Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Új élet


Májusi nap volt. A buszpályaudvaron álltam. Mellettem az utazótáska, benne az egész életem, vagy csak a fele, fogalmam sincs mi van benne, csak gyorsan bedobáltam, ami a kezembe akadt. Összevesztem anyuval és akkor jött el az a pillanat, amikor úgy érzetem, hogy nem bírok tovább maradni a városba. Elegem volt. A családból, az emberekből, az állítólagos barátaimból, az egész városból. Már régóta gondolkoztam azon, hogy el kéne menni, de valahogy sohasem volt elég bátorságom hozzá. Hát azon a reggelen végleg betelt a pohár. Nem volt miért maradnom. Elindultam. És hogy hova?
Volt egy nagyon jó barátom, egy férfi. Illetve az túlzás, hogy barát, hiszen még sosem találkoztunk, csak e-mail-en keresztül tartottuk a kapcsolatot. De minden tudott rólam, a családi dolgoktól kezdve, a pasi ügyeimen át, amik nem voltak túl izgalmasak, mindig ugyanúgy végződött: kihasználtak.

Szóval felhívtam és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Csak annyit kérdezett, hogy mikor érek oda, és hogy várni fog a többi miatt ne aggódjak.
10 perc és indul a busz…
Szóval igazából fogalmam sem volt, hogy mi is lesz ennek a vége, de már csak az érdekelt, hogy elmenjek a városból.
Zoli (mert így hívták, akire mostantól számíthattam) volt az egyetlen olyan ember, akiben megbíztam. Idősebb volt nálam. Én 22, ő meg 37. Engem sosem zavart a korkülönbség, főleg hogy tényleg csak barátok voltunk. Mindig számíthattam rá, használható tanácsokat kaptam tőle, de az elmúlt pár hétben már ezek sem segítettek túl sokat. Az egész eddigi életem egy katasztrófa volt. Változtatni kellett.
Megvettem a jegyet, aztán kényelmesen elhelyezkedtem az egyik ablak melletti ülésen. Fura érzés volt mindent ott hagyni, amit addig az életemnek hittem, de tudtam, hogy csak jobb lehet.
Kb. 2, 5 óra volt az út. Zoli már várt rám. Kicsit érdekes volt a helyzet, hiszen még sosem találkoztunk, de ez egyáltalán nem zavarta sem őt sem engem. Sőt, olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást, és már többször találkoztunk volna. Hozzá mentünk. Megmutatta a szobámat. Szép nagy házba lakott, egyedül. Vagyis az egyik lánya vele élt, de ő még kicsi volt, 4 év körüli. Nem volt szegény, vállalkozóként tevékenykedett, de sosem az érdekelt egy pasiban, hogy mennyi pénze van.
Persze kicsit kényelmetlenül éreztem magam, hogy csak így betoppanok az életébe, se állásom sem semmi, de azt mondta, emiatt ne aggódjak, majd segít valami állást szerezni, addig pedig nyugodtan lakhatok nála, úgyis mindig egyedül van, meg a kislánynak is jobb lesz, hogy van egy nő a háznál.

Szóval így kezdődött az új életem.
Hamar beilleszkedtem, gyorsan kiismertem magam a városban. Amíg nem volt munkám, addig sem akartam tétlenkedni, szóval kicsit rendbetettem a házat. Egy takarítás már igazán ráfért. Igaz volt takarítónő, aki hetente egyszer jött, de hát az nem sokat ért. Főztem, mostam, meg ilyen apróságok. Zoli már az első alakalommal le akart beszélni róla, hogy nem kell ezt csinálnom, de én ragaszkodtam hozzá, ha már ingyen lakok nála, legalább ennyit had csináljak.
A kislányt is gyakran vittem az oviba és én is mentem érte, ha Zoli nem ért rá. Nem volt terhemre, aranyos kiscsaj volt, nem kellett magyarázkodni neki, hogy miért is lakok én náluk. Bár tudtam Zoliról, hogy volt pár nője, akik szintén ott laktak, de ők más minősítésben, mint én.
Szóval Niki (Zoli kislánya) valószínűleg hozzá volt már szokva a dolgokhoz.
Így teltek múltak a hetek.

Egyik este nem tudtam aludni, kimentem a konyhába egy kis vízért. Meglepődtem, hiszen Zoli is ott ült, kissé meg is ijedtem, mert nem vettem észre, hogy ott van.
Eléggé gondterheltnek láttam, megkérdeztem, hogy mi a baj. Elmondta, hogy túl sok a munka és egy kicsit fáradt ez miatt. Elbeszélgettünk egy kicsit majd elindultunk aludni. Megköszönte, hogy ilyen kedves vagyok hozzá. Erre csak annyi volt a válaszom, hogy én tartozok köszönettel, amiért befogadott.
Időközben munkám is lett, egy boltba voltam kisegítő, igaz csak 6 órás munka volt, de legalább volt időm az otthoni dolgokra is, meg elmenni Nikiért az oviba (már rendszeresen én jártam érte). Zolival az esti kis találkozásaink a konyhában rendszeressé váltak. Ilyenkor megbeszéltük a napi dolgokat, meg minden féléről dumcsiztunk. Egyik ilyen este történt, hogy Zoli fura kéréssel állt elő, ami nem volt más, mint hogy aludjak vele. Nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, hiszen már 2 hónapja laktam nála, de eddig semmi ilyen jellegű közeledést nem vettem észre rajta. Miután látta rajtam, hogy meglepődtem a kérésen, gyorsan leszögezte, hogy ne értsem félre a dolgot, ő nem akar semmi olyat, csak mivel tudta rólam, hogy nem szeretek egyedül aludni, és hát neki sincs kivel megosztani az ágyát, gondolta, hogy esetleg…
Hát igen, jól tudta, tényleg nem szerettem egyedül aludni, de mivel nem igazán tudtam, hogy mit is kéne válaszolnom, időt kértem, hogy majd átgondolom a dolgot. Szóval aznap este is egyedül aludtam.

Pár napig nem került szóba a téma, pedig minden este volt találkozónk a konyhába.
Aztán péntek este megkérdezte, hogy gondolkodtam-e a kérésén. Felálltam az asztaltól és csak annyi volt a válaszom: akkor megyünk aludni?
Hát így történt az, hogy Zolival elindultunk első közös együtt alvásunkra.
Nem tudtam, hogy mi lesz az egészből, gondoltam majd próbálkozni fog vagy valami, de nem. Aludtunk, semmi más. Igaz kissé összebújva, de akkor is csak alvás volt.
Ez is mindennapossá vált, mint a kis „randijaink” a konyhába, de alváson kívül más nem történt. Egyik este ő aludt nálam, másik este én nála. Így ment ez jó pár héten keresztül.
Egyik este hiába vártam a konyhába, nem jött, és aznap este ő aludt volna nálam, de arra is hiába vártam. Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, gondoltam fáradt vagy csak elaludt és azért nem jött. De amikor már egy hete nem jelent meg esténként, nem tudtam, hogy mit is gondoljak. Igaz napközbe találkoztunk, de nem találtam megfelelőnek az időt, hogy ilyesmiről beszéljünk.

Vettem hát a bátorságot és este átmentem hozzá. Még ébren volt. Furcsán viselkedett, mikor megkérdeztem, hogy miért nem jött aludni. Elmondta, hogy nem biztos, hogy túl jó ötlet volt tőle, hogy aludjunk együtt. Nem értettem, hogy mire akar kilyukadni. Hiszen az ő kérése volt, és el is voltunk így egy darabig, akkor most vajon mi történt. Aztán bevillant valami: biztos van valakije. Rá is kérdeztem, de csak mosolygott. Kezdtem tényleg semmit sem érteni. Végül nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy mi az oka annak, hogy nem alszunk együtt. Hát meglepődtem a válaszán. Azt mondta, hogy ő már nem tud csak úgy együttaludni velem. Érez valamit, ami már nem csak barátság, hanem annál sokkal több. Amikor átölel valami megmozdul benne, és legszívesebben soha nem engedne el. Ezért nem mert átjönni hozzám, mióta rájött, hogy többet érez irántam, mint amit szabadna, nem volt benne biztos, hogy ellen tud nekem állni. Hirtelen reagálni sem tudtam, annyira meglepett a dolog. Megfogta a kezem és maga mellé húzott az ágy szélére. Bocsánatot kért, hogy ilyen helyzetbe hozott és elmondta, hogy nagyon szégyelli magát, s megérti, ha ezen túl nem akarok együtt aludni vele.

És ahogy ott ültünk az ágy szélén egymás kezét fogva én is éreztem valamit: biztonságot. Tudtam, hogy komolyan beszél, hiszen befogadott, szinte ingyen laktam nála, és ez olyasfajta biztonságérzetet adott, amit még talán soha nem éreztem. Volt másfajta érzésem is, amit talán eddig nem is értettem. Vonzódtam hozzá. Úgy ahogy egy nő vonzódik egy férfihoz. Eddig nem foglalkoztam vele, túl sok volt az új dolog, és talán nem is akartam ebből bonyodalmat, de most minden megváltozott, hiszen ő is ezt érzi. Nagyon belemerülhettem a gondolataimba, mert Zoli már percek óta szólongatott, hogy jól vagyok-e. Látta rajtam, hogy alaposan elmorfondíroztam a dolgon és csak annyit mondott, hogy nyugodtan menjek vissza a szobámba és, hogy felejtsük el ezt a dolgot, majd ő is megpróbálja túltenni magát rajta. Nem sok mindent tudtam rá válaszolni, csak lassan felálltam és magára hagytam.

Ágyba bújtam, de nem jött álom a szememre, csak az elmúlt fél óra eseményei jártak a fejemben és az, hogy talán Zoli is így van ezzel tőlem pár méterre. Hiányzott. Nem tudtam helyes-e, amire készülök, de kipattantam az ágyból és a szobája felé vettem az irányt és csak remélni tudtam, hogy még nem alszik. Halkan kopogtam az ajtón, pár másodperces csönd, majd egy igen tessék volt a válasz. Lassan dugtam be a fejem az ajtón, és láttam, hogy még az ágyban fekszik, és valószínű ő sem aludt még egy szemhunyásnyit sem mióta elmentem. Most nekem sikerült őt meglepnem azzal, hogy beállítottam. Sokszor jöttem már így hozzá esténként, de ez most teljesen más volt. Tudtam, hogy már nem barátként tekint rám, hanem nőként és ez bennem is érzelmi vihart kavart. Az ágy szélére ültem, zavarban voltam, de úgy láttam ő is. Én törtem meg a csendet. Elmondtam, hogy nem zavarnak az érzései, és hogy nálam is van valami kialakulóban. Láttam, hogy óriási kő esett le a szívéről és egyáltalán nem ellenkeztem, amikor közelebb húzott magához. Megnyugtatott, hogy nem fog sürgetni, és annyi időt ad amennyire csak szükségem van, majd megkérdezte, hogy lenne-e kedvem vele aludni újra. Nem szóltam semmit, csak bebújtam mellé az ágyba és hagytam, hogy átöleljen. Egy darabig szótlanul feküdtünk, de egyre jobban éreztem, hogy nem fogunk tudni elaludni.

Ahogy hátulról átölelt a hátamon éreztem a szívdobogását és az én szívem is egyre hevesebben kalimpált. Addig fészkelődtem, amíg egymással szembe kerültünk és az arcunk szinte összeért. Zoli kisimított egy hajtincset az arcomból majd finoman az ajkaimhoz ért. Nem tudom meddig tartott ez a pillanat, de mire észrevettem, hogy túlestünk az első csókon, legalább is a szánk egymáshoz ért, addigra elhúzódott tőlem és már csak annyit értettem a mondanivalójából, hogy sajnálom, nem akartam… nem engedtem, hogy befejezze a mondatot, ajkaimat az övére tapasztottam és úgy csókoltam, mint még soha senkit. Karjaival körbefont, majd a hátamra fektetett és így csókolóztunk perceken keresztül. Simogattuk egymást, ajkaink pedig egyre bátrabban fedezték fel a másik testét. A nyakamnál nagyon érzékeny vagyok és ez neki is feltűnt, miután jó néhányszor végigsiklott rajta, de el sem tudta képzelni, hogy ezzel mennyire felizgatott. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy talán nem túl korai-e ez az egész és ezt ő is észrevehette, és a fülembe súgott:
- Ha szeretnéd, abbahagyom, nem akarok semmit sem erőltetni.
- Kívánlak - csak ennyi volt a válaszom.
- Én is kívánlak kedves- válaszolta.

Tudtam, hogy innentől kezdve nincs megállás, de nem is akartam megállni. Zoli tovább csókolt. Először csak a számat, majd az arcom, a nyakam és egyre csak haladt lejjebb. Nagyon régen éreztem már ilyesmit. Minden centiméteren, ahol csak ajkai hozzámértek szinte lángolni kezdett a bőröm. Végighaladt a vállaimon, majd a melleim felé vette az irányt. Egyik kezével a combom simogatta, még a másikkal az ajakainak készítette elő a terepet, a szatén pizsama gombjait gombolgatva. Miután az utolsóval is végzett, gondosan széthajtotta a felső részt két oldalra, és ezzel a mozdulattal elé tárultak kicsinek éppen nem mondható domborulataim. Láttam, hogy teljesen megbabonázza a látvány. Fölém hajolt és így szólt:
- Gyönyörű vagy.

És újra kezdte a csókokat. Ismét végighaladt a nyakamon, a vállaimon és most már a szabaddá vált melleim felé közeledett. Tenyerével végigsiklott a nyakamtól a hasamig a két domb között lévő völgyön keresztül, majd először a jobb mellem simogatta körbe, a bimbómat persze ügyesen kikerült, aztán a bal mellem következett, itt is gondosan ügyelt arra, nehogy a meredező bimbót érintse. Mikor látta rajtam, hogy nagyon- nagyon kívánom az érintését mindkét kezét a melleimre tette, majd a bimbókat két-két ujja közé csippentette és finoman megcsavarta őket. Halk nyögés szakadt fel belőlem. Tovább ingerelte a két kis gombot, morzsolgatta, körbe-körbe simogatta őket, s amikor azt hittem, hogy ennél jobb már nem lehet, az egyiket finoman a szájába vette és megszívta. Újabb nyögés hagyta el a számat, és abban a pillanatban éreztem, hogy elönt a nedvesség és a forrósság odalent. Teljesen extázisba kerültem, érezni akartam őt, minden egyes porcikáját, érezni, ahogy hozzám simul. Mozgolódni kezdtem, hogy minél nagyobb felületen érezzem a testét, a trikója alá nyúlva a hátát simogattam, úgy hogy közben egyre feljebb tűrtem azt. Észrevette, miben mesterkedem és egy mozdulattal kibújt belőle. Magamra húztam, érezni akartam az izmos mellkasát, ahogy a melleimhez ér. Ahogy rám feküdt éreztem, hogy őt sem hagyták hidegen az eddigi események, kemény pénisze nekinyomódott a szeméremcsontomnak. Szinte teljesen összesimulva csókolóztunk percekig, simogattuk egymást, majd Zoli kissé fölém hajolva mélyen a szemembe nézve megkérdezte:
- Biztosan szeretnéd?
- Igen-válaszoltam szinte remegő, alig hallható hangon.

Ismét csókolni kezdett a már megszokott útvonalon keresztül, de most nem időzött annyit a gömbölyű halmoknál, lejjebb siklott a nyelve, körbenyalta a köldököm, majd belepuszilt. Mikor a pizsama alsóhoz ért két oldalt megfogta a szélét, és finoman húzni kezdte lefelé, a csípőmet megemelve segítettem neki az eltávolításban. Mivel úgy sikerült megfogni, így a tanga is ment vele együtt. Mindig is hordtam alsóneműt a pizsi alatt, de úgy látszik ez nem volt neki furcsa, mivel nem tette szóvá. Kényelmesen elhelyezkedett a lábaim között, és a combom belső felét kezdte simogatni, miközben alaposan szemügyre vette a sima, de már teljes nedvességben csillogó puncimat. Lassú simogató mozdulatokkal tért át a Vénusz-dombomra. Egyik ujját háromszor-négyszer végighúzta a résen, majd két ujjal széthúzta a nagyajkakat és nyelvével finoman megnyalta a csiklómat.

Aztán újra és újra megnyalintotta a kis kéjgombot, majd szorosan rátapadt és körkörös mozdulatokkal izgatni kezdte, szopogatta, szívta, erős nyelvcsapásokkal ingerelte a már megduzzadt csiklót. Egyik ujjával a hüvelyem nyílásánál kezdett körözni, majd finoman belém tolta és apró mozdulatokkal a hüvelyfalat izgatta. Mikor úgy érezte, hogy már kész vagyok rá a második ujját is belém nyomta. Összehangoltan dolgozott, csiklómat erőteljesen izgatta, ujjait ki-be húzogatta. Elmondhatatlanul élveztem, amit csinált, a lepedőt markolásztam és hangosan ziháltam, de még nem akartam, hogy vége legyen. Tudtam, ha most elélvezek, akkor a második már nem fog menni, főleg mivel sajnos még nem volt orgazmusom vaginális úton, ezért is szerettem volna vele együtt élvezni, de ha egyszer megtörténik, a második már nem megy könnyen. Megpróbáltam elhúzódni tőle, de nem engedett, gyorsabbra vette a tempót, ekkor már én sem tudtam eltolni magamtól és nem is akartam. Megemeltem a csípőm és már éreztem a jól ismert remegést, ami másodperceken belül végigsöpört rajtam. Zoli lassan kihúzta belőlem az ujjait, remegő puncimat gyengéd puszikkal nyugtatta. Mellém feküdt és egy puszit nyomott az arcomra:
- Tudod, hogy gyönyörű vagy miközben élvezel? – kérdezte.
- Ne hozz zavarba – válaszoltam.
- Nem volt szándékomban, de akkor is ez az igazság –mosolygott.

Közben finoman cirógatni kezdett. Tudtam, hogy most rajtam a sor, hogy gyönyörhöz jutassam. Csókolni kezdtem a nyakát, harapdáltam a fülcimpáját, kezeim a felsőtestén kalandoztak, finoman a hátára döntöttem és átvetettem a lábam a csípője felett és ráültem. Kemény férfiasságát csak egy textildarab választotta el tőlem. Csókoltam tovább, majd haladtam lejjebb. Végigpuszilgattam a mellkasát, a hasát, majd amikor a boxeréhez értem tenyeremmel végigsimítottam rajta. Nagyon kemény volt és alig fért el a nadrágban, ezért hamar megszabadítottam börtönétől. Ott meredezett előttem teljes életnagyságban és alig várta, hogy megérintsem. Nem is várattam sokáig. Egyik kezemmel megfogtam a golyóit, a másikkal pedig körbefogtam a makk alatti részt. A golyóit nagyon óvatosan morzsolgatni kezdtem, a másik kezemet pedig le-föl mozgattam a péniszén. Hatásos volt a dolog, mert egy kis idő elteltével Kedvesem intenzíven szuszogni kezdett és egy cseppecske is megjelent a makkján. Fölé hajoltam és nyelvemet kidugva körbenyaltam a makkot, eltűntetve róla az előnedvet. Ezt a műveletet megismételtem, de ekkor már bekaptam a péniszből annyit, amennyit csak tudtam. Nem volt könnyű feladat, mert igencsak méretes darab volt, hosszába és vastagságába is, de azért megpróbáltam minél nagyobb részét elnyelni. Finoman szopogattam, ahogy egy jó nagy adag fagyit szokás, de ez most finomabb volt bárminél. Kedvesem keze közben a fejemre vándorolt, de nem erőltetett semmit, csak irányított a fejem. Élvezettel nyalogattam, szívogattam a farkát, de nem hagyta, hogy befejezzem. Felhúzott magához és megcsókolt, s a hátamra fektetett. Pár másodpercre elfordult és fiókban kotorászott, majd elővett egy dobozkát.
- A biztonság kedvéért– és kinyitotta a dobozt.
- Ha nem akarod, nem muszáj – mondtam.
- De… - kezdte.
- Nyugi, gyógyszert szedek és egészséges is vagyok – nyugtattam meg.
- Rendben –bólintott, és megcsókolt.

Fölém helyezkedett, péniszét a hüvelyemhez illesztette és lassan elkezdett belém hatolni. Nagyon jó érzés volt, ahogy centiről centire csúszott belém, először kicsit feszített, de amikor tövig bent volt és mozogni kezdett, már csak azt éreztem, hogy teljesen kitölt és minden egyes rezdülésnél izgatja a hüvelyemet. Olyan csodálatos érzés volt, hogy azt kívántam, hogy soha ne legyen vége. Hamar összehangolódott a mozgásunk, igazi szenvedélyes szeretkezést folytattunk. Kis idő után pozitúrát váltottunk. Kedvesem a hátam mögé került és szinte felnyársalt. Lassan kezdett mozogni, majd egyre gyorsabban döfködte a farkát. Hihetetlenül élveztem, hogy kissé keményebben csináljuk, és ezt ő is észrevette, mert egyre bátrabban mozgott és ekkora olyat kezdtem érezni, amit eddig még sosem. Valami furcsa, de nagyon jó érzés indult el bennem, valahonnan belülről. Minél jobban mozgott bennem erőteljesen, annál jobban éreztem, olyan volt, mintha valami fel akarna robbanni bennem. Zolin is látszott, hogy már nem bírja sokáig. Egyre keményebben dugott, egyik kezével a csiklómhoz nyúlt a másikkal a popsim simogatta. Ez volt az utolsó csepp a pohárba. Olyan intenzív orgazmust éltem át, mint még soha. Egész testem remegni kezdett, a hüvelyem satuként szorult Zoli farkára és ez nála is megtette a hatást, egy utolsó lökés után belém élvezett. Úgy remegtem még percekkel később is, hogy ha Kedvesem nem tart meg, akkor az ágyra rogytam volna. Hamar rendbe szedtük magunkat és szorosan egymáshoz bújtunk.
- Csodálatos vagy.
- Te is. Ez valami fantasztikus volt, még soha senkivel nem volt ennyire jó – vallottam be.
- Te az a nő vagy, aki ezt érdemli.
- Ugyan már.
- Életem legjobb döntése volt, amikor befogadtalak, soha nem akarlak elveszíteni.
Úgy ölelt, hogy a mozdulataiból is azt éreztem, amit a szavai jelentettek. Jó érzés volt tudni, hogy van, akire számíthatok, és van, aki szeret. Ezzel az éjszakával kezdődött el az új életem új része, ami a legcsodálatosabb időszakot jelentette az életemben.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: