Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Út a pokolba 1. - Maria

A stoppos utazás ma már egyáltalán nincs divatban . Szinte senki sem próbálkozik vele, hiszen ki is kockáztatná még meg, hogy stopposokat vegyen fel. Túl sok tanulságos történet szól arról, mi is történhet ilyen esetben a gyanútlan autóssal. Vagy akár a gyanútlan stoppossal. Nekem sem volt fogalmam sem arról, milyen következményei lesznek, amikor elhatároztam, hogy Des Moines-ból stoppal jutok haza Kaliforniába.

35 éves voltam, és különböző építkezéseken dolgoztam Közép-Nyugaton. Az építési szezon a vége felé járt, abban az évszakban, amikor hamarosan leesik a hó, és az építkezések vagy befejeződnek, vagy szünetelnek jövő tavaszig, így aztán a hazatérésre készültem Kaliforniába. A kisteherautóm az utolsókat rúgta, szóval elhatároztam, hogy eladom, és másképp próbálok hazajutni. Az autóstop igazából csak egy hóbortos ötletként merült fel. A nyári melóimból el voltam látva pénzzel, úgyhogy ki tudtam volna fizetni úgy a buszt, a repülőjegyet, mint akármi mást.

Nem is igazán tudtam, mire is számítottam, amikor lecövekeltem a 80-as autópálya felhajtóján azon a késő szeptemberi napon. A 190 centimmel és a 90 kilómmal pont annak tűnhettem, aki vagyok: egy kétkezi munkás, aki tud magára vigyázni. Nem voltam benne biztos, hogy ez bizalmat gerjeszt-e majd a mellettem elhúzó autósokban, akik vagy észrevesznek, vagy nem. A legutolsó amire gondoltam, hogy egy Mercedes húzódik majd le miattam. És nem is egy "közönséges" Mercedes, hanem az általam ismert legújabb, tükörfényes modell, ami a tulajdonosának nyilván legalább százezer dollárba fájhatott. Odaléptem, kinyitottam az ajtót, és bedugtam a fejem.

- Merre mész? - kérdezte a nő a volánnál. Rövid, vállig érő fekete haj, aranybarna bőr, tökéletes test, legalábbis első látásra.
- Kaliforniába.
Felhúzta a szemöldökét és mosolygott:
- És azon belül? Tudod, az egy nagyobbacska állam?!
Felnevettem:
- Tényleg nagy. Modestoban lakom, de bárhol jó nekem azon a környéken.
- Ugorj be. Én Marin County-ba tartok. El tudlak vinni a 80-ason legalább Sacramento-ig. Úgy egyébként szólíts nyugodtan Marianak.
- Nick vagyok. És kösz a fuvart. Nem gondoltam volna, hogy bárki is fel fog venni.
- Szeretek veszélyesen élni - mondta egy olyan széles mosollyal, ami akár eszelős vigyornak is elmehetett volna. Talán jobban fel kellett volna figyelnem erre a momentumra.

Alaposabban megnézhettem magamnak, míg vezetett. A húszas évei vége felé járhatott, de talán már a harmincat is betöltötte. Hosszú, egyenes orr, telt, érzéki ajkak, sötét szemek - illettek a sötét hajához, ami inkább a feketéhez legközelebbi barna lehetett. A szemei és az arcberendezése angolszász és latino származásra utalt, de lehetett akár perzsa is, nem voltam benne biztos. A tökéletes test tekintetében viszont nem kellett felülbírálnom az első benyomásomat. Minden porcikája az eleganciát és a luxust sugározta, ahogy az autó is, amit vezetett... Fekete, elől mélyen dekoltált ruhát viselt, amelynek a szoknyarésze épp a térdéig takarta, és egy kissé felcsúszott, ahogy ült a kormánynál. Pont eleget mutatott ahhoz, hogy biztos lehessek benne, hogy a test, amit takar, legalább olyan szexis és vonzó, mint az arca. Féltem, hogy ez a körülmény kényelmetlenségeket okozhat a nadrágomban, ha ezt kell bámulnom Kaliforniáig.

- Nos, úgy tervezem, hogy három nap alatt tesszük meg az utat. Előbb megállunk Cheyenne-ben, aztán másnap Salt Lake City-ben alszunk. Mit gondolsz? - nőiesen mély, rekedtes, ellenállhatatlan hangja volt, mint Peggy Lee-nek, imádom. Teljesen fesztelenül viselkedett, pedig épp megosztotta a kocsiját valakivel, akiről semmit nem tudott, akár a baltás gyilkos is lehettem volna.

- Részemről rendben. Egyébként sem vagyok olyan helyzetben az autódban, hogy vitatkozhatnék – ezen mosolyra húzta a száját és kuncogott.
- Igazad van, de azért próbáltam udvariasnak látszani.

Maria betett egy Frank Sinatra CD-t, amivel meglepett, hiszen a mi korosztályunk nem ezen a zenén nőtt fel. De hát úgy tűnt, mindenből inkább a klasszikust kedveli. A következő pár órát könnyed beszélgetéssel ütöttük el, hogy kicsit jobban megismerjük egymást. Meséltem neki arról, milyen a vidéket járva melót keresni az építkezéseken. Ő szerkesztőként dolgozott egy magazinnál, amibe írt is elvétve. Azon töprengtem, milyen újság lehet ez, hogy ilyen kocsit engedhet meg magának a fizetéséből. Bizonyára elég kétkedő arccal ülhettem mellette.

- A szüleim az ingatlanbizniszben forogtak Kaliforniában, aztán befektették a pénzüket a tőzsdén. Egyedüli gyerek vagyok. Egyáltalán nem kellene dolgoznom, ha nem akarnék. De ha otthon lógatnám a lábamat egész nap, biztos bediliznék.
- Á, értem. És milyen témákról írsz? - nem tűnt bosszúsnak, hogy az anyagi hátteréről beszéltünk, engem viszont feszélyezett, így próbáltam témát váltani.
- Ó, csak ilyen szerelmes limonádékat. Tudod, lányos dolgokról - ez volt az első alkalom, hogy tétovázást éreztem rajta, ahogy beszélt. Arra gondoltam, hogy biztos szégyelli az írásait: nem találja őket elég jónak, vagy nem tartja elég komolynak a témáit. Így aztán nem feszegettem tovább, és másról beszélgettünk tovább.

Pár óra elteltével kiálltunk egy pihenőbe, hogy kinyújtóztassuk magunkat, és igyunk valamit. Ez volt az első alkalom, hogy Mariat az autón kívül is megcsodálhattam. Ugyanolyan frenetikus hatással volt rám, mint mikor még a volán mögött ült. Kábé 175 cm magas, szép hosszú, vékony lábakkal. Igazából az, hogy vékony, jól jellemezte az egész testét. Egy igazi nő, ingerlő domborulatokkal a megfelelő helyeken, de a klasszikus szupermodell alkattal kombinálva. Komoly bajban leszek emiatt, míg hazaérek.

Déltájban ismét megálltunk, hogy bekapjunk valamit. Mikor visszaindultunk a kocsihoz, Maria megkérdezett:
- Nem akarsz egy kicsit vezetni? Teljesen elgémberedek, ahogy ott ülök órákig.
- Hogyne akarnék, ha rám mered bízni a bestiát. De szólok előre, hogy inkább ütött-kopott öreg pickupokhoz vagyok szokva.
- Ó, azt hiszem, megbirkózol majd a feladattal - küldött felém egy olyan mosolyt, ami többet sejtetett, mint egy szimpla vezetéstechnikai problémát.
"Aha, persze, térj magadhoz, ember!" - gondoltam - "A bőre alatt is pénz van, és hobbiból építőmunkásokat csíp fel az út szélén. Ébresztő!"

Nem sokkal azután, hogy elindultunk, Maria hátradöntötte az ülését, és elaludt. Ezek szerint tényleg nem aggódott a vezetői kvalitásaim miatt. Amíg szunyókált, remekül elszórakoztattam magam: a Mercedessel 140-150 km/h-val hasítottam, és errefelé egyáltalán nem volt zavaró a forgalom. Így aztán gyakran bámulhattam meg az őrjítő fekete ruhában alvó Mariat, hogy aztán különböző ocsmány dolgokra gondolva kelljen nyugtatgatnom éledező férfiasságomat. Nem akartam, hogy ha felkel, elsőként a nadrágomban meredező gigantikus erekcióval kelljen szembesülnie. Nem szólva arról, hogy felizgulva nem is olyan könnyű a vezetésre koncentrálni.

Már majdnem Cheyenne-be értünk, mire Maria felébredt. Nyújtózkodott egy nagyot, mielőtt az ülését visszaállította volna a normál helyzetbe, és nekem újra aggódnom kellett a farkam indiszkrét érdeklődésének megnyilvánulásai miatt. Betett egy másik CD-t, ezúttal Tony Bennett szólt a hangszórókból, és így nem is kellett beszélgetnünk, míg Cheyenne határáig nem értünk. Elkezdtük figyelni az út szélét, hol szállhatnánk meg.

- Mi lenne, ha spórolnánk egy kis pénzt avval, hogy közös szobát veszünk ki?
- Rendben - ahogy rápillantottam, a pákosztos macska mosolyával nézett vissza. Hát igen, akkor mégsem hallucináltam, amikor úgy éreztem, hogy bátorító jeleket küld felém. Biztos voltam benne, hogy egy cseppet sem aggódik azon, mennyibe is kerülhet egy hotelszoba.

Találtunk is egy felső kategóriásnak mondható helyet - Cheyenne nincs túlságosan eleresztve ötcsillagos hotelekből - bejelentkeztünk, és felmentünk a szobánkba. Maria már a kocsiban is mutatott némi hajlandóságot felém, így aztán nem voltam teljesen felkészületlen arra, hogy valami történik köztünk. De egyáltalán nem számítottam a tempójára.

Még alig tettem le a hátizsákomat egy fotelbe, mikor Maria már előttem térdelt. Úgy vetette rá magát a péniszemre, mint egy vadállat a zsákmányára. Az ajkai szinte előbb tapadtak a rudamra, mint hogy kibontotta volna a nadrágomból. Sosem volt még részem ilyen intenzív kényeztetésben. Az ajkai és a nyelve felváltva ingerelték, nedvesítették, dörzsölték a makkomat, miközben az ujjai szorosan ráfonódtak a farkam tövére. A másik kezével a heréimet vette kezelésbe. Csiklandozta, morzsolgatta, játszott velük, meghúzta őket. Ez egy rövid ideig fájdalmat is okozott, de aztán hihetetlenül felizgatott. Aztán nagyjából a lőcsöm felét a szájába eresztette, és nekiállt módszeresen és alaposan szívni. Megbabonázva bámultam az arcán a gödröket, miközben olyan érzésem támadt, hogy a spermámmal együtt pillanatokon belül a golyóimat is kiszopja a testemből.

Ahogy megérezte, hogy teljesen elkészültem az erőmmel, eleresztette a dorongomat, felpattant a térdeiről, és egyetlen mozdulattal ledobta magáról a ruháját - a szoknya széle ellibbent nyitott ajkai előtt, ahogy áthúzta a fején. Teljesen meztelen volt, nem viselt semmilyen fehérneműt. Telt, közepes méretű, feszes mellekkel, ágaskodó bimbókkal néztem farkasszemet. Az öle csupaszra volt borotválva. Mélyen, szaggatottan kapkodta a levegőt, leírhatatlan arckifejezéssel állt velem szemben. Félig egy ragadozó pillantásával, mint az előbb is, de közben teljesen kifordult önmagából, az egész nő egyetlen visszafojthatatlan vibráló energiakitörés.

- Faljál fel! - inkább parancsként hangzott el ez, miközben hanyatt vetette magát az ágyon. Hát ki is merne megtagadni egy ilyen parancsot? Belemerültem az arcommal az ágyékába, az ujjaimmal széthúztam a szeméremajkait, a nyelvemmel igyekeztem beteríteni vágyainak völgyét. Az illata és az íze, mint az ambrózia, a tökéletes testből mennyei nedveket szívtam magamba. Belemélyesztettem a nyelvem, kihúztam, nyalogattam, végig a vaginája teljes hosszában többször is. Mély torokhangon kezdett nyöszörögni, testén kéjes rángások futottak végig. Az egyik nyelvcsapásom eltalálta a csiklóját, hörgő zihálás tört föl valahonnan a mellkasa legmélyéből, rámarkolt a fejemre, és rápréselte az arcomat a szeméremdombjára. Ajkaimmal csapdába ejtettem a klitoriszát, és beszívtam a számba.

- Ó, a kurva élet! - szakadt ki belőle. A teste görcsbe rándult, a gerincét feszes ívbe homorította. Félig visszafojtott nyögésekkel zihált, majd megrázkódott, még egyszer szoborrá merevedett, és egy ősi asszonyi sikollyal visszaomlott az ágyra. Felálltam, és letekintettem rá, ő felmosolygott rám párás szemekkel, amitől én világrekordot döntöttem a ruháim ledobálásában. Fölé terpeszkedtem, odaillesztettem a puncijához a falloszom csúcsát, és lassan belé vezettem. Ahogy rám feszült a hüvelye, elkezdtem játszani a melleivel, Eleinte lassan, módszeresen löktem magam minél mélyebbre a testébe, mert azt terveztem, hogy mielőtt teletöltöm a magommal, még egyszer eljuttatom a csúcsra, de esélyem sem volt erre. A pattanásig feszített, elementáris szopás, amit elkövetett rajtam, megfejelve az ajkaimon illatozó, a nyelvemen ragadó bódító nedveivel megtette a hatását, az altestem önállósította magát. Néhány behatolás után, a heréim ütemes pumpálásba kezdtek, a faszom egész hosszában remegett.

- Bassza meg, elmegyek! - morogtam halkan. Maria megadóan hajtotta hátra a fejét az ágyra, és csukott szemmel élvezte, ahogy telelőttem a hüvelyét a táram teljes tartalmával. Amikor újra képes voltam megmozdulni, elhúzódtam, és megkockáztattam egy bűnbánó mosolyt.
- Ne haragudj! Annyira felhúztál, hogy nem bírtam tovább.
- Semmi baj. Teljesen kiütöttél.

Igen, biztos voltam benne, hogy eljutott az orgazmusig, és nem csak megjátszotta. De ennek ellenére, bár láttam rajta a fékezhetetlenül őszinte vadságot, úgy éreztem, hogy mégsem teljes a kielégülése. Valami még hiányzott neki ehhez, és én nem tudtam kitalálni, mi is lehet az...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Pavlov ·
Egész jó fordítás, meg vagyok elégedve. Mikor lesz folytatás? Belinkelnéd ide az eredeti történetet? Kíváncsi lennék... Köszi előre is!
gezenguz ·
Köszönöm. Megtisztelő egy rutinos fordítótól.

A második rész már kint van, a harmadikkal pedig már be kellene fejezni, de sajnos a minőség rohamosan romlik, ahogy haladok a történetben... Azt hiszem, kénytelen leszek módosítani az [link http://stories.xnxx.com/story/18438/Hitching_a_Ride_to_Murder]eredetin[/link].

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: