Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üveggolyó

Láng csap fel a szürke ég fölé. Elindult. Egy üveggolyó a lejtőn kúszik. Még félénken döcög, de később megállíthatatlanul sebes. Kopott, törékeny, könnyes, erős, nehéz és gyors lesz. Próbálják oltani a tüzet?! Gurul, csak gurul. Egyedül, magányosan. Akadályokat átugrálva, faleveleket kettészelve, a napsütést előnyére fordítva a havas, jeges útón csúszva. Esőcsepp? Esőtáncot jár a tűz oka?! Egyre sebesebb. Egyre kopottabb! Egyre törékenyebb. Egy szellő simogatja, mi tűszúrás neki. Elveszik a világ egyik homályos, macskaköves útján. Most már megállíthatatlan! És nézzék csak! Milyen meglepetés! Még egy üveggolyó. Örült hajsza! Ez már véres csata! Vajon ki fog leérni a lejtő aljára legelőször? Az üveggolyó előnyben van! Egyre magasabbak a lángok! Igen, de nem! Nem... de igen! NEM! Most mi történik? A kopottabb üveggolyó előrébb van! Az újonnan érkezett… lesodródott az újról. A kopott kicsit szabálytalanul, de elérte a célját. Ez a játék már csak ilyen. Most már nem csak döcög. Most már sebes és megállíthatatlan. Kopott és törékeny! De erős. Túlélte az első éjszakát. Az első telet! Könnyessé és nehézzé vált ettől. Egyedül van… még mindig. Gördül tovább a szürke homályba. Talán már várja is az út végét. Még mindig próbálják eloltani a tüzet? Hihetetlen. Újra nappal. És már látszik a célvonal. Vajon megbotlik a végénél? Vajon beér és öröm ül majd arcára? (Vajon várja majd valaki? Vajon rajtam kívül eszébe jut valakinek, hogy Ö azért harcolt, ami másnak semmit sem jelent?) Hiszen milyért harcolt? Semmiért! DE MEGTETTE! Végig csinálta! És a lángok? Lángok nem terjednek sehova, csak az üveggolyó fejében, szívében gyilkol. Így a lángokat nem lehet eloltani.
Hasonló történetek
26010
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
20880
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Tetszett. Ügyesen fokoztad a ritmust, tetted érdekessé, izgalmassá.

Dardan ·
Tűzmadár te itt mindent elolvasol hogy szinte mindegyikhez írsz?
Tűzmadár ·
Nem.
Tűzmadár ·
Elnézést a tegnapi tömörségemért, de nem sok időm volt.
Nem olvasok el mindent, csak a novella, és egyéb kategóriákat. Viszont vannak kivételek, ha nagyon hosszú, azokat se, ugyanakkor más kategóriákból is azokat, miket ismerősök írtak, vagy a bevezető felkelti az érdeklődésemet.
Előfordul olyan is, hogy nem olvasom el a művet, mégis írok a fórumába, mivel érdekesnek találom a témát, amiről szó van. Ebben az esetben természetesen nem a műről írok.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: