Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tragédia

Már csaknem 2 hónapja járok vele. Ő, aki számomra a legfontosabb, és hogy az ő jelző kit takar? Hát Józsefet, a szőke hajú, kék szemű, 17 éves gyúrós srácot. Aki amellett, hogy népszerű és sok a barátja, meleg. Ezt az egész iskola tudja. Valamint azt sem tagadja, hogy van valakije. Mindenki találgat, hogy mégis ki lehet a másik homo horgász (ahogy őt a háta mögött nevezik), de senki sem tudja belőle kiszedni, sőt sokan arra gondolnak, hogy az egész „van valakim” mizéria csak egy jó reklámfogás.
Csakhogy, tényleg van valakije, és az a valaki barna hajú, barna szemű, kicsit sem népszerű, titkon meleg, 17 éves, némi túlsúllyal szenvedő srác. A személyleírás egy emberre illik, és ez az ember én vagyok! És, hogy miért titok, hogy ki vagyok, mert az az 5 barátom ami van, egy kissé homofób, csakúgy, mint a szüleim.  Ugyanis anyám és apám minden egyes melegekről szóló film közben megemlíti, hogy ha megtudják, hogy én az vagyok, akkor főbe lövik magukat.
Emellett Józsi szülei 100% -an elfogadják fiuk másságát, és szorítanak azért, hogy együtt maradjunk. De mivel ezt az idilli állapotot veszélyezteti az, hogy a szüleim tudomást szereznek a kapcsolatunkról, ezért az ő szüleik titokba tartják azt, hogy járunk. És pont ezen okokból ma este náluk alszok. Csakhogy kell egy fedő sztori, amelyet mindig Józsi szülei biztosítanak. Az e heti pedig nem más, mint az, hogy moziba megy az ő családja, és pont a kedvenc filmemet adják, elvisznek magukkal, de, hogy ne keljen sokat „benzinezni” ezért ott alszok náluk.
Már 5-kor ott voltam náluk, épp betoltam egy pizzát, amikor Józsi kijelenti, hogy zuhanyozni megyünk. Én kérdőn nézek rá, de válasznak megtette az, hogy rám kacsintott, és megsimította az arcom. Felállunk az asztaltól, és megcélozzuk a fürdőszobát. Mikor belépünk, ő bezárja az ajtót, megragadja a kezeivel a két vállamat, és erőteljesen a falnak vág. Felnyögök. De nem hagyja, hogy felelősségre vonjam, ugyanis haragom ügyesen pörgő nyelve áldozatává válik. Forró ajkai, ahogy hozzá érnek az enyémhez, ahogy tapogat a kezével, ahogy markolássza a seggemet, (igen, tudom, hogy sok az „ahogy” szó, de mással nem nagyon tudtam helyettesíteni) ahh, máris erekcióm volt. De én se voltam rest, én is taperoltam, csókoltam, vetkőztettem, majd beálltunk meztelen testtel a zuhanykabinba, és folytattuk. Leguggoltam elé, először a makkot nyalogattam, mint egy fagyit. Utána elkezdtem magát a rudat nyalni, majd ezután jött a számunkra várva várt pillanat, a szopás. Igyekeztem tövig bekapni, megmarkolta a hajam, majd (ahogy, az utcán mondanák) szájbakúrt! Nem kellett neki sok, perceken belül telerajzolta az arcom, majd lemosta rólam. Ezután folytattuk a „zuhanyzást”. Miután végeztünk, felöltöztünk, és a megbeszéltek szerint megnézünk egy filmet.
Sok különbség van köztünk, például: én inkább főzök, míg ő szerel, ő az aktív, én a passzív, ő a kaszabolós, horror, akció, sci-fi filmeket szereti, míg én a romantikus, csöpögős filmeket. Azonban van pár film ami nem sorolható ide, ugyanis rajongok a Mátrix trilógiáért, míg ő ki nem állhatja, mert szerinte „nem valósághű”. Hát igen, sok mindenbe különbözünk, egy dologban azonban egyetértünk, szeretjük egymást. Mikor elkezdődött a film, ő elterült az ágyon, én mellébújtam, fejem a mellkasára helyeztem, ugyanis imádtam hallgatni a szívverését. Ő elkezdte simogatni a fejem, ami nagyon megnyugtató volt, emellett tudtam, hogy ezt valamiféleképpen viszonoznom kell, ezért én a kocka hasát simogattam. Hamarosan el is aludtam. Mikor felébredtem, a film már a végénél tartott, a főszereplőbe valami napszemüveges csávó épp valamit beleszúrt, és közbe áltudományos dolgokról beszélt, hogy T-vírus így T-vírus úgy, szóval kikapcsoltam a Tv-t, és mivel megszomjaztam lefutottam a konyhába pohár vízért.
Mikor leértem a konyhába az apja épp a széken ült, és ha jól emlékszem teát szürcsölgetett.
- Á, Viktor, miért jöttél le?
- Csak egy pohár vízért Mr. Horváth!
- Szabad valamit kérdeznem?
- Persze!
- Milyen a fiam az ágyban?
- Hát … őő … nos..
- Nem kell szégyenlősködnöd, itt nincs miért.
- Nos… hát … nagyon… jó!
- És ki az aktív?
- Izéé…. őő!
- Nos én ennyit akartam volna, ugye ezt nem vetted tolakodásnak? – tette fel a kérdést, mikorra a csend kezdet őrjítővé válni
- Nem Mr. Horváth, legalább elmondhatom valakinek – Komolyan mondom doki, a beszélgetés után már nem is voltam szomjas.
Visszatértem a szobába, ő az ajtónyitásra felkelt, megkérdezte hol voltam, mire én azt feleltem, hogy a konyhában. Bólogatott, melléfeküdtem, ő pedig átölelt, majd pár perccel később már mind a ketten aludtunk.
Másnap reggel, amikor felkeltem, csak egy levelet találtam, ez állt benne: Szia szívem lementem, hogy ledaráljam a húst. Hirtelen Józsi fájdalmasan felordított, és nem akarta abbahagyni, ahogy közeledtem a konyhába darálógép zakatolt, azonban ahol Józsi állt, ott fröcskölt a vér, közelebb mentem, és láttam, hogy az ujjait totál bedarálta, gyorsan kihúztam a konnektorból, mire a daráló leállt. Ő továbbra is ordítozott, lefagytam, arra eszméltem, hogy a nevemet ordibálja, és a segítséget kér. Gyorsan előkaptam a mobilt, tárcsáztam a telefonszámot, a mentők kijöttek elszállították őt és engem a kórházba. A szülei is megérkeztek, Józsi szerencsére jól volt, azonban megjöttek az én szüleim is. Anyám persze egy ideg volt, nem akarta elhinni, amit lát. Két órával később, én még mindig ott voltam a kórtermébe, tudom, hogy nem súlyos beteg, de akkor is, nagyon féltettem. Egyszer csak betoppan az apám. Azt akarja, hogy menjek haza, de én nem akartam, megkérdezte miért, mire én azt ordítottam vissza neki, hogy szeretem őt, és, hogy már 2 hónapja járunk. Fél perc után ő hőbörögve nekirontott Józsinak, megakarta fojtani, azonban ezt nem hagytam. Ellöktem őt, mire egy olyan jobbost kaptam fordulatból, hogy eszméletemet vesztettem mikor felkeltem, akkor már ő halott volt!
- Na doki, most már tudja, hogy miért járok önhöz csaknem fél éve. Mit gondol, mennyit sikerült azóta fejlődnöm?
- Hát tudja, maga eléggé ramaty állapotba került hozzám, de őszintén örülök, hogy képes volt kitárulni.
- Aha. Tudja be kell vallanom, hogy én az eleinte nem nagyon hittem abban, hogy egy „pszicho mókus” ilyen csodákra képes, de őszintén, most, hogy elmondtam valakinek, az én lelkivilágomnak is sokkal jobb.
- Nos, akkor jövő héten lehet ugyan ez a 2 órai időpont?
- Persze doki, akkor szerdán 2-kor, viszlát!
- Viszlát!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: