Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Úton hazafelé-Szerencsés hazatérés és folytatás

Óvatosan settenkedtünk be házunkba, ügyelvén, nehogy lebukjunk. De anyukám már a konyhában ügyködött, az ebédet készítette. Kellemes illat járta be a házat, össze is fojt a számban a nyál.
Köszöntünk, aztán a szobámba igyekeztünk. Éppenhogy beértünk, Robi magához szorított, vadul megcsókolt. Nyelveink őrült táncot jártak. Ő egyik kezével megmarkolta a fenekem, ágyékához nyomott, másik kezével a hosszú, vörös hajamba túrt, tincseimmel játszott. Én szőke hajába túrtam, nyakát cirógattam, másik kezem pedig pólója alá nyúlt, derekát ingereltem, tudtam, hogy az nagyon tudja őt izgatni. Az a keze, amelyik fenekemet markolta, az most előrébb vándorolt, bugyimon keresztül izgatta a csiklómat. Nagyon nedves voltam, Robi szintén izgatott állapotban volt, tanújelét ennek merev férfiassága adta.

Robi ujja félrehúzta a már nedves, aprócska, fekete bugyimat. Egy egyszerű, selyemből készült bugyi volt, semmi díszítéssel, éppen ez volt benne az izgató. Csipke híján, jótékonyan takarta a borotvált, igen igazgatott és nedves testrészemet. Robi ujja a nedves nyílásom körül körözött, az őrületbe kergetve ezzel. Én nadrágját kezdtem lehámozni róla, nem volt könnyű dolgom a merev pénisze miatt, boxerjából mintegy sátrat csinált. De ez sem érdekelt, boxerját is levettem. Ott állt előttem meztelen alsótesttel. Magához húzott, amennyire csak lehetett, ujját visszahelyezte nedves nyílásomhoz, tovább játszadozott velem. Feladtam!
Úgy igazgattam magam és úgy igazítottam, irányítottam Robi ujját, hogy az belém csusszant. Robi többi ujja is belém furakodott. Lovagló mozdulatokat tettem. Robi kihúzta belőlem ujjait, magához húzott. Lábam közé igazítottam merev, kemény péniszét. Pont úgy értünk így össze, hogy az ő pénisze, az én csiklómat tudta izgatni. Robinak se kellett több, magával rántott az ágyra.

Óvatosan huppantunk le a pihe-puha, megvetett ágyra. Arra az ágyra, amely már számtalanszor volt tanúja olykor vad, olykor romantikus, olykor játékos szerelmi játékainknak, szerelmeskedéseinknek. Néha gyermeki, néha őrölten szenvedélyes pettingjeinknek. Robi hanyatt dőlt az ágyon, én felé térdeltem. Megmarkolta kerek melleimet. Felhajolt, de csak annyit, hogy mellbimbómat szájába vegye és nyelvével játszhasson vele. Én megfogtam kemény férfiasságát, csiklómhoz dörgöltem. Fenekemhez irányítottam, nyomást gyakorolva rá. Mintha próbálnék beleülni, hogy fenekembe hatoljon. De ez csak a játék része volt. Megfogtam, megsimogattam a makkját, éreztem, hogy az első előnedvcseppek már kiszivárogtak. Robi gyönyörű kék szemei csukva voltak, szája résnyire nyitva, enyhe nyöszörgések, sóhajok szűrődnek ki rajta.

Ekkor nem húztam tovább az időt, Robi férfiasságába ültem. Azt a csodálatos érzést nem lehet leírni, amit éreztem. Van arra szó, hogy mit érez az ember lánya, amikor a szerelmét, a számára egyik legfontosabb embert olyan közel engedi magához, ahogy nő engedhet férfit? Amikor a 18 éves lány se lány, hanem nő? Amikor azt teszik, ami két ember között a legszorosabb testi kapcsolat, ami a világon a legbensőségesebb dolog, ami igazából két emberre tartozik! Megosztják egymással testük minden apró rejtekét, hibáját és szépségét! Nincsenek titkok, hiszen minek? Minek titkolózni az előtt, akit szeretünk, akibe szerelmesek vagyunk, aki életünk része, életünk értelme?
Nehéz szavakat találni ilyen érzésekre. Felszínesen, röviden és tömören csak annyit mondanánk, hogy ez az igazi szerelem.
Robi hasát simogattam, miközben lovagló mozgással is izgattam. Ő csukott szemekkel melleimet markolta, simogatta, cirógatta. Keze olykor a hasamra vándorolt, azt is simogatta.
- Szeretlek! - sóhajtott fel.

Arcomra mosoly ült ki, megcsókoltam őt. Örömmel, szenvedéllyel. Nyelvünk finoman hadakozott egymással. Majd egy apró kis puszit adtam aranyos orrára. Megsimogattuk egymás arcát, gyönyörködtünk a másikban. Láttuk egymás szemében a kéjes tüzet, a szenvedélyt. Robi nyakához hajoltam, apró puszikat, csókokat leheltem rá, lágyan simogattam, finoman cirógattam, minden olyan önzetlen érzéssel, amit éreztem Robi iránt. Örömet akart nekem okozni, és én is neki.
Nem csak kapni szerettem volna, hanem adni. Mindent, amivel boldoggá tehetem őt. A testemmel, a lelkemmel, a mozdulataimmal és tetteimmel. Egyre gyorsabban lovagoltam Robin. Ő felült. Átöleltük egymást. Egymás nyakát puszilgattuk, ő a gerincemet simogatta, én az ő nyakát. Robi teste megfeszült, mégjobban próbált belém hatolni, de ennél jobban már képtelenség volt. Éreztem magamban, ahogy elélvezett. Ahogy testemet elöntötte a melegség, de ez az érzés az én testemet is megfeszítette. Elöntött egy nagyon jó, leírhatatlan érzés. Csak
Robi létezett és én. Nem is tudom meddig tartott ez, az idő megszűnt létezni. Felálltam Robi még merev péniszéről, fenekemhez irányítottam, a tőlem teljesen átnedvesedett férfiasságát. Ingereltem őt, ahogy fenekem nyílásához vezettem és köröztem. Robi nem sokáig teketóriázott, összeszedte minden energiáját és egy számomra váratlan mozdulattal belém hatolt itt is.

Teljesen meglepett, nem számítottam tőle ennyi energiára. Valóságos kis energiabomba volt. Kéjesen nyöszörgött, nagyon kifárasztottam. Tudtam, hogy nagyon fáradt, hiszen alig aludtunk. Kicsit lovagoltam még rajta, aztán felálltam és kivezettem hátsó nyílásomból péniszét.
Egymás nyakát csókolgattuk, simogattuk. Becézgettük egymást.
-Szeretlek, egyetlenem! - suttogtam a fülébe.
-Én is téged, kicsi lány! Aranyos pici lány! – suttogta - Én kis királylányom! – sóhajtotta, majd becsukta a szemét. Hasát simogattam még, de a fáradtság álomba szenderítette. Betakartam, majd oltalmazóan mellé bújtam, aztán én is elszunyókáltam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Melcsike ·
Szerintem ez így jo ahogy van!!
Nekem ngaoyn tetszett ... és szerintem egyáltalán nem rövid ... pont jo :blush:
Gratula ehhez a történethez is :wink:
Lenochca ·
Köszönöm :)

Melcsike ·
ngaoyn ez amugy nagyon akar lenni :hushed:
SRY :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: