Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tina és Tini

A nyár első hete éppen hogy csak elkezdődött, de a forróság már kibírhatatlan volt.
Egy kisvárosi családi házban két barátnő ült és beszélgetett. Egy osztályba jártak, most érettségiztek, és alig várták, hogy belevethessék magukat a nyári buli szezonba.
Ekkor megcsörrent Tina telefonja. Az anyja kereste, hogy lemondják a nyaralást, mivel az üzleti út elhúzódott.
- Jajjj ne már…anya. Mindig ezt csináljátok!
- Tudom kicsim, de azt is tudom, mivel engesztelhetlek ki… Menjetek el a faházba és töltsétek ott a nyarat.
- Uhh ez jó ötlet. Akkor megkérdezem Tobbyt, hogy mit mond.
Tina átordított bátyjának, hogy mit szól. Tobby átjött és elvette a telefont. Megbeszélte a további tennivalókat és letette a telefont.
- Na most meg mi történt? – förmedt rá Tina.
- Semmi. Megbeszéltem, és amikor megyünk, akkor megyünk. Szóval szerintem kezdjetek el csomagolni és induljunk. Vásárolni ott is tudunk.
- Én is mehetek? – reménykedett Tini, Tina barátnője.
- Persze, mért ne? – felel Tina. – Te hozol valakit, Tobby?
- Nem hiszem, Ed-ék most mentek el, a Greg-ék pedig nem fognak jönni…Nem szeretik az ilyen nyaralásokat.

Összepakoltak, majd másnap reggel elindultak. A buszmegállóban találkoztak Tinivel. Mindhárman nagy bőröndökkel felszerelve indultak neki az útnak. Stoppolva akartak odajutni. Az autópályán már vagy egy órája álldogáltak, mikor megállt egy méregdrága, sötétített ablakú kocsi. Egy fiatal srác ült benne és felajánlotta, hogy elviszi őket egy darabon.
A srác szimpatikusnak tűnt, hát beültek. Kiderült, hogy a falutól nem messze fekvő városba tart, ahonnan a faházat akár gyalog is megközelíthetik.

Tina ült elöl a srác mellett, hátul Tobby volt Tinivel. A fiút Peternek hívták, barna haj, barna szem, kisportolt alkat, vicces, kicsit nagyképű. Az út hosszú volt és a gyerek egyre jobban szédítette Tinát. A kezét combjához érintette, amin csak egy falatnyi mini szoknya volt. Hátul Tobby is elkezdett Tini felé matatni, aki egyre közelebb húzódott hozzá. Tina egyszer csak halk sóhajokat hall. Hátra fordul és látja, amint bátyja a barátnője nyakát csókolgatja, keze pedig a szoknyája alatt matat.

Peter is észreveszi a hátul ülők tevékenységét így veszi a bátorságot és benyúl Tina szoknyája alá. Keze forró nedvességet tapint. Tini először el akart húzódni, de már fel volt ajzva és a srác is tetszett neki. Észrevette, hogy Peter nadrágja rendesen dudorodik. A gondolat, hogy bátyja mit csinál tőle kevesebb, mint egy méterre, ráadásul a legjobb barátnőjével teljesen felizgatta. Puncija lüktet, és mikor megérezte a finom kezet, a lábai maguktól szétnyíltak. Nem hagyta, hogy sokáig csinálja, eltolta magától a férfi kezét és áthajolt, hogy kigombolja a nadrágját.

Szeme sarkából látta, amint Tini a bátyja már szabadon levő farkát veri. Sosem látta még így a testvérét. Hangosan zihált, majd rányomta barátnője fejét a lüktető dorongra. Tinának sem kellett több, gyorsan kiszabadította a hatalmas szerszámot és vadul elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Közben a melleit simogatta, a bimbókat össze-össze csippentette.
- Ne csináld!... Nem bírom... – szólt Peter. Gyorsan keresett egy lehajtót és a legközelebbi félreeső úton megállította a kocsit. Vadul csókolózni kezdtek, miközben Tina a fiú farkát simogatta.
Hátul vadul zihált mind a kettő. Tini már Tobbyt lovagolta és hangosan nyögött minden egyes döfésnél.
Tobby a lány hatalmas melleit szopogatta, a bimbóit harapdálta. Már érezte a véget, de nem akart ilyen hamar elsülni. Kinyitotta az ajtót és szólt a lánynak, hogy szálljon ki. Tini neki támaszkodott a kocsinak két kézzel, Tobby pedig mögé kerülve a puncijához illesztette a farkát. A makkot a segglyuka és a pinája között fel-le mozgatta.
-Tedd már be! Dugj meg keményen. – kérlelte Tini.
Tobby csak erre várt. Megfogta eres faszát, és keményen bevágta a szűk punciba.
-Ezz azzz…Igeeennn…aaaahh… – nyögött Sue ahogy a hatalmas fasz ki-be mozgott. Vadul cuppogott a nedvektől tocsogó szerszám.

Tina kiszállt és Peter elé guggolt, Tina a szájában levő fasszal volt elfoglalva, de így is hallotta, ahogy bátyja és barátnője ritmikusan nyögnek. Elkezdte ujjazni magát, egyre gyorsabban és gyorsabban. Peter megdelejezve nézte a másik kettőt, ahogy a kocsinak dőlve dugnak. Megfogta Tina fejét és elkezdte a száját baszni. Egyre gyorsított a tempón, míg a teste megfeszült és telespriccelte a száját. A lány alig győzte a drága nedűt mind nyelni. Ami kifolyt a száján azt is gyorsan felnyalta, a még merev péniszt szépen lenyalogatta. Peter a fejét simogatta. Majd felállította a lányt és a kocsi ülésére parancsolta. Nyelével kezdte el kényeztetni. Nem időzött sokat a combokon, mivel a lány már nagyon be volt gerjedve. A csiklót vette kezelésbe, közben pedig az ujját dugta fel Tinának. Hamarosan megfeszült a teste és hangos nyögések közepette hatalmasat élvezett.

Tobby-ék élvezettel nézték őket, majd mikor Tina lecsillapodott, mind beszálltak a kocsiba.

Csakhogy az utazás még koránt sem ért véget...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dx__xb ·
"nyögött Sue"??? ki a faszom az a Sue? csak nem elfelejtetted itt átírni az eredeti nevet? (arra csak gondolok, hogy lopott történetről van szó...)
inkább nem pontozok.

Loulou ·
Csakhogy az utazás még koránt sem ért véget... / én meg már orultem h vége :D:D hát husikám ez naon szar lett :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: