Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újabb történet

A lift nagy zökkenéssel állt meg. Mindhárman egy kicsit megtántorodtunk, és ahogy az a katasztrófa filmekben lenni szokott, félelemmel a szemünkben tekintettünk egymásra.

- Na most mi van? - kérdezte a szöszi a barátnőjétől
- Fogalmam sincs, biztos beragadt ez a szarság.

Hirtelen ötlettől vezérelve rátenyerelt a sárga csengő gombra az irányítópanelen. Semmi.

-A francba! Ez nem működik

Én csak álltam a sarokban és figyeltem, miközben idegeskednek. Nem nagyon izgattam magam az elakadáson, úgyis egy elég kellemetlen találkozóra voltam hivatalos és így legalább kések. És nem kell a sok idióta dagadt izzadt fejét figyelnem, hanem vizsgálhatom ezt a két jó illatú, már - már kurvásan öltözött plázacicát. Olyanok voltak, mint két tojás, mindenben egymást utánozták, ugyanolyan minták a körmökön, ugyanolyan magassarkú csizma, ugyanolyan mobiltelefon és ugyanolyan smink.

- Nem tudnál csinálni valamit?- fordult hozzám a szőkébb.

- Van egy üveg pezsgőm!

- Pfff....kösz-fordult el.

- De most miért? - kérdeztem

- Van sokkal jobb dolgom is, mint pezsgőzni!

- Várni a szerelőt – nyögtem.

Utálkozva fordult el. Lehet, hogy nem is rám haragudott - rám alapban nem lehet haragudni:) - hanem a szituációra és a tehetetlenségre.

Teltek a percek. Tovább vizslattam őket, és mi tagadás rendesen elkalandoztak a gondolataim: mi mindent lehetne ezzel a két testtel csinálni. Mondjuk még sose voltam két nővel, az alkalom és a bátortalanság hiánya miatt, de most akaratlanul is összezártak minket.

A liftben meleg volt, a karbantartó hangszórója néma maradt.

Kinyitottam a pezsgőt.

- Tényleg nem kérsz? - fordultam a szőkébbhez.

- Nem.

Nem estem pánikba az elutasítás miatt, hanem nagyot húztam az üvegből. A kedvencem volt: Martini Asti. Teljesen átváltoztam, nem érdekelt a találkozó, levetkőztem gátlásaimat, és nyíltan elkezdtem flörtölni a lánnyal. A másik nem érdekelt egyelőre. Direkt csak az egyikkel próbáltam meg kikezdeni.

Megittam már a fél üveg pezsgőt, mire a lány végre kezdett felengedni. Még a pezsgőbe is belekortyolt és nem sokkal később a bezárt hely miatta félelme és aggodalma eloszlott. Tovább tettem neki a szépet, szerettem volna közelebb jutni hozzá.

A liftbeli aktusok gondolom mindig spontának, de én most felépítettem a tervem: megpróbálok valamit kicsikarni az előttünk álló egy órából. Ugyanis a távbeszélőn közölte a karbantartó, hogy még körülbelül ennyit kell várnunk.

Már régóta a padlón ücsörésztünk, és most már egyre többet viháncolt a lány. A társa is ivott a pezsgőből és mikor kifogyott az üveg - hogy hogynem - volt nálam még egy, így annak is a nyakára hágtunk.

Szóval eléggé emelkedett a hangulat, és egyre merevebb lett a farkam, mert az alkohol a figyelmemet egyre inkább a hullámzó keblekre és a rövid szoknyák által összezárt ölekre terelte. Nem is voltak azok összezárva annyira, néha-néha láttam felvillanni egy-egy piros, illetve drapp bugyirészletet. Ó baz, bárcsak már ne lenne ott az a bugyi!

Tovább vihorásztunk, nem tudom észrevették-e a szándékomat. De nem is érdekelt. Ha egyszer a célegyenesben vagyok, majd akkor ráérnek dönteni, mit akarnak. Jó lett volna mindkét lányt megkapni, és tudtam, hogy vagy meglesz mindkettő, vagy egyik sem.

A lift nem mozdult, de szerencsére nem lett elviselhetetlenül meleg a kis helyiségben. A farkam már a szűk alsóm határait feszegette és kitörni készült. De nem akartam csak úgy elővenni egy szopjál! utasítás kíséretében. Azt akartam elérni, hogy ő kezdeményezzen. Elsütöttem pár gagyi poént, de ugye minél magasabb a véralkoholszint, annál nagyszerűbbnek tűnnek a bugyutább poénok is.

Fogyott a pezsgő, szájról szájra járt az üveg és mindenféle baromságról folyt a diskurzus. Semmi komoly, főleg poénkodás, és szerencsére voltak annyira értelmesek, hogy a legtöbb poént megértsék. Röhögtünk a béna eladókon, az ügyetlen rádiós műsorvezetőn, és a pösze tévébemondón.

Nem rúgtunk be egyáltalán, de azért jól éreztük magunkat. Nagyon. A való életben nem érdekelt volna ez a két lány, de most meg akartam szerezni őt (őket). Ráadásul a mesében sem történik akkora szerencse a szegénylegénnyel, mint velem, ugyanis a recsegő mikrofon közölte, hogy további egy órát kell várnunk.

Érik a sperma, érik!

Aztán pikánsabb viccek következtek, jó pár arcpirosító történet. A lány szeme csillogott és szemében a bujaságot véltem felfedezni. Ők is meséltek, lassan a vicceket felváltották valós szexi történetek. Én is füllentettem pár sztorit, na persze gondosan odafigyelve arra, hogy ne állítsak sok valótlant a saját adottságaimról, hiszen nagyon reméltem, hogy ők is le fogják tesztelni.

Felizgultam bájos csacsogásukra, kidomborodó melleikre, formás lábaikra. És nem rejtettem véka alá vágyam látható jeleit, sőt megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy láthassa. Direkt nem fordítottam figyelmet a másik lányra - nem mintha bármi gond lett volna vele, hiszen mindketten ugyanolyanok voltak, a szó legszorosabb értelmében, csak kíváncsi voltam mi lesz ennek az eredménye. A terveim szerint én elkezdem a kiválasztottal, és a másik bekönyörgi magát az aktusba.

Észrevették a dudoromat, de úgy tettek mintha nem látták volna. Azaz csak eleinte, mert a pezsgő, a szexsztorik, és remélem az én felizgultságom hatására a másik lány egyszerűen odaült mellém, és masszírozni kezdte a nadrágomat.

Nem vettem róla tudomást, csak a másik lánnyal törődtem. Ő pedig rápillantott barátnője kezére, majd tovább csacsogott. Kiderült, hogy már látták egymást meztelenül, barátaikkal már többször voltak együtt nudizni, ahogy ez manapság divat. És miközben barátnője a nadrágommal bajlódott, ő csillogó szemekkel ecsetelte az eseteket.

Úgy látszik, felizgatta, amit lát. És nemsokára már nem is beszélt, csak vizslatta barátnője kezét, és nézte, amint a merev pénisz a szöveten kirajzolódó dombocska ide-oda vándorol az egyre agresszívabb nő kacsótól.

De én továbbra sem vettem tudomást mi történik rajtam, csak a másik lány érdekelt. Nem nyúltam hozzá, vártam, hogy ő egye meg az első lépést. Remélem, van olyan bátor, mint a barátnője.

Volt. Utálok csókolózni vadidegen nőkkel, de neki megpusziltam a száját. Szerencsére bagónak semmi nyoma, kellemes puha érintéssel gazdagodtam. De nem tartott sokáig, mert felállt, és vetkőzni kezdett.

A nadrágomon csatangoló kéz kibontotta a cipzárt, és most már egyértelművé vált a helyzet, megjelent a scenárióban az első nemi szerv, a farkam. A női kacsó rákulcsolódott, és erősen verni kezdte. Nem utasítottam, hiszen ügyesen, nagy tapasztalattal végezte dolgát.

A lány eközben megszabadult bugyijától, majd előredőlt, és természetesen pont felém pucsított. Láttam a csupasz szeméremdombot és a nedves ajkakat a szoknya alatt.

- Ó baz! A barátod nem lesz mérges, ha én most ide benyalok egy kicsit?

- Le van szarva!

Azzal egészen addig hátrált, amíg nyelvemmel el nem értem a sima bőrt.

Én nyalni kezdtem, ő sóhajtozni. Tudok nyalni, nem tagadom és ezt nem is titkoltam előttük. Az általam mesélt szoriban jól kidomborítottam e képességemet, gondolom ezért is kezdte így testünk az ismerekedést. Végeztem a dolgom, nagy élvezettel nyalogattam, izgattam.

Szóval ültem a lift padlóján kinyújtott lábakkal előttem térdelt a másik lány, akinek szája már megkezdte az ismerkedést a péniszemmel, és fölötte, átlépve rajtunk ott állt a lány háttal nekem, előrehajolva és altestét teljesen az arcomnak préselte.

Ó hogy dugnálak meg! De az is sikerülni fog, most már biztos voltam benne. Nyaltam, szívtam, szoptam, izgattam a csiklót miközben a rudamat is nyalták, szívták, szopták és izgatták. A másik lány ügyesen végezte a dolgát rajtam, néha el-elhomályosult a tekintetem, amikor egy kicsit erősebben csinálta azzal a szopós szájával. Bárcsak évekig tartana ez a nemi álom!

- Most figyelj!

Megfogtam az egyik pezsgősüveget, lepucoltam a végét, majd lassan betoltam a fölöttem tornyosuló hüvelybe. Hangos sikkantás volt a válasz, amit szinte azonnal sóhajok követtek

- Ó cseszd meg! Nehogy kivedd! – morogta.

- Vegye ki akinek... két anyja van! - nyögtem vissza, és lassan mozgatni kezdtem a műfarokká avanzsált pezsgősüveget. Aztán a lány is hátranyúlt a kezével és követelte magának. Hagytam, hadd csinálja.

Átvettem a szopás felett az irányítást. Bírtam még és bírni is fogom, éreztem. Ezért játszottam egy kicsit és megfogtam a másik lány fejét, majd én kezdtem a fel-le utat a nyálas dorongomon. Engedte, megbízott bennem látatlanban is, nem félt hogy meg akarom fojtani. Nem is tettem, csak én irányítottam. Jó érzés volt, mintha dugnám a száját.

Hirtelen abbahagytam és felálltam. Kirántottam a pezsgősüveget a hüvelyből, nekitámasztottam a cicát a lift falának, széttettem a lábait, és betoltam a nedves farkamat a csúszós puncijába. Most már nem nyögött fel. Egyik kezével a falnak támaszkodott, míg a másikkal éreztem, hogy alul matat, gondolom, a saját csiklóját izgatta. Bárcsak láthatnám ezt más szemszögből is, ahogy dugok!

- Te, vedd már fel a telefonoddal! - kértem a másik lányt, aki még mindig teljesen felöltözve térdelt a földön.

- Mit?

- Ahogy dugom a barátnődet! És ha jó leszel, akkor téged is ugyanígy meg foglak dugni!

Se szó, se beszéd már kattant is a modern mobiltelefon, és a másik lány kecses kacsójával ránk irányította a kis kameranyílást. Pár perc múlva egészen belejött a filmezésbe, és már alánk is benézett, és onnan csinálta tovább.

- Uuuhhhh - nyögtem, és kitartóan végeztem a dolgom, az alattam egyre hangosabb nyögéseket hallató lány pedig nemsokára elévezve esett össze. Ha nem tartom meg, biztos leesik a földre. De már nem törődtem vele, elkaptam a másik lányt és térdre állítottam, majd hátulról indítottam meg az ostromot. Nem lacafacáztam a vetkőztetéssel, iszonyúan fel voltam húzva, csak az érdekelt hogy dugjak! És őket dugjam! Mert ők voltak ott.

Feltűrtem a szoknyát, és félrehúztam a vékony tangát az útból és megmártoztam a kéjben. Ez a punci szűkebb volt, izgalmasabb, de az érzés nem volt jobb. De kit érdekelnek ezek az apró részletek!? Igazi, heves, hirtelen jött dugásról volt szó, amikor a két test pillanatok alatt felfalja egymást, amikor az egész a nemi szervek csatájáról szól. Rövid, de heves, és egy ilyen alkalmi kapcsolatnak - ahol egy ismeretlen vadidegent gyűrsz magad alá - ez a lényege.

A barátnője lassan eszmélt, és most ő kezdte el kamerázni az aktusunkat.

- Jó nézni, ahogy dugom a barátnődet?

Nem válaszolt, talán nem is kellett volna feltenni a kérdést, inkább magamat izgattam jobban vele. Pumpáltam, küzdöttem, minden egyes lökésnél a heréim nekicsapódtak a fenéknek, az izmos napbarnított fenéknek, akinek gazdája most már teljesen kipucsított. Az így felkínált lyukba olyan mélyre merültem, amennyire csak lehetett. És egészen befogadott.

- Uhhh... mindjárt... - nyögtem zihálva.

Csatakokban folyt rólam az izzadság, de az alattam lévő lány teste is fénylett tőle. Ő is egyre hangosabban nyögdécselt. Mikor kész lettem, csak kirántottam magam belőle és a hátára spricceltem nagyokat.

Pár perc nyugalom után megindult a lift. És mi gyorsan összeszedelődzködtünk; vége is lett a - remélem nem utolsó - hármas kalandomnak. Azért a felvételeket még elkértem tőlük.
Hasonló történetek
15351
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
25064
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
geminigirl ·
A szokásos színvonal, East... :))
Mennek a szokásos pontok is, klassz volt!

Az meg külön adalék, hogy az Asti Martini szerintem is a legjobb pezsgő... :))

Mirrmurrka ·
10 10 10
lynny ·
Jaj, Te kis ellenállhatatlan! :-D
Egy másik topicban már kifejtettem a gruppen történetek iránti ellenszenvem, bár tagadhatatlanul nem háborgott a gyomrom annyira a két nő - egy pasi felállástól, mint a fordított felosztásától. Merthogy mennyire elviselhetőbb gondolat két szép nő élvezete egy férfin (az életben biztosan nem próbálnám ki, annyi lenne Méznek, ha behozna egy másik nőt, hogy de drágám, azt mondtad ez olyan szép :-D), mint két pasi meg egy nő aktusa.

Túlteszem magam azon, hogy elég élénk a fantáziád és nem hiszem, hogy lenne olyan (fütyivel, farokkal, Krullal, Stanleyvel rendelkező) hímnemű egyén, aki legalább egyszer az életben el ne ábrándozna arról, vajh milyen lenne két nővel egyszerre? :-D

Nincs is ezzel semmi gond, mert mért ne?
De nekem óhatatlanul is azon kattogott az agyam, amíg olvastalak, hogy bazzeg, leállt az a qrva lift... és már éreztem is, hogy a pániktól szorul össze a torkom, merthogy betegesen félek a gondolattól, hogy beragadok a liftbe :-DDD

Isten bizti, hogy még négy üveg önállóan és egyedül betermelt Asti sem tudná oldani a feszültségem, amit az élmény okozna, hogy beragadtam a liftbe. Pedig én és Mr. Asti nagyon szeretjük ám egymást :-D (nem beszélve arról: hogy igyak ezután pezsit anélkül, hogy ne lenne a kép előttem, ahogy a kis luvnya feltolja magának az üveget?????)

A fütyi hüvelyből hüvelybe történő utaztatásáról két vadidegen picsával, ráadásul minden óvintézkedés nélkül már ne is beszéljünk ...

Naszóval, lehet, hogy te ellenállhatatlan vagy, de a történeted most nem indított be az én erotika faktoromat
:-D Legközelebb lécci ne a liftbe ragadj be, oks? :-D

Ha pontoznék, akkor a fogalmazás 10, a sztori 2, az erotika max 4 pontot kapna tőlem....
De nem pontozok, mert nem akarok én lenni a genyó aki lehúzza az értékeid...

Mindazonáltal a pasi öntelt, egoista hozzáállása az alkalmi kis qrvákhoz kontrollálhatatlan és kívülről nézve elég idióta vigyort gerjesztett a képemre...
Reméltem, hogy elszórakoztatsz, és ebből a szempontból nem is csalódtam :-D
East West ·
Köszi hogy leírtad az ôszintét! Nem is akartam ezzel a szösszenettel toplista élére törni, csak úgy összedobtam. :)
Mirrmurrka ·
Stanley említése miatt külön is imádlak! :D

veszprémi lány ·
nekem az tetszett, hogy aszongya: \\\\\\\"utálok csókolózni vadidegen nőkkel\\\\\\\"
ja, de a liftben elkapni őket egy menetre, ráadásul kettőt egyszerre az nem gond:P
Kriptatündér ·
Mert a csók, olyan intim dolog, tudod? :) Egy dugás, vagy kefélés meg nem. Az hamarabb belefér. És most komolyan... :)
veszprémi lány ·
már akinél...:)
hát ez van, régimódi vagyok. A fene, sose feküdtem még le olyannal, akivel nem csókolóztam:)
Kriptatündér ·
Jól tetted! :) Alapvetően elviekről beszéltem. Próbáltam leírni. :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: