Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Új munka - 1.rész

Annának hívnak és nemrég múltam 20. Pesten tanulok és ott is lakom albérletben egy albérlőtársammal, de ő nem lényeges. A pesti élet nem éppen olcsó akkor sem ha segítenek otthonról, ezért a suli mellett dolgoztam egy boltban is, de ez nem sok szabadidőt engedett meg. A félévem is éppen hogy meglett. Így elkezdtem más munkát keresni a neten hátha akad valami ami mellett mégis tudok tanulni rendesen, rá is akadtam a neten egy oldalra ahol lányokat keresnek erotikus munkára. Be is zártam az ablakot, de másnap megint eszembe jutott, lementettem a telefonszámot nem hívtam fel egyből, egész este töprengtem mi legyen. Az adottságom megvan mindehhez mivel elég jó csaj vagyok. Én ugyan nem vagyok megelégedve magammal, de a fiúk döglenek utánam. 170 cm magas vagyok, vállig érő vörös hajamhoz barna szemek társulnak. Nem vagyok extra vékony,  szerintem éppen ideális az alakom is, átlagnál nagyobb mell és formás fenék.
Másnap végül is felhívtam a számot és időpontot egyeztettem egy férfival. A megbeszélt időpontra ott voltam. Egy 50-60 év közötti férfi volt és eléggé udvarias. Már az ajtóban végigmért. Ahogy én láttam tetszettem neki. Majd bevezetett az irodájába ahol leültünk egy asztalhoz.

-    Nos, kegyed elbűvölő, örülök, hogy egy ilyen lány érdeklődik a munka iránt.
-    Köszönöm, de pontosan miről is lenne szó?
-    Én szeretem nézni ahogy ilyen lányok bevetik a tudásukat, ha érti mire gondolok. Saját szórakoztatásra csinálunk ilyen filmeket. Nem eladásra.
-    És ebben magának mi az üzlet? –kérdeztem, mivel kicsit nevetségesen hangzott a dolog.
-    Tudja nekem rengeteg pénzem van, és mindenkinek vannak fura hobbijai. Nekem ez. És ennek az az előnye, hogyha tetszik egy film akkor nem csak sóvárgok a nő után mint általában a férfiak hanem meg is kaphatom.
-    Szóval magával is kellene csinálnom?
-    Ha tetszik amit látok akkor igen, természetesen semmi sincs ingyen.
-    És mi a garancia arra, hogy ezeket a filmeket nem láthatja más?
-    Írunk róla egy megállapodás. Gondolom az adott szavam nem lenne úgysem elég.
-    Rendben van és mikor kezdek?
-    Először szeretném látni a testét, de kicsit túlöltözött.

Megtettem, elkezdtem levetkőzni, zavarban voltam , de ezen már nem múlik semmi. –gondoltam. Miután a melltartóm is levettem láttam, hogy a férfi szemei kikerekednek.
Már a bugyit toltam volna le mikor közbeszólt.
-    Állj. Szeretnék megnézni valamit. Menjünk át a másik szobába.
Azzal elindultam, mögöttem jött, sejtettem miért. Beléptem a szobába ahol egy izmosabb férfi volt. Ahol csak ő volt és egy ágy.
-    Már most megmutathatja mit tud. Ötvenet kap érte. Ha tetszik amit látok megbeszéljük a továbbiakat.
-    Rendben. –válaszoltam elcsuklott hangon, ha kell a pénz nincs választásom.
Odamentem a férfihoz, aki egyből lesmárolt és rámarkolt a fenekemre. Meglepődtem, de pár másodperc után visszacsókoltam. Nem is teketóriázott sokat, már szabadult is meg a nadrágjától és irányított lefelé. Elkezdtem szopni a farkát ami átlagosnál kicsit nagyobb volt. Eleinte még zavarban voltam, de hamar elengedtem magam. Olyannyira, hogy a bugyim is kezdett átnedvesedni. A srác levezette számat a farkáról és felkapott, félretolta a még mindig rajtam lévő tangát és egy gyors mozdulattal felnyársalt. Nagyon kemény volt, mivel a farka minden egyes liftezésnél ütközésig csúszott. Nem is csoda, hogy egyszer már ebben a pozícióban elélveztem aminek hangot is adtam. Ezután letett, én pedig kibújtam az utolsó ruhadarabomból is majd az ágyon négykézláb helyezkedtem el és bepucsítottam neki. Neki sem kellett sok, mögém helyezkedett és elkezdett ismét dugni, minden finomkodás nélkül.  Neki is nagyon jó lehetett így nem is bírta sokáig, kihúzta a farkát és a fenekemre verte. Hát nem lett egy hosszú film gondoltam magamban.
Kaptam egy törölközőt, hogy megtörölközzek majd felöltöztem és visszamentünk a férfi irodájába, ahol aláírtunk minden papírt és odaadta a pénzt is.
-    Elsőre nem is rossz. –jegyezte meg.
-    Köszönöm. –köszönöm? ezt tudtam kinyögni?! Nem tudtam mit kellene mondanom.
-    Azt hiszem sok pénzt tud majd keresni nálam.
-    Ezt, hogy érti?
-    Különösen tetszik nekem, és mint mondtam a műsor sem volt rossz.
-    Örülök, ha elnyertem a tetszését.
-    Talán már ma?!
-    De ma már megvolt amiért jöttem, nem? –értetlenkedtem.
-    Mondhatjuk úgy is, de engem nagyon feltüzelt. Szép arca van, vadító tekintete, tökéletes teste. Szívesen nézném ahogy a farkamat bűvöli. Szeretném hogy  itt és most leszopja a farkam.

Csak így ide vágta. Miért? Mert megtehette.
Megkérdezhettem volna, hogy és mit kapok cserébe, de nem tettem. Ehelyett felálltam és odamentem hozzá, hogy megtegyem amit kér. Miért? Mert tudtam, hogy nem a videózás volt a teszt hanem, hogy megteszem-e. Ha kisétálok ott és akkor, valószínűleg többé sosem keres meg. Lehet jobb is lett volna…
Letérdeltem miközben ő ült a székében. Nem csinált semmit, csak figyelt. Elővettem a farkát ami valamivel kisebb volt mint bent a srácé aki lerendezett. Nem játszottam semmit egyből rábuktam miközben a szemébe néztem. Arcán nagy elégedettséget láttam. Majd a kezével elkezdett segíteni hogy minél nagyobbakat bólintsak, nem ellenkeztem.  Már egy jó ideje csinálhattam mikor éreztem, hogy mindjárt vége ezért igyekeztem már csak a makkját számban tartani, nyelvemmel köröztem rajta, jobb kezemmel pedig elkezdtem verni.
Nagy adagot lőtt a számba amit én ha nagy nehezen, de lenyeltem és még pár másodpercre rábuktam, aztán felálltam és elindultam kifelé.
-    Azt hiszem mára végeztünk. –mondtam az ajtóban megállva.
-    Sajnos. Majd keresem. –szólt utánam mikor kifelé tartottam.
Volt 50.000 forint a zsebemben, és rengeteg gondolat a fejemben.  Kurva lennék? Nem voltam sosem ilyen. Ekkora úr lenne a pénz?  Azt tettem amit eddig megvetettem. Sőt bevallom kicsit élveztem is…

Várom a véleményeket. Lehet megírom, mi történt ezután…
Hozzászólások
További hozzászólások »
zsolleer ·
Szerintem, eredeti volt, rövid, de velős. Nem cicomáztad, nem egy remekművet írtál, hanem ami történt.
Nekem tetszett, várom a folytatást!!

Üdv: Zsoller

alexandra83 ·
Jò volt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: