Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tökéletes szerető

Fáradtan vezettem hazafelé. Nem a munkától merültem ki, hanem pontosan tudtam, hogy mi bajom volt. Pierre pontosan egy éve hagyott el. Már nem ő hiányzott, bár néha még mindig reménykedtem, hogy visszatér, hanem a szex. Esténként órákig forgolódtam az ágyamban, és addig fantáziáltam, amíg ujjaim be nem csúsztak a lábaim közé, és valamiféle kielégülést nem hoztak nekem.
Tessa barátnőm azt javasolta, hogy béreljek pasit a B.R.T.-től.
- Semmi kockázat, és tökéletes élvezet – csengett fülembe még mindig a hangja. Már egy hete beszélgettünk erről, de még mindig idegenkedtem a dologtól. Minden mást kipróbáltam már, de az utolsó pillanatban, mindig elment a kedvem az egésztől. Bárokba jártam, kihívóan öltözködtem, de egyik pasi sem nyerte el a tetszésemet, aki fel akart csípni. Befordultam a 7. sugárútra, és megláttam a B.R.T. Neon feliratát. Kisoroltam a lehajtó sávhoz. Miért is ne próbáljam ki. Legfeljebb nem jön be. Beálltam a parkolóba, közel a bejárathoz, kiszálltam a kocsiból, és bizonytalan léptekkel elindultam az épület felé. Az önműködő ajtók halkan surrogtak, amikor beléptem az elegáns hallba. Az egyik sarokban recepciós pult állt, a hatalmas ablakok előtt, pedig kényelmes ülőgarnitúra terpeszkedett. A recepciós pultban egy magas, szőke, harmincas nő ült. Bíztatóan mosolygott rám.

- Jó estét! – hallottam saját bizonytalan hangomat, és örültem, hogy egy nővel beszélhetek.
- Üdvözlöm – mosolygott a nő. – Melyik szolgáltatásunkat óhajtja igénybe venni?
Nyeltem kettőt, és láttam a rám néző kék szemekből, hogy már tudja, hogy melyik szolgáltatást akarom igénybe venni.
- Férfi partner kéne – a nő megfordult a széken, és a háta mögött lévő fakkok közül az egyikből elővett egy nyomtatványt.
- Kérem, töltse ki, aztán jöjjön ide vissza.

Leültem hát az egyik hatalmas fotelba, és el kezdtem kitölteni a nyomtatványt. Név, lakcím, bankszámla szám, és a többi szokásos adat, majd rátértek a lényegre. Milyen típusú férfi kéne. Romantikus, vad, vagy akin uralkodni lehet? Néhány arc, akik közül választani lehetett. Magas, sötéthajú, kékszemű férfit választottam. Aki romantikus legyen, de ne túlzottan, és sokáig bírja az ágyban. A sort a pénisz méretének meghatározása zárta. Pirulva jelöltem be a 21/ 4-es méretet. A lap alján, az aláírásomnak fenntartott hely felett pedig ott díszelgett a szokásos mondat: A fenti adatokat a cég bizalmasan kezeli, azt másoknak nem adja ki.
Egy életem, egy halálom, aláírtam a nyomtatványt, aztán, mielőtt meggondoltam volna magamat, gyorsan odasiettem a pulthoz. A nő átvette a lapot, átolvasta, majd rám mosolygott.
- Kitűnő ízlése van, hölgyem. Azt szeretném még kérdezni, hogy ön akarja reggel visszaszállítani a partnerét, vagy maga jöjjön be.
- Ha lehet, jöjjön be. Nem érek rá reggel, rohanok dolgozni.
- Hát, igen. Én is mindig rohanok – írta le a lapra az új információt a nő, aztán a mellette lévő komputerhez fordult, és bevezette az adatokat a gépbe. A nyomtató kattogni kezdett, és kinyomtatta a számlát.
- 250 dollár lesz – tolta elém a számlát egy tollal, én pedig aláírtam, bár kissé borsosnak tartottam. A másolatot az irathoz csatolta a recepciós, majd összetekerte az egészet, és a mellette lévő hengerbe tette és felküldte a csőpostán.
- Kérem, foglaljon helyet, az úr azonnal itt lesz – mosolygott rám ismét a nő, én pedig várakozással, és vágyakozással telve ültem le ismét a hatalmas fotelba.

Pár perc múlva nyílt a lift ajtó, és megjelent rajta álmaim férfija. Határozott léptekkel jött oda hozzám, és lehajolva kezemért nyúlt, majd megcsókolta.
- Alain, Alain Demour – mutatkozott be bársonyos, mély hangon.
- Leticia Allemand – mutatkoztam be én is. Felálltam, és a pulthoz mentünk. A recepciós ismét rám mosolygott, majd jó, és tartalmas szórakozást kívánt, és mi kisétáltunk a parkolóba.

- Ön akar vezetni, vagy pihenni óhajt hazafelé – kérdezte. Úgy döntöttem, hogy átadom a lehetőséget. Kinyitotta nekem az ajtót, és megvárta, amíg beszállok, csak utána kerülte meg a kocsit és szállt be ő is. Haza felé filmről, könyvekről beszélgettünk. A sebváltó kezelése közben finoman térdemhez ért, de abszolút nem volt tolakodó. Végül befordultunk az utcába, ahol laktam. Felém fordult, és rám emelte nagy, kék szemeit.
- Nem óhajt előbb vacsorázni? Ismerek az utca végén egy nagyon kellemes helyet.
Volt még otthon egy kis hideg sült csirkém, és salátám, de miért ne.
A helyet nem ismertem, és tényleg kellemes volt. Gyors és diszkrét volt a kiszolgálás. Az étel finom, és elégséges. Folytattuk a társalgást. Elmondtam, hogy egy divatcégnél dolgozom, és valamikor röplabdáztam. Alain szeme felcsillant, és óvatosan áttért a sport témákra. A vacsora végére megittuk a pertut, majd fizettünk. A pincér meg volt elégedve a szép borravalóval, kifelé jutott csak az eszembe, hogy az én pénzemből futotta ez is.

Alain biztosan vezetett az üveg bor után is, és tökéletesen parkolt be a garázsba. Előre mentem, és felkapcsoltam a nappaliba a lámpát. Alain lesegítette rólam a kabátot, majd könnyű csókot lehelt nyakam legérzékenyebb pontjára.
- Milyen bársonyos a bőröd – súgta a fülembe, nekem pedig beleremegett a lábam az elkövetkező élménybe. Megfordultam, és átöleltem a nyakát, várva az első csókot, ő pedig nem váratott soká. Először orrom hegyét puszilta meg, aztán ajka az ajkamra forrt. Szám mohón szétnyílt, nyelve pedig nyelvemet simogatva, gyöngéden belém hatolt. Keze hátamat, derekamat simogatta, majd a fenekemre csúszott. Aztán fel, a blúzom alá. Ápolt, mégis férfias keze szinte égette a bőrömet, ahogy egyre feljebb csúszott, majd kikapcsolta a melltartómat.
- Óh, de finom vagy! – lihegte, és arcát a vállamba temette. Keze hónom alatt előre csúszott, és rásiklott a mellemre. Csak fogta lágyan, és közben megint a nyakamat csókolgatta. Aztán lassan eltávolodott tőlem, fájó űrt hagyva maga után.
- Kérsz még egy kis bort? – nézett rám mohó szemmel. Bólintottam.
- A konyha arra van – mutattam a megfelelő ajtóra, ő pedig eltűnt, és pár pillanat múlva visszatért két pohárral. Remegve ittam bele a pohárba, aztán leültem a rekamiéra, ő pedig elém térdelt, és a fejét az ölembe hajtotta.

- Milyen finom illatod van – sóhajtott, és belecsókolt az ölembe. Áramütésként ért a kényeztetés. Aztán kezei a szoknyám alá csúsztak, és végigkalandoztak a combomon. Nem volt rajtam harisnya, így egyből a bugyimba akadt, ami már igen nedves volt. Felkapta a fejét, kék szemének tüze a szemembe vágott, és egy mozdulattal letépte a bugyimat. Majdnem elmentem a mozdulattól. Aztán ismét gyöngéddé vált. Ujjaival szőrzetembe túrt, majd mutatóujjával megkereste csiklómat, és körkörösen izgatni kezdett.
- Vedd le, Kedves, vedd le a blúzodat – lihegte, én pedig kibújtam belőle, ledobva vele a melltartót is.
- Ohh – nyögött fel melleim látványától, és bekapta az egyik meredező bimbócskát, miközben nem hagyta abba szemérmem ingerlését sem. Éreztem, ahogy egyre nedvesebb leszek, majd testem szinte már remegett, hogy belém hatoljon. Lenyúltam hát, és megfogtam a kezét, hogy ujját magamba vezessem, de ő megelőzött. Két ujját felcsúsztatta, hatalmas élvezetet okozva ezzel.
- Jó, Te drága? – kérdezte, pillanatra abbahagyva melleim becézgetését.
- Igen – nyögtem, mire ő lehajolt lábaim közé, és most szájával szívta be csiklómat. Éreztem, tudtam, hogy mindjárt szétárad bennem a kéj, ő pedig nem kegyelmezett. Gyorsuló tempóban szívta a csiklómat, és simogatott belülről ujjaival. Hosszú idő óta, végre igazán elélveztem.
„Mi lesz még itt?” – kérdeztem magamtól, miközben ölembe hajtott fejét simogattam.

Pár percig voltunk így, aztán megmozdult.
- Nem fekszünk le? – kérdezte, és megsimogatta az államat.
- De, gyere – mondtam és felálltam, majd elindultam a háló felé. Segített levenni az ágytakarót, majd ő is vetkőzni kezdett. Előtűnt széles mellkasa, amelyen pont annyi szőr volt, mint amennyit szerettem, lapos, szinte már kockás hasa, erős, izmos lábai. Örömömre a zoknit is lehúzta kérés nélkül, csak a gatyát hagyta fent. Odaléptem, és belenyúltam.
„Igen, ez pont akkora:” – mosolyodtam el, majd lehúztam a felesleges ruhadarabot, letérdeltem, és bekaptam a kemény dákót. Szopni, nyalni kezdtem, és elöntöttek a már régen nem érzett ingerek. Keze a fejemen nyugodott, de nem irányított, hanem kéjesen nyögdécselve élvezett, aztán egyszer csak felrántott, az ágyra lökött, lábaimat a nyakába vette, és belém hatolt. Hatalmasat sikítottam a gyönyörtől. Nem nyomult teljesen belém, félútról visszahúzta, aztán ismét belém, de most már beljebb. Szememből potyogni kezdtek a könnyek. Lehajolt és lecsókolta őket. Közben egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt belém.
- Még, még – nyögtem, és hátába martam. Felkapta a fejét, és teljesen betöltött, aztán nem mozdult. Nézte, ahogyan beharapom az ajkamat, és esdeklődve nyöszörgök.
- Mozogj, mozogj!
Aztán megmozdult, és engem ismét elöntött a kéj. Egyre vadabbul mozgott bennem, és mikor sikoltva elélveztem, megéreztem magamban, hogy ő is lüktetve élvez. Nem tudom ki volt az a félhülye szexuál pszihológus aki azt mondta, hogy nem feltétlenül az egyszerre elélvezés a legjobb dolog, de szerintem még sosem volt orgazmusa.

Bebujtunk az ágyba, és befészkelődtem a karjába, hátulról. Félig merev pénisze a fenekemnek nyomódott. Ott még sosem járt férfi. Nagyon szerettem volna, de Pierre gusztustalannak tartotta, így lemondtam róla. De, most teljesen felizgatott a dolog. Alain megérezhette, mert a fenekemet kezdte el simogatni.
- Jártak már itt? – kérdezte.
- Nem – borzongtam bele előre az élménybe.
- Megengeded? – helyezte az ujját a lyukacskámra.
- Igen – nyeltem nagyot, ő pedig gyöngéden masszírozni kezdte. Érdekes érzés volt. Aztán az egyik ujját bedugta, és tágítani kezdte a kis kaput. Már ettől is nyögdécselnem kellett.
- Van itt valahol krém?
- Az éjjeliszekrényben – remegtem.

- Jól esik? – kérdezte, és mutatóujját kissé beljebb dugta.
- Igen – nyögtem, és nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog esni. Lassan körözött bennem, aztán beljebb dugta, majd megismételte a körzést. Éreztem, ahogy tágulok. Már két ujj matatott bennem.
- Mindjárt, Kedves – mondta, és el sem tudta képzelni szerintem, hogy már így is mekkora kéjt okozott nekem. Hallottam, ahogy krémet nyom ki, és eldörzsöli először a fenekemen, aztán a farkán, majd nekem feszült, és becsusszant. Furcsa érzés volt. Lassan mozdult bennem, egyre beljebb és beljebb. Végül nem bírtam, felnyögtem a gyönyörtől. Alain akkorát sóhajtott, mintha mázsás kő esett volna le a szívéről, előre nyúlt a csiklómhoz és mozogni kezdett bennem, miközben ujjaival elölről is betöltött. Nem tudtam, hogy van ekkora élvezet. Azt akartam, hogy örökké tartson, de mint mindennek ennek is vége kellett, hogy szakadjon. Alain egyszer csak belemarkolt a puncimba, lélegzete elakadt, majd éreztem, ahogy lüktet a farka a fenekemben.
- Drága, Te drága – lihegte a fülembe, aztán magához vont, és elaludt, szerszáma még mindig fenekemben, ujja az ölemben.

Éreztem, ahogy kicsúszik belőlem, és kimegy. Már is hiányzott. Álmosan fordultam meg, azt hittem, hogy az éjjel már nem tudok szeretkezni. A hűtőben lévő pezsgővel tért vissza, meg a csirkével és a salátával. Rájöttem, hogy farkas éhes vagyok. Kitöltötte a finom, gyöngyöző italt, és koccintottunk. Ittam egy kortyot, majd neki estem a csirkének, Ő az ágy másik végébe kuporodott, és nézett.
- Te, nem eszel? – kérdeztem teli szájjal.
- Mindjárt, csak verd el az első éhséged – mosolygott, és én ismét felkészülte4m a legjobbakra. Mikor már kezdtem jóllakni, hanyatt döntött, és állát az arcomhoz dörzsölve mondta:
- Most én jövök.

Felvett egy combot, és kitárulkozó ölemen végighúzva harapott belé. Csodálkozva néztem rá, mire kivett egy levél salátát, és szétterítette szeméremdombomon, majd félig csókolva enni kezdte. Aztán nyelvét mélyen a hüvelyembe dugta. A hátam ívbe görbült a furcsa élménytől. Kinyúlt a pezsgős pohárért, széttárta a lábaimat, és rám csurgatta az italt, aztán, nyalta, szopta rólam az italt. Majd a combot megfogta, és betolta, úgy, hogy a vastagabb része legyen kívül, és enni kezdte, majd ismét pezsgőt csorgatott rám, és itta. Majd bele őrültem az élménybe. Lábaim közé térdelt, és ismét álló dákóját megint a fenekembe tolta, közben majonézt csorgatott a hasamra, és azt nyalta rólam, nevetve élveztem. Aztán félre lökte a tálakat, ujjait ismét a barlangba tolta, és vadul baszni kezdett, közben csókolt, hogy majd meg fulladtam.
- Oh, de jó benned! – lihegte, majd mikor sikítozni kezdtem, megint elöntött forró magja. Rám rogyott és beleharapott a vállamba.
- Meg eszlek, most téged eszlek meg! – mondta és harapdált, ahol ért, a nyakam, a mellem, a vállam. Még mindig a fenekemben volt, kezei mohón simogattak. Nem gondoltam volna, hogy még egyszer fel tud korbácsolni, de célt ért. Farkát kivette a fenekemből, és az ágy mellé készített szivaccsal tisztára törölte, aztán hüvelyemnek nyomta, és tövig vágta bennem. Vadul körözni kezdett bennem, aztán hosszan, lassan húzta ki belőlem. Figyelte az arcomat, és mikor az eltorzult a gyönyörtől rekedten megszólalt:
- Meg van!
- Mi? – kérdeztem.
- A G pontod – mondta, és aprókat mozdulva ingerelni kezdett. Hihetetlen gyönyör lett úrrá rajtam. Hasamból apró hullámok indultak el, és akárhol is ért hozzám, vulkánként robbantam. Orgazmusok sorozata rázta meg testemet, aztán, azt hiszem elájultam.

A karjában ébredtem. Mosolygott rám. Hihetetlen gyengének, és boldognak éreztem magam.
- Kérsz pezsgőt?
- Igen – mondtam, és szomjasan ittam a hideg italt. Ő is egyből lehúzta.
- Nagyon tetszel nekem – simogatta meg az arcomat.
- Sok nő ájult el már tőled? – kérdeztem nevetve.
- Nem, nem, nem, nem, nem – mondogatta Alain, és az Istennek sem hagyta abba, pedig már egyet löktem is rajta.
- Jesszusom – kiáltottam, és rohantam ki az előszobába, a táskámért. Remegő kézzel kerestem elő a számlát, rajta a cég telefonszámával, közben hallottam bentről a monoton nemeket. Remegő kézzel tárcsáztam, egy kellemes női hang vette fel, azt hiszem, a recepciós kisasszony, akivel esete is tárgyaltam.
- Tessék, mi a probléma? – kérdezte.
- Ki akadt! – kiáltottam idegesen.
- Jaj, el felejtettem mondani, hogy ne adjon neki sok folyadékot! – szabadkozott.
- Mit tegyek?
- Semmi baj, a hátán van egy anyajegy – hallottam a vonal másik végéről. Gyorsan odasiettem Alainhoz, aki szerencsére ült, és megkerestem az anyajegyet.
- Megvan – mondtam.
- Jó, akkor nyomja meg – megnyomtam, mire legnagyobb meglepetésemre felpattant a hátán egy kis ajtó, mögötte nyomógombos telefonra emlékeztető számsor.
- És most? – kérdeztem.
- Nyomja meg a kettes gombot – megnyomtam, mire Alain elhallgatott, és előre bukott. – Le állt? – hallottam az újabb kérdést.
- Totálisan – mondtam csalódottan.
- Akkor, egy öt perc múlva nyomja meg az ötös gombot, és nyomja vissza az ajtót. További jó szórakozást! – mondta a nő és letette a telefont.
Megvártam az öt percet, megnyomtam a megfelelő gombot, és visszacsuktam az ajtót. Alain egyből megelevenedett. Átölelt, és hozzám bújt.
- Furcsát álmodtam – mondta – olyan volt, mintha kikapcsoltál volna.
Rámosolyogtam, aztán hozzá bújtam.
- Aludjunk most már, mert nem tudok bemenni dolgozni.
- Persze – mondta, és megpuszilta a fejem búbját. Én pedig arra gondoltam, hogy tényleg nincs tökéletes szerető.
Hozzászólások
További hozzászólások »
leticia_63 ·
Nagyon örülök, hogy tetszik!:)

Leticia

Künzler ·
Nekem is tetszik, csatlakozom az előttem szólókhoz!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: