Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Túra barátokkal

Nem gondoltam volna, hogy a fantáziámat hónapokig izgató eseményeknek leszek tanúja, amikor Péter barátom felhívott azzal, hogy mennyünk el egy magashegyi túrára. Mikor mondtam neki, hogy hívja fel Laci barátunkat, örült az ötletnek, de néhány perc múlva visszahívott, hogy Laci sajnos nem ér rá, de a társaságunkba tartozó felesége, Ági viszont szívesen jönne velünk, amin egy kicsit csodálkoztunk, de végül is elfogadtuk. Így kialakult a csapat, Péter tizennégy éves fiával, Gergővel kiegészítve. Két sátorral vágtunk neki a déli Alpoknak, de a nagy hőség miatt még a magasabb hegyekben sem számítottunk nagyon hidegre.

A túrát négy naposra terveztük, és a költségek miatt igyekeztünk nem hivatalos kempingekben táborozni, hanem védettebb helyeken táborozunk. Mivel évek óta egy társaságban mozogtunk, ezért nem okozott gondot a felosztás Ági Gergővel, én pedig Péterrel voltam egy sátorban. Már korábban észrevettem, hogy Áginak tetszik Péter: erős, izmos jó humorú és jóképű srác, mindig csillogott Ági szeme, amikor Péter közelébe került. Péter ugyan néhány éve újranősült, de az a fajta fiú volt, aki mindig próbálkozik, élvezi a flörtöt, és mindig kész egy kis kalandra. Ennek ellenére nem gondoltam, hogy bármi is történhet közöttük, hiszen Péter odavolt a fiáért, amikor a közelében volt szinte megváltozott, látszott, hogy igazi apa. Ági egyébként déli szépségnek mondható kicsit teltebb idomokkal megáldott csinos lány. Sötétbarna egyenes haj, szép arcvonások, zöld szemek, kicsit erősebb lábak, popsi, és a magasságához nagynak mondható mellek. Igazából nekem nagyon tetszett Laci felesége, de hát mivel nekem családom van, így csak gyönyörködtem a formás lányban.

Első este, miután letelepítettük a sátrainkat, kényelmesen berendezkedtünk egy erdős rész mellett, távol mindenféle településtől és úttól, tüzet raktunk, beszélgettünk, iszogattunk egy keveset, jó hangulatban megvártuk a naplementét. Elsőként Gergő ment aludni, majd én is elbúcsúztam a többiektől és a sátramba mentem. Péter és Ági még maradtak, és még hallottam, hogy a családról, barátokról, kapcsolatokról beszélgettek. A fáradságos túrázós nap után szinte azonnal elaludtam. nem tudom mennyi idő telt el, de felébredtem, mert a hegyen még nem szoktam meg légkört. Óvatosan kinéztem a sátorból és láttam, hogy Péter és Ági szenvedélyesen csókolóznak. Magamban végigszidtam őket, hogy most mind a ketten megcsalják párjaikat, de még nekem is tudnom kell erről, de mivel izgatott Ági, tovább néztem a műsort. A tűz még pislákolt egy rádobott nagy farönk miatt és így szinte művészi látvány volt a két szerelmeskedő. Úgy láttam nem állnak meg egy szimpla csóknál, mert simogatások, majd kínosan lassú vetkőztetés kezdődött.

Mivel meleg volt, Péter félmeztelen volt, Ágiról meg lekerült a póló és a melltartó. A nagy mellek rugalmasan mozogtak, és az éjszakai tábortűz fényei még szebbé festették felsőtestét. A sok kényeztetés kellőképpen feltüzelte a párocskát és Ági láthatóan gyakorlott mozdulattal lehúzta Péter sliccét, és a kényelmesen hátrakönyöklő barátom farkát kezdte el szopni. Nagyon ügyes volt, mert egyrészt Péter farka azonnal keményen felállt, másrészt nagyon változatos technikát alkalmazott: hol csak az ajkait csúsztatta végig a makkon, hol lágyan nyalogatta, hol erősen és finoman felváltva mozgott az ajkakkal fel és le. Nekem is felállt a farkam amint oldalról láttam a térdelő Ági élvezetes szopását, ringó csípőjét és melleit, melyeken hoki korong nagyságú mellbimbók díszelegtek.

Egyszer csak Ági abbahagyta a szopást és maga elé kapta a ruháját. Akkor láttam, hogy Gergő kimászott a sátrából, és ki tudja mióta szintén nézi őket. Péter megőrizve a hidegvérét annyit mondott:
- Gergő menj vissza aludni, holnap megbeszéljük.
A válasz megdöbbentette mindkettőjüket:
- Ha nézhetem, nem mondom el anyunak.
Rövid csend után Ági lassan leengedte ruháit, és folytatta a szopást, úgy hogy a fiú is lássa. Gergő kigombolta a nadrágját és matatni kezdett a kis kamasz farka körül. Pétert, úgy tűnt nem zavarja annyira a dolog, átadta magát az élvezetnek, majd kis idő múlva annyit mondott: - Akkor tanulj kisfiam, és segíts apának, húzd le a nadrágját! Gergő Ági mögé kúszott, és lehámozta róla a sortot és a bugyiját. Még én is megéreztem a lány édeskés nedveinek jellegzetes illatát, melyek az égnek álló kerek nőies feneke és puncija felől jött. Péter finoman megállította Ági szopását, mögé került és kutyapózban magáévá tette a gyönyörű női fenék alatt nedvesedő puncit. Lassan tolta be a farkát, hogy Gergő lássa, majd gyönyörködve a saját férfiasságában egyre gyorsabban előbb kényeztetni, majd dugni, sőt baszni kezdte Ágit, úgy hogy a heréi ütemesen nekicsapódtak a lány csiklójának.
– Nézd fiam, így kell majd bánnod a lányokkal, ezt szeretni fogják - mondta Péter, miközben Ági halkan, de határozottan nyögdécselve élvezte a dugást. Gergő most már nyíltan húzogatta a bőrt a kamasz farkán, látható élvezettel figyelve a szerelmeskedő párt. Még néhány mozdulat után Ági hátranyúlt, leállította Pétert, hanyatt fektette, és ráült a csillagos égnek meredő farokra.

A látvány lélegzetelállítóan gyönyörű volt: Ági csípője fel – le néha meg köröket leírva mozgott, a súlyos melleken, melyek ütemesen ugráltak a tűz vörös és meleg fénye parádézott, a lány feneke jellegzetes hanggal csattogott Péter combjain. Á hangok amúgy is kimerítették az érzéki erotika teljes tárházát, Péter izmos teste meg válaszolt a nő kéjsóvár mozgására, izmai szintén jól láthatóan mozogtak fény-árnyék játékot produkálva a pislákoló tűz fényében. Gergő nem is bírt magával és fura, kamasz fiúhoz illő hanggal elélvezett.
- Ez a fiam! - néhány vadabb lovagló mozdulat után az apa még így is figyelt a fiára. Abban a pillanatban egy magasabb hangot kiadva Ági remegő mozdulatokkal elélvezett.

Miután kiélvezve Péter merev rúdjának minden porcikáját Ági leszállt róla, óvatos mozdulatokkal, finoman megmarkolva a férfiasságot kifacsarta belőle a már majdnem tomboló „vulkánt”. A sperma lefolyt Ági kezén és ő csillogó szemekkel nézte a szépsége által előcsalogatott magokat.

Én csendben úgy tettem mintha nem tudnék az esetről, de a következő estéken is figyeltem az eseményeket, és bizony nem is csalódtam, a furcsa „hármas” felállás megismétlődött még kétszer. Azóta amikor eszembe jut ez a túra, a hegyek szépsége mellett inkább az erotikus fantáziák dominálnak az emlékeimben.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rodrigez ·
Gyenge kezdés után kiábrándító folytatás. :sleeping:

holi111 ·
:angry: :flushed:
uncsi, gagyi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: