Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Te, az enyém

Pofátlanul vánszorgott az idő.

Lassan fél órája támasztom a fejem ezen a lepukkant helyen, egy korsó sör mellett. Kidobott pénz. Egy korty sem hiányzik belőle. Nincs rá szükségem.

A közös helységben emberek lézengenek. Férfiak, nők, kiskamasz fiúk, és persze tinilányok. Ez az egyetlen oka annak, hogy itt vagyok. Az olcsó alkohollal felpakolt, még olcsóbb műanyag asztaloknál pár fős társaságok ücsörögnek, legtöbbjük mostanra felszabadult hangulatban. Kinyalt kisfiúk és buta kislányok.

A sarokban elhelyezett hangfalakból zavaróan hangos, aktuális elektromos zene szól. Odébb a tánctérnek nevezett üres placcon becsípett, és részeg fiatalok tombolnak a különféle fények egyhangú villózásában.

Pofátlanul vánszorgott az idő...

Végül kiszúrtam. Festett vörös haj, kába tekintet az egyébként csinos arcon, csillogó szájfény ajkain. A kivágott felső majdnem ideális kebleket, a feszülő cicanadrág pedig karcsú combokat takart. Ez is megteszi ma estére.

A pult felé tartott. Felém, én pedig kaptam az alkalmon:
- Egyedül egy ilyen kellemes estén, cicám?

Rám nézett. Láttam a szemében, hogy nem ez lesz ma az első itala. Arcán szimpátia jeleit fedeztem fel. Könnyebb lesz, mint gondoltam.

- Épp szabad vagyok, talán egész estére is, ha iszol velem egy tequilát - felelte.
- Ezen ne múljon - azzal intettem a csaposnak.

Leült mellém. Barbi néven mutatkozott be, én pedig fűzni kezdtem.

Egyre pofátlanabbul vánszorgott az idő...

Újabb fél óra múlva, már tudtam, hogy 17 éves. Mesélt arról, hogy gyakran bulizik, közben pedig ismerkedni is szeret. Megtudtam, hogy nincs tartós kapcsolata. Kiderült a kedvenc időtöltése, a kedvenc zenéje, filmje. Aztán végre a tárgyra tértünk.

- Tudod, 14 voltam, mikor megtörtént egy házibuliban - mondta. - Akkor már sokat partiztam, és ment a pasizás is. A barátnőimmel jártam el, és volt az a pasi. Kurva jól nézett ki. Nagyon bevadított, és eléggé be voltam baszva. Asszem egyetemre járt, és iszonyat jó képű volt. A csajoknak is tetszett, de nem hagytam, hogy lecsapják a kezemről. Felvitt az egyik szobába, ahol jól megbaszott. Nem ellenkeztem, nem is voltam a magam ura. Alig emlékszem már, de kit érdekel, úgyis rég volt... - Bla, bla, bla. A többi nem volt érdekes.

Egészen belefeledkezett a mesélésbe, láttam rajta az addigra 3 elfogyasztott tequilát. Az sem zavarta, hogy én egy kortyot sem iszok. Nem szeretem az ilyen alkalmakat. De szükségem van rá. Pár jókor, megfelelő alakítással feltett kérdés, egy-egy jól irányzott beszólás, és máris az enyém. Az ilyen helyek csak rám vártak. Hatalmas vadászterület, ami kárpótol az izgalom hiányáért.

Akkor már alig bírtam magammal. Akartam őt, de még nem volt itt az ideje.

Észre sem vettem, és megint eltelt egy fél óra.

Ezalatt elfecsegte, hogy sok partnere volt, hogy sokat szexel, és, hogy így kell élni, hisz olyan rövid az élet, ő pedig olyan fiatal. Ezeknek az információknak már komoly ára volt. Táncolnom kellett vele, és még whiskeyt is inni akart. Kezdett nagyon felhúzni. Már borzasztóan vártam rá.

Végül feltettem a kérdést, amire egész este vártam:
- Mi lenne ha egy nyugodtabb helyre mennénk, cicám?
- Már azt hittem, beszari vagy elhívni. Gyere, ott a WC hátul. Ha elég nyugodt neked. - Azzal húzott is maga után. Még a pultra dobtam némi pénzt.

Nem győztem kivárni azt a pár percet, amíg átverekedtem magam a szórakozó embereken. Hátra, a wc irányába. Mindjárt eljön a pillanat, nekem pedig semmit nem szabad elkapkodnom.

A WC helység üres volt, és lepusztult. Berohantunk az egyik fülkébe, és a csaj vadul nekem esett. Lesmárolt, aztán a nyakam szívogatta. Az egész cafka alkoholtól bűzlött. Ezt nagyon utálom.
Megfogtam a seggét, és markolászni kezdtem, erre a szukája kéjesen nyögött. Vadul lehúztam róla a felsőt, és a mellére vetettem magam. A farkam mostanra már keményen ágaskodott, így nem is halogattam a dolgokat.

A csaj kezét a farkamra raktam, aki rögtön kapcsolt is, és némi markolászás után, lehúzta a sliccem. A vérem megtelt adrenalinnal. Bontogatta volna az övem, de erre nem volt időnk. Lefelé nyomtam a csaj vállát, mire engedelmesen le is térdelt elém.

Rántott párat a farkamon, majd megnyálazta az ajkait, és bekapta. Éreztem, ahogy a szívverésem gyorsul. A kezem a tarkójára tettem, a csaj pedig nagy kedvvel kezdett szopni. Szopjad csak, te hülye kurva. Hisz úgyis rövid az élet, és úgyis fiatal vagy. Tette is a dolgát, hevesen bólogatott, a farkam el-el tűnt a szájában. Kézzel is rásegített.

Teltek a másodpercek, én pedig egyre közeledtem a célomhoz. Úgy tűnt, ő is érzi ezt. Előtört belőlem egy sóhaj. Gyorsabb tempót diktáltam neki. A látásom kezdett elhomályosodni. Az érzékeim kezdtek csődöt mondani. Lassan elkezdődik.

Ahogy az egész testemen átfutott az az utánozhatatlan érzés, úgy éreztem eljött számomra a megváltás. A szabadságom kulcsa. Kinyílik egy kapu, amin csak én léphetek be. Most és mindörökké. Ekkor kellett megtennem. A zsebembe nyúlok, előveszem az eszközt, ami nélkül nem lesz teljes az est. Ami nélkül nem lesz igazán az enyém.

Az idő megáll, a világ megremeg, a lét illúziója szertefoszlik. Egyetlen pillanat alatt.

Egy tompa puffanás, én pedig elérem a csúcsot. A csúcsot, ahonnan csak lefelé vezet az út. Most le, egészen a sötét pokolig. Egy kapu, amin szintén be kell lépnem egyszer. De nem most. Most nincs más, csak a tökéletes kielégülés. Tiszta, elemi boldogság jár át. A sötétség elemészt. Mostmár az enyém. Elteszem az imént megélt boldogságom pótolhatatlan eszközét.

Pofátlanul vánszorog az idő.

A WC mögé rejtett táskámból tiszta inget veszek elő. Mellette gondosan összehajtott törlőkendővel eltüntetem kielégülésem nyomait. Gondosan ügyelek minden mozdulatra. Sosem maradhatnak nyomok.

Kilépek a WC kopottas ajtaján, immár egyedül. A külvilág változatlan, trécselő, részeg emberek az asztaloknál, valamivel arrébb táncoló emberek. Figyelem őket egy ideig. Minden változatlan, csak én vagyok más. Én vagyok az egyetlen. Nem létezik más.

Pofátlanul vánszorog az idő...

Haza készülök. Épp átvágnék szórakozó emberekkel teli helységen, amikor végül kiszúrom. Festett vörös haj és kába tekintet az egyébként csinos arcon...
Hasonló történetek
20909
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
15342
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kreisen ·
Köszi a véleményeket.

Nem erotikus történetnek szántam, nem ez volt vele a célom, így nem is örülök, hogy ebbe a kategóriába került. A pontozás alapján nem sikerült eléggé átadnom, amit akartam. Talán sokat akart a szarka.

Aki lepontozta: Kérem, hogy olvassa el mégegyszer, de ezúttal a sorok között, ne ragadjon le magánál az aktusnál, mert nem erről szól.

Nem akarom én itt magyarázni az irományom, de azért 10/5nél igényesebbnek érzem. :)

Peter K. Davidson ·
Szerintem félelmetesen jó az előadás mód, egyszerű a megfogalmazás, mégis maximális beleélési lehetőséget biztosít.

„A sarokban elhelyezett hangfalakból zavaróan hangos, aktuális elektromos zene szól. Odébb a tánctérnek nevezett üres placcon becsípett, és részeg fiatalok tombolnak a különféle fények egyhangú villózásában.”

Ott ülök én is valamelyik asztalnál egy kesernyés ital mellett…


Viszont valóban nem az erotikus kategóriában lenne a helye, így nálam 10/10/5

tonyrapsw ·
Mese, mese mátka :angry:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: