Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágyak vagy álmok 2.

Julie rohant fölfelé és a szobába lépve ledobálta a ruháit és csábító pózban feküdt le az ágyra. Mikor nyílt az ajtó még homorított, hogy jobban érvényesüljenek a mellei, és mikor meglátta kilépett be az ajtón, hirtelen meg sem tudott szólalni. A kis vörös hajú dundi nő vigyorogva állt oda az ágy mellé.
- Kristie vagyok. - mondta magabiztosan - Nem tudtam, hogy ma ketten leszünk megint. Te is voltál már itt? - Julie zavarában magára húzta a takarót, és dadogva mondta.
- Igen, voltam már itt. - annyira megalázónak érezte a helyzetet, hogy ez a lány fizetett kurvának nézi, hogy nem mert tiltakozni. Mit is mondhatott volna? Azt, hogy ő egy férjes asszony? Inkább hallgatott és elkezdte szedegetni a ruháit, mikor a férfi belépett. Leült az ágy szélére és odahúzta magához a lányt.
- Ne szaladj el. Nem fogod megbánni! - és a nyakába csókolt. Mikor érezte, hogy a lány ellenállása csökkent odaintett Kristienek.

- Gyere, kezdheted. - a kis vörös rögtön magabiztosan markolta meg a férfi merevedő szerszámát és nyalogatni kezdte, aki a lánnyal csókolózott.
Julie lassan oldódott és zavartan fogadta a nő közeledését, aki az ő csiklóját is kezelésbe vette. Egyre jobban belemelegedett, az ujjait is belemélyesztette a lány puncijába, és már a férfit el is hanyagolta, aki ezért nem haragudott és föltalálta magát, mert Kristie puncijába mélyesztette az óriási hímtagot, és közben a lányokat nézte, ahogy élveznek. Julie még soha nem érezte egy másik nő érintését ilyen közvetlenül. Most élvezte és a remegés, mint a vulkán robbant ki belőle. Kristie abbahagyta a nyalogatását és a férfi is kirobbant a lány rángatózását látva. Ekkor lefeküdt az ágyra és a két lánynak kínálta föl magát. Kristie tudta a dolgát és segített Julienak is megtalálni a ritmust. Elkezdték együtt és felváltva szopogatni és nyalogatni a férfit, aki pillanatok alatt újra merev lett és élvezte a lányok kényeztetését

. Julie érezte a másik lány forró leheletét, ahogy a szájuk összeért. Kristie nyelve kígyózva siklott át a szájába, amikor a duzzadó makk fölött összeszorult az ajkuk.
- Ez a te napod. - suttogta Kristie. Julie mint egy bábú hagyta, hogy irányítsák. A férfira feküdt háttal. Az ismerős keménység gyorsan beléhatolt. A férfi széthúzta a combjait az övével. Kristie nyelve így szabadon játszadozhatott a csiklójával. A férfi tenyere a mellbimbóját simogatta, alig érintve azokat. Teste megfeszült a gyönyör közeledtére. Szemeit lehúnyva várta az ismerős robbanást, de most más jött.

A puncijából induló kavargó élvezet, mint egy ezerkarú polip hálózta be a testét. Először a lábait, majd a hasát, a melleit. Megállt, és ringatózva elidőzött a kemény mellbimbóknál, amiket a most a hüvelyk és mutatóujja közé fogva izgatott a férfi. Majd felkúszott az arcára a szájára a nyakára, ahol ismét nyalogató nyelvvel, forró mohó ajkakkal találkozva újabb lendületet kapva lezúdult ismét oda, ahol a hüvelyének falához feszülő, lüktető keménység és Kristie vonagló nyelve nem engedett pihenést. Ez az örvény újra és újra magába szívta alig-alig engedve egy kis enyhülést.

Szája szétnyílt. Lihegése betöltötte a levegőt. Egy pillanatra oldalra nézve hirtelen Kristiet és egy gyönyörű barna fiút pillantott meg. Kristie arca lángolt az élvezettől, ahogy a rajta fekvő test mozdulatai egyre jobban felkorbácsolták az érzékeit. Julie már semmin nem lepődött meg. A combjai közt ugyanazt az arcot pillantotta meg, amelyik az előbb Kristie melleitől a szájára siklott. Kristie észrevette a csodálkozást, és kuncogva megkérdezte:
- Na mit szólsz az Orlandó ikrekhez?

Julie továbbra is mint egy bábú hagyta, hogy azt tegyenek vele amit csak akarnak. A gyönyör egy pillanatra sem szűnt meg. Felültették. A Kirstieval szeretkező Orlandó fivér legurult a lányról. Juliet beleültették a mereven ágaskodó péniszébe. Már a behatolás pillanatában elérte a következő kéjes csúcsot. A három férfi és két nő mindenféle pozitúrát kipróbált. A két fiú mindenben alárendelte magát a Főnöknek, aki azért engedékeny volt és nem sajátította ki magának a két lányt. Hajnalban Julie már szeretkezés közben elaludt. A többiek magára hagyták a szobában és elmentek úszni. Julie, amikor kinyitotta a szemét, és megmozdult úgy érezte, mintha lefutotta volna a maratoni távot legalább kétszer. Minden izmát érezte külön és mindegyik fájt. A szobában nem volt senki rajta kívül. Az ablakon bezúdult a napfény. Tudta, hogy meg kell mozdulnia és meg is tette. Bement a fürdőszobába és megengedte a vizet a fürdőkádba. Talált színes fürdősót és a vízbe szórta majd mikor már tele volt a kád, beleereszkedett a forró illatos habokba. Eszébe jutottak az éjszaka történtek és ettől nagyon furcsán érezte magát. Nem értette mi történt vele, mi vonzza ide. Úgy érezte, mintha elvesztette volna az akaratát, az egyéniségét, mintha ő már nem is létezne csak azért, hogy annak a férfinak örömet szerezzen.

Becsukta a szemét, és teljesen elengedte magát, mikor a férfi belépett és leült a kád szélére. Nagyon elegáns volt, sötét öltöny volt rajta.
- Jó reggelt - mondta fáradt hangon és benyúlt a víz alá azzal sem törődve, hogy a zakója, inge vizes lesz és az ujját a nő hüvelyébe mélyesztette. Julie hatalmasat sóhajtott és átadta magát az érintésnek. Már nem akart önmaga lenni már újra csak a férfinak akart megfelelni. Amikor a csúcsra jutott a férfi kihúzta az ujját és megtörölte a kezét majd szó nélkül kiment a fürdőszobából. A lány gyorsan megtörölközött és rohant a férfi után a szobába, de azt már nem találta ott, csak a vizes ujjú zakót és inget látta az ágyra dobva. Felöltözött és sietett a férfi után a nappaliba majd a konyhába, de nem találta sehol. A ház üresnek látszott. Körülnézett és mivel éhesnek érezte magát reggelit készített. Éppen a forró kávéját kortyolgatta mikor a férfi belépett.

- Te még itt vagy?- a hangja hideg volt.
- Készítsek neked reggelit?- kérdezte ő.
- Nem kell. Menned kéne már. -
Julie csalódottan tette le a bögréjét és elindult a műhely felé.
- A kocsid a ház előtt áll - hallotta a férfi hangját a háta mögött, és mikor megfordult az odadobta neki a kulcsot.
- Szia- mondta még a lány bátortalanul, de választ már nem kapott.

Amikor kilépett a házból hunyorogva nézett körül. A szikrázó nap bántotta a szemét. A kocsiba ülve rögtön nyúlt a napszemüvegéért és a sötét üveg mögött védve érezte magát. Azt érezte, hogy védelemre van szüksége és gyengédségre, amit itt nem kaphat meg. Amikor hazaért a szobájába ment és bevackolódott a kedvenc hatalmas foteljébe. Gondolkodott az előző napokon és még mindig nem értette hová tűnik az akarata, amikor meglátja a férfit.
Valószínűleg elaludt, mert a férje érintésére ébredt föl. .
- Jól vagy kicsim?- kérdezte apáskodó hangon.
- Igen, csak kicsit elszundítottam. - mosolygott a férfira és azt érezte, hogy az érintése idegesíti. Vágyott a kedvességre, a simogatásra, de ezt nem a férjétől akarta megkapni. Nem tudta honnan jött most ez az érzés, hisz évekig éltek egymás mellett és neki nem volt hiányérzete. Azt hitte boldog ebben a házasságban. Kitért a férje simogatása elől és a szobája felé indult. .

- Készülsz valahová?- hallotta a kérdést és meg is fordult, hogy válaszoljon, és amikor a férfira nézett észrevette, hogy annak kopaszodik a feje. Eddig még soha nem figyelt fel erre a jelenségre és nem tudta mi változott meg az életében, miért lát most mindent más szemmel.
- Nem. - a hangja nem úgy szólt, mint máskor és ezt kicsit szégyellte is. Nem akart udvariatlanul válaszolni. - Esetleg van valami programod számomra? - meg volt zavarodva az érzéseitől és legszívesebben el szeretett volna bújni el mindenki elől, csak egyedül lenni.
- Igen, szeretném, ha eljönnél velem az ügyvédhez, mert néhány üzleti papírt kellene aláírnod. -
- Jaj annyira unom már ezt - mondta nyafogó hangon, ami szintén új volt tőle. - Miért nem tudsz mindent te elintézni, miért kell mindig nekem aláírni ezeket a papírokat? Úgyis te vezeted a céget és te tudod mit kell tenni, minek még ehhez az én aláírásom? - a férfi felhúzta szemöldökét és csodálkozva nézett erre az új lányra, neki is furcsa volt a lány viselkedése.
- Tudod, hogy a cég fele a tiéd, és nekem minden tranzakcióhoz szükségem van a jóváhagyásodra. Apád rendelkezett így és én ezt tiszteletben tartom.
- Jól van, mindjárt átöltözöm- ment be a szobájába a lány és reménykedett, hogy a férje nem vette észre a hangján, hogy mennyire más lett ő. Gyorsan elkészült, és amikor a tükörbe nézett sötét karikákat vett észre a szeme alatt. Fáradt volt az éjszaka történtek után és már alig várta, hogy egyedül lehessen, és át tudja gondolni az elmúlt napok eseményeit.

Az idős ügyvéd mosolyogva fogadta, hisz már ő is ismerte születése óta. Az apja és a férje barátja is volt. Arcon csókolta a lányt és megsimogatta a hátát. Julie megborzongott az érintéstől, mert úgy érezte az idős férfi nem azt a kislányt simogatta meg, akinek eddig érezte magát, hanem a nőt, a megkapható nőt érintette. Össze volt zavarodva. Érezte, hogy a lelkiismerete űzi vele ezt a játékot, hogy most mindent és mindenkit másnak lát. Az idős ügyvéd beszélgetni próbált, de Julie kelletlenül válaszolgatott és alig várta, hogy ujra otthon legyen. Aláírta a papírokat, amiket elé tettek, nem olvasta el mit írt alá csak minél előbb túl akart lenni ezen a találkozón.
- Este találkozunk- búcsúzott el az ügyvéd mikor az ajtóban álltak és ekkor a lányban mehűlt a vér, mert eszébe jutott, hogy már pár hete megigérte az idős férfinak, hogy elmennek hozzájuk ünnepi vacsorára, mert a legidősebb fia hazajön látogatóba. Remélte, hogy nagy társaság lesz és nem fog feltűnni senkinek, ha ő hamar elszökik. A férje mindig partner az ilyen szökésekben. Most a férjére nézett, aki a barátját kérdezgette a gyerekeiről. Szerette az ügyvéd fiait akik már nem éltek ebben a városban és mostanában ritkán látta őket. Julie nem ismerte a fiúkat csak elbeszélésből és most sem igazán akarta őket megismerni. Egyedül szeretett volna lenni és arra rájönni mit is kezdjen az életével.

Hazafelé a kocsiban lehunyta a szemét és a szeretője érintésére próbált gondolni, de képtelen volt felidézni. Egyedül a másik lány simogatásait érezte újra magán. Amikor hazaértek a szobájába sietett és megkérte a férjét, hogy hagyja őt most aludni, mert fáradtnak érzi magát.
- Nekem úgyis vissza kell mennem az irodába - mondta a férfi és már indult is.
Julie amikor fölébredt, úgy érezte, most legszívesebben még aludna, de ki kellett bújnia az ágyból és össze kellett szednie magát. Az órára nézett és látta, hogy még van ideje elkészülni. Forró fürdőt készített és a kádban fekve a szeretőjére gondolt újra. Próbálta elképzelni a férfi gyengéd érintését, de mindig megakadt, mert a férfitól eddig még csak élvezetet kapott és szexet de gyengéd érintést nem. Lassan maszturbálni kezdett, de most nem jött a kielégülés hiába várta, pedig a meleg víz, ahogy a csiklójához ért nagyon izgató volt. Csalódottan hagyta abba a simogatást és kelt ki a kádból.

Amikor elkészült és a tükörbe nézett nem volt elégedett azzal, amit látott. Össze volt zavarodva és ez a zavarodottság a szemeiben is látszott. Indulás előtt a férje is megjegyezte, hogy - Drágám olyan sápadt vagy - ő meg csak mereven mosolygott és nézett előre mereven.
Az idős ügyvéd házában nagyobb tömeg fogadta őket, mint amire számítottak. Julie azt hitte, hogy csak egy családi vacsora lesz, de itt annyian voltak, akiket nem is ismert. Örült a tömegnek, mert úgy gondolta így nem figyelnek föl majd rá és nem kérdezgetik mi baja. A férje rögtön eltűnt valakivel megbeszélni valamit ő meg odaállt a büféasztal elé és nézelődött. Szeretett volna valami könnyűt enni, de a nagyon dekoratív ételek közül semmi sem tudta elcsábítani igazán, aztán mégis egy tányér után nyúlt és néhány eperszemet rakott rá, majd tejszínhabot nyomott rá. Mivel evőeszközt nem talált a közelben és olyan sokan tolongtak az asztal körül, hogy nem volt kedve küzdeni érte, az ujjai közé csippentette az epreket és az édes habba mártva dugta a szájába. Lassan tolatott ki az asztalt körülálló tömegből és közben valakibe beleütközött. Magas szemüveges férfi állt előtte mikor megfordult bocsánatot kérni. A férfi oldalra lépett és jól megbámulta őt, majd szó nélkül ment az asztal felé. Julie keresett egy nyugodt sarkot ahol le is tudott ülni. Amint az eper elfogyott elindult innivalót keresni. Remélte, hogy azért nem kell majd ennyit tolakodnia. Az italos pultnál is sokan voltak sajnos és a lány már majdnem föladta a sorban állást, mikor érezte, hogy valaki megfogja a vállát és előrenyomta teljesen a pulthoz a pincér fiú elé aki kérdőn nézett rá.

- Mit parancsol Asszonyom?- Julie egy Kir Royal koktélt kért és közben próbálta megnézni a segítőjét aki ilyen gyorsan rendeléshez juttatta. Ujra a szemüveges férfit látta maga mögött. - Köszönöm- mondta neki mosolyogva, de a férfit valaki megszólította és már nem figyelt rá.
Ebben a pillanatban jelentette be a házigazda, hogy most pedig mindenki menjen ki a kertbe, mert filmvetítés lesz. Mint kiderült a fia Afrikában készített filmjét akarták levetíteni a vendégeknek. Julie kiment a kertbe és kereste hová tudna kényelmesen elhelyezkedni. A hatalmas parkban egy vetítővásznat feszítettek ki és az előtt tömörültek a vendégek. A lány a férjét kereste és meg is találta, de olyan sokan voltak körülötte, hogy nem akart odatolakodni. Az idős férfi is észrevette őt és intett neki, hogy maradjon ott nyugodtan.

Amikor elkezdődött a film a lány egy kezet érzett a vállán. Érezte, hogy a kéz elkezdi lassan hátra húzni, és amikor egy kicsit eltávolodtak a többiektől a férfitest hozzányomódik hátulról. Julienak nem volt kétséges, hogy a szeretője áll mögötte és nyomódik hozzá. érezte a férfi illatát és hallotta a hangját, ahogyan a füléhez hajolt- Ne mozdulj, mert figyelnek- suttogta és a lehelete izgatóan csiklandozta a fülcimpáját. Sokan voltak a kertben de látszólag senki sem vette észre, hogy a férfi hátulról fölhúzta a szoknyáját és a punciját simogatja, majd hatalmas farkával egyre beljebb nyomul a lányba.

Julie próbálta leplezni izgalmát és szeretett volna tiltakozni is, de képtelen volt megszólalni. Akik körülöttük álltak annyit láthattak, hogy a férfi aki mögötte áll szorosabban simul hozzá, de remélte, hogy a sötét elfedi mit is tesznek. A filmből alig látott valamit, szép képek voltak Afrikáról a film elején, de aztán már csak az járt az eszében, hogy mikor jön a robbanás a kielégülés…és az hogy legyen már ennek vége!Utálta magát mert nem mer védekezni, mert belemegy ilyen kockázatos kalandokba. Aztán jött a robbanás és nem tudta visszafogni magát hatalmasat sóhajtott, és a szeretője is egyre jobban mozgott ami már veszélyes volt a körülöttük állók miatt, ha valaki jobban odafigyel észre veheti mit is csinálnak. érezte, hogy a férfi belelövelli magját, ami már a combján csorog és a szerszámja lankadtan csúszik ki a hüvelyéből. Julie most körülnézett, hogy megnézze észrevett- e valaki valamit a közelben és a szemüveges férfi tekintetébe ütközött, aki őt figyelte. nem kétséges, hogy látta mit csinálnak. Szeretője ekkor már el is húzódott, és amikor hátranézett már csak a hátát látta, ahogy elment a ház felé.

A lány arca égett a szégyentől és a másik férfi pillantásától. Igazgatta a ruháját és szeretett volna elsüllyedni szó szerint a föld alá, de hiába, mert a leleplezője közeledett és tudta, hogy hiába menekül. A férfi mikor odaért megfogta a karját és húzta maga után a ház felé. A lány próbált kiszabadulni a szorításból, de nem sikerült. Amikor a teraszról beléptek a szobába a férfi a fürdőszoba felé terelgette, és szinte belökte az ajtón. Juli nem erre számított, azt hitte, a féri mond majd valamit, de az becsukta mögötte az ajtót és ő kint maradt. A lány a tükörbe nézve látta, hogy ki van pirulva az arca. A szíve nagyon gyorsan dobogott, megpróbálta rendbe szedni magát, majd nagy levegőt vett és kilépett az ajtón. Azt várta, hogy a leleplezője ott áll majd vádló szemekkel, de a férfi kicsit távolabb állt és többen vették körül. A lány gyorsan megfordult és ki akart osonni a kertbe, de onnan elkezdtek befelé jönni az emberek. Félreállt és várta, hogy a férje is megjelenjen az ajtónyílásban. Az idős férfi meg is érkezett és öröm látszott az arcán mikor megpillantotta gyönyörű fiatal feleségét. bele is karolt és megígérte neki, hogy most már nem hagyja magára. Julie örült ennek, de legszívesebben hazament volna. Az arca még mindig égett a szégyentől és a szeretkezéstől. Zavartan nézett körül és kereste a férfit, aki leleplezte. A férje közben beszélt hozzá, a filmről kérdezgette, hogy hogyan tetszett neki. Próbált kitérni a válasz elől azzal a kifogással, hogy bejött a toalettre és nem sokat látott a filmből.

- Mikor megyünk haza? - kérdezte a férjét, de az nem figyelt rá, mert meglátott megint egy ismerőst, aki felé el is indult Juliet is húzva maga mögött.
- Julie Kedvesem szeretném neked bemutatni Tomast a vendéglátónk fiát, aki tiszteletére ezt a vacsorát rendezték - mondta és a lányt maga elé tolta a bemutatandó férfi elé.
- Tomas ő Julie akiről már meséltem neked a feleségem - szólt a férfihoz, aki szigorúan nézett a lányra. Julie arca még jobban elkezdett égni mikor a férfi szemébe nézett. Leleplezője állt előtte, akiről most kiderült, hogy a férje ügyvédjének a fia és ez a férfi nézte végig amint ő a kertben egy idegennel szeretkezik a tömegben.
- Az előbb már összefutottunk a hölggyel csak akkor még nem tudtam, hogy a te feleséged- mondta Georgenak a férjének. A lány várta, hogy kezet nyújt neki, de a férfi nem tette. Alig mert ránézni, a tömeget figyelte, hogy hátha talál valami kiutat szorult helyzetéből, mikor a férjét valaki megint elragadta és félrehúzta valami fontos beszélgetésre.
- Azt hiszem nekünk nincs már megbeszélnivalónk- mondta Tomas ridegen és megfordult, hogy otthagyja a lányt, de ő meg akarta magyarázni neki, hogy ő nem olyan mint amilyennek gondolja és utánanyúlt-

- Kérem, várjon!- szólt segélykérőn. Tomas visszafordult és megvetően nézett rá.
- Mit akarhatsz még tőlem?
- Meg akarom magyarázni… - próbálta visszatartani a férfit, de az kihúzta magát a lány kezei közül, de szembe fordult vele és gúnyosan kérdezte.
- Kevés volt a barátod?- Julie arca ujra égett.
- Én nem szoktam…. - dadogott a lány, de aztán meg sem tudott szólalni, mert a férfi belekarolt és húzta magával.
- Meggondoltam magam- mondta - azt hiszem én is kipróbállak- vezette a lányt a fürdőszobába ahol a falhoz nyomta miután bezárta az ajtót és erőszakosan megcsókolta. julie megpróbált védekezni, de ez csak egy pillanatig tartott. Engedte, hogy a férfi a szájába hatoljon a nyelvével és szenvedéllyel, gyűlölettel csókolja. A lány szédült és fájt a szája, mert Tomas meg is harapta. A férfi keze közben a melleit markolta durván, majd ellökte őt magától és szikrázó szemekkel nézett rá.

- Akarsz még? – kérdezte, majd szétfeszítette a lány combjait és a lába közé nyúlt.
- Ne! Kérem! Ne! - könyörgött a lány szinte sírva. - Ne így!
- Úgy szereted, ha mindenki lát?- mondta neki a férfi még mindig haraggal és gyűlölettel a hangjában és az ágyékához nyomta duzzadó hímtagját.
Erősen szorította a lányt a falhoz, aki már megadta magát és nem ellenkezett. Egy mozdulattal beléhatolt és a fenekénél fogva fölemelte a lányt aki átkarolta a lábaival a derekát.

Tomas megfordult és a mosdóra ültette a nőt és úgy nyomakodott egyre beljebb. Julie átölelte a nyakát és már nem félt, a férfi fülébe csókolt és a vágytól lihegve várta a robbanást. A férfi teljesen kitöltötte és már a durvasága is elszállt. Húzta le róla a ruhát és a melleit csókolta, a nyelveivel bejárta a nyakát, fülét majd a szájára tapadt. Amikor érezte, hogy robbanni fog próbálta magát visszafogni, de képtelen volt mikor megérezte a nő hüvelyének lüktetését. Hatalmas sóhajjal élvezett bele a lányba, de nem engedte el, erősen szorította magához és a lány is a nyakába csimpaszkodott.

Pár perc múlva mikor kezdtek lehiggadni először a férfi mozdult meg. Leengedte a lányt a földre és lábra állította. Megengedte a csapot, és a hideg víz alá nyomta a fejét. A szemüvegét törölgette egy törölközővel, majd a vízcseppeket itatta föl az arcáról és közben a lányt nézte, aki a ruháit szedte össze és próbálta rendbe rakni magát. Aztán a férfi még egyszer magához húzta és megcsókolta, de most már nem volt a csókjában harag. Julie arca égett a percekkel azelőtti kéjtől, amit átélt és a szégyentől is. Még mindig nem tudta feldolgozni magában azt, hogy ennyire az érzései rabja, hogy nem tud ellenállni, nem tud védekezni, hogy ilyen helyzetekbe kerül. Fölnézett Tomas arcára és próbálta kitalálni a gondolatait, de a férfi bezárkózott és már kifürkészhetetlen volt. Próbált újra közelebb lépni hozzá, de ekkor a férfi már az ajtóhoz lépett és kinézett. Mivel nem látott senkit a közelben odaszólt a lánynak.
- Mehetsz. - és szinte kilökte az ajtón.

Julie érezte, hogy most már nem bír itt maradni tovább és meg akarta keresni a férjét, hogy menjenek haza gyorsan. A hatalmas nappaliban szinte mindenkinek ital volt a kezében ésd a hangulat is eléggé emelkedett volt. A férje egy társaság közepén állt és az arca felderült mikor őt meglátta.
- Ismeritek a feleségemet?- kérdezte és a lány rögtön látta, hogy már sokat ivott. Bemutatkozott mindenkinek és elkezdte a férjét az ajtó felé támogatni.
_Haza kell mennünk. Sokat ittál. - motyogta és szinte örült is, hogy a férje ilyen állapotban van, mert ha kicsit jobban megfigyelné őt, akkor biztosan észrevenné, hogy vele sincs minden rendben.
A kocsiba ülve a férje még kicsit akadékoskodott és vezetni szeretett volna, de sikerült lebeszélnie róla. Mire hazaértek el is aludt a kocsiban és ő a házvezetőnő segítségével támogatta be a házba.

Julie másnap sokáig aludt és mikor fölébredt a férje már nem volt otthon. Még az ágyban heverészett és az előző napon gondolkodott mikor a házvezetőnő bekopogott és aztán bedugta a fejét az ajtón.
- Magát keresik - mondta halkan, aztán mikor látta, hogy nem alszik beljebb lépett.
Mikor meghallotta, hogy Tomas van itt akkor kipirulva pattant ki az ágyból, és sietve kapkodta magára a ruháit. Meg sem nézte, mit vesz föl. A kezével simította le éjjel összeborzolódott haját és anélkül, hogy tükörbe nézett volna lépett ki a nappaliba. A férfi az ablaknál állt neki háttal és kifelé nézett. Julie meglepetten látta, hogy milyen jóképű. Zavartan állt meg előtte mikor az végre megfordult és végigmérte.
- Korán jöttem? Fölébresztettelek? - a tekintete perzselt. A házvezetőnő kiment közben és a férfi rögtön a lány arcához nyúlt és megsimította.
- Jól aludtál?- mondta szinte suttogva és már hajolt is a lány szája fölé és megcsókolta.
Julie meglepetten viszonozta és karolta át a férfi nyakát. Csimpaszkodnia kellett, mert a férfi olyan magas volt.
- Találkoztam Georgeval és ő mondta, hogy még alszol. Nem bírtam ki, hogy ne jöjjek ide és ne lássalak ébredés után. - mondta és közben ölelte a lányt. - Julie szive hatalmasakat dobbant. Kezdett fölengedni. A férfitól megvetést várt és csak kedvességet kapott. Meg volt zavarodva. Tomas benyúlt a pólója alá és a mellbimbóit simogatta, amik rögtön reagáltak az érintésre és megkeményedtek.
- Kérlek ne itt!- suttogta fölizgulva és próbálta a férfi kezét kihúzni a póló alól.
- Akkor menjünk innen- mondta a férfi és már húzta is az ajtó felé. Julie végignézett magán és ijedten látta szedett-vedett öltözékét. Nem lehet, magyarázta meg, mert föl kell öltöznie is és még nem is zuhanyozott.
- Fél óra múlva találkozzunk a belvárosban - mondta a férfi és elmagyarázta hol az a kávézó, ahol várni fogja.

Amikor a férfi elment, Julie gyorsan kezdett készülődni. Zuhanyozott és a ruháit gondosan válogatta. Tetszeni akart a férfinak. Már a kocsiban ült mikor eszébe jutott a férje, hogy mit fog neki mondani, de éppen kigondolta volna mikor csörgött a telefonja.
- Hallom, hogy Tomas elvisz reggelizni. Jó szórakozást kicsim - A lány meglepődve indult és hamar odatalált a kávézóhoz ahol Tomas várta egy kávé mellett.
- Kérsz te is?- nézett végig a lányon. Julie éhes volt, de most annyira izgult, hogy úgy érezte, egy falat sem menne le a torkán.
- Nem - válaszolta és látta, hogy a férfi már állt is föl és megfogta a kezét, úgy húzta maga után kifelé. Az utcán meleg volt és ott sem engedte el a kezét, sőt közelebb húzta magához. Julie félt hogy meglátja valaki őket, de szerencsére nem sokáig mentek az utcán, mert a férfi egy közeli kapualjba befordult. Ő szó nélkül követte, és amikor már a liftben voltak odasimult hozzá. Tomas gyengéden csókolgatta, becézgette a szájával, a hajába túrt és a lány úgy érezte mintha ezer pillangó repdesne a gyomrában. Julie azt sem tudta melyik emeleten szállnak ki, követte a férfit és egy lakásba lépve teljesen elszabadultak az érzéseik. Tomas fölkapta a lányt és a hálószobáig meg sem állt vele.

Letette az ágyra és közben a ruháitól próbált megszabadulni fél kézzel, a másik kezével a lányt simogatta. Julie ledobta testhezálló miniruháját és egy szál pici bugyiban ült az ágyon. Tomas a látványtól teljesen felizgulva állt meg a lány előtt majd odatérdelt az ágy elé és félrehúzta a bugyit és simogatni kezdte a lány csiklóját, szeméremdombját. Érezte, hogy a lány megremeg az érintésétől és ekkor a nyelvét is bevetette, erős nyelvcsapásokkal kezdte izgatni a lány punciját, aki ezt hatalmas sóhajokkal jutalmazta. Amikor bedugta mélyen a nyelvét a hüvelyébe. Julie már úgy érezte, mindjárt felrobban, pedig a férfi ujjai is oda tartottak és megnyitották a kéj felé vezető utat.

- Kérlek! Kérlek! - könyörgött a lány – Kérlek, gyere belém! - és ekkor a férfi sem tudta magát már visszafogni tovább és felemelte a lány lábait és belehatolt. Nagyon gyorsan jutottak a csúcsra és mind a ketten lihegve feküdtek az ágyon. Tom a lány után nyúlt és magához ölelte. Julie földöntúli boldogságot érzett ettől a mozdulattól. Előző szeretője soha nem mutatott gyengédséget irányába és ez nagyon hiányzott neki. A kéj a kielégülés nem elég bármilyen is gyengédség nélkül. Végigsimította Tomas mellkasát és boldogan konstatálta, hogy a férfi megremeg az érintésétől. Ekkor fölbátorodott és elkezdte a nyelvével izgatni a mellbimbóit, csókolta a nyakát majd a hasa felé haladt és végül a lelohadt férfiasságához ért amit a markába fogott és finoman simogatni kezdett. A heréit megemelte és ekkor már érezte, hogy a férfi nem közömbös a második menetre is kész lesz hamarosan. A szájába vette a heréit, majd a makkját kezdte cumizni és közben markolni is.

Tomas sóhajaiból tudta, hogy jó az amit csinál és ekkor kezdett a nyelvével körkörösen mozogni a makkon. A férfi lenyúlt a lányért és megfordította, hogy közben a puncijához férjem és nyalta, kényeztette, az ujját bedugta a csiklóját simogatta a nyelvével körkörös mozdulatokkal. Szinte egyszerre kezdtek el élvezni majd összeölelkezve aludtak el kimerülve.
Nem sokat aludhattak. Julie volt aki először megmozdult és a hasa is nagyot kordult.
- Ma még nem ettem- mondta szégyenlősen. Tomas nevetve kelt föl.
- Pedig azt mondtam Georgenak, hogy elviszlek reggelizni. Akkor most beváltom az ígéretemet - mondta és már kelt is föl az ágyból. Julie csodálva nézte szép férfias testét. - Maradj itt, ne mozdulj!- kérte a lányt és egy fürdőköpenyt magára kapva már ment is ki a konyhába. Pár perc múlva egy tálcányi étellel jött vissza.
- Sajt, jam, vaj, szőlő és kenyér. Ez van itthon. A kávé készül. - törökülésben ültek a tálca mellé és enni kezdtek. Tomas nem bírta ki, hogy ne etesse a lányt, aki ezt a gyengédséget hálásan fogadta. A férfi, amikor a szőlőszemeket a lány szájába tette és az bekapta a férfi ujját is, és szopni kezdte, újra fölizgult és a lány szájára tapadva újra ölelte és húzta magára a lányt. Nem tudott betelni a testével.

A tálcát letette az ágy mellé, és már vette is a szájába a lány mellbimbóit, majd simogatta a punciját és mikor az ujjai könnyen becsusszantak a nedves mélységbe, már húzta is magára a lányt, aki most így fölülre kerülve saját maga igazította be a férfi farkát a hüvelyébe. Úgy érezte ennyire mélyen még nem volt benne senki és egy pillanatra meg is állt élvezni ezt az új érzést, majd mikor a férfi elkezdte mozgatni a csípőjénél fogva ő is belelendült a mozgásba. Julie érezte, hogy most nem jön olyan gyorsan a robbanás és nem is akart sietni, végre élvezni akarta az összetartozást, az összefonódást. Tomsa viszont egy mozdulattal átlendítette őt megint az élvezetbe, amikor a farka mellé bedugta az ujját is és ekkor eddig még nem érzett robbanás indult el a testében. A férfi látta a robbanást és levette magáról a lányt, aki rögtön a férfi farkát vette a szájába és így juttatta el a csúcsra.

Mikor végre magukhoz tértek semmi kedvük nem volt fölkelni, de elkészült a kávé, ami erős illatával belengte a lakást. Most Julie ment ki és hozta be az innivalót, és amint végeztek vele alány tudta, hogy mennie kellene. Fájt az elválás. Szeretett volna még a férfi karjaiban pihenni, beszélgetni vele, megismerni, hisz alig tudott róla valamit. Ismerte minden rezdülését a testének, de az életét, a gondolatait, azt még nem.
Eszébe jutott előző szeretője, aki nem is akarta, hogy bármit is tudjon róla és nem is akart tudni semmit, még a nevét sem. Kicsit rémülten nézett Tomasra zuhanyozás közben, de aztán meg is nyugodott, mert a férfi rögtön észrevette, hogy kétségei vannak és már ölelte is át, hogy megnyugtassa. Mivel Tomasnak csak férfi illatú tusfürdője volt örült neki, hogy ezt az illatot viheti magával egész napra. Már öltözött mikor a férfi újra átölelte és ő legszívesebben a karjaiba omlott volna megint. Nem beszéltek meg konkrét időpontot, de Tomas megígérte, hogy keresni fogja őt. Még egy utolsó ölelés, csók és a lány már ment is a kocsijához. Könnyűnek érezte magát és boldognak még akkor is mikor hazaért és leült a tükör elé. Amikor meglátta magát a tükörben alig ismerte meg ezt a csillogó szemű ragyogó nőt. Tudta, hogy ezt a ragyogást nem tudja leplezni a férje előtt, ezért ki kell találnia valamit. Néhány óra mulva amikor George hazaért Julie a nappaliban várta. Idegesen ült vele szemben a vacsoránál és azon járt az esze, hogyan mondhatná meg a férjének, hogy ő már más, mint előző nap volt.

George kérdezte Tomasról, hogy milyen volt a közös reggeli és ekkor a lányban megindult valami, amit nem tudott leállítani.
- Szerelmes vagyok George- bukott ki belőle. - Tudod, hogy nem volt előtted még kapcsolatom és nem is tudtam milyen az egy férfival lenni. Te voltál az első és sokáig az egyetlen az életemben és nem is vágytam másra, de most berobbant az életembe a szerelem és nem akarok küzdeni ellene, mert olyan szép, olyan elsöprő. Minden korlátozás nélkül akarom átélni ezt az érzést. - az idős férfi elgondolkodva nézett gyönyörű ragyogó feleségére, aki már érezte, nem az övé többé.
Julie fölállt az asztaltól és az ajtó felé indult. A férfi szomorú volt de nem akarta megállítani a lányt. Szerette volna, ha boldog és hálás volt neki, az eddig vele töltött évekért.
A lány nehéz szívvel ült be a kocsijába és könnyes szemeit törölgette. Nem csomagolt össze, nem vitt magával semmit csak azt érezte, hogy a kedvesével kell lennie, ölelnie kell és éreznie.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lolamacko ·
Elkészült a 3. rész
http://www.tortenetek.hu/browse.php?act=detail&wid=22785&tid=29783
Jó olvasást!

Mária de la Cruz ·
Ritkán olvasok erotikusakat egy ideje, de mivel kérdezted a véleményem elolvastam. Hát a píszmékerem tachykardiás lett néhány mondatnál.:))
Persze az ember megtanulja, hogy az erotikus írásoknál nem moralizálni kell, csak szépen lazítani.
Köszi az élményt. Tetszik.:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: