Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Történelem, szex és az örök város

Sziasztok! Egy történetet szeretnék leírni nektek, ami a tavaszi szünidőben történt velem.
18 éves, gimnazista lány vagyok. Amit még tudni kell rólam az az, hogy olyan testem van, amire igazán büszke lehetek. Profi szinten úszok, naponta 4-5 órát vagyok vízben, gondolom így érthető is. :P :D Hosszú, hullámos, barna hajam van és zöld szemeim. Látszólag ártatlan vagyok, de aki rendesen megfigyel, észreveszi, hogy a sablonos ártatlanságom mögött mi rejtőzik. Biszexuális vagyok, megőrülök a "barátnőmért", Izzy-ért. Imádok a kelyhéből lefetyelni! (Erre majd még később kitérek.)

Amióta elkezdtem a gimit, izgat a történelem tanárom. Kb. 35 éves férfi, nem az a tipikus szépség, de a kisugárzása eszméletlen! Művelt és láttam rajta kezdettől fogva, hogy egy domináns hím. Egy igazi férfi! Ráadásként még olyan nadrágokban jár, amiben teljesen kirajzolódik a farka, ha nekitámaszkodik a falnak. Az óráin nem tudtam levenni a szemem róla. Nedves puncival szenvedtem végig minden tanítási órát miatta. Hatalmas szerszámot tartogat a lába között. Többször is észrevette, hogy mustrálom. Szegénykém úgy elvörösödött mindig. Az előző tanévben, június elején nagyon meleg volt. Egy világoskék ruhában mentem iskolába és egy spontán döntésnek köszönhetően a történelem óra előtti kisszünetben levetettem a WC-ben a bugyim és a táskámba tettem. Bugyi nélkül mentem órára, és már a gondolattól is nedvesedni kezdtem, hogy a tanárom meglátja csupasz kelyhem. Mindig az első padban ültem, azért is, mert ott lehet a legjobban odafigyelni, meg az osztályfőnököm is legtöbbször átültetett, mert röhögtünk a lányokkal. Aznap a padtársam beteg volt, így egyedül ültem. Keresztbe tettem a lábaimat és vártam, hogy mi történik.

Először feleltetetni kezdte a fiúkat, ekkor felállt székéről és a tábla elől figyelte a felelőt, aki 2 paddal ült mögöttem. Kihasználva az alkalmat, kicsit szétnyitottam térdeimet, pont úgy, hogy meglássa a puncim. Őrületesen fel voltam izgulva. A próbálkozásom eredményes lett, meglátta nedvtől csillogó szépségem. Nyelt egy nagyot és megint elvörösödött. Már abszolút nem figyelte a felelőt, ezért egy hirtelen mozdulattal összezártam lábaim, akkor feleszmélt. Amikor megszólalt a csengő, azonnal kisurrantam a teremből, kicsit féltem, hogy esetleg majd baj lesz. Azután már nem mentem többet suliba, edzőtáborba repültem Monterrey-be (Mexico).

A következő iskolaévben már az utolsó padba ültem, hogy ne nagyon tűnjek fel. A tanárom azonban nem felejtette el a turpisságom és az első padba ültetett. Továbbra is el akartam csábítani őt, nem is hiányzott már sok a dologhoz. Az óráin jó kislányként viselkedtem, figyeltem mindig. Szokásom volt, hogy amikor ránéztem, akkor megnyaltam az ajkaim, vagy a filctollam végét vettem közéjük. Mint később megtudtam, ezekkel az apróságokkal az őrületbe hajszoltam őt.
A dolog akkor vett komolyabb fordulatot, amikor az idei tavaszi szünidőben Rómában nyaraltunk (vagy tavaszoltunk?). Sosem gondoltam volna, hogy a történelem tanárom egyedül fog Rómában kirándulni! Ugyanabban a hotelben laktunk. Ezt akkor tudtam meg, amikor Izzy-vel mentünk le vacsorázni és megpillantottam, hogy a dohányzó sarokban újságot olvasva ül. Alig hittem a szememnek. Ő csak később látott meg bennünket, de én úgy tettem, mintha nem látnám őt. Miután megvacsoráztunk, felmentünk a szobánkba. Izzy és én voltunk egy szobában, a fiúk pedig a másikban. Egyikük Izzy pasija, a másik meg a barátja, akire én nem igazán fordítottam figyelmet.

Észrevettem, hogy a hotel másik felének az ablakaiból pont belehet látni a mi szobánkba és fordítva. Izzy-vel kiültünk a teraszra és beszélgettünk, ekkor a szemben lévő szobában felkapcsolták a lámpát. Azt hittem, hogy eláll a lélegzetem, a töri tanárom termett a szemeim előtt. Ekkor eszeltem ki életem legördögibb tervét. Izzy-t megkértem, hogy a legközelebbi puncilefetyelésünk alkalmával haggyuk égve nálunk a lámpát, akkor tökéletesen átlát a tanárom. Kedves barátnőmnek sem kellett kétszer mondani.
Következő este megvártuk, hogy megjelenjen oktatóm, felkapcsoltuk a lámpát. Csókolózni kezdtünk, simogattuk egymást. A vad nyelves csókok közepette a tekintetem folyamatosan az átalsó szoba ablakára tapadt. Mindketten maximálisan fel voltunk izgulva. Izzy lerángatta rólam a melltartómat, és nyalogatni, szívni kezdte bimbóimat. Önfeledten nyögtem, és örömmel láttam, hogy a tanárom is konstatálta a történéseket. Az ablaknál állt, és figyelte a műsorunkat. Egy ideig őt néztem, aztán viszont lecsupáltam a maradék ruhaneműt Izzy-ről, és nyalni kezdtem finom nyílását. Óriásikat nyögött, főleg amikor becsúsztattam hosszú nyelvem hüvelyébe. Hamar elélvezett, így szerepet váltottunk. Hosszú nyelvcsapásokkal nyalta puncim, én pedig egyfolytában a prof szemébe néztem. Imádtam azt a tekintetet. Hamar átéltem egy őrjítő orgazmust. Miután észhez tértem, lekapcsoltam a lámpát és álomba merültünk.

Másnap reggel Izzy ágyba kérte a reggelit. Felültünk és jóízűen elkezdtünk falatozni.
- Basszus, Mandy, az esteli műsorunk gondolom rendesen összezavarta a tanárod - mondta vigyorogva barátnőm.
- Az is volt a cél! Dugni akarok vele, és tudod, hogy én a célom elérése érdekében sok mindenre képes vagyok.-
- De mégis mi olyan izgató ebben a férfiben?-
- Az, hogy egy igazi férfi és a farka elég nagy, ahogy nadrágon keresztül láttam. Egyszerűen felizgat engem!-

Ahogy ezt kimondtam, berontottak a fiúk a szobába. Lopkodtak a kajánkból, viccelődtünk. Ők hárman arra a napra vásárlást terveztek, én azonban inkább ellátogattam a medencére, ahol a világbajnokságot rendezik. Úsztam pár hosszt, aztán visszamentem a hotelba. Ahogy a recepcióst vártam, valaki hátulról megérintette a vállam. Amikor megfordultam a tanárommal kerültem szembe. Gonosz tekintettel néztem a szemébe. Láttam rajta, hogy eléggé "megviselték" az előző esti történések.
- Gyere velem! - csak ennyit mondott és én mint akit elkábítottak, követtem őt. Kizárta az ajtót és bement a szobába. Utána mentem. Szétnéztem, nem láttam sehol. A következő pillanatban azonban hátulról megmarkolta a hajam és hátrarántotta a fejem. A szívem a torkomban dobogott, először azt hittem, hogy bántani akar, de aztán a másik keze a ruhám alá vándorolt.
- Ezt akarod, igaz?- súgta a fülembe. Erőszakos volt, domináns, pont, ahogy szeretem!
- Igen! - a nyakamba csókolt, felnyögtem. Megfordított, és egy mozdulattal szétrántotta elől gombos ruhám. A gombok szanaszét gurultak a padlón. Elől kapcsos melltartóm is egy pillanat alatt lerántotta rólam. Teljesen meztelenül álltam előtte. Végignézett rajtam, majd magához rántott és vadul csókolni kezdett. Megmarkoltam a farkát, ekkor a vállamnál fogva térdre nyomott. Azonnal tudtam, hogy mit akar. Kigomboltam nadrágját és kiszabadítottam azt a csodás rudat. Mint egy rugó, úgy pattant az arcom elé! Tényleg nagy volt, nem tévedtem. Megfogtam, és simogatni kezdtem.
- Szopjad kislány! - parancsolt rám. Először csak nyalogattam a makkját, aztán fokozatosan engedtem az egészet a számba. Türelmetlenségében megfogta a fejem, és az egészet betolta. A torkomban éreztem a farkát. Megőrjített ez a vadság!
- Ahh, hányszor elképzeltem már, hogy a filctollad helyett a faszomat mozgatod ajkaid között! - nyögte.

Úgy összeszorítottam ajkaimat, ahogy csak tudtam, hogy minél jobban ingereljem! Egy pillanatban azonban kirántotta dorongját a számból, a hátamra lökött, én pedig gondolkozás nélkül széttártam lábaim előtte. Egy mozdulattal tövig vágta belém szerszámát! Felsikoltottam az élvezettől. Imádtam, hogy ilyen durván bánik velem. Vadul kefélte szűk nyílásom, én pedig hangosan nyögtem. Kurvának éreztem magam, de nem érdekelt, végre megkaptam azt, amire olyannyira vágytam. Izmos testén gyöngyöztek az izzadságcseppek, ez mégjobban felizgatott. Hamar elélveztem, életem legjobb orgazmusát éltem át. Láttam rajta, hogy ő is a "határon" van.

Azt hittem, hogy belémélvez, de tévedtem. Kirántotta belőlem gyönyört okozó dárdáját és az arcom elé tartotta. Kinyújtottam a nyelvem, nyalogatni kezdtem a makkját, a kezemmel pedig vadul ráncigáltam. Végig a szemébe néztem. Pillanatok alatt elkezdett spriccelni, az első két sugár a számban landolt, a többit az arcomra lőtte. Rengeteg anyagot eresztett rám, eszméletlen volt. Teljesen beterítette az arcom. A farkával letörölgettem és újra és újra a számba vettem. Szopogattam még egy ideig az élvezetet adó szerszámát, aztán a karomnál fogva segített felállni.
- Van neked fogalmad arról, hogy hány álmatlan éjszakát okoztál nekem a viselkedéseddel?! - förmedt rám.
- Sajnálom, nem tehetek róla, hogy ennyire vágytam a faszodra - válaszoltam, immár tegezőleg, ártatlan tekintettel.
- Az még nem ok arra, hogy bugyi nélkül gyere be az órámra és provokálj! Aztán meg a barátnőd pináját nyalogatod a szemem előtt! - tette továbbra is a sértődöttet.
- Ne mond, hogy nem jártam a kedvedben!
- Mindenesetre ezért büntetés jár!
- Miféle büntetés?
- Mától kezdve 1 hónapig minden nap megszoptatlak, minden másnap pedig meg is baszlak! A rabszolgám leszel, megértetted?-
- De...
- Semmi de, nem ellenkezel velem kislány, érted? - imádtam ezt a szigorú hangnemet.
- Igen.
- Nagyon helyes, te kis faszszopó!

Az elkövetkező időszak volt életem legdúsabb időszaka szexuális téren. Minden nap szoptam a kedvenc tanárom farkát és örömmel tettem! Még mindig örömmel teszem! Imádom, ahogy kurvaként kezel. Az órákon természetesen semmi jelét nem mutatjuk a "másodéletünknek", ha valaki gyanút fogna, akkor mindketten repülnénk az iskolából...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

cauka ·
Te jó ég! Egész jó lenne,ha nem csaptad volna össze a végét. Az előjáték lehetett volna még hosszabb,akkor izgibb lett volna,mármint a tanárral! A durva szavak elég illúziórombolók voltak pl: faszát,fasszopó! Az tuti biztos,hogy nekem nem kéne többet ilyet mondania! :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: