Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utolsó kívánság

Gyönyörű napsütéses júniusi éjszaka volt. Kinn kellemes meleg volt, a madarak csiripeltek, a munkából hazaérkező emberek özönlöttél el a kertvárost. Különleges napnak számított a mai. Ugyanis történetesen ma volt a bankettem. Az utolsó napom végzős gimnazistaként. Igaz az eseményhez semmi kedvem nem volt, lévén nem nagyon kötődtem osztályomhoz, inkább felejtettem volna őket. Úgy éreztem, hogy az éjszakát valahol a sarokban fogom eltölteni, egyedül. Ezekkel a gondolatokkal készültem otthon az eseményre, mialatt besötétedett. 7 óra, ideje indulni.

Odakinn felhőtlen, csillagos éjszaka volt. Megmaradt a délutáni kellemes meleg, esetleg egy vagy két fokot hűlt a levegő, de az ember ezt nem mindig észleli. Útban az iskolába sok minden átfutott a fejemen. Hogyan kezeljem az idióta embereket, egyáltalán elmenjek-e, vagy esetleg valahová máshova térjek be. De végül ott álltam a jó öreg gimnázium előtt. Kitártam ajtaját. Fenn már hallatszott a korán érkezők csevegése halk zene kíséretében. Az eseményt az iskola aulájában tartották, így felmentem a lépcsőn és egyenesen arra vettem az irányt. A teremben mindenkinek köszöntem, az állítólagos barátokkal lekezeltem. Körül néztem. Ugyanazok a fehér falak, ahol egykoron a szalagavató táncot gyakoroltuk, ahol üres lyukas óráinkat töltöttük el. Mondhatni nosztalgikus emlékek. De valahogy mégsem éreztem annak.

Az este átlagosan folyt. Benn olyan zene szólt, ami egyáltalán nem az én stílusom és valahogy nem bírtam hallani. Mindenki beszélgetett, vagy épp táncolt. A csevegések témája a régi emlékek felhozatala volt. Velem kapcsolatos nem nagyon volt. Úgy döntöttem, hogy kimegyek inkább az erkélyre egy kis friss levegőt szívni. Odakinn körülnéztem, volt ott egy kisebb beugró a kémény mellett. Leültem oda, majd elkezdtem kotorászni a zsebemben. Az mp3 lejátszómat kerestem. Végül sikerült kiszednem. Bedugtam a fülembe és elindítottam egy jó kis rock számot. Magam elé bámulva néztem a csillagos eget és elmerengtem a jövőt illetően.

Ott ültem már vagy fél órája. Szinte félálomban voltam. Meglepetésemre egy emberi alak ült mellettem. Észre se vettem mikor került oda. Öltözékéből kivéve egy lány volt. Majd mikor felnéztem felismertem az arcát. Egyik osztálytársam volt, Emese. De ez nem volt elég, pont az a lány volt, aki évek óta nagyon tetszett. Eléggé meglepődött arcom lehetett, mert ijedten kérdezte meg jól vagyok-e.
- Igen, jól. Bocsi, csak meglepett, hogy itt ülsz, nem vettelek észre annyira elbambultam.
- Azt látom, már vagy 5 perce, hogy ideültem - mosolygott rám.
- És mi járatban vagy itt? Miért nem a többiekkel mulatsz? - kérdeztem kicsit gúnyosan.
- Ezt akár én is kérdezhetném - elcsukló hangjából tudtam, hogy nem kicsi alkoholfogyasztáson van túl. - Láttam, hogy már egy ideje itt kuksolsz, gondoltam csatlakozok.

Nem reagáltam rá semmit. Csak néztem ki a fejemből. Akárhányszor a látóterembe terült nem bírtam megállni, hogy ne nézzek a melleire. Még így ruhán keresztül is szépen ki lehetett venni nagy melleit. Hirtelen piszkos gondolataim támadtak. Úgy gondoltam, hogy talán kihozhatok valamit a helyzetből, hisz már oly rég óta szerettem volna megízlelni őt. Végül mély levegőt vettem, és olyan oldalról próbáltam közelíteni, ahonnan talán belemegy egy kis játszadozásba. Sokat nyomott a latba az alkohol is.
- Te, Emese.
- Igen?
- Tudod... Hogy is mondjam - még mindig bátortalan voltam. - Tudod, régebben nagyon tetszettél, és szerettem volna összejönni veled, de semmi bátorságom nem volt hozzá.
- Igen? Ezt nem is tudtam. - nézett rám csodálkozva.
- Igen, így igaz. Talán még olyan elhatározás is volt benne, ha érzelmi nem is, de legalább fizikai kontaktust alakítsak ki. Még ha ez egyszeri alakom is lett volna.
- Ó, ez ám a szép vallomás.
Csönd. Nem mertem többet szólalni. Elsüllyedtem volna szégyenemben. Azon járt az agyam, hogy mi van, ha ezt szétkürtöli.

Ekkor hirtelen nadrágon keresztül rámarkolt a farkamra. A meglepettségtől szólalni se tudtam.
- Oké, mivel ilyen őszinte kisfiú voltál, mi lenne, ha játszanánk egy kicsit. Megengedem, hogy játssz az ikrekkel és még talán odalenn is barangolhatsz. Cserében én is adok neked némi szolgáltatást. Úgy látom, a kis srác ott alul nagyon szeretné.
Igaza volt, farkam pillanatok alatt megkeményedett. Csak bólintani tudtam. Nem tétovázott sokáig. Gyorsan kiszabadította szerszámomat a fogságból és lassan verni kezdte. Közben egy csókot nyomott számra. De mikor vissza akartam csókolni, elhúzta fejét, jelezve, hogy ő diktál. Csodásan kézimunkázott.

Látta, hogy már nagyon a testét bámulom, mert elkezdte kigombolni blúzát. Lecsúsztatta vállairól és kibújt belőle. Már csak a melltartó fedte hatalmas kebleit. Nyúltam feléjük, majd kicsit visszakoztam, de bólintott, hogy szabad. Kezeimbe vettem őket. Szép nagyok voltak és elképesztően puhák. Játszadozni kezdtem velük. Emese mindezt sóhajokkal nyugtázta. Láttam rajta, hogy már nagyon szeretne megszabadulni a melltartótól, úgyhogy szépen lassan levettem róla. Csinos kis mellbimbói ott meredeztek előttem. A bal mellére ismét rámarkoltam, és mint pajkos kiscica a gombolyaggal, játszani kezdtem vele. Míg jobb mellének bimbója körül ujjaimmal köröztem. Egyre mélyebbeket sóhajtott. Majd mikor elkezdtem morzsolgatni mellbimbóját, szorított egyet a farkamon és gyorsított a tempón.

Érezhette, hogy nem bírom tovább, mert hirtelen rábukott és szopni kezdte. Jól tette, hisz tényleg nem bírtam sokáig már, és telelőttem a száját. Forró ondómat bőszen nyelte. Eközben én sem tétováztam, felhajtottam szoknyáját és fenekét kezdtem el simogatni. A világ legszebb feneke volt, gömbölyded, tenyérbe illő. Ő farkamat tisztogatta. Mikor végzett, olyan mozdulat következett, amit vele való ábrándozásaimban se gondoltam. Emese, az újra harcra kész falloszomat mellei közé fogta. Puha melleit összefogta és elkezdett fel-le mozogni. Annyira izgató volt, hogy majdnem elélveztem, de szerencsére vissza tudtam fogni. Közben én is akcióba lendültem, feneke helyett lejjebb merészkedtem. Punciját céloztam meg. Bugyija már úszott a nedvességben. Nem haboztam, rányomtam ujjaimat nagyajkaira és simogatni kezdtem. Arcán láttam, hogy ez nagyon jól esik neki.

Mikor kicsit gyorsítottam a tempón, hangos, kéjes sikítást akart kiadni, de megelőzve a bajt - nehogy észrevegyenek - szabad kezem ujjait a szájába toltam. Ujjaimat szopni kezdte, mint egy faszt. Közben én se bírtam már tovább. Kivettem szájából az ujjaimat. Nyelvével makkomat kezdte el nyalogatni. Ez volt a csúcspont. Ismét egy adagot lőttem a szájába, amit ő ismét elégedetten kortyolgatott.

Kis hatásszünetet tartottunk. Egymás mellett ültünk lihegve. Én ismét melleivel kezdtem el foglalkozni. Arcát felém fordította és nyelvét a számba tolta. Most már engedte, hogy visszacsókoljak. Heves csókcsatába kezdtünk. Nem tartott sokáig, mert felállt. Letolta bugyiját, és az arcom elé tolta.
- Te jössz.
Sima, borotvált puncijába először csak beleszagoltam. Illata nagyon tetszett. Elkezdtem simogatni nagyajkait. Egy ideig ezzel húztam, de már könyörgött, hogy csúsztassam be. Eleget tettem kérésének és ujjazni kezdtem. Halk nyögésekkel nyugtázta, hogy élvezi. Először csak egy ujjamat dugtam be neki, majd még egyet. Nagyon megkívántam és már nem bírtam kivárni, nyelvemmel mélyen belenyaltam kéjbarlangjába. Folytattam az ujjazást, de közben nyelvemmel már a csiklóját izgattam. Ő közben melleit markolászta, bimbóit csavargatta és halkan, de egyre intenzívebben nyögdécselt. Farkam ismét égnek állt, úgyhogy szabad kezemmel elkezdtem verni. Az idő haladtával egyre gyorsítottunk a tempón, míg együtt mentünk el. Lihegve dőltünk egymásnak, és meg se mozdultunk vagy 10-15 percig.

Végül fülemhez hajolt és a következőt súgta:
- Köszönöm.
Majd egy puszit nyomott az arcomra, felöltözött és elment. Én is rendbe szedtem magamat. De egy ideig még ott gubbasztottam. Ismét járt az agyam. Úgy éreztem, megérte eljönni. Ujjaimon még ízlelni lehetett nedveit. Felkeltem és beszálltam én is a benn folyó társadalmi életbe. Emesével csak párszor futottam össze és olyankor kajánul nézett rám, néha szája szélét is megnyalta.

A bankett óta nem találkoztam vele, de mostanában azon gondolkozom, felkeressem-e.
Hasonló történetek
30282
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
29450
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ÉvaLeköp ·
gyönyörű napsütéses nyári éjszaka volt, amikor hófúvással beköszöntött a hajnali tél
h á n y á s

Dionsyia ·
Én csak annyit jegyeznék meg hogy engem lelombozna, ha valaki a micsodámat KIS srácnak hívná. (bár nem vagyok férfi)

De azt vettem észre, ez kényes pont a a fasziknál, és bármilyen nicknevet találsz is ki a bránernek, ha már benne van a KIS jelző, megsértődnek :blush:
bogumil ·
De, szar, hogyha kapkod az ember és mellényúl, a saját hsz-ét nem tudja javítani.
Helyesen: A jelzőt,akkor is, hogyha az a szerszám nagy, kisbetűvel írom. Viszont van úgy, hogy főnevet képzek belőle . pl: Nagybotú Kelemen. Muhahha! :smiley:
Dionsyia ·
Persze, persze, értelek.
Azért írtam csupa naggyal, mert csak így tudtam visszaadni azt a hangsúlyt amivel visszakérdeznek ilyenkor.
- KIIIIIS?

:smile:
bogumil ·
Vettem a lapot. :yum:

Pester Stone ·
Elsősorban: Új vagyok az oldalon. Nem volt más felhasználó nevem, de még nem is írtam más néven. Úgy tűnik, a névválasztással szívtam meg egy kicsit. Ez egy teljesen véletlen név, amit egy anagramma generator adott ki. Nekem tetszett, így gondoltam ez jó lesz. Nem szokások mások műveivel dicsekedni.

Másodszor: Ez az első ilyen típusú irományom, így nézzétek el nekem. Más néven, más oldalon vannak írásaim, amik sikert értek el, igaz csak széles körben. Az esetleges abszurd kifejezések annak köszönhetően, hogy este írtam a történetet, így a fáradtság sokat rontott rajta. Plusz elkövettem életemben először azt a hibát, hogy csak kétszer néztem át a művet mielőtt publikáltam. Én hibám, elnézést kérek. Legközelebb jobban odafigyelek.
bogumil ·
Részemről elnézem, de jól jegyezzed meg az aranyszabályt: ötször olvasd, s ha hatodszorra már nem találsz benne hibát, még aludj rá egy éjszakát, mielőtt beküldöd. :angry:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: