Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tojáslikőr

Írta: Jaymal
Fordította: Pavlov



Az első hógolyó Jennifer arcára érkezett. Ezt Lawrence dobta. A lány még levegőért kapkodott, amikor Trent dobása is arcon találta, és a szájába is belement, a fehér robbanás valósággal elvakította. Kiköpte a havat, kidörzsölte a szeméből, és üldözőbe vette a pasiját. Trent menekülni kezdett, de elbotlott, és térdig süppedt a hóba.



- Te szemét! - püfölte a lány, aztán lelökte a hóba. A pasi magával rántotta, meghempergőztek a fehérségben.
- Csak semmi káromkodás, kicsim! - ugratta a pasi a lányt. - Mit szólna mindehhez az atya?
- Hát azt, hogy megérdemelted - vágott vissza a lány.



Kimmie sikoltott mellettük. A lány éppen Lawrence-re támadt, de a pasi elkapta, és a hóra szorította, majd ráfeküdt nevető, kivörösödött arccal.
- Olyan gonosz vagy! - mondta a lány, de a pasi csak nevetett:
- Pont ezért szeretsz!



- Íme - mutatta Jennifer -, egy pasi, aki tudja irányítani a csaját.
Trent rávetette magát és birkóztak egy kicsit a hóban, végül a lány felülre került, és nyomott egy csókot a pasi szájára.
- Látod? - kérdezte, és lehelete látszott a hidegben. - Ezért vagyok én a főnök.
- Tényleg? - simított végig a pasi a lány arcán mosolyogva. - Majd meglátjuk...



* * * *



Két órával később a kandalló tüzénél melegedtek száraz ruhában, és Jennifer italát kortyolgatták. A hifiből Andy Williams szólt, a szobát mindenütt vastag aranyszalagok díszítették. A gerendákról fagyöngy lógott.



- Pompás ez a hely – nyújtózkodott jólesően Kimmie. - A tojáslikőröd meg egyszerűen csodás! Minden karácsonykor ki kéne vegyük ezt a faházat! - dőlt Lawrence karjaiba.
- Jövőre is idejöhetnénk, öszeköthetnénk a nászúttal... - javasolta a vőlegénye.
- Tényleg, és mivel már mindannyian házasok leszünk - tette hozzá Jennifer -, a gyülekezetben sem néz majd senki ránk rosszallóan, ha négyesben jövünk fel a tóhoz.



- Az én szüleim azt hiszik, hogy a fiúk buknak egymásra - kuncogott Kimmie.
A pasik fancsali képpel néztek egymásra.
- Na mi van, Lawrence, túl meleg a téma? - ugratta Kimmie a pasiját. Jennifer megölelte Trentet.
- Mesélj nekik a tojáslikőrödről - mondta neki Trent, mire mindketten elmosolyodtak.
- Mit kell tudni róla? - kérdezte Kimmie nagyra nyílt szemmel.
- Családi titok- magyarázta Jennifer. - Sötét titok. A nagymamám adta át nekem, amikor huszonegy éves lettem.
Kimmie és Lawrence nagyot kortyoltak az italból, és feszülten figyelték a történetet.



- A recept anyám családjától ered, egészen Sarah Lewistól, aki Massachusettsben élt 1750 körül. A titkos recept nemzedékről nemzedékre szállt, de amikor a déd-dédanyám árulni kezdte a főzetet, elüldözték a városból. Így kerültek nyugatra. - a többiek érdeklődve hallgatták, úgyhogy előadta a történet többi részét is. - Ez nem sima tojáslikőr. Vannak... tulajdonságai.
- Milyen tulajdonságai? - kíváncsiskodott Kimmie.



- Nagymama szerint ez inkább méreg. Feléleszti az emberek titkos vágyait. Határtalanul... - kezdett bemelegedni, még ha butaságnak is tartotta az egészet. - Állítólag az egész kisváros, ahol a déd-dédanyámék laktak, vad orgiába kezdett. Ezért üldözték el az őseimet az egyház emberei. Nagymama szerint azóta senki sem használta a receptet. Egy évvel ezelőtt ő is meghalt, és amikor segítettem anyunak kiválogatni a dolgait, rátaláltam a receptre. Egy régi szakácskönyvben volt, az írás már majdnem teljesen kifakult.
- Szóval mi olyan különleges benne? - simított végig Lawrence Kimmie vállán.
- A szokásos összetevők vannak benne... bourbon, brandy, tejszín, meg némi extra: ginseng, catuaba, sarsaparilla, havasi tündérvirág... És speciális módon kell kevergetni és kántálni hozzá főzés közben. Legalábbis így írja a recept.
- És ezt te mind végigcsináltad? - bámult Kimmie a poharába. - Megfőzted?
- Nem csak ezt. A konyhában van még pár üveggel. - Amikor Kimmie ijedten ránézett, Jennifer gyorsan hozzátette: - Nyugi, ez csak egy legenda!



- Szexi legenda! - tette hozzá Trent. Jennifer meglepetten figyelt fel pasija hangjában valami furcsaságra, és észrevette, hogy vőlegénye ágyéka bizony kezd ágaskodni. Önkéntelenül Lawrence ölébe pillantott, és ott is hasonló látvány fogadta. A pasi Kimmie csillogó haját simogatta, és a blúza pántja alá csúsztatta az ujját. Jennifer vőlegénye végigsimított Jennifer gerincén, amibe a lány megborzongott. Érezte, hogy ágaskodnak a bimbói. Csak egy legenda... Ami remek placebo hatással rendelkezik, mint az ágaskodó erekciók mutatják. Akárcsak a lányok nedvesedő puncija. Csak egy kis ártatlan móka, hogy ne unatkozzanak, nem igaz?



- Egész meleg van itt - zihálta Kimmie, melle a gyapjúpulóvernek feszült.
Jennifer még sosem látta barátnőjét ennyire izzadtnak és kívánatosnak.
- Van jégkrém a fagyasztóban - mondta, de a hangja sokkal izgatottabb volt, mint szerette volna. - És karamellpuding. Mindenféle ragadós desszert.



- És rengeteg tojáslikőr - ugratta Trent Kimmie-t, és újra töltött magának. Lawrence átvette tőle az üveget, töltött a poharába, és a két pasi egyszerre hajtotta fel az italát.
- Rajta - sürgette Jennifer Kimmie-t. Muszáj volt megkísértenie barátnőjét. - Kóstold meg. Én már két pohárral is ittam.
- Nem is tudom - harapott Kimmie idegesen az ajkába. - A legendától kissé furának tűnik...



Jennifer végigmérte a dögös csajt:
- Ez csak tojáslikőr, Kim! Majd eléneklünk pár karácsonyi dalt tőle!
- Szeretem a karácsonyi dalokat - vallotta be Kimmie mosolyogva, és töltött magának. - Valahogy szexinek érzem magam tőlük...
- Akkor jó - vágta rá Jennifer. - Igyál csak. Van még...



* * * *



"It's the most wonderful time of the year," énekelte Andy Williams, miközben Jennifer Trent merev farkán lovagolt. Melleit a pasi arcába  engedte, szőke haja vadul lobogott.
- Ez az, basszál! - kiáltotta, és minden lökést mélyen magába fogadott. A pasi szilárdan markolta a lány csípőjét, és tövig vágta belé a farkát. A golyói a lány fenekéhez csapódtak. Rácsapott a lány popsijára, mire menyasszonya az arcába nyomta a mellét. A pasi ráharapott a lány bimbójára, belemarkolt a fenekébe, úgy kefélte tovább.
- Ez az! - kiáltotta a lány. - Keféljél, te állat!



Kiáltásaiba Kimmie nyögései keveredtek. A barna hajú lány a karácsonyfa alatt, az ajándékok között állt négykézláb, ruhája lecibálva, Lawrence pedig egyik kezével a lány melleit gyömöszölte, a másikkal a hajába markolt, így dugta hátulról.
- Így még nem is basztalak meg, igaz, kicsim? - mormolta, és csöpögött róla az izzadság. Kimmie vadul nyöszörgött, és a csiklóját simogatta.



- Baszd szét a ribancot! - kiáltotta Jennifer, erre az ő mellébe is belemarkolt Trent. Vadul lovagolt a pasin, s közben nézte, ahogy Lawrence hátulról Kimmie-t hágja. Ettől végigfutott testén néhány rándulás, és hatalmasat élvezett, puncija hevesen összerándult a vőlegénye farka körül.



Kimmie pont ekkor élvezett el. Miközben hevesen zihált, Lawrence kihúzta belőle a farkát, megfordította a lány, és a szájába tömte a farkát.
- Szopjad! - parancsolta.
Jennifer még mindig remegett Trent testén, de közben érdeklődve nézte, hogyan szopja és nyalja Kimmie a vőlegénye vastag farkát. Lawrence szenvedélyesen dugta a lány száját, de Jennifer nem volt elégedett a látvánnyal:
- Majd én megmutatom, hogyan kell csinálni... - emelkedett fel Trent öléből, puncija nagyot cuppant, amikor a pasi farka kicsúszott belőle. A pasi önkéntelenül le akarta térdepeltetni a lányt maga elé, de Jennifer ehelyett megragadta a vőlegénye csuklóját, és odahúzta Kimmie-ékhez.
- Rajta, srácok! - térdelt le a szőnyegre, és kinyújtotta két kezét: - Basszatok szájba!



Egy szempillantás múlva mindkét pasi engedelmeskedett, vastag farkukat felváltva tömködték a lány éhes szájába. Jennifer mindkét rudat tövig engedte a szájába, a golyók az ajkához csapódtak, érezte a farkakon a saját, illetve Kimmie puncinedvét. A két izmos pasi mögött barátnője szenvedélyesen maszturbált, így figyelte, hogyan szopja Jennifer a két férfit, hogyan nyálazza be a szőkeség mindkét faszt vastagon. A két fasz vadul táncolt a lány szájában, ő is keményen verte őket. A fiúk hangosan fel is kiáltottak, és remegve spriccolták forró, fehér, illatos krémüket a lány arcára és szájába.



Jennifer nagyokat pislogott az arcát fedő spermaréteg alatt, aztán elengedte a két faszt, és odakúszott Kimmie-hez. Végigsimított barátnőjén, és úgy ahogy volt, nyálas-spermás csókot nyomott a szájára, sőt, a nyelvét is belényomta, hogy a barna lány is megkóstolhassa a két pasi kevert ízét.
- Így mindkettőt megkóstolhatod - mosolygott Jennifer.



Kimmie finom mosollyal dőlt hátra. Jennifer felállt, és a mellére öntötte a tojáslikőrös tál maradékát - a fehér folyadék összekeveredett a rácsöpögő spermával.
- Nyald fel - parancsolta a barna lánynak. Kimmie meglepődött, de azért Jennifer elé térdelt, és fürgén lenyalogatott minden krémes cseppet a barátnője melléről. Amikor végzett, Jennifer megint megcsókolta, ezúttal ő kóstolta meg a spermalikőrt a barna hajú lány ajkáról. Közben óvatosan benyúlt Kimmie szűk kis puncijába, amitől a lány felsóhajtott, nedves puncija ösztönösen beengedte a behatoló ujjacskát. Trent és Lawrence ámulva nézték a két lányt, és újra éledező farkukat simogatták.
- Mindig is kívántalak - mondta Jennifer remegő barátnőjének. - Csak máig nem tudatosult bennem. - Hirtelen új ötletete támadt: - Menjünk a konyhába!



A tojáslikőr feltüzelte Jennifer vezetői képességeit, úgyhogy Kimmie nemsokára a konyhapultra terítve feküdt.
- Tartsátok!A fiúk szilárdan tartották Lawrence ziháló barátnőjét, a szőkeség pedig tojáslikőrt csurgatott barátnője tátongó puncijába. Belenyalt, és éhesen szürcsölte Kimmie forró pinájából a fehér nedvet. Közben a srácok is kortyoltak egyet-egyet az üvegből, egy keveset Kimmie mellére is csurgattak, és Jennifer onnan is lenyalogatta, de olyan erővel, hogy Kimmie megremegett és elélvezett.



- Basszus... - emelkedett fel Jennifer a barátnője öléből a lány nedvétől és a tojáslikőrtől ragadós arccal. - Meg kéne baszni valamivel... - nézett körül, és talált is valamit, amitől a fiúknak felcsillant a szeme. Egy cukkini volt az, amit Kimmie-nek is felmutatott.
- Ezt holnapra szántam. De lehet, hogy még így is meggrillezem majd...



Kimmie tágra nyílt szemmel nézte barátnője kezében a vastag zöld rudat. Jennifer akadály nélkül hatolt be vele Kimmie szűk kis puncijába. A pasik őrülten figyeltek, a farkukat verték, és Kimmie egy-egy mellét gyömöszölték. Jennifer simán mozgott ki-be a növényi fasszal a csúszós punciban.



- Látod, mekkora ribanc a csajod, Lawrence? Szereti a jó nagy faszt, a kis kurvája!
A barna lány tagadhatatlanul élvezte a kezelést, csak akkor lepődött meg, amikor Jennifer kihúzta a cukkinit, és a nyögdécselő lány szájába tömte. - Szerintem mostmár igazi faszra vágyik! - jelentette ki Jennifer, és Kimmie vőlegénye oda is lépett, de Jennifer a pasi izmos mellkasára tette tenyerét.
- Ne te. Téged magamnak tartogatlak. Trent, baszd meg rendesen a kis kurvát!



Hátralépve gyönyörködött benne, ahogy a vőlegénye feltérdel a márványlapra, és egyetlen mozdulattal felnyársalja Kimmie-t. - Ez az, baszd szét a ribancot! - Közben Lawrence eres szerszámát simogatta, de egyszer csak rácsapott Trent ütemesen mozgó fenekére:
- Basszad! Keményen! Férfiasan! Basszad, ahogy engem fog most a haverod baszni! - felkapott egy gofrit, és rácsapott vele a pasi fenekére.
- Basszus - nyögött fel a pasi, de csak még keményebben kefélte Kimmie-t, aki már sikoltozott az élvezettől.
- Na így mindjárt jobb! - vigyorgott Jennifer. - Na most, picinyem... - paskolta meg Lawrence lüktető szerszámát -, ha már a haverod szétbassza a csajodat, te mit fogsz csinálni?



Lawrence villámgyorsan reagált. Feszes bicepsszel kapta fel a szőkeséget, ölébe szorította, így vitte a hűtőhöz, ott nekitámasztotta a lány hátát, és ügyes csípőmozdulattal felnyársalta. Jennifer kéjeset sikkantott az új fasz feszítő érzésétől, és már az első lökésektől elélvezett. A pasi úgy kefélte, mintha mindig is erre vágyott volna, és mindkettőjük torkából vad, állatias hangok törtek fel. Kimmie is ugyanígy élvezte, hogy barátnője vőlegénye széjjelbassza. Aznap este már másodjára járt bennük egy-egy jókora fasz.



- Remélem, olyan jól megbaszod a csajomat, mint én a tiédet! - kiáltotta Trent.
- Keménykedünk, mi? - nyögte Jennifer vigyorogva Lawrence ölében. - Nagyon bekeményítettetek! Most mi jön, talán seggbebasztok?
- Az bizony lehet! - vágta rá Trent.
- Ez most fenyegetés vagy ígéret?
- Hé, Lawrence, basszuk seggbe ezeket a ribancokat!
- Na? - nézte Jennifer Lawrence izzadt arcát. - Belevágsz? Szétbaszod Kimmie-ke szűk kis seggét?



Nem kellett sokáig várni, Trent rádöntötte Jennifert a pultra, a lány melle a hűvös márványra simult. Kimmie ott feküdt mellette, és mindketten érezték, hogy most nagyon kemény vágta következik.
- Ez szűk lesz - nyögte Trent.
- Ne is mondd - mondta Lawrence. A két pasi körülnézett, hogy mit használhatnának kenőanyagként.
- Ez jó lesz - vette ki Trent a habtejszínt és a brandyt a hűtőből.



Lawrence elvigyorodott.
- Jó választás! Locsoljuk be a csajokat!



A pasik visszaszerezték az irányítást, és ez nagyon tetszett Jennifernek. Nagyon lelkesen locsolták be a lányok fenekét. Trent még Jennifer fenekébe is kent egy kis hűvös krémet.



Mellette ott nyögdécselt Kimmie, elkerekedett szemmel hagyta, hogy Lawrence belékenje a tejszínt:
- Tyűha...
- Kitartás, Kimmie! - ragadta meg Jennifer a barátnője kezét, és szájon csókolta, bele is nyalt az ajkai közé. Egy nyálcsík feszült az ajkai között, amikor suttogta:
- Kegyetlen jól meg fogjuk kapni...



Meg is kapták. Kimmie foga összeszorult, és ekkor Jennifer is megérezte Trent síkos makkját a fenekében. Csiklója vadul lüktetett, a pasi meg egyre mélyebbre hatolt belé. Ujjai rászorultak Kimmie kezére, úgy fogadták magukba a pasijuk farkát. Teljesen átadták magukat ennek az újfajta élménynek.
- Végig - mormolta Lawrence -, az egészet...
Ezek tökig fognak hatolni beléjük! Kimmie hosszan sóhajtott. Jennifer mélyen érezte magában Trent hatalmas farkát. Végülis ezt akarták...



A pasik keményen kefélték a lányok seggét. Izmos kezükkel megragadták a lányok vállát, haját, felrántották a fejüket, és vadul pumpálták őket, a konyhapultra nagy cseppekben hullott a gömbölyű fenekekről a brandy és a tejszín. Mindkét fasz tövig táncolt a lányok fenekében. Ez lett a sok tojáslikőr hatása: a két komoly, felelősségteljes fiatal nő a tóparti faházban, a konyhapulton élvezi, hogy a vőlegénye seggbebassza. Két szerető, gyöngéd vőlegény változott át szenvedélyes baszógéppé, és pakolják sikoltozó menyasszonyuk seggét.



A két pasi elélvezett. Lüktetve árasztották tele a lányok fenekét krémükkel. Jennifer simogatta egy kicsit a csiklóját, ettől újra elélvezett, és miközben a fiúk újabb tojáslikőrt bontottak meg, odasúgta Kimmie-nek, hogy ő is kövesse a példáját.



Mind a négyen megpihentek egy kicsit, de a lüktetés nem múlt el a testükből. Felcsigázva mentek vissza a nappaliba, a lányok nem is törődtek sajgó fenekükkel. Átvette felettük az uralmat a szenvedély, és egyre mélyebbre és mélyebbre hajtotta őket az őrült vágy karmaiba.



* * * *



Jennifer a szőnyegen ébredt. Tojáslikőr-szaga volt. Felült, és rögtön lüktetni kezdett a feje. Körös-körül a karácsonyi buli maradványait látta. Trent hozzá hasonlóan meztelenül feküdt a díványon. Kimmie és Lawrence összeölelkezve szuszogtak. A barna lány vőlegénye láthatóan leette a menyasszonya hasáról a teljes desszertkészletet, mielőtt elaludt.



Jennifer meglepetten vett észre mellettük egy harmadik meztelen lányt is. Aranyos arca volt, fekete haja, lába köré karácsonyi izzósor volt tekerve, puncijából egy képviselőfánk maradványai álltak ki, miközben békésen aludt.
- Ez meg ki lehet?
Lawrence álmosan nézett fel, arcán karamellmaradványokkal:
- Ööö... pizzát rendeltünk... - Jennifer ijedten nézett rá, de a pasi mosolygott. - Ő akarta az égőket. Tetszett neki a tojáslikőr.



Trent is felriadt, és csodálkozó arccal nézte tojáslikőrös tenyerét. Kimmie is öntudatára ébredt, tágra nyílt szemmel nézte krémes-süteményes testét. Jennifer halkan felsóhajtott. Ez aztán kínos reggel lesz. Zavarban volt, lopva nézett végig barátain. Mit is mondjon?...
- Kutyaharapást szőrével?

Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Alapvetően kedvelem a kicsit misztikus városi legendákat, de szimplán ilyesmire alapozni egy erotikus történetet... nekem nem igazán jön be.
Viszont az első jelenet, a hógolyózás, nagyon tetszett. :grinning:

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: