Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tökéletes szex

Sok év telt el mióta nem találkoztunk. Most végre újra láthatlak. Csak egy apró csőrucit kaptam magamra, ismervén téged, a tanga felesleges lett volna. Kinyitom az ajtót, ott állsz flegmán, nem szólsz, de nem is kellenek szavak. Felnézek rád, nem emlékeztem hogy ennyire magas vagy. Megszédülök a rámtörő érzésektől, mennyire szerettelek édes! Te tettél nővé, veled nem voltak gátlásaim. Megmarkolod a nyakam, és magadhoz húzol, önkívületben csókoljuk egymást. A ruhám a derekamra tolod, nekidőlők az étkezőasztalnak, te megemeled az egyik lábam. Elmosolyodsz, mikor látod, hogy nincs rajtam bugyi, és a hüvelykujjaddal végigsimítasz a puncimon. Annyira kívánlak, nedves vagyok és tűz forró. Szeméremajkaim megadóan szétnyílnak, óvatosan belém nyomod az ujjad, és finoman ki-be húzogatod, kicsit behajlítva, hogy a G-pontomat izgasd, imádom, ahogy ezt csinálod. Sorozatos orgazmusom van, tolom rád magam, alig tudod folytatni, mert a hüvelyizmaim szinte görcsösen szorítanak, közben azt hajtogatod:
- Ez az kicsi, gyere csak, gyere!
A nedveim végigfolynak a kezeden, csak Te tudsz így elélveztetni! A másik kezeddel a melleimet simogatod, ráhajolsz, szívogatod, harapdálod. Őrjítő vagy.

Megkérsz, hogy forduljak meg, az egyik lábam az asztalra teszem, mögém állsz, megmarkolod a farkad, és lassan benyomod, de csak pár centit, majd hirtelen kihúzod. Mártogatod bennem, ez a legjobb szó rá. Ezt többször eljátszod velem, mert túl nagy vagy. Érzem, hogy a hüvelyem belső fala be van durranva, annyira szétizgattad a G-pontomat. Iszonyat érzékeny, úgyhogy minden mozdulatodra úgy érzem, meghalok annyira jó. Aztán abbahagyod, és azt mondod:
- Gyere édes, csináld meg magad. Ez kell, ugye ezt szeretnéd?

Válaszolni már nem tudok, mert annyira felizgat, ahogy beszélsz hozzám, hogy miután háromszor-négyszer rádtolom magam és vissza, olyan tempóban és olyan mélyen, ahogy nekem jólesik, sikoltva élvezek el. Ezt még megismétlem párszor, de érzem, hogy ideje leállni, mert már nem bírom, és holnap majd menni sem tudok. Most már én akarok gyönyört okozni neked. Hálásan rád nézek, és nagyon lassan végignyalom a farkad, miközben a tenyeremmel tartom. Aztán finoman ráfogok és húzogatom. Alig érek hozzá a makkhoz a nyelvemmel, tudom, hogy szereted érezni a forró leheletem, mielőtt teljesen a számba veszem. Még egy kicsit kínozlak, de kívánom, úgyhogy ráhajolok, és szopom, fel-le, játszom a nyelvemmel, néha abbahagyom, amíg az ujjad tartod oda, hogy szopjam, ez őrülten felizgat téged, feszülsz a számban, és már a combjaidat is befeszíted, érzem, hogy jössz.

Szeretem az ízed, ezért akarom, hogy a számba élvezz el. Nekem is jólesik, istennőnek érzem magam, és ki is mondod. Melletted el is hiszem, hogy az vagyok. Pontosan tudod, mi kell nekem, soha senkivel nem volt ilyen jó a szex, nekem Te vagy a tökéletes szerető. Ugye nem kell évekig várnom, hogy újra lássalak?
Hozzászólások
További hozzászólások »
szigorúan bizalmacska ·
Hát, rég röhögem fel ilyen váratlanul nagyot.

"Érzem, hogy a hüvelyem belső fala be van durranva, annyira szétizgattad a G-pontomat."

Széjjelizgatsz te csődörállat!!!!
TEGYÉÉÉÉÉ RÁ izomlazítóóóóóóót banyek!
:smile: :smile:
Mirrmurrka ·
Nekem erről a párom öccse jutott eszembe, a múlt heti fogmizériával...
Szájsebészet, vésés, húzás.
Jegelés.

MUHAHAHAHAHAHAAAAAAA
on-lány ·
Hát,ha mást nem is,legalább nevetést kiváltottam belőletek:(Köszi a hozzászólásokat.Egy próbát megért!!

szepy ·
kár,hogy már elsütötték előttem ezt a szanaszétizgatós pojént...úgy látszik az egész wilágon nekem wan 1edül akkora farkam,hogy simán befér a feleségembe..a többi férfinek általába akkora wan,hogy szétfeszít,kitölt,nemfér be,szétszakít...ja,túl nagy..ez is pojén nem??? az újjammal is lehet walami bibi,merthogy akárhányszor dugom bele az ajtóban(hiába wan rajta csőruci bugyinékű)a multimega orgazmusa elmarad..na de mindennap 2szer ki fogom ezután próbálni...
a történet ,mint dzsémsz dín:gyors,szenwedélyes........röwid és hamar wége lett :(

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: