Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Út a pokolba 2. - Becky

Másnap azt hittem, hogy rájöttem, Maria mit is hiányolt az előző napi együttlétünkből.

Aznap éjjel már semmi különösebb nem történt. Szusszantunk egyet, felhozattunk egyet s mást a szobaszervizzel, aztán beestünk az ágyba. Amit a tíz órás autóút meghagyott, azt a kiadós szex vette ki belőlünk. Reggel bekaptunk néhány fánkot, hörpintettünk hozzá egy kis kávét, és nekivágtunk az útnak. Én vállaltam be az első szakaszt, és ahogy rátértem a 80-as autópálya felhajtójára megláttam egy lányt magasba emelt hüvelykujjal. Nem tudtam megállapítani mennyi idős lehetett, de egyértelműen nagyon fiatal. Kérdően pillantottam Mariára, ő pedig bólintott, Leálltam a stoppos mellé.

Ahogy jobban megnéztem magamnak, az a típusú lány volt, aki ugyanolyan valószínűséggel lehet 12 éves, mint 22, no meg a kettő között akármennyi. Nem túl magas, max 160 cm, vékony, egyenes csípővel, viszont alkatához képest fejlett mellekkel. Az öltözetét én még mindig gótnak nevezném, bár manapság inkább az emós kifejezést használják rá. Halvány fehér bőr, egyenes fekete haj keretezte arc, vékony fekete nyaklánc szorosan a torkán. Természetesen talpig feketébe volt öltözve: egy fekete póló, és egy jó rövid miniszoknya, ami teljesen fedetlenül hagyta a combjait. A jobb orrcimpájában kis gyűrűt viselt, a szemei körül fekete tussal kihúzva, a sminkje egy sápadt mosómedvére emlékeztetett. Mindazonáltal egész csinos jelenség volt.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy Maria is hasonlóan véleménnyel volt róla. Egész pontosan nyilvánvaló volt, hogy Maria szemében ebben a lányban megvan az a valami, amit bennem nem talált meg. Épp elég nőt ismertem, akik mindkét térfélen játszottak, hogy tudjam, legtöbbjüknek nem okoz semmilyen nehézséget, akár egy férfi akár egy nő elégíti őket ki, de azért a szívük mélyén jobban kedvelik az egyik nemet a másiknál. Ezen a ponton úgy tűnt, Maria inkább a csajokra bukik

Maria letekerte az ablakot, és a lány behajolt.
- Merre mész, kislány?
- Akár a büdös francba is, csak el innen! – teljesen meg tudtam érteni. Cheyenne és alapvetően Wyoming nem a kimondottan ideális tartózkodási hely az ilyen lányoknak.
- Mi Kaliforniába tartunk, ha ez Neked is megfelel, szállj be! – szinte láttam, ahogy Maria agya végigszalad a lehetőségeken. Esküszöm, hogy megnyalta az ajkait, ahogy a továbbiakra gondolt.
- Hogy a fenébe ne felelne meg. Torkig vagyok itt mindennel – kinyitotta az ajtót, és beszállt maga után húzva a hátizsákját.

Maria bemutatkozott, és a lány is elárulta a nevét: Becky. Amikor Maria megkérdezte tőle, miért döntött úgy, hogy eljön otthonról, Beckyből kitört a panaszáradat.
- A szüleim pancserok, a suli egy szar hely, a többi srác mind lúzer, az egész város egy trágyadomb! Esküszöm, az egész állam egy pöcegödör! Nem tudom, hogy képzelik, hogy bárki képes ilyen szar helyen élni! El kell jutnom valahová, ahol azon túl is van élet, hogy egész nap csak bámulunk egy rakat büdös lóháton tetszelgő parasztot! – és így tovább, többször is nekifutva a sommás értékelésnek. Rövid idő után meguntam, és inkább a vezetésre koncentráltam. Maria egész idő alatt kaján mosollyal az arcán hallgatta. Valószínűleg arra gondolhatott, mihez kezd majd éjjel a hotelszobában evvel a kiscsikóval.

Az aznapi út hátralevő része változatosan telt, vagy Becky morgását hallgattuk, hogy mekkora nagy szívás az egész élet, és hogy mihez kezd majd, ha végre Kaliforniába ér, vagy mélyen hallgattunk. Se Maria se én nem tudtunk volna érdemben hozzászólni Becky témájához, és Maria véleményem szerint igen bölcsen úgy döntött, hogy nem kísérti meg a sorsot avval, hogy betesz egy Sinatra vagy Bennett CD-t, tesztelve Becky reakcióját. Én szép csendben szenvedtem. De hát én akartam ingyen fuvart hazáig. Szerintem Maria avval volt elfoglalva, hogy maga elé képzelje Beckyt a ruhái nélkül. Az egyik napközbeni pihenőnél Maria és én spontán egymásra néztünk, és kitört belőlünk a röhögés…

Délután négyre érkeztünk Salt Lake Citybe. Ez volt az utazásunk legrövidebb szakasza, csak 400 mérföld. A másik kettő meghaladta a 600 mérföldet is. Bár a dolgok már nem olyanok, mint a régi szép időkben, Utah állam, a mormon egyház szorításában még mindig a legvallásosabb terület az Egyesült Államokban. És az egyház aligha fogadta volna szívesen a magunkfajtákat, így hát találtunk egy hotelt, és gyorsan bevackolódtunk a szobánkba, avval a hallgatólagos megegyezéssel, hogy ki sem dugjuk onnan az orrunkat.

Magamban találgattam, hogyan fogja Maria megkörnyékezni Beckyt, ha egyszer a szobánkban leszünk. Nem kellett sokáig várnom a megoldásra. Maria egyszerűen odasétált a szokás szerint éppen méltatlankodó Beckyhez, a két kezébe fogta az arcát, és rátapasztotta ajkait a lány szájára. Láttam, hogy Becky összerezzen a meglepetéstől, tett is néhány tétova kísérletet, hogy kiszabaduljon a helyzetéből, de Maria nagyon határozottan tartotta a fejét, így aztán lassan megadta magát, ellazult, és a két nő nyelve egyszerre indult el, hogy felfedezzék a másik ínyét, fogait. Halk nyögések és cuppantások hallatszottak felőlük.

Maria határozottan másként bánt Beckyvel, mint ahogy engem terített le előző este. Gyengéden kicirógatta a lány haját az arcából, aztán lecsúszott az ajkaival a nyakára, és csókolgatni, nyalogatni, harapdálni kezdte a torkát. Becky hátrahajtotta a fejét, és szorosan lehunyta a szemeit. Maria kezei végigsiklottak Becky oldalán, és bebújtak a pólója alá. Finoman cirógatta a kislány csiklandós horpaszát, majd a ruhát felgyűrve kezeivel megindult felfelé. Kicsit hátralépett, és finoman lehúzta Beckyről a trikóját, aztán a tekintetük összekapcsolódott, és egymásba feledkeztek egy pillanatra. Maria szeméből sütött a mindenek felett győzedelmeskedő vágy, akárcsak mikor velem volt, de mégis valahogy másként. Becky szemében az ösztönös nemiség, a kíváncsiság és a félelem elegye tükröződött. Egyértelmű volt, hogy először érinti meg szexualitását egy másik nő, de az is elképzelhető, hogy minden téren szűz volt még. Becky nem hordott melltartót, jól látszottak kebleinek halmai, kicsi, de kerek, keményen ágaskodó almácskák díszítették vékony felsőtestét.

Természetesen én sem csak álltam mellettük őket nézve, természettudományos megfigyelésekbe bonyolódva, hanem szépen kibontottam a sliccemet, és a látványtól elbódulva markolásztam a szerszámomat.

Miután ledobta Becky felsőjét, Maria hátranyúlt, lehúzta a cipzárt könnyű virágmintás nyári ruháján, amit aznap viselt, és engedte, hogy a vékony anyag végigsuhanjon tökéletes alakján, és a padlóra hullva rögtönzött koszorúként fogja körül pompás lábait. Becky kiakadva bámulta a felforrósodó meztelen női testet, és az ösztönei legyőzték a megrökönyödést és a félelmet. Maria visszalépett Beckyhez, a tenyerébe rejtette a lány mellecskéit, majd lehajolt hozzájuk, és beléjük temette az arcát. Finom bőrével és ajkaival simogatta a remegő térdű kamasz dombocskái közti területet, majd a jobb mellét kezdte csókolgatni, míg ajkai össze nem zárultak az érzékeny bimbó körül. Finoman szívni kezdte, mire Becky a fejét újra hátraejtette, és halkan nyöszörögni kezdett. Keményen markoltam a farkam. Még sosem láttam ennyire erotikus jelenetet életemben.

Miközben Maria a keményedő bimbót szopogatta, az egyik kezével kioldotta a kis csitri szoknyácskáját, mire az a gravitációnak engedelmeskedve szép lassan végigcsúszott combjain, vékony vádliján a bokájáig. Kiderült, hogy nem Maria az egyetlen a szobában, aki felesleges viseletnek tartotta a bugyit. Becky ágyékán gyér barnás szőrzet ékeskedett, és én gyorsan lefelé módosítottam a korára tett előzetes becslésemet. Nem mintha zavart volna a fiatalsága. Épp eléggé el voltam foglalva avval, hogy egyetlen másodpercet se hagyjak ki abból, ahogy Maria beavatja a leszbikus élvezetekbe. Becky testén újabb hullám futott végig, ahogy megérezte Maria érintését a lábai között. Láttam, ahogy önkéntelenül előrenyomja a csípőjét, elakad a lélegzete, majd hosszan és lágyan felnyög. Ekkor Maria ujja már a lány testében pihentek.

Nem pihentek sokáig, mert szép lassan ujjazni kezdte a nyiladozó orchideát, miközben egy percre sem hagyta abba a keblecskék kényeztetését. Becky csukott szemmel, lágyan bólogatott abban az ütemben, amelyet az előtte álló szexistennő ajkai és ujjai diktáltak. A kislány térdei összecsuklottak, Maria lágyan alányúlt, átkarolta, felemelte, és az ágyhoz vitte. Hanyatt fektette Beckyt, és elrendezte remegő tagjait. A lány különös, ártatlan bizakodással nézett fel rá, nem tudva, hogy most mi következik. Nem kellett sokat várnia. Maria szemében megcsillant a ragadozó villanás, és az arcát az ifjú hölgy lábai közé fúrta. A lány rángatózott és hevesen nyögdölészett, ahogy életében először egy női nyelv táncolt a vagináján.

Kíváncsian figyeltem, mi lesz ebből. Nem tudtam, hogy kiverjem-e magamnak, ahogy gyönyörködöm bennük, vagy esetleg szükségük lehet még rám később. Abbahagytam a rudam szorongatását, és szép lassan megszabadultam a ruháimtól – úgy gondoltam, semmi nem indokolja, hogy egyedül rajtam legyen ruha a szobában. Nem láthattam, hogy Maria ujjai és nyelve milyen támadásokat intéznek Becky puncija ellen, mert Maria feje eltakarta előlem ezt a látványosságot. Amiért bőségesen kárpótolt Maria izgatóan ringatózó fenekének, izgalmi nedveitől csillogó ajkainak közelképe.

Becky karjai kinyúltak az ágy széléig, megragadta az ágyterítőt, és szorította teljes erejéből. A fejét egyik oldalról a másikra csapta át rendszertelenül, a szemei hol lecsukódtak, hol félig felnyílva fedték fel tág pupilláit. Egyfolytában nyüszögött, hörgött, dorombolt, mint egy macska.

- Óóó, vazzzz… kéész… - a lány teste teljes hosszában görcsbe rándult, csak a sarkai és a feje búbja érték az ágyat, a gerince megfeszült, mint egy íj, a bimbói mint két fagyott szeder, a mellkasa rózsaszínűre váltott. Maria feltérdelve tartotta csípőjét, továbbra is édesen marcangolva a kéjben fürdő serdülő punciját, vigyázva rá, nehogy leessen, az ágyról miközben átveszi az irányítást egész testén az orgazmus. Becky önkívületben sikoltozott, majd elernyedve zuhant vissza az ágyra. Maria nem engedte szabadulni, még gyorsabban ingerelte a csikóját és a hüvelyét, és a lány minden érintésére intenzív rándulásokkal és nyögésekkel reagált. Aztán pihegve elnyúlt, amikor Maria felemelte az arcát az ágyékából.

Maria egy-két percre az ágy szélére térdelt, és hagyta, hogy a lány egy kicsit összeszedje magát valószínűleg élete első orgazmusából. Aztán mellé heveredett, megérintette a vállát, és odasúgta neki:
- Most Te jössz.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Nos hát. Annyi hozzáfűznvalóm lenne a történethez, hogy a főhős hangneme néha túl tudományos, mintha nem lenne rá elég nagy hatással az előtte játszódó jelenet ("úgy döntöttem, semmi sem indokolja..." stb.). Lehetne egy kiscsit szenvedélyesebb hangvételű is. Viszont az alkalmazott kifejezések jók. Várom a folytatást.
gezenguz ·
Nem is tudom. Ez a Nick amúgy tényleg inkább az a fazon, aki bevágja a lompost oszt jónapot, de hát ez a rész mégiscsak egy leszbikus együttlét leírása volna, amit meg azért nem célszerű túldurvulni. Tény, hogy az elbeszélő túl tárgyilagos, amit egyrészről meg tudnék védeni, másrészt viszont mégiscsak kívülálló, és az olvasó lehet, hogy jobban jár, ha minél plasztikusabb képet kap a két nőről, mintha folyton megszakítanám a történetet "húmingyárelsülök" típusú megjegyzésekkel.

Kösz a kritikát! Hasznát veszem!

Pavlov ·
Na elolvastam a teljes történetet, köszi, hogy belinkelted. Elég jó kis jelenetek vannak benne, kár, hogy nem fejlődik tovább, és oly rémisztő véget ér...
De a fordítás kiváló, tényleg. Remélem, fordítasz még ilyeneket.
gezenguz ·
Igen, a történet eléggé gázba fúl, megpróbálok kalapálni rajta, hátha kerekedik.

Köszönöm a biztatást! Igazából írni szeretnék, a fordítást rávezetésnek szánom, de hát a bemelegítő kör is tarthat sokáig... :blush:
Pavlov ·
Hát akkor írjál! Toljad ezerrel! Kíváncsian várom, milyen lesz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: