Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tündér

Csendes volt az erdő. A napsugarak könnyen törtek utat maguknak a fák gyér lombján át. Egy letört faágon egy kis tündér ült. Magányosan bámult a semmibe. Kellemesen langyos levegő simogatta bőrét, de ő nem élvezte. Egyedül érezte magát, olyannak, akire senkinek nincs szüksége. Hirtelen neszt hallott a közeléből. Odakapta volna tekintetét, de hirtelen elhagyta minden ereje. Hangtalanul terült el az ágon.

- Látom, felébredtél - mosolygott rá egy férfi.
Selene álmosan pislogott maga elé, nem tudta hirtelen hol van. De lassanként felfedezte, hogy fogságba került. Rémülten pillantott körbe, de kiutat nem látott az üvegből.
- Ne ijedj meg, nem akarlak bántani - mondta a férfi.
- Engedj el, kérlek...
- Nem tehetem.
- Kérlek... - nézett kétségbeesett szemekkel a férfira Selene.
Ő pedig csak megrázta a fejét és elfordult a tündértől. A szoba közepén álló asztalhoz ment, ahol egy kicsi, piros színű kristály fénylett egész halványan. Felemelte a kristályt, ami egy vékony láncon függött. Nézte egy darabig, majd zsebébe süllyesztette.

Selene figyelte a férfit. Nem volt túl magas, erős testalkatúnak sem tűnt, de ahogy ökölbe szorította kezét és izmai megfeszültek karján, a tündér látta, hogy erőben sem szenvedhet hiányt. Mégsem ez adta a tiszteletet követelő kisugárzását. A tündér újból végigmérte fogvatartóját. Rövid, sötét haj, barna szemek, emberi öltözék. Nem talált rajta semmi furcsát, semmi árulkodó jelet, de biztos volt benne, hogy nem egyszerű ember az, akit ilyen légkör vesz körül.
- Hogy hívnak? - vetette oda a tündérnek a férfi.
Selene nem válaszolt.
- Én Nathan vagyok - állt meg az üveg előtt a férfi.
- És mi vagy? - nézett szúrós tekintettel Nathan arcába a kis tündér.
Halvány mosoly. A férfi válasz helyett inkább újból végigmérte az aprócska női testet. Apró, de gyönyörű. Rövid, vörös haj, néhány már szinte természetellenesen narancssárga tinccsel, pisze orr, formás test, áttetsző, finom vonalú szárnyak. Szerette volna emberi méretben is látni dacos foglyát.

- Egy tündér nem tudja megmondani rólam, ki vagyok? - hajolt az üveg fölé a férfi.
A börtönét lezáró hálón keresztül Selene megérezte a férfi illatát. Akárhogy is haragudott rá, ez kellemes élmény volt számára. El is felejtett hirtelen válaszolni.
- Na mi történt? - zökkentette ki bódultságából Nathan hangja.
- Semmi. Hagyj békén! - fordított hátat a férfinak.
Selene fejében kavarogtak a gondolatok. "Nem kívánhatom meg. Nem ilyen hirtelen. Ő rossz, mert fogva tart. Nem. Nem kívánhatom meg ilyen hirtelen. Hiszen ő... ő...." És akkor döbbent rá, hogy Nathan varázsló. Más nem lehet. Hiszen hogyan is kaphatta volna el, ha nem varázsló lenne. De már nem látott benne mást csak a férfit. Nem bírta elfelejteni az illatát. Miközben így magában vívódott, Nathan újból végigmérte őt, majd kiment a szobából.

Selene magára maradt. Hiába várta vissza Nathant, hiába akarta megmutatni neki, hogy fogvatarthatja, de legyőzni nem győzheti, a férfi nem jött vissza. Hiába próbálta megérezni merre lehet, nem érezte a jelenlétét se közelben, se távolban. Kimerülten, tompán fájó fejjel nyúlt végig a hideg üvegen. Behunyt szemmel feküdt és hallgatta a kintről beszűrődő zajokat. Lassan álomba merült. Zavaros, kimerítő történések részese volt. Mire felébredt besötétedett odakint és a szobára is sötétség borult. Újból meglepetésként érte, hogy egy üvegbe zárva találta magát, de pillanatok alatt tudatosult benne, hogy nem minden volt álom, ami aznap történt vele.

Nathan járt a fejében. Vajon miért tartja fogva? Mit akarhat tőle? Vagy csak szórakozásból kapta el? "De meg kell hagyni, nem néz ki rosszul..." - gondolta magában. Újból visszaidézte a férfi illatát. Selene először érzett vágyat, hogy ember lehessen. Érezni szerette volna a férfi testét. Ha csak egy éjszakáig is... A tündér hátát az üveg falának támasztva, szemeit újból lehunyva, hagyta, hogy kalandozzon a képzelete. De végül az ábrándozásnak vége szakadt, mert újból elöntötte a harag, amiért egy üvegben kell ücsörögnie egész éjjel, egyedül. De ekkor nyílt a szoba ajtaja. Selene felpattant és szárnyai halvány sárgás fénnyel világítani kezdtek a sötétben.

Nathan a tündér felé pillantott, majd kifejezéstelen arccal ment az asztalig. Ott leroskadt egy székre, arcát kezébe temette és nem mozdult hosszú időn át. Selene csendben figyelte és továbbra is halványan világított a szárnyaival. A férfi egy jó negyed óra múlva felemelte fejét. Kivette zsebéből a piros kristályt és tiszta erőből a szemközti falhoz vágta. A kristály ennek ellenére egyben maradt. Selene nem tudta, hogy csak a sötét miatt tűnt úgy, vagy tényleg erősebben fénylett, mint a délután folyamán. Nathan arcáról nem tudott leolvasni semmit, de azt látta, hogy nem minden úgy sikerült neki, ahogy szerette volna.

Nathan ránézett. Sokáig méregette a tündért. Majd utálatos hangon szólt hozzá.
- Te meg mit bámulsz folyton? He?
Selene-nek rosszul estek a szavak. Mi mást csinálhatna egy üvegbe zárva, mint hogy azt az embert figyeli, aki esetleg kiengedheti onnan?
Nathan hirtelen elkapta az üveget. Selene megrémült. Nem világított tovább szárnyaival. A férfi láthatóan nem találta a helyét. Végül az ablak alá ült, hátát a falnak döntve, a tündért pedig az ölébe véve az üveggel.
- Na most miért nem világítasz? - kérdezte mérgesen.
Selene továbbra sem szólalt meg.
- Na mi van, már hozzám se szólsz? Ez az, igen. Kedves vagy. Tőled is pont erre van szükségem...
Selene lassan újból világítani kezdett. Ahogy a férfi arcára esett a kevéske fény, látta, hogy könnyes a szeme. Nathan maga elé emelte az üveget.
- Ha kiengedlek, az enyém leszel? - kérdezte.
A tündér nem válaszolt. Csak levette ruháit és csendben nézte Nathan arcát. Ő pedig leoldotta a hálót az üvegről.

Selene kiröppent börtönéből. Aztán a férfi tenyerében várta csendben, fejét lehajtva, hogy átváltoztassa őt. Nathan halkan motyogott valamit, majd óvatosan megcsókolta a tündért. Selene egy pillanatra megborzongott majd érezte, ahogy eltűnnek szárnyai, és teste nőni kezd. Pár pillanat múlva már emberi nőként térdelt a földön. Nathan jobban felült a fal mellett és megbabonázott szemekkel bámulta őt. Selene a férfi fölé mászva ajkaira tapadt. Erre vágyott volna? Maga sem tudta... de élvezte a csókot. Nathan pedig hagyta, hogy csókolja. Sokáig játszottak egymás nyelvével. Aztán a férfi hirtelen elkapta Selene-t és hátra döntötte. Vadabban csókolta ajkait. Pár pillanat múlva azoban megállt. Hosszasan nézte a kintről beszűrődő holdfényben a lány arcát. Majd felemelkedett és testén is végigjáratta tekintetét. A foglya emberként nem lehetett több húsz évesnél.
- Most már elárulod a neved? - súgta a fülébe.
- Selene... - jött a válasz a lánytól szintén suttogva.

Nathan a lány fölé hajolva újból ajkaival játszott. Közben kezével testét kezdte birtokba venni. Selene csak feküdt a hideg földön és hagyta, hogy a férfi kényeztesse. Nathan finoman végignyalta a lány nyakát majd melleit cirógatta körbe nyelvével, mellbimbóit épp csak egy rövid pillanatra érintve. Nyelve azután a köldökéig siklott a puha bőrön. De innen vissza is indult rögtön és a férfi nedves ajkai közé vette a kényeztetésért könyörgő mellbimbókat. Mindkettőnél elidőzött egy picit, de nem hagyta, hogy Selene nyugodtan élvezze. Lejjebb mászott a lányról és lábai közé fúrta fejét. Szétnyitotta szeméremajkait és egész lágyan nyalta meg csiklóját. Selene teste megfeszült egy pillanatra és egy halk nyögés hagyta el ajkait. Újabb nyögés és teste már megremegett, ahogy Nathan hirtelen vezette ujját hüvelyébe. Alig mozgatta egy kicsit, már abba is hagyta. Ujjáról a nedvet a lány csiklóján kenegette szét. Selene egyre inkább levegő után kapkodott.

Nathan felegyenesedett. A lány élvezettől ködös tekintettel nézte őt. Nézte, ahogy megszabadul ruháitól, nézte a testét majd ágaskodó férfiasságán állapodott meg fátyolos tekintete. De összeszedte magát, és most ő döntötte hanyatt a férfit. Nathan szinte fel sem eszmélt még, hogy most ő élvezheti a kényeztetést, férfiassága már Selene szájában volt. De a lány is keveset adott neki, pont csak annyit, hogy még jobban felhúzza, hogy már egy apró érintésbe is beleremegjen a teste. Aztán megállapodott egymáson a pillantásuk. Nézték egymást a holdfényben... Nathan végül magához rántotta Selene-t, átfordította a hátára és erőteljesen nyomta tövig férfiasságát a lányba.

A gyengéd örömszerzés vad szeretkezésbe csapott át. Nathan egy pillanatig sem kímélte a lányt. Selene pedig a férfi hátába mélyesztve körmeit tűrte az élvezet okozta kínt. Élvezte, ahogy kitölti hüvelyét a vastag hímtag. Élvezte, ahogy vad tempót diktálva mozog benne a férfi. De Nathan lassított a tempón, viszont erősebben nyomta férfiasságát a lányba. Selene teste megadta magát... Finom vonásai eltorzultak egy pillanatra, ahogy teste beleremegett az orgazmusba. Nathannek se kellett már sok. Megemelte a lány csípőjét és ködös tekintettel nézte melleit, ahogy mozogtak minden lökésétől. Az élvezet csúcsa Nathant sem kímélte. A lányba élvezett, majd kimerülten a finom női testre borult.

Jó pár percig feküdtek így a hideg földön. Aztán Nathan felsegítette a lányt és átmentek a másik szobában levő ágyba. Ahogy feküdtek, a férfi hátulról szorosan magához ölelte Selene-t. Mélyen beszívta a haja illatát. Sokáig nem szólaltak meg, pedig mindketten ébren voltak. Végül Nathan törte meg a csendet.
- Nem is tudom, hogyan kezdjem... - majd hosszas hallgatás következett.
Selene csendben várt. Érezte, hogy valami olyat kell hallania, ami fájni fog neki.
- Én családos ember vagyok... gyerekeim vannak. A családom nem tudja, hogy ki vagyok valójában...
Nathan mély levegőt vett.
- Az a kristály, amit láthattál... az mutatja, ha a feleségem gondol rám. Az utóbbi időben egyre többet veszekszünk... sejti, hogy titkolok valamit.
- Valamit... - suttogta maga elé a lány.
- Valamit, amit ő nem tudna elfogadni... - és a férfi újra egy mély levegőt vett.
- Én... én... nem tudlak visszaváltoztatni... nem ismerek rá varázslatot...
Selene érezte, ahogy fájdalom nyilall lelkébe. Pedig számított rá, hogy ez egy visszafordíthatatlan változás lesz számára. Nathan szorosabban ölelte magához.
- Szeretném, ha tudnád, hogy... hálás vagyok neked. És.... hogy.... sajnálom.....

Selene nem bírt megszólalni a gombóctól a torkában. Szeméből csak egyetlen könnycsepp gördült végig arcán. Ezután csendben és mozdulatlanul várta meg, hogy Nathan mély álomba merüljön. Akkor óvatosan kibújt a férfi karjai közül. Üres tekintettel, ruha nélkül lépett ki a hideg éjszakába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Apiastria ·
Szerintem nagyon szép. Igazán tetszett, kicsi fantasy meg mese, de sok van ilyen a valóságban is. Szegény tündérke... :hushed:
J.James ·
Sok van ilyen a valóságban is... az ilyen varázslóknak járna a "posion of impotence"

lencseszosz ·
Nnnah ez egy szép történet!
Szépen megfogalmazva, igényesen tálalva!
És egy kis fantasyval fűszerezve! Igazán jó volt!

Csak így tovább!
Phoebe ·
köszi :)
meg a többieknek is...
ritkán szoktak dicsérni :hushed:
Whym ·
Szia hold, én szoktalak, megnéztem az oldaladat is.

:flushed:
Phoebe ·
köszönöm... a kevesek egyike vagy :)
az is igaz, h ha több erotikus sztorit írnék, valszeg többen olvasnának :innocent: no mind1 :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: