Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testmozgás

Testmozgás

Írta: Christa email: Christa352@hotmail.com

Egy kemény edzés után keményen dolgozott rajta is!

Észrevette, hogy figyeli őt.
A férfi a félig nyitott ajtónak támaszkodva nyíltan bámulta.
Ravaszul, a fickó tükörben feltűnő képmását vette szemügyre, elbűvölve a pasas huncut jóképűségétől, hosszú, fésületlen, göndör barna hajától, mélybarna szemétől. Jókötésű fiú volt, úgy saccolta, kb. 183-185 magas lehetett.
- Hmmmmm...-gondolta magában
Épp most fejezett be egy nagyon kemény edzést a konditeremben, és éppen törölközött egy kényeztető forró zuhanyozást követően a fürdőben. Ott állt teljesen meztelenül, a tükörben saját, az edzéstől teljesen felpumpált, izmos testében gyönyörködve. Remekül érezte magát, felfrissülve, élettel telve!

Pózolni kezdett. Megfeszítve karját, bicepsze hatalmasra dagadt. Simogatni kezdte izmát, szinte szerelmesen, keményen masszírozta, dörzsölte. Majd kezeit csípőjére helyezte, vett egy mély lélegzetet, és egy klasszikus hát-csípő pózt vett fel. A kedvenc póza. Kifeszítette a vállait, ettől úgy tűnt, mintha felsőteste szinte megnőtt volna. A háta annyira széles volt, kidolgozott izmai annyira élesen kirajzolódtak! Teste fantasztikus, keskeny derékba szűkült, amitől felsőteste úgy nézett ki, mint egy hatalmas V. Vállait hátrafeszítette, amitől izmai látványosan kidagadtak.
Popsija feszes, mellei magasan állnak, és teltek. Bőre ragyogó… gyönyörű volt, és sugárzó!
Pár pillanatig kitartotta a hát-csípő pózt, majd újabb mély lélegzetet vett, kezeit ökölbe szorította, megfeszített, behajlított karjait felemelte a vállai fölé, bicepszét és tricepszét ismét addig növelve és duzzasztva, míg szinte dinnye méretűre nem dagadtak bőre alatt.

Pózolt a tükörben, halvány félmosollyal ajkain, szemei kissé lehunyva. Biztos volt benne, hogy a srác sosem látott még ilyen csodálatos testet. Jót derült rajta, és persze nagyon hízelgett neki, hogy ezt a fickót ennyire lenyűgözi az ő elképesztő teste.
Büszkén kihúzta magát: 175 centi 86 kiló. 86 kiló hihetetlen, kőkemény, szexi izom!!!
Érezte a pasas szemét a testén, tudta, hogy ingerelte a pózolásával. A kemény edzéstől nagyon begerjedt (mindig így volt egy kiadós edzés után). Rég volt, mikor utoljára kielégítette egy férfi, nagyon régen!
Előrehajolt, a tükörnek dőlt, hatalmas, formás, erős combjai kissé szétnyitva, popsija olyan gyönyörűen gömbölyű, olyan feszes, olyan kemény, olyan szexi! A fickó szeme elé tárultak vaginájának ajkai ahogy így, kicsit széttárt combjaival állt.
- Istenem!!! – nyögte, a férfi, miközben merev farkát kezdte masszírozni a nadrágján keresztül.

Kék szemei ragyogtak, ahogy az imént felvett fésűvel csillogó, barna haját kezdte fésülni, és végig magán érezte a fiú tekintetét. A bőre felforrósodott, szíve kicsit gyorsabban kezdett verni, mert tudta, hogy mi fog következni hamarosan. Letette a fésűt, felemelte a karját, kinyújtózkodott, mintegy véletlenül, majd behajlította a feje mögé. Lassan ugyanezt megtette a másik karjával is, és összekulcsolta a kezeit a feje mögött. Izgatta a pasast testének érzéki, erotikus látványával. Tudta, hogy beindította. Látta a domborulatot a nadrágján, látta, ahogy masszírozza a farkát, golyóit.
A teste bizsergett, nagyon fel volt izgulva… forró volt, szinte LÁNGOLT!!!
- Húzd le a cipzárt a nadrágodon, helyezd magad kényelembe! – mondta neki – Látni akarom a farkadat! Látni akarom, ahogy simogatod magad! Látni akarom a kezedet, ahogy a farkadat markolod!
Nem kellett kétszer mondania. A férfi pillanatok alatt kiszabadította a szerszámát a nadrágjából, engedte lecsúszni a lábai elé, majd a pólója követte, így most már ő is teljesen meztelenül állt mögötte. Szája kicsit elnyílt, apró izzadságcseppek gyöngyöztek felsőajka felett, szemei kissé fátyolosak voltak, ahogy egyik kezével szinte öntudatlanul simogatta kemény, merev férfiasságát, másikkal a golyóit masszírozta, szemeit a lány testére tapasztva.
Ő ujjaival a melleit cirógatta, finoman megcsavargatta a mellbimbóit, játszott velük, míg teljesen meg nem merevedtek, és bizseregtek. Aztán ujjai lassan lejjebb vándoroltak, a hasát simogatták, hasizmai olyan erősek és kemények voltak, akár egy betonfal. Aztán még lejjebb folytatták útjukat, egészen a fanszőrzetig… majd még lejjebb, míg ujjai már combjai belső oldalát kényeztették… apró borzongást indítva útjára, ami végigfutott a testén.
Nagyon fel volt izgulva… látta, hogy a pasas ugyanúgy begerjedt, mint ő. Látni, hogy maszturbál, hogy ő volt az, aki annyira felizgatta ezt a férfit, tudni, hogy azért játszik magával, mert annyira felizgatta, mindettől elképesztően nedves lett.

Hirtelen sarkon fordult, szemtől szembe a sráccal, mélyen a szemébe nézett, és elmosolyodott.
Mutatóujját mélyen becsúsztatta forró, nedves puncijába, majd lassan kihúzta. Ujja csillogott a bő, finom punci nedvtől. Tekintetét továbbra is csábítóan partnerén tartva kínzóan lassan felemelte ujjait a szájához, majd szexisen megnyalta, megízlelve saját, édes nektárját. Aztán lassan bekapta az egész ujját, mintha egy farkat szopna. Ki, be, körbe nyalta…
Elkezdte ujjazni magát a másik kezével, kemény, gyors mozdulatokkal, hallani lehetett nedves kezének cuppogását, ahogy ki be járt csöpögő hüvelyében. Addig jártak ujjai ki-be, egyre gyorsabban, míg már az orgazmus küszöbéig hergelte magát… aztán lassított, majd megint a határig, aztán újra… Ő ugyanígy simogatta magát, összehangolt ritmusban, keményen és gyorsan, majd laaasssaaan, finoman… apró cseppek jelentek meg makkján… Alig tudta tartóztatni magát… de mégis sikerült.

Annyira akarta, hogy megbassza végre, össze akarta kulcsolni a lábát a fickó dereka körül, magához húzni szorosan, amennyire csak tudja… Érezni őt magában, mélyen, megszorítani a farkát a pinájával, és szárazra fejni őt! De úgy döntött, hogy erre még elég sok idő lesz. Előbb egy kicsit jól akarta érezni magát ezzel a pasival, a csodálójával. Semmi sem volt erotikusabb a számára, mint behódolásra bírni a férfit, uralni őt, utasítani őt. És ez a srác úgy tűnt, a kezéből fog enni… hát, hogyne!
Egyetlen szó nélkül széttárta a karjait, hívogatóan… csalogatta őt, erős ölelésébe. A karjai úgy vonzották őt, mint az éji lepkét a fény. Képtelen volt ellenállni, mintha az élete függött volna azokon a karokon. Körülfonta őt, átölelte erős, izmos karjaival, testük szorosan simult össze. Mellei a mellkasának feszültek, kemény farka a hasának feszült, lüktetett, szabadulásért kűzdve.
Végül elengedte, és a fiú arcát kezeibe simította, mélyen a szemébe nézett, rabul ejtette pillantását. A férfi úgy érezte, hogy a lelkébe lát, és teljesen megbabonázta. Szinte hipnotizálta ragyogó kék szemeivel.

- Én… - a varázs megtört, ahogy a férfi megpróbált beszélni. Megpróbálta elmondani, hogy mennyire kívánja őt, mennyire csodálja őt. De a lány gyorsan felemelte az ujját, azt, amelyik nem is olyan régen még forró, nedves puncijában járt, és az ajkaira szorította, elnémítva őt, lassan ingatta a fejét. A fiú érezte erős illatát, az édes, illatos nektárt az ujjain, és szinte megőrült tőle. Körberajzolta ajkait az ujjával, az érzékeit ingerelte, aztán közelebb húzta arcát a sajátjához. A lány nyelvét érezte az ajkain, körberajzolta őket azzal is. Szinte az őrületbe kergette a forró, nedves nyelvével. Majd megcsókolta, mélyen, érzékien… testét közelebb húzva a sajátjához.
Addig korbácsolta a vágyát, amíg már szinte tényleg eszét vesztette. Nem tudta tovább türtőztetni magát. Keményen megragadta a derekát, és merev farkát elkezdte kőkemény hasának nyomni, mintha dugná.
- Oh, nem, még ne! – mondta a lány halkan – Próbáld tűrtőztetni magad! – majd megfogta a fiú csuklóit a háta mögött, aztán váratlanul hasba térdelte! A fiú kétrét görnyedt, és a földre zuhant a nem várt ütés erejétől, fájdalmasan felnyögött.
- Csak lassan, kis szexi csodálóm – suttogta a fülébe, ahogy lehajolt hozzá, mellkasát cirógatva – Nem sietünk sehova, nem igaz? Látom, hogy a hozzám hasonló erős, izmos csajoktól nagyon begerjedsz – hatalmas farkának hegyén előváladék-cseppek jelentek meg, ahogy megszorította csukló-vastag szárát – Szeretnéd érezni az erőmet? Érezni a testemet, ahogy körbefon téged? Érezni a combjaim erejét, ahogy körülölelve megszorítanak?
A fiú izgatottan bólogatott, és már nyílt is a szája, hogy megszólaljon, de a lány ismét csak elhallgattatta:
- Shhhh… Egyetlen szót sem kell szólnod. Engedd, hogy megmutassam, milyen érzés, ha egy hozzám hasonló lány szeret téged!

Meglovagolta a fickót, derekát megszorítva a térdeivel, és még egyszer ráhajolt, hogy megcsókolja, lassan, hosszan.
- Láttam, hogy figyelsz. Tudtam, hogy nézel engem. Láttam, ahogy a farkad megkeményedik, amikor pózoltam neked. Annyira felizgattál, annyira nedves lettem tőled!
Becsúsztatta ujjait a puncijába, majd megint kihúzta, és a fiú ajkaihoz érintette:
- Ízlelj meg!… Látod, mit tettél velem?
Mély, ösztönös nyögés hallatszott a férfi felől, ahogy megnyalta a lány ujjait, megízlelve nedvét.
- Jó ízem van, nem igaz?
A fiú bólintott.
- Szeretnél még többet?
Ismét nyögött egyet, de bólintott. A lány feljebb csúszott a testén, míg a fiú arca pont a puncija alatt volt, combjaival megszorított a fejét.
- Ízlelj meg!… Nyalj ki!… Szívj ki!… Bassz meg a nyelveddel!!! – utasította.

Nem kellett ismételni, gyorsan eleget tett az utasításnak. Gyorsan járni kezdett a nyelve a lány vaginája körül, és benne, ajkait a csiklójára szorította, és szívni, masszírozni, és nyalni kezdte forró nyelvével. Mélyen benyomta a nyelvét a lányba, és lassú, mély, hosszú csapásokkal elkezdte kinyalni a finom nedvet a puncijából. A gyönyör, amit ezzel okozott, szinte elviselhetetlen volt, a lány teste megfeszült, a szorítás a fiú feje körül erősödött, combjának izmai kidagadtak, ahogy önkéntelenül megfeszültek, iszonyú erejével akaratlanul is majdnem összeroppantotta a fiú fejét. A puncija bizsergett, és lüktetett az érzéki izgalmaktól. Vonaglott, és csípőjét tekerte a fiú arcán, végig szorítva őt, a gyönyör villámként cikázott át a testén, míg már nem bírta tovább:
-Oooooooooooohhhhhhhhh… IIIIIIGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNN!!!!!!! – sikoltotta, és a vágy eszeveszett mámorában keményen elkezdte baszni a fiú arcát, aztán a gyönyör hullámai végül teljesen elborították a testét, s egy hangos, kéjes sikoltással egy észtvesztő orgazmusban tört ki.

A fiú csípőjével végig a levegőbe döfködött, mintha baszna, a farka kielégülésért lüktetett, és bár a lány soha nem tapasztalt fájdalmat okozott neki azzal, hogy hihetetlenül erős combjaival szinte összeroppantotta a fejét, farka még soha nem volt keményebb, vágya nő iránt még soha nem volt erősebb.
A lány még mindig csapdában tartotta masszív combjaival. Fanszőrzete az arcát cirógatta, nedve az állán csorgott le. Alig tudott lélegezni. A fülei szinte égtek, és csengtek. Elkezdte karjaival szétfeszíteni a lány combjait, teljes erejével rábírni, hogy eressze őt el. A lány azonban még mindig orgazmusának utolsó hullámait élvezte, először nem is mozdult, teljesen elmerült gyönyörében. Hirtelen, mintha észlelte volna, hogy hol is van, hogy mekkora fájdalmat okoz a férfinak, eleresztette, és mellé roskadt a földre, mindkettőjüknek időt hagyva, hogy magukhoz térjenek.
- Istenem, ez egyszerűen fantasztikus volt!!! – mondta, majd szájon csókolta a fiút.
- Mmmmmm, Fincsi… Fincsi… Fincsi… - mosolygott rá kedvesen, majd keze lassan a férfi ágyéka felé kalandozott, és erős kezével megmarkolta merev farkát. Lassan elkezdte kiverni neki… finom, lassú húzásokkal.
- Még nincs vége, kedves! Most te következel! – suttogta, és lassan a nyakát, arcát kezdte csókolgatni, éhesen, mohón. A fiú csípőjével a lány mozdulatainak ritmusára döfött előre, közben kezeivel felfedező útra indult a lány testén, megérezve a bársonyosan puha bőr alatt meghúzódó acélos izmok keménységét.
Könnyeden elhevert a könyökén, combjait széttárva, szabad rálátást engedve vaginájának selymes, nedves ajkaira.
- Érezni akarlak magamban! Érezni akarlak mélyen a testemben! Baszni akarok veled! Úgy akarlak megbaszni, ahogy még soha azelőtt senki sem kefélt meg!!!

Magára húzta a fiút, karjait szorosan a teste köré fonta, a melleihez szorította. Kezeivel a hátát becézgette, fenekét gyúrta.
Aztán minden különösebb nélkül felemelte a fiút!!! A csípőjénél fogva tartotta, farkát pontosan a puncia fölé irányította. A fiú remegett az izgalomtól, és a várakozástól, ahogy a levegőben tartotta. Igaz, a lány izmai kidagadtak, ahogy megfeszültek a fiú súlyát tartva. Szemmel láthatóan azért mégis csak erőfeszítésébe került, hogy ilyen módon tartsa a levegőben.
- Tedd belém!!! – utasította – Irányítsd a faszodat belém!
Szíves-örömest tett eleget az utasításnak, farkát a lány pinájába irányítva, a csiklójának nyomva, érezve nedvességét, forróságát, vágyakozását, ahogy vastag szerszáma utat tört magának és mélyen a puncijába hatolt.
A lány irányított. Hüvely-izmait megfeszítette, megszorította vele a fiú péniszét, csípőjét keményen markolta, ahogy emelgette a fiú testét fel, és le, a farka mélyen az ő testébe merült, aztán kiemelkedett, hogy a makkja a bejáratnál lüktetett, majd ismét belé mélyedt… megint ki… be… és ki… be… és ki… Közben végig lassan ugyan, de fokozta a ritmust, és így baszott olyan hosszan, ami szinte egy örökkésvalóságnak tűnt.

A fiú örömmel adta át magát teljesen a lánynak, mindent ő irányított, még akkor sem tudott volna ellenállnia, ha egyáltalán akart volna.
Váratlanul, miközben farka mélyen a lányban lüktetett, ő a hátára fordította, és meglovagolta. Mozogni kezdett rajta, keményen, gyorsan… úgy lovagolta, ahogy csak tudta. A fiú alatta feküdt, ahogy a lány baszta őt, és elkezdett a csípőjével a lány ritmusával harmonizálva mozogni.
Hallotta, ahogy a fiú halkan, mélyen sóhajt, ő szintén lágyan felnyögött, ahogy a testét a gyönyör újabb hullámai borították el. Alkarját a szeme elé emelte, megnyalta ajkait, és teljesen átadta magát az érzéseknek, ahogy testét egy újabb, hatalmas orgazmus járta át. A fiú alatta szintén megfeszült, és elélvezett egy vonagló mozdulatban. Forró csődörtej lövellt a lány testébe. Együtt vonaglottak orgazmusuk tengerén.

Ahogy elcsitultak, a lány lassan a fiú testére rogyott. Csendben a karjaiban pihent, farka még mindig a testében lüktetett, amitől halkan sóhajtozott.
Fokozatosan visszanyerték erejüket, s a lány kibontakozott csodálója öleléséből. A férfi beszélni szeretett volna, legalább a nevét megkérdezni a lánytól.
- Sshhhhhh… - mondta, ujját a fiú ajkára téve – Ne rontsd el a dolgokat… Találkozunk még! – folytatta, megszorítva a fiú golyóit – Ebben biztos lehetsz!
Ezzel felemelkedett a fiúról, lágyan, érzékien lepillantott a fiúra, megfeszítette a karjait, izmai látványosan kidagadtak, mosolygott, amint látta, hogy a fiú farka ismét életre kel, ahogy kezd megkeményedni, dobott neki egy szexi kacsintást, és gyorsan kisétált az ajtón.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ym2 ·
nagyon komoly, és egyben egy kicsit abszurd is, de nem rossz!Grat

faithless ·
hát maga az ötlet nemrossz,de úgy a story egyben nem tetszik. :flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: