Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Társasjáték - A vesztesek

Laci került sorra, akinek az ölében ültem, farka nedves puncim ajkaihoz simult és így nyilvánvalóan neki volt épp a legjobb dolga a fiúk közül. Érthető módon nem akart a helyéről felkelni, ezért odaadtam neki a dobókockát. Négyest dobott, két mezővel állt meg a cél mező előtt. Felolvasta a kártyát, amit adtam neki:
- „Cserélj helyet azzal, aki a legjobban le van maradva. A bábuitok is cseréljenek helyet, és a feladataitokat is adjátok át egymásnak, amennyire lehet!” Óóóóó, a francba, nem kellett volna mégsem betennem ezt a kártyát! - bosszankodott, és kaján mosollyal búcsút vett tőlem. Eddig Peti volt az utolsó helyen, így most az ő ölébe kellett beleülnöm még egy körig. Végül is nagyon nem bántam, hiszen bár Lacira voltam begerjedve, de Peti farka vastagabb volt, ezért jobban szétfeszítette az ajkaimat, makkja pedig pont a csiklómig ért, így a legkisebb mozdulatra is kéjhullámok törtek rám. És az is biztos, hogy Péter sem bánta meg a cserét, bár félő volt, hogy minden igyekezetünk, mozdulatlanságunk ellenére is elélvez, elvégre nagyon felhúzták a lányok szegényt, a pinám pedig nagyon tüzes volt már. Alig tudta visszatartani a lüktetését, engem ez pedig csak egyre izgatott. Mikor ezt észrevette, csak még nehezebben uralkodott magán.

Én is négyest dobtam, még három lépés hiányzott a célig, a feladatom pedig így hangzott: „Annak a fiúnak a szerszámát, aki a legközelebb van hozzád, engedd magadba. Ha bármelyikőtök attól tart, hogy ő vagy a másik el fog élvezni, válassz más személyt!”

Bevallom, nem is tudtam hirtelen, hogy mit szeretnék. Leginkább Lacira vágytam, de Peti farka olyan vastag volt, és úgy lüktetett, hogy komolyan megkívántam. Kérdőn Petire néztem, aki szintén tanácstalan volt. Mit meg nem adott volna, hogy belém mélyessze a faszát, de már mindannyian eltökéltük, hogy a végére érünk a játéknak, és láttam rajta, elbizonytalanodott. Mindketten tudtuk, hogy nem állta volna meg, és eszét vesztve telepumpálja a hüvelyemet, amint körbezárom vele a farkát. Végül bocsánatkérőn rámosolyogtam és azt súgtam a fülébe:
- Meg lesz a jutalmad, Csődör, amint megnyerem a játékot!

Bár már teljesen kitárulkoztunk egymás előtt, én mégis szinte szemlesütve pillantottam Lacira, aki diadalittasan közeledett felém, farka még az én nedveimtől csillogott.
- Gyere Lilla, mutasd meg nekem, milyen forró vagy belül!
- De csak nagyon lassan, mert elmegyek! - válaszoltam halkan, és mindent megadtam volna, hogy végre bennem legyen az a fantasztikus fasz! Hatalmas kihívásnak, lelki próbatételnek éltem meg, hogy ne menjek el, és a kéj, amit éreztem, míg fokról fokra belém hatolt, egyszerűen leírhatatlan. Háttal neki ültem bele a dárdájába, kezemmel irányítva a farkát, először a makkja csusszant be, itt pihentünk egy kicsit, majd lassan, teljesen elmerült bennem. Homorítottam a hátam, és éreztem, ahogy teljesen betölt, makkja a méhemet csókolja.
- Meg ne moccanj, te Drága! - mondtam csukott szemmel, lélegzetvisszafojtva Lacinak, vagy talán a farkának, már nem is tudom.
- Csak ha rosszalkodsz! - hangzott a válasz, és hogy nyomatékosítsa, hogy a hatalmában vagyok, megfeszítette a farkát bennem.
- AAAhhhhhhh!......... Teeee, ne csináld, mert rögtön elélvezek! - nyögtem, és valóban, csak azért úsztam meg megint az orgazmust, mert olyan hamar abbahagyta, pedig már indultak volna a kéjhullámok a mélyen kitöltött hüvelyemből.

Peti már bánta, hogy átengedett, bár azt is be kellett látnia, hogy nem bírta volna ki bennem, így jobb híján dobott a kockával, pechjére egy egyest.
- Kettessel nyertem volna! - bosszankodott.
- Asszongya: „Kérj meg valakit, hogy szopogassa a szerszámod!” Bárkit? Na jó, asszem én maradok a lányoknál! - húzta el a száját és Lacira nézett szemrehányóan a kártya megfogalmazása miatt. Laci erre óvatosan, nehogy a mozdulatot a hüvelyem is megérezze, megvonta a vállát, és azt felelte:
- Ugyan, Péter, a kártyát nem neked írtam, hanem bármely társaságnak. Ha a lányok paklijában volt ilyen kártya biszexuális hajlamokhoz, akkor úgy igazságos, ha a másik pakliban is megvan rá a lehetőség. - mondta, és a lányokra vonatkozó szövegnél rám vigyorgott.
- Majd adok én neked biszexuális hajlamot, te szájhős! – vágtam vissza, és jól megszorítottam hüvelyemmel a farkát, hátha kizökkentem vele az önuralmából. Ez azonban sajnos kétélű fegyvernek bizonyult, így gyorsan visszavonulót fújtam.

- Szóval én maradok a lányoknál! Pannit nem merem választani, mert azonnal elsülök! - vallotta be Peti.
- Kösz a bókot!
- Nórival hasonló a helyzet! - tette hozzá sietve. – Tehát Lilla maradt! - fordult hozzám.
- Nos, a helyzet az, hogy nem vállalhatom, mert egy ilyen élmény, hogy két farok van bennem egyszerre, a mostani állapotomban végleges lenne! - mondtam, de érezhető volt a hangomban, hogy azért utasítottam vissza, mert sértett, hogy csak mintegy maradékként választott engem, csak azért, mert az én nyelvtechnikámat tartotta a legkevésbé izgatónak, holott még nem is ismerte.
Erre Laci a fülembe súgta:
- Ugyan, ne sértődősködj, én tudom, hogy te vagy a legjobb, és ha nem állsz azonnal kötélnek, úgy elkezdek lüktetni benned, hogy rögtön elélvezel, és csúfosan kiesel! Úgyhogy kapd csak be szépen azt a faszt, és mutasd meg, mit tudsz, te Vadmacska!

A biztatás és a fenyegetés megtette hatását, úgyhogy elővettem a legcsábosabb tekintetemet és mire ajkaimat kéjesen benyálaztam, Péter már a számhoz is dörzsölte a farkát. Éreztem, ahogy bevettem a rúdját, hogy a srácok minden mozdulatomat figyelik, és közben Panni ártatlan, de profi kényeztetéséhez, meg Nóri vad mélytorkos szopásához hasonlítgatják produkciómat. Elkapott a versenyszellem, és annyira bizonyítani akartam, hogy teljesen megfeledkeztem arról, hogy éppen két faszt fogad be a testem, és bármelyik pillanatban akkorát élvezhetek, mint még soha. Hogy ez a felismerés elmaradt, ez volt a szerencsém, és ha Péter kibírja, megnyerhetem a játékot.

Pontosabban, ha Péter kibírta volna, nem vesztettük volna el a játékot.

Olyan elszántsággal estem ugyanis neki Peti vastag faszának a többiek elkápráztatására összepontosítva, hogy mire észbe kaptunk volna, már nem volt visszaút. Párszor benyeltem a farkát, igyekezve a nyelvemmel körbeölelni a makkját, és Peti már kezdte is finoman döfködni a számat a farkával. Későn vettem észre, hogy a farka megfeszül a számban, pár másodpercig megszűnik a korábbi finom lüktetése, és semmi nem állhatja már az útját annak, hogy magját kilövellje.

- AAAAhhhhhhhh!..... - örült hörgés mellett megfeszítette az izmait, mire én gyorsan eltoltam az arcomtól, kikaptam a farkát a számból, és az arcomra spriccelt a gecijének első lövete.

A fordulat teljesen meglepett, és úgy tűnt, meglepte Lacit is, aki akarata ellenére elkezdett lüktetni bennem. Nem tudott ugyan nagyon mozogni bennem, de olyan mélyen kitöltötte a pinámat, hogy a legkisebb rezdülések is borzasztó kéjt okoztak. Éreztem, hogy itt már nincs mit tenni, Petivel elvesztettük a játékot, de mindegy is, hisz két csodálatos farok kényeztet éppen, egyik a másik után sül el, úgyhogy én sem kerülhetem el a sorsom, pár pillanat és robban a testem.

Peti második lövete még az arcomra ment, lefolyt a mellemre, de a harmadikat és a többit már a számba kaptam. Peti egyenesen felnyársalta a torkomat, két kezével a tarkómat fogva húzta rá a fejemet a tüzelő farkára és a torkomig hatolva döfködött vele keményen, minden döfésnél újabb adagot belém lövellve. Vastag fasza teljesen elállta sikolyaim útját, én pedig éreztem, hogy az öntudatom elmerül a forróságban. A számban lüktető farokkal egy ritmusra a hüvelyem is összeszorult és ez a gecitől bugyborékoló sikításommal együtt megtette a hatását az alattam ülő lovagomra. Éreztem, ahogy a spermájának tüze nekicsapódik a méhszájamnak meg a hüvelyfalamnak. Állatias hörgéssel rángatta a farka körül a csípőmet, vadul baszta a pinámat, míg egyre jobban megteltem a két srác magjával, miközben velük együtt élveztem. Peti már a torkom mélyét baszta, szerencse, hogy nem volt hosszabb a fasza, nem kezdtem tőle fulladozni, és még mindig jött belőle a geci. Én csak nyeltem, ahogy bírtam, közben sikítoztam és dobáltam magam a kéjtől. Laci egyre lassabb ütemben, de egyre kíméletlenebbül vágta belém a faszát, kicsavarva belőle az utolsó cseppet is. Spermája a farkán oldalt lefolyt a hasára, és éreztem a nedveink forróságát a fenekemen is, ahogy minden döfésénél összecsattant a testünk. Folyamatosan élveztem, önkívületben dobáltam a csípőm Laci farkán az ő ritmusát követve, míg Peti vasmarokkal szorította a fejem a faszára.

Mire mindkét farok kiapadt és a fiúk lelassultak, minden erőm elhagyott, és a testem már csak utórángásokra volt képes. Tartani sem bírtam magam, Petinek dőltem és nem tudtam magamról. Leírhatatlanul jól esett nem gondolni semmire, lebegni a katartikus öntudatlanságban, majd hallgatni, hogy kielégült lihegésem hogy keveredik Laci és Péter sóhajtásaival.

Arra tértem magamhoz, hogy mások hangja is beleszól lihegésünk triójába. A hangok forrása felé néztem, és mintha egy pornófilmbe keveredtem volna, olyan látvány fogadott.

folyt köv! ;)
Hozzászólások
További hozzászólások »
exter ·
mmm.. nagyon jó, nincs valakinek ilyen játéka? Bár a sexopoly nagyon hasonló, mi azt szoktuk játszani vagy párban vagy társaságban, magyar és ingyenes :)

[link http://sexopoly.tarhely.biz/]Sexopoly - magyar szex társasjáték[/link]

Várjuk a többi részt is, eddig nagyon jó
Szivacs ·
Köszi a linket, átküldtem a nagyiéknak :)

redrum ·
Nagyon várjuk már a folytatást.
Mikorra várható?

Nagyon lebilincselő történet, és sok izgalmas pillanatot szerzett már nekünk.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: