Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üzenet...

…Pedig ha ott lennék, rálöknélek az ágyra, föléd hajolnék és szép lassan végigmérnélek a szememmel, majd pedig szépen lassan közelítenék a számmal az arcodhoz...csak hogyegy kicsit incselkedjek. Ezek után a szám a szádhoz érne, szép lassan egy csókban bontakozna ki a közös vágyunk. Ahogy szám szádhoz érne, késztetést érznék, hogy kezeimmel felfedező útra induljak ...
mert bár szemem becsukva van, érezni akarom tested minden rezdülését. Először nyakadhoz érek 1 ujjal, majd követi a többi, szép lassan végig cirógatom. Közben ajkam elválik, és nézem ahogy fokozódik a szemeidben a vágy.
Kezemmel tovább indulok, finom léptekkel a vállad felé, amelyet még ruha borít, de egy apró mozdulattal elhúzom, majd ezután a bennem rejlő vágyakat elengedem és számmal szépen haladok a szádtól a füledig, ahol elidőzök egy kicsit. Érezni aakrom ahogy leheletem milyen indulatokat kelt,de egyben kivárok. Szeretm az ilyen élvezeteket elnyújtani.
Egy apró puszival honorálom, a felgyorsult légzésed, melyet a vágytól égő tested produkál. A puszi után felemelkedek a füledtől és végigmérlek. Szemed becsukva, várod a következő reakciómat. Nagyon etszik a látvány. Ezt nyomatékosítva egy mély sóhaj hagyja el a számat, és újra a füledhez hajolva ,  finoman megharapom a fülcimpád.
Haladok lejjebb apro puszikkal, minden cm-t ki nem hagyva a nyakadon, míg az ujjaimmal újra végig simítom a másik oldalát.  Számmal elértem a válladhoz, majd felelmelkedek és magamhoz húzlak, hogy a felső toppodtól megszabadítsalak. Finoman kezeidet fogva újra hátra döntelek, és ajkam egy apró puszi nyomát hagyja újra a szádon. De nem tétovázok, haladok lejjebb a hőn áhított dombok fele.  Finom éintésekkel, apró sóhajokkal eljutok a a kebleidhez.  Először csak szemrevételezem, majd rádnézek. Rajtad apró játékos mosolyt vélek felfedezni…Sejtetted, hogy sokszor megnéztem ezeket a dombokat.
Sajnos kezeimnek nem tudok parancsolni. Megszabadulok a kapcsaidtól. A melltartó lepattan, és már sejteni lehet a körvonalakat.  Elveszem felőle, majd szádat számmal szép lassan körbejárom. Letapogatva minden apró kis részt,  a kezem is odavándorol, és szép lassan simogatom, majd nem tudok tovább várni és a bimbóidat kezdem el cirógatni. Először kézzel, majd finoman apró puszikkal, utána nyelvemmel, majd pedig számmal.
Imádok végignézni rajtad abban a kevéske fényben ami az ablakaidon beszűrödik, ahogy feletted térdelek.
Egyre jobban arra vágyok rá, hogy tested elhalmozzam érintésekkel, és puszikkal.
Ajkaim ismét felfedezőútra indulnak a felfedezetlen porcikáidon. Szám szádhoz ér, mely először kis puszikban teljesedik ki, majd nyelvem nyelvedhez ér. Apró táncokkal járják a táncot.
Míg kezem, tested ritmusát igyekszik felvenni, nem bírom tovább, és rajtad is egyre jobban eluralkodik a vágy. Lejjebb kedzek csúszni, de semmit sem kapkodok el.
Minden kis helyet kiélvezek amivel örömöt látok szemedben. Apro puszikkal tűzdelem tele a nyakad, majd kicsit jobban hozzá nyomom a fejem és egy apró kis harapást ejtek...amitől halkan felsóhajtasz. Kezeid rámcsúsznak, nyakamat és fejemet simogatod, ujjaidat gyengéden hátamra csúsztataod és körmeidet.
Uhhh libabörös leszek, majd ezt ösztönzésnek veszem a folyatáshoz, amely igen jól sikerült.
Fejem halad lejjebb lejjeb, sajnos nem tudom megállni, hogy ne kaladozzak el ismét a melleiden, melyek mind méretileg mind alakilag tökéletesek . Nyevemmel, körköresen végig járom az udvart, majd a bimbóidat veszem kezelésbe. Finom puszikkal jutalmazom, majd beveszem a számba és finoman szívó hatást fejtek ki rá, míg a másikat kezemmel kényeztetem, ujjaimmal finoman dörzsölöm...
De látom rajtad, hogy várod a folytatást, és én szeretném itt abbahagyni.  Számmal csúszok le szépen végig a hasadon majd megállok a köldöködnél ahol egy pár puszit elhagyok az úton.
Folytatás előtt jön a kedvenc részem. Nyelvemmel elértem az öv vonalát, hol kezeim is lejjebb csúsznak, derekead megfogom a kezemel és szám halad lentebbre finoman.
Csak leheletemmel borítom a bugyidon keresztül a várva várt részt .
Alaposan kiéheztetelek, hogy minden érintésemért könyörgj .
Apró puszikkal bolondozok tovább, hogy fokozzam a helyzetet, de csak a bugyid vonalai mentén, semiképpen sem érinve az érzékeny részeket. Majd elhagyva kicsit elindulok a comjaidon pici puszikkal. Visszafele nyelvemmel jelölöm ki az utat, majd egy kört rajzolok le bugyin keresztül, de sajnos azt most sem érintve...A másik combodon is végig haladok, majd visszaérve a kis ruhadarabon keresztül megnyalom…te felszisszensz és kezeid fejemre teszed, belemarkolsz a hajamba.
Felnézek, látom szemeid becsukva, teljesen átadtad magad...majd kezeimmel szép lassan eltávolítom az egyetlen egy útban lévő csipkét...újra feléd hajolok, és megpróbálok úgy hozzádbujni, hogy Szájmon minél közelebbb legyen az érinteni kívánt részhez. Nyelvem ismét nyelvedhez simul,majd testünk eddig apró rezdülései szenvedélyes tánccá alakulnak.
Kezeid lecsúsznak próbálod a nadrágom lehúzni, de abbahagyom a nyelvjátékot rádnézek és aljasan sompolygok. Még nem jött el az ideje.
Újra puszaikkal indulok el lefele, majd megállok a csípődnél, apró puszikkal körbe járom, míg kezem kezeddel játszik körtáncot, majd számmal ejutok a várva várt ponthoz.
Szép lassan sóhajtok a csiklód felett, majd közelítek. Kezeid újra a fejemre kerülnek. Apro puszikkal körbejárom, hogy az idegeiden táncoljak...majd egyszercsak mélyen belenyalok. Felsóhajtasz, majd ujjaid megmerevednek és szisszensz egyet.
Ezek után elkezdek apró nyelvcsapásokkal haladni...szépen lassan felfedezni a csiklód. Nyelvem érintéseire csípőd megemelkedik, meg-megrezeg.  Nyelvemmel gyorsítani kezdek, melyre egyre több sóhaj hagyja el a szád. Ezek a sóhajok, csak olaj a tűzre. Nyelvemmel egyre mélyebbre és mélyebbre merülök, majd ujjaim érnek oda nyelvem megsegítésésre. Először csak a jobb kezem kihasználásra, majd ujjaim csikódhoz érnek, amit arpó simogatásokkal kezdek kényeztetni, majd nyelvem helyet cserél ujjaimmal. Nyelvem csiklódat kényezteti, majd ujjam szép lassan becsúszik... Mutató ujjam szép lassan elmerül benned, majd elkezdem mozgatni. Nyelvem is egyre gyorsul, tested egyre ritmusosabban amozog. Gyorsítok...
pró sóhajaid átalakulnak...Füleimnek ez örömóda....Nekem ez a jutalom...majd tested megfeszül. Lassítok. Tudom hogy ilyenkor érzékenyebbb vagy. Szépen lassan leengeded altested. Apró puszikkal még elhalmozom, majd ujjamat kihuzom és felcsúszok hozzád és mellédbújok. Pár puszival arcodon és a szádon, majd kezeimmel apró simogatásba kezdek, hogy az utórezgéseket testeden minnél jobban tompítsam...arcod nyakmhoz dugod és átölelsz, majd pár puszi és egy nagy sóhaj hagyja el a szád.
Hozzászólások
További hozzászólások »
littlemermaid ·
Egy pornós nevével nyomulsz, így hát tömény pornóra számítottam. Ez bejött. No de mindennemű kritika és véleménnyilvánítás előtt szeretném itt kifejteni,hogy amennyiben ez itt tényleg egy chatsex amit az aktuális pároddal folytattál,akkor nagyon csúnya dolog volt ezt így kiteregetni,a tudta nélkül. Ha tud róla, vedd úgy,hogy nem szóltam.
Mindazonáltal - és itt kezdődik a kritika része - nem hiszem el,hogy ez egy chatszex. Az előadásmód élettelen, valószerűtlen, mesterkélt akar lenni. Ha valaki ilyenre adná a fejét, nem hiszem,hogy ebben a stílusban tenné. Az pedig oké,hogy a lányoknak akartál kedveskedni,de a saját részedet kivágni nem volt sem szép,sem jó ötlet, mert így még egysíkúbb lett az egész történet.
Sajnos ez most nem tetszett,de ne csüggedj el, ha saját magad által megírt történetet küldenél be, véleményem szerint az jobb szavaztokat kapna!

MiaGold ·
Sajnálom, hogy a nevem csalódást okozott, mert tőlem tömény pornóra nem lehet számítani. Ami azt illeti egy két durva stilisztikai hibát, és a szövegszerűvé tételt leszámítva nem változtattam a beszélgetésen. Valamint beszélgetésnek nem lehetne nevezni, mert meglehetősen egyoldalú volt, és a saját részem nem azért lett kihagyva mert nem vállalom fel, hanem mert nem volt kommentárom pár "folytasd csak" "na és még mit tennél velem" jellegű megjegyzésen kívül.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: