Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tom és Sarah...

A kapcsolatuk kb. egy éve kezdődött... picit bonyolult, de a lényeg az, hogy Sarah csak másodhegedűs Tom számára. Ez picit elszomorítja főhősnőnket, bár tudomásul veszi, és próbálja úgy megélni az együttléteket, hogy ne befolyásolja érzelmileg, és csak azoknak a perceknek, óráknak éljen.
Így történt ez tegnap is... egyedül volt Sarah otthon és Tom meglátogatotta. Épp zenét hallgatott a gépnél és Tom leüllt mellé. A lány látta a szemében a tüzet. Kezeit elkezdte felé irányítani, melyre Sarah próbált semleges maradni és leginkább eltolta. Tom próbálta rávenni, hogy menjen fel vele a szobába, és a lány amivel ki is készíti néha, folyamatosan távolodott tőle, ezzel méginkább felhergelte a fiút. Megszomjazott a lány, felállt a géptől és öntött magának egy kis fehérbort, Tom addig átült az ő helyére és Sarah beállt háttal neki a szék elé.

A lány csak állt és állt, meg nem mozdult. Tudta hogy mi lesz, de nem tett semmit. Tom kezeivel végigsimította a lány testét, érezte, hogy mindketten vágynak egymásra. A fiú nem bírt tovább magával és megfogta a lány kezét, és magával húzta, egyenesen fel a szobába. Mivel egyedül voltak otthon, nem volt félnivaló… ledőltek az ágyra. Tom lefeküdt a lány mellé és finoman megcsókolta. Sarah már alig várta ezt a pillanatot. Minden egyes csókja vérré vált benne. Imádta, ha csókolják. Ekkor még mindketten ruhában voltak. Tom nem nagyon bírt már férfiasságával és Sarahról majdnemcsak letépte a nadrágot. A fiú lefeküdt háttal az ágyra. Mereven ékeskedett és arra várt, hogy Sarah "helyet foglaljon". Sarah unszolásra, bár nem kellett kétszer mondani, lábait átette a srác derekánál. Kezével megfogta a srác szerszámját és besegítette a helyes útra. Még nem hatolt be vele, csak játszott.

Ez a fiút totálisan begerjesztette. Először csak játszott vele, majd a lány sem bírt magával és finoman ráült a hímtagra. Lazán fel-le mozgott rajta. Látta hogy Tom nagyon élvezi. Finom csókokat lehet az ajkára, majd a nyakát csókolta. Már izzott a levegő. Ha Tom nem tartja vissza magát, már akkor elérte volna a gyönyör kapuját, de Sarahnak is örömet akart okozni. Ekkor Sarah-t megfordította, most a lány került alulra. A fiú behatolt, a lány nagyon élvezte. Heves csókok váltották egymást. Sarah megfogta Tom fenekét, és próbálta ő maga irányítani a tempót. A fiú csak egyre erősebben lihegett, a tempót is gyorsabbá tette, a lány érezte, hogy nem kell már sok a fiúnak. Sarahnak nem volt fontos a kielégülés, őt ezek a csodálatos percek tették boldoggá. És a csókok, amiket kapott. Tom a lány nyakát is hevesen csókolta, majd az ajkait, ekkor már Sarah érezte a lihegéséből, hogy hamarosan a csúcsra ér. Úgy is történt.

Egymás karjaiban feküdtek. Sarah átölelte és legszívesebben el sem engedte volna a srácot. De tudta hogy ez a pillanat hamarosan szertefoszlik. Egy telefoncsörgés szakította meg ezt a pillanatot... Tom fel is öltözött gyorsan, aztán Sarah is. Szép perceket élt meg Sarah. És reméli, hogy lesz még folytatása.
Hozzászólások
További hozzászólások »
beleremegek ·
Köszi hogy hozzászóltatok, első írásom, és valós történet...még új vagyok itt, de azért köszi a kritikát is, hisz abból tanul az ember, jah és nem kell nektek beleremegni, ez a név onnan jött, hogy elolvastam egy pár jó történetet és mikor regisztráltam ez ugrott be... :yum:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: