Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ugye mi jó barátok vagyunk...

A történetem 2006. májusában történt. Elindultunk osztálykirándulásra, Nyugat-Magyarország volt a végső cél. Mindenki hozta a maga kis túlélőcsomagját (whiskey,pláesz,stb...). Rá is húztunk, csak hogy könnyebben teljen az út. Egy óra után az egyik csaj bevallotta, hogy ő nagyon kívánós, és neki kellene valaki, de az osztályból nem akar senkivel, az elvei miatt. Na mondom szép, csak a hülye kifogások, nagy a szája a csajnak.

Elkövetkezett az első este. Bevertünk, mint a szemét, a hangulat tetőfokára hágott, fogadtunk valamiben és a tét az volt, hogyha én nyerek, megfoghatom a mellét (neki vannak a legjobb mellei az osztályban), ha ő nyer, megfoghatja a farkamat! Mázlis típus vagyok, én nyertem, de ez elmaradt valahogy. Másnap nem nagyon beszélünk, de eljött az este, amikor szintén enyhén illuminált állapotban voltunk, és mondtam, hogy tartozik még valamivel!

Szerencsére emlékezett rá és mondta, hogy menjünk félre! Nem kellett több, mondom hajrá. A sötétben kezdett forrósodni a helyzet. Benyúltam a pólója alá, el kezdtem simogatni a hasát, majd finoman haladtam felfelé. Éreztem, hogy várja, hogy megmarkoljam! Szép kerek és feszes melle volt, mondanom sem kell a bimbói kőkeményen álltak. Mentünk vissza folytatni az ivást, pókert, satöbbit. Tudni kell, hogy a táborban volt egy konyha, ahol volt egy hűtő, amibe a piákat pakoltuk. Gondoltam milyen jól is esne egy kis söröcske. Bemegyek, bent melegednek vagy 4-5-en és ott volt az a bizonyos lány is.

Lassan kiszállingózott a tömeg és mondtam neki, hogy mennyire tetszettek a mellei. Erre mondta, hogy ő nagyon kívánós, mondom neki, hogy én is. Kis csönd, majd megszólal, hogy mindig is szerette volna tudni mekkora farkam van. Mondom neki, hogy nézd meg, de akkor én meg belenyúlhatok a bugyidba. Belement a játékba!

Mondta, hogy nagyon tetszik neki, hogy jó vastag. Egy idő utána ott álltam a kezében, majd mondtam neki, hogy én jövök... nagyon kívánt már engem! Amikor megérintettem ott, nagyot nyögött. Izgattam simogattam, de nem csattant el egy csók sem. Egy idő után abbahagytuk, mert valaki benyitott. Nem gáz, ez is jó kaland volt.

3, 4 órával később bent vagyok a szobában a legjobb haverommal. Dumálgattunk meg ilyenek, erre bejön a csaj. Én fekszem, ő meg rámült, majd ruhástul meglovagolt, de keményen. Most ezt úgy kell elképzelni, hogy haverom meg hátulról tolta szintén ruhában, de mindenki be volt gerjedve! Két ággyal odébb már valakit szoptak… ez így ment kb. 20 percen keresztül, azt hittem szétrobban a farkam, amikor mondta, hogy folytassuk máshol!

Mondtuk neki, hogy legyen a női zuhanyzó, mivel sokkal kevesebb a lány az osztályban. Bementünk a haverommal, seggpucérra vetkőztünk, és vártuk, hogy jöjjön. Beletelt vagy 5 perc, de nagyon tetszett neki, hogy mi már VÁRTUK! Finoman el kezdtük simogatni, majd vetkőztetni. Ő nagyon vad volt, karmolt meg harapdált minket, ami nagyon izgatóan hatott. Lassan ő is meztelen lett. Nagyon kerek és kőkemény volt a popsija. El kezdett minket szopni, mondhatjuk, hogy ő volt a mélytorok királynője! Nagyon tetszett mindkettőnknek, átkaroltuk egymást, mint a jóbarátok és nevettünk.

Felállítottuk a csajt, aki melózott rendesen, majd hevesen elkezdtük ujjazni, játszottunk a mellével, izgattuk a popsiját, amin nagyon meglepődtünk, hogy engedi. Ez elég sokáig ment így, amikor mondtam, hogy jó most megdugom, mondta, hogy gumi nélkül nem akarja. Mondom neki, hogy nincs választás, erre rámmosolygott, ebből tudtam mi lesz!

Odafordítottam arccal a haverom felé, akit újra cumizott rendesen, én meg állva hátulról csempésztem be neki a lompost. Nagyon nyögött, körülbelül az este folyamán harmadszor élvezett el, mi meg az alkohol hatására nagyon is bírtuk!
Aztán cseréltünk és én kínáltam meg a szerszámmal. Iszonyat jó érzés volt, hogy amikor tol rajta egyet, mindig jó mélyre került a dákóm vége!

Aztán nem bírtuk tovább. Odaránottam a fejét és telelőttem a száját, majd miután engem kicsavart, áttért a haveromra, akinek szintén nem kellett több, és nagyon a mellére élvezett. Megjegyezném, hogy valamilyen okból kifolyólag nem csókoltam meg egyszer sem szex közben, pedig szexi szája van

! Azóta eltelt másfél év, nem nagyon beszélgettünk a múltról, míg egyik nap iszonyat szexinek nem láttam és írtam neki egy levelet, hogy kívánom! Eltelt egy hét így, hogy irogattunk egymásnak. Tegnap volt egy osztálytánc próbánk, ahol egy fogadást kötöttünk, azonban most ő nyert, és lehetett egy kérése, de ott kellett helyben. Mondta, hogy menjünk félre, hadd markoljon bele a seggembe! Mondom jó, erre elragadott a hév, férfiasan nekitoltam a falnak, jó közel húztam magamhoz, megfogtam a kezét és belemarkoltattam a fenekembe, míg a kezem a mellével kezdett el játszani és iszonyat megcsókoltam.
Nagyon jól csókolt, azóta is erre a csókra gondolok, és hogy mikor folytatjuk újból...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kismacso ·
Eric ne kötöszköggy.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: