Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tiszavirág-kaland a hervadás kertjében

Igen, talán mert kissé kövérkés volt, eléggé utálták az emberek, és a fiúk is. Behúzott redőnyök mögött volt kénytelen szórakozni magával, amíg odakinn a bagzottak a macskák, és a kredencben szótlanul hallgatott a kávé. Reggel ébresztette őt ágyában, amelyben nem aludt férfi. Gyakran cigarettával ébresztette magát, amely legalább némi vigaszt nyújtott számára, esendő lelkének, a nehéz napokon.

De aztán egyik nap, hogy munkahelyéről, ahol napi nyolc órát dolgozott, mint rendes állampolgár, hazafele tartott. A busz csak egy bizonyos pontig vitte el, ahonnan nem indult csatlakozás. Betért egy ottani kisvendéglőbe - nevezhetjük kocsmának is - hogy megigyon egy kávét. 35 éves nő volt, minden különösebb ismertetőjel nélkül. Seszínű haja volt, a teste egész jó, bár kissé elhízott. Mindenesetre leült a pulthoz, hogy megigya a kávéját. A csapos, akin látszott, hogy alkoholista, érdeklődő pillantásokat vetett rá, bár különösebben nem forszírozta a jelenlétét.

Hanem hamarosan betért két fiatalember. Huszonöt évesek lehettek, két modern legény, és hát leültek mellé, közrefogták őt. Ők sört rendeltek, amit kortyolgatni kezdtek. Hanem aztán egy idő múlva a fiúk lába a nő combjaihoz simult, és elkezdtek vele cseverészni. És cseverésztek, és cseverésztek. Mígnem elgörbült a tér, és addig foszlott az idő, amíg a nő észrevette, hogy már a második jégert issza, és beszélget a fiúkkal. De már nem a pultnál, hanem egy távoli sarokasztalnál, a vécé mellett. És fűzik őt. És addig-addig fűzték, ameddig a nő föl nem ment a fiúk lakására, és ott aztán hatalmas szexparti vette kezdetét.

A fiúk igen kedvesen bántak vele. Éreztették vele, hogy ő számukra NŐ nem pedig egy ócska kurva, akit csak úgy megkaphatnak. Nyilván valójában úgy érezték, de a nő úgy gondolta, hogy ilyen idősen és ilyen körülmények között többet nem várhat el. A fiúknak szép lakása volt. Igazából nem is tudta, hogy ők együtt élnek, vagy külön-külön a barátnőjükkel, vagy hogy is van ez… de érezte, hogy feltolul benne a megfelelni vágyás, amely valójában minden nőben ott lappang. Tudta mit várnak tőle: egy szexkalandot. De mivel ő már jó ideje nem volt férfival, nem ellenkezett.
A fiúk leültették egy kanapéra, és borral kínálták, amit elfogadott. Kótyagos fejében viharzottak a gondolatok, de elfogadta a helyzetet, hogy a pillanat addig tart, amíg ő meg akarja élni. Hát belement.

Amikor a két fiú kigombolta a sliccét, ő odanyúlt, és kihámozta a nadrágjukból kőmerev falluszukat. Fölnézett a fiúkra, akik mohó, türelmetlen és fátyolos szemekkel nézték őt. Lehúzta a nadrágjukat a bokájukig, és eléjemeredt két fiatal, feszes, merev pénisz. A nő nem várt tovább, és egyenként a szájába vette őket. Felváltva kezdte szopni őket, előbb az egyiket, azután a másikat. A fiúk pedig ez az, gyerünk, csináld csak felszólításokkal buzdították. A nő a fiúk feszes, kemény fenekét kezdte fogdosni, miközben ők felváltva dugták a száját. Sokáig tartott, legalább tíz percig. Gyöngyözött a makk, feszült a kemény farok. És ő is nedvesedett. Levetette a ruháját, és ledobta az ágy mellé.

Gyere, gyertek, mondta neki, már az ő eszét is elvette a vágy. Feltérdeltették a kanapén, és az egyik fiú kemény feszülő faszát nedves bejáratához nyomta, míg a másik a szájába adta a farkát.
- Szopjál! - parancsolt rá határozott hangon, és a nő engedelmeskedett. És közben érezte, hogy oly hosszú idő után ismét egy kemény fasz ostromolja őt hátulról, és belécsúszik, és kitölti, és ez isteni, főleg, hogy közben ajkai között is csúszkál egy életerős, eres dákó. Érezte az izzadt fanszőr szúrós szagát, de olyan szag volt ez, ami még inkább begerjesztette. Igen, gondolta, legyen ez, ennyi az élet, és ennek is örülni kell, gondolta, és addig élvezte a dolgot, amíg meg nem érezte, hogy megremeg a bensője, és érezte, hogy a fiú is közeledik, megkeményedik és remeg, és nem volt rajta óvszer, de a nő nem aggódott. Holnap már holnap lesz, és ő pironkodva, mint egy kamaszlány mehet majd a patikába, lesunyt szemmel, esemény utáni tablettáért. És a másik fiú is spriccelt, és ketten használták őt, és élvezték és ő is élvezte, és igen ennél több nem kell. És hozzányomta az orrát a fiú hasához, aki a szájába ment el, és lehanyatlott a heverőre. Közben a másik fiú kisiklott a puncijából, és a szekrényre rakta a farkát.

A fiúk szagából tudta, hogy vége, de azt is, hogy nem kell félnie, hogy kiadják majd őt, megalázzák a plégium előtt. Ittak még egy kis bort, aztán kitessékelte őket, meghagyva nekik, hogy hívják fel, ha kedvük van még néha egy-egy menetre. Noha tudván tudta, a fiúk legközelebb mást basznak meg.
A magányos nő a fürdőszobába vonult, és sokáig sikálta megkínzott punciját. A tükörből egy borulós ribanc arca bámult vissza rá.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dodiiii ·
hm..nem is tudom mit mondjak... a végén nem értettem h miért a nő tessékelte ki a házból a fiúkat, mikor azt írtad h a hölgy ment fel... nah mind1... nem tetszett ne haragudj meg!!!

gizibuzerátor ·
GECINAGY!!! HATALMAS!!!

Kisfiam, nagyon odakúrtál: :smile:


,, Mígnem elgörbült a tér, és addig foszlott az idő... "

,, Közben a másik fiú kisiklott a puncijából, és a szekrényre rakta a farkát. "

Szeretem az ilyet barátom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: