzésbe, melyet társa okozott neki. Soha nem volt még része ilyen intenzív testi gyönyörben, és azt kívánta, bárcsak örökké tartanának ezen pillanatok. Aayla fantasztikus módon kényeztette a lányt, a csikló masszírozását felváltotta a nyelvével való körkörös mozdulatok sorozata, melyekkel újabb és újabb kéjjel teli köröket rótt a csupasz togruta vaginába. Ahsoka iszonyatos módon élvezte a kontaktust, úgy érezte, mintha egy másik univerzumban járna, teste és lelke teljesen átadta magát az élvezeteknek.


Tudatalattija révén simogatni kezdte Aayla lekkuit, mintegy a lábai között tartva a twi'lek fejét, ezzel biztatva, hogy ne hagyja abba a nyelves gyönyörkeltést. Aayla fittyet hányva az eddigi lassú tempóra, egy fürge mozdulattal megszabadította Ahsokát bugyijától, - aki ezáltal anyaszült meztelenül hevert előtte – majd saját magáról is lehúzta a fekete ruhadarabot, mely csakugyan az utolsó volt, ami meggátolta abban, hogy teljesen csupasz legyen. A két egzotikus női test ismét egymásra talált. A narancs-kék páros szemkápráztató harmóniában olvadt egybe. Aayla a togruta fölé hajolva újabb csóközönnel árasztotta el, miközben immáron fedetlen nemi szerveik vadító forrósággal találtak egymásra a kéj tüzében. Ahsoka továbbra is széttett lábai teret biztosítottak a twi'lek számára ahhoz, hogy olló pozícióban helyezkedjenek el, mely során nőies kincseik kölcsönösen izgató módon újra és újra összeértek. Ahsoka és Aayla egyre hevesebben dörgölte egymáshoz hamvas vagináját.


A csodálattal teli pillanatok hatására a két lány áramvonalas teste hullámzó mozdulatokkal biztosította, hogy még intenzívebb legyen az egymás számára okozott szexuális gyönyör. A sátor megtelt a két Jedi kéjjel telt mámoros sóhajaival, miközben az egymás után vágyakozó, nedves vaginák tovább simogatták egymást, fantasztikus perceket okozva ezzel a lányoknak. Aayla megfordult, majd a jól ismert 69-es pozíciót felvéve Ahsoka narancs színben tündöklő, pompás teste fölött helyezkedett el úgy, hogy kölcsönösen orális gyönyörben tudják részesíteni egymást.


Ahsoka nem győzte kivárni a következő perceket. Érintésről érintésre egyre jobban felizzott benne a vágy, melyet úgy próbált csillapítani, hogy végre megízlelte Aayla forróságát. Elérkezett a pillanat, amikor szűzies és tapasztalatlan nyelve belekóstolt a twi'lek vágytól izzó, kívánatos vaginájába. Ezzel párhuzamosan, az gyönyör hatására bódult állapotba került Aayla viszonozta a fiatal lány kissé tapasztalatlan, de annál inkább kellemes érintéseit. Csodálatos percek voltak mindkettejük számára. Hosszú-hosszú percekig habzsolták egymást. A twi'lek nő ujjaival kissé széthúzta Ahsoka szeméremajkait, hogy nyelvével még mélyebbre és még izgatóbb ponton tudjon behatolni a lányba. Ahsoka egyre hangosabb nyögésekkel adta a nő tudtára, hogy jó munkát végez, miközben megmarkolta a kék twi'lek hátsót és kissé széthúzva csakugyan megmártotta nyelvét a forró punciban. Ahsokát sorozatosan rázta a hideg, annyira élvezte társa sikamlós nyelvének kellemesen lágy, csiklandós érintéseit. A fiatal togruta vágytól izzó ágyéka egyre intenzívebben ficánkolt a twi'lek Jedi-hölgy nyelve körül.


Aayla felbátorodva tovább izgatta a lányt, miközben Ahsoka is készségesen habzsolta az ő csupasz kincsét. A tugruta nyelvével behatolt a hüvelybe, majd ki-be mozdulatok sorozatát végrehajtva, igyekezett kielégíteni a twi'lek vaginát. Aayla feneke csakugyan ficánkolni kezdett, nem bírta mozdulatlanul elviselni ezen mámorító pillanatokat, melyek során Ahsoka nyelve egyre közelebb juttatta a csúcshoz. Mindeközben ő is igyekezett kielégíteni a vágytól lángoló, egyre nedvesebb togruta csodát. Úgy tűnt, igyekezete kifizetődött, ugyanis felfigyelt rá, amint Ahsoka bájos vaginájából a gyönyör nedve kezdett szivárogni. Aayla hihetetlenül izgatottá vált, még soha egyetlen lányt sem sikerült eljuttatnia az élvezetek ösvényének ilyen távoli szegletére.


Elhatározta, hogy megkóstolja a kéj nedűjét, mely ismeretlen mivolta elképesztően felizgatta, rásegítve ezzel a togruta nyelvmunka által keltett gyönyör sikerére. A twi'lek nő rácuppant a nedves togruta szentélyre, majd szívni kezdte azt. A továbbra is fáradhatatlanul munkálkodó Ahsoka megremegett az élvezet hatására. Úgy érezte, hamarosan eléri a szexuális öröm csúcspontját. Tény, hogy Aayla fantasztikus munkát végzett, de tapasztalatlansága ellenére, Ahsoka is elképesztő módon végezte társa izgatását. A Jedi-hölgy tetszését elnyerte a kéj mámorító íze, amely Ahsoka csodálatos kéjbarlangjából szivárgott, ezért még többet akart. Elhatározta, hogy a fellegekbe repíti a padawant, mely az orgazmus legfelsőbb fokán fog kiteljesedni.


A két lány az oldalára fordult, de továbbra is tartotta a 69-es pozitúrát. Így kényeztették tovább egymást. Ahsoka egzotikusan nyalta Aayla kék kincsét, még annak fentebbi kéjforrását is meglátogatta. Érezte a twi'lek vaginából áradó szexuális vonzalmat, mely kellemes, egzotikus illat formájában tört elő belőle. Ahsoka nyelve valósággal lubickolt Aayla puncijában, egyre bátrabban nyalta-falta a forró szentélyt. Egész egyszerűen kívánta a twi'lek nőt, minden porcikájával. A fenekét széthúzva, ismét bedugta nyelvét a kéj barlangjába. Ahsoka nyelve teljesen eltűnt Aaylában, majd izgága módon ficánkolni kezdett odabenn. Aayla majd megőrült, annyira élvezetes volt, ahogy a togruta fürge nyelve, belülről pergett benne, ide-oda verdesve a nedves hüvelye falában. Ahsoka lábai közt, a twi'lek természetesen továbbra is vágytól fűtve habzsolta a lány ágyékát, amely egyre jobban ficánkolva próbált utat törni maga előtt a kielégülés felé. A nő mindkét kezével a lány fenekét markolta és mohón tolta magához a szűzies csodát. A twi'lek ajkai egyre dinamikusabban kényeztették a lányt. Nyelvével egyre gyorsabban csiklandozta a togruta puncit, miközben mutatóujjával bemerészkedett Ahsoka fentebbi nyílásába. A lány hangosan felnyögött, ahogy Aayla ujja análisan is elvette szüzességét.


A két Jedi fantasztikus gyönyöröket élt át, miközben egymás vagináját kényeztették hosszú-hosszú percekig. Ha valaki megpillantotta volna kettejüket, az erotikus gyönyör fogalma új értelmet nyert volna. Aayla tovább ujjazta a togruta gömbölyded fenekét, miközben nyelvével a vagináját izgatta. Ahsoka nem bírta tovább. Az élvezetek olyan fokára hágott, ahol a teste már nem bírta tovább, és megadta magát a twi'lek nyelvének és ujjának kacér érintéseinek. Teste minden porcikájában beleremegett az élvezetbe, Ahsoka pedig egy hangos kiáltással ért a csúcsok csúcsára. Pokoli vágyaktól duzzadó, gyönyörű nőies csodája pillanatok alatt tudatta Aaylával, hogy elélvezett. Ahsoka vaginájából a kielégülés nedve csordogált végig bársonyos, narancssárga fenekén, egész a combjáig. A twi'lek nő orrával beledúlt a kielégült, nedves togruta kincsbe, majd egy utolsó nyelves csókkal búcsúzott tőle. Fokozatosan eltávolodva, apró, de érzéki csókokkal bombázta a vagina környékét, a lány combjaitól egészen annak hasán és mellein keresztül, a nyakán át, a szájáig.


Percek múltán, a két csupasz Jedi egymás mellett feküdt az ágyon, körülöttük a kielégültség édes illata terjengett.
- Köszönöm, ez nagyon finom volt! - hálálkodott még mindig bódult állapotban a togruta lány, lehunyt szemmel, arcán bájos, kislányos mosollyal.
- Ugyan, édesem. Nekem is legalább akkora öröm volt, mint neked. Én köszönöm. - felelte Aayla, majd lassan közeledve Ahsoka kiszáradt szájához megnedvesítette azt és újabb lágy csókokkal hálálta meg neki ezt a fantasztikus estét, amit minden bizonnyal egyikük sem felejt el egyhamar...


 

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: