Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Unokahúgommal

Ez a történet 17 éves koromban történt velem. Akkoriban vették a unokahúgomék (továbbiakban: Ági) a számítógépüket. Természetesen sikerült elrontaniuk a gépet, nem vészes, csak egy új rendszer kellett. Mivel valamit konyítok a gépekhez, engem hívtak hogy csináljam meg. Még azon a héten, szombaton kimentem. Csak a kisebbik unokahúgom volt otthon, beengedett, el kezdtem telepíteni. Mivel ezt nagyon unalmasnak találta, megkérdezte, lemehetne a barátnőjéhez, természetesen igen mondtam. Egyedül maradtam a házban. Bezártam a bejárati ajtót belülről is. Körülbelül 15 perc után én is kezdtem unatkozni. Mivel egyedül voltam, körbenéztem Ági szobájában, ő akkor 15 éves volt, és igen szexi. Megtaláltam a fehérneműs fiókot. Itt elgondolkoztam vajon szabad-e belekukkantanom, de végül is belenéztem.

Ledöbbentem a látványon, csupa szexis fehérnemű, különböző színű tangák. Tudni kell rólam, hogy a tangák a gyengéim. Kivettem egyet, és elképzeltem hogy mutathat Ágin. Hát gondolatban elég szexis volt, becsuktam a szemem, és csak ábrándoztam. A farkam kezdett merevedni. Kinyitottam a szemem, és döbbentem néztem az ajtóban álló Ágira. Elpirulhattam, és gyorsan magyarázkodni kezdtem, meg hogy ne haragudjon. De neki tetszett a látvány valószínűleg, mert megkérdezte:
- Ha annyira tetszik, megnéznéd-e rajtam is?
Hát letapadt a szívbillentyűm, és csak annyit nyögtem ki hogy:
- Aha.
Ági mondta jó, de akkor ő is megnézne engem nadrág nélkül. Mondtam semmi akadálya, és kezdtem lehúzni a farmert, mikor észrevettem, hogy áll a farkam. Gondoltam most vagy soha, és lehúztam boxert is.

Ági nézte, méregetett a szemével, majd lassan ő is lehúzta a nadrágját. Kék tanga volt rajta. Odajött hozzám, és csak nézte a farkam, mondtam, nem harap, fogd csak meg. Ő nem akarta, azt mondta maszturbáljak neki, mondtam így nem fog menni, vegye le a tangáját. Erre levette, elém tárult a borotvált, szép puncija. Elkezdtem hozogatni a bőrt a farkamon, ami nagyon tetszett neki, és lassanként ő is csinálta. Mivel csókolózni nem akart, ajtóstul meg nem akartam a házba rontani, el kezdtem simogatni a melleit, ami 15 éves kora ellenére szép nagyok voltak. Levettem pólóját, és elkezdtem nyalni a melleit, simogattam, dörzsöltem. Ez nagyon tetszett neki, mert elnyúlt az ágyon, és csak várta a kényeztetést.

Szépen lassan haladtam lefelé a puncija felé, először csak puszilgattam, aztán el kezdtem nyalni, ujjazni. Nagyon élvezte a dolgot... Úgy 3 perc után elélvezett. Nem engedte, hogy a farkammal megbasszam, de addig-addig győzködtem, míg belement, majd kirohant a szobából, 1 perc után visszajött gumival a kezében. Azt mondta csak ezzel, mivel én már gyakorolgattam, hogy kell használni, nehogy leégjen valaki előtt, ezért inkább ráhagytam, csinálja ő, hátha jobban beizgul tőle. Kibontotta, én mondtam mit csináljon, kinyomta a levegőt belőle, és felgörgette. Elsőre jobban csinálta, mint én annak idején. Kicsit megigazítottam, aztán lefektettem, és lassan behatoltam. Nagyon szűk volt. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban csináltam. Mivel már fel voltam izgulva, szerintem 1 perc se telt el, és élveztem is. Akkorát, mint még soha.

Kivettem belőle, a gumit levettem, egy pzs-be beraktam, amit belettem a nadrágomba. Közben odajött és egy puszit adott és annyit mondott:
- Köszönöm.
- Én is - mondtam.
Láttam, hogy a farkamon van még egy kis geci, megkérdeztem nem-e kóstolná meg. Nemet mondott. Nem erőlettem. Felöltöztünk, és megfogadtuk, hogy többet nem csináljuk.

Hozzászólások
További hozzászólások »
cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett... folytasd

Nikike03 ·
Nekem nagyon tetszik a történet, esetleg egy kicsit részletesebben lehetett volna írni hogy mi(k) történtek, de ezen kívül nekem tetszik :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: